Alex_tz Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Φημες τωρα λενε πως ΔΕΝ θα παρουν 10άρια τα Lumia 830-730Dual Sim δεν ξερω κατα ποσο αληθεει ή ψευει. Εννοείται πως θα πάρουν και τα δύο Windows 10. Μπορείς να μας δώσεις κάποιο link που να το αποδεικνύει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Εννοείται πως θα πάρουν και τα δύο Windows 10. Μπορείς να μας δώσεις κάποιο link που να το αποδεικνύει αυτό; Δυστοιχως οχι μου το ειπε ενας σημερα ασχετος προφανος. θα δουμε στην πορεια . Εχει αντοχη στο νερο ; Edited May 7, 2015 by Alex_tz Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Δυστοιχως οχι μου το ειπε ενας σημερα ασχετος προφανος. θα δουμε στην πορεια . Εχει αντοχη στο νερο ; Όλα τα Lumia με τα 8αρια θα κάνουν τη μετάβαση στα 10! Δεν εξαιρείται κανένα! Κανένα Lumia προς το παρόν, δεν έχει αντοχή στο νερό και στη σκόνη! Ίσως κάποια στιγμή αργότερα βγάλουν κάτι αντίστοιχο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ρε παιδια τι ειναι το glanse? Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ρε παιδια τι ειναι το glanse? Μια λειτουργία που σου προβάλει ειδοποιήσεις στην οθόνη της συσκευής σου όταν αυτή είναι κλειδωμένη. Θα το βρείς ρυθμίσεις>οθόνη γρήγορης ματιάς. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Κάτοχος κι εγώ από χθες ενός 830 λευκού. Πολύ ωραίο το κινητό και για τα χρήματά του άξιζε η αναβάθμιση από το 820. Ελαφρώς μεγαλύτερο απ'ότι θα το ήθελα, καθώς το 820 το χειριζόμουν πιο άνετα με το ένα χέρι. Πιστεύω όμως ότι είναι θέμα συνήθειας. Εντύπωση μου κάνει η πολύ χαμηλή φωτεινότητα της glance screen. Το μόνο απογοητευτικό σημείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) Κάτοχος κι εγώ από χθες ενός 830 λευκού. Πολύ ωραίο το κινητό και για τα χρήματά του άξιζε η αναβάθμιση από το 820. Ελαφρώς μεγαλύτερο απ'ότι θα το ήθελα, καθώς το 820 το χειριζόμουν πιο άνετα με το ένα χέρι. Πιστεύω όμως ότι είναι θέμα συνήθειας. Εντύπωση μου κάνει η πολύ χαμηλή φωτεινότητα της glance screen. Το μόνο απογοητευτικό σημείο. Και εγω σημερα πρωτη μερα στα χερια μου ακομα το μαθαινω αλλα η οθονη γκλανσ ετσι πρεπει να ειναι η φωτεινοτητα πιστευω για οικονομια στη μπαταρια,αλλα δεν ειναι μονιμα ανοιχτη σβηνει. Ρε παιδια περναω κατι βιντεο απο αλλο τηλ και παω στα βιντεο του 830 και δε τα βρισκω που αποθηκευονται; Επισης ενα θεμα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν φορτιζει κλειστο το βαζω στην πριζα και αυτο ανοιγει παλι και ζηταει πιν. Γινεται κατι για αυτο; Edited May 10, 2015 by niotheros συνεχόμενα μηύματα Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Ρε παιδια περναω κατι βιντεο απο αλλο τηλ και παω στα βιντεο του 830 και δε τα βρισκω που αποθηκευονται; Επισης ενα θεμα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν φορτιζει κλειστο το βαζω στην πριζα και αυτο ανοιγει παλι και ζηταει πιν. Γινεται κατι για αυτο; Ρίξε μια ματιά μήπως το βρεις στις φωτογραφίες>άλμπουμ>Αποθηκ. εικόνες. Είχα στείλει κάποια videos από άλλη συσκευή και μου τα είχε αποθηκεύσει εκεί. Όσον αφορά το θέμα της φόρτισης έχει υπόψιν σου ότι τα WP δεν φορτίζουν κλειστά. Μόλις θα συνδέεται η συσκευή στο ρεύμα αυτόματα θα ενεργοποιείται. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Παιδιά ποιά έκδοση λογισμικού φοράει η συσκευή σας; Εμένα έχει 8.1 Είναι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Τελικα δε βρηκα το βιντεο που εχει παει. Ενα αλλο σημαντικο πως θα αντιγραψω ολες τις επαφες μαζι απο το 830 σε αλλο τηλ με μπλε δοντι;Εψαξα αλλα μονο μια μια βρηκα πως στελνονται. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Εντάξει, μου χει σπάσει τα νεύρα η φάση και δεν βρίσκω άκρη. Ζητάω βοήθεια λοιπόν. Υπάρχει τρόπος στο γλυκό μου Lumia 830 με την τελευταία 8.1 να έχω δόνηση (μαζί με ήχο) σε όλη τη διάρκεια της εισερχόμενης κλήσης και όχι μόνο δυο φορές στην αρχή; Γιατί αν είναι το στάνταρ αυτό, είναι να τον απολύσουν αυτόν που το σχεδίασε έτσι. Έχω χάσει του κόσμου τις κλήσεις όταν είμαι σε θορυβώδες περιβάλλον. Πολύ το φοβάμαι πως είναι το στάνταρ αυτό...... Δεν βλέπω τίποτα άλλο στις ρυθμίσεις. Για πείτε ρε παλικάρια σας παρακαλώ, γιατί τα χω πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Τελικα δε βρηκα το βιντεο που εχει παει. Ενα αλλο σημαντικο πως θα αντιγραψω ολες τις επαφες μαζι απο το 830 σε αλλο τηλ με μπλε δοντι;Εψαξα αλλα μονο μια μια βρηκα πως στελνονται. Δοκίμασε την εφαρμογή Μεταφορά Δεδομένων Εντάξει, μου χει σπάσει τα νεύρα η φάση και δεν βρίσκω άκρη. Ζητάω βοήθεια λοιπόν. Υπάρχει τρόπος στο γλυκό μου Lumia 830 με την τελευταία 8.1 να έχω δόνηση (μαζί με ήχο) σε όλη τη διάρκεια της εισερχόμενης κλήσης και όχι μόνο δυο φορές στην αρχή; Γιατί αν είναι το στάνταρ αυτό, είναι να τον απολύσουν αυτόν που το σχεδίασε έτσι. Έχω χάσει του κόσμου τις κλήσεις όταν είμαι σε θορυβώδες περιβάλλον. Πολύ το φοβάμαι πως είναι το στάνταρ αυτό...... Δεν βλέπω τίποτα άλλο στις ρυθμίσεις. Για πείτε ρε παλικάρια σας παρακαλώ, γιατί τα χω πάρει. Δυστυχώς αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί η δόνηση στα Windows Phone. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Εντάξει, τι να πω τώρα και πως να το ερμηνεύσω αυτό; Οτι δεν τους κόβει η οτι το κάνουν επίτηδες; Μάλλον το δεύτερο ε; Έλεος δηλαδή. Άκουσον, άκουσον, για να έχω δόνηση συνεχώς στην εισερχόμενη κλήση, πρέπει να βάλω τη συσκευή στο αθόρυβο..!! :mad: Με ήχο μαζί, μόνο δυο φορές στην αρχή της κλήσης.!! Να ταν και καμιά δόνηση των πολλών ρίχτερ να πεις ***********. Αλλά είναι ψόφιο το μωρό μου και με πληγώνει :( Ελπίζω να το βάλουν στην επόμενη αναβάθμιση. Μαζί με την ηχογράφηση, με το χρονογράφο, το φακό και πάει λέγοντας..... Πρέπει να το χωνέψω κάποια στιγμή για να μην εκνευρίζομαι. Αλλά είναι δύσκολο. Τις ίδιες ******** κάνουν όλες οι εταιρίες. Με το τσιγκέλι όλα. Άφησα το άλλο μου μωρό (αυτό με το δαγκωμένο μήλο) για τα μάτια του 830 και με κάτι τέτοια αρχίζει να μου λείπει. Και η Apple πάντως, μετά απο τόσες γενιές IOS, αναφορές παράδοσης στα SMS ακόμη δεν έβαλε. Άλλο τώρα.......Φεύγουν τα Data σαν τρελά :cry: Να ναι απ τα internet-ικά tiles που ανανεώνονται; Δεν έχουν όλα επιλογή να μην ανανεώνονται όμως. Αν τα στείλω στη φωλιά τους θα σώσω το data plan μου άραγε; Να ναι απ τους 3 λογαριασμούς mail που έχω σετάρει; Αν του πω να μην ανανεώνονται, θα μου ρχονται οι ειδοποιήσεις push κανονικά; Και επειδή σας έπρηξα, κλείνω με το τελευταίο.......Το bug με την "Οικονομία μπαταρίας" στο store που δεν κάνει το update ποτέ, το χετε και οι άλλοι, η να πηδήξω τώρα; Sorry για το τεράστιo post. Σας ευχαριστώ όλους έτσι κι αλλιώς. Edited May 13, 2015 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Οσο για τη μεταφορα δεδομενων υσχιει μονο απο αλλες συσκευες προς το 830 και οχι το αναποδο δυστυχως.Μπορει τα windows να ειναι πισω σαν συστημα η λειτουργικο απο τα αντροιντ αλλα για καποιο λογο εχω ερωτευτει το τηλεφωνακι.Ισως επειδη ειναι το τελευταιο nokia και με τελεια ποιοτητα κατασκευης. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Άλλο τώρα.......Φεύγουν τα Data σαν τρελά :cry: Να ναι απ τα internet-ικά tiles που ανανεώνονται; Δεν έχουν όλα επιλογή να μην ανανεώνονται όμως. Αν τα στείλω στη φωλιά τους θα σώσω το data plan μου άραγε; Να ναι απ τους 3 λογαριασμούς mail που έχω σετάρει; Αν του πω να μην ανανεώνονται, θα μου ρχονται οι ειδοποιήσεις push κανονικά; Και επειδή σας έπρηξα, κλείνω με το τελευταίο.......Το bug με την "Οικονομία μπαταρίας" στο store που δεν κάνει το update ποτέ, το χετε και οι άλλοι, η να πηδήξω τώρα; Sorry για το τεράστιo post. Σας ευχαριστώ όλους έτσι κι αλλιώς. Κάθε πότε έχεις να κάνουν συγχρονισμό οι λογαριασμοί mail; Αν θεωρείς ότι είναι από αυτούς η αύξηση στην κατανάλωση των δεδομένων σου ρύθμισέ τους να συγχρονίζουν πιο αραιά. Μήπως είχες βγάλει και φωτογραφίες και σου τις συγχρόνιζε με το Onedrive και για αυτό σου "έτρωγε" τα δεδομένα; Πήγαινε φωτογραφίες>ρυθμίσεις>Αυτόματη αποστολή και επίλεξε Onedrive και ανάλογα την αντίστοιχη ρύθμιση που επιθυμείς. Επίσης πήγαινε στο Store>ρυθμίσεις>ενημέρωση εφαρμογών και αντίστοιχα και εδώ επίλεξε τις επιθυμητές ρυθμίσεις ώστε οι εφαρμογές να μην ενημερώνονται αυτόματα χρησιμοποιώντας τα δεδομένα σου. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Βασικα, μπορεις να πας στον ελεγχο δεδομενων να δεις που "φευγουν" τα mb σου και να το ρυθμισεις αναλογα με το που θα δεις μεγαλη καταναλωση mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Φορτίζω το τηλέφωνο με τον φορτιστή που είχα στο 820. Μερικές φορές μου βγάζει μήνυμα ότι είναι αργή η φόρτιση και να χρησιμοποιήσω τον δικό του. Δεν είναι καλύτερο για την μπαταρία όμως να είναι πιο αργή η φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Φορτίζω το τηλέφωνο με τον φορτιστή που είχα στο 820. Μερικές φορές μου βγάζει μήνυμα ότι είναι αργή η φόρτιση και να χρησιμοποιήσω τον δικό του. Δεν είναι καλύτερο για την μπαταρία όμως να είναι πιο αργή η φόρτιση; όχι δεν έχει καμία επίδραση στη μπαταρία η γρηγορότερη φόρτιση. Μη τη ταλαιπωρείς με τον μικρό. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Κάθε πότε έχεις να κάνουν συγχρονισμό οι λογαριασμοί mail; Αν θεωρείς ότι είναι από αυτούς η αύξηση στην κατανάλωση των δεδομένων σου ρύθμισέ τους να συγχρονίζουν πιο αραιά. Μήπως είχες βγάλει και φωτογραφίες και σου τις συγχρόνιζε με το Onedrive και για αυτό σου "έτρωγε" τα δεδομένα; Πήγαινε φωτογραφίες>ρυθμίσεις>Αυτόματη αποστολή και επίλεξε Onedrive και ανάλογα την αντίστοιχη ρύθμιση που επιθυμείς. Επίσης πήγαινε στο Store>ρυθμίσεις>ενημέρωση εφαρμογών και αντίστοιχα και εδώ επίλεξε τις επιθυμητές ρυθμίσεις ώστε οι εφαρμογές να μην ενημερώνονται αυτόματα χρησιμοποιώντας τα δεδομένα σου. Λοιπόν, η εγώ είμαι ηλίθιος η οι ρυθμίσεις της συσκευής είναι απο περίπλοκες έως συγκεχυμένες. Έχω 3 λογαριασμούς mail σεταρισμένους (2 hotmail και 1 gmail). Όλους τους άφησα στις default ρυθμίσεις. Ο ένας (Outlook) στη "λήψη νέου περιεχόμενου" είναι στο "με βάση τη χρήση μου" και στο "Λήψη email" είναι στο "χωρίς χρονικό περιορισμό". Ο άλλος (Outlook.com) στο λήψη...... είναι "με την άφιξη στοιχείων" και "χωρίς χρονικό περιορισμό". Και ο gmail στο "Λήψη νέων email" είναι "με βάση τη χρήση μου", να συγχρονίζει κάθε 2 ώρες και "Λήψη email" (δεύτερη φορά πιο κάτω!!) είναι στο "χωρίς χρονικό περιορισμό"..!! "Οτι να ναι" δε το λέμε στη χώρα μας αυτό; Στις υπόλοιπες ρυθμίσεις, φωτο σε OneDrive το χω ανενεργό και ενημέρωση εφαρμογών μόνο μέσω wifi. Άντε να βγάλω άκρη τώρα :cry: Σ' ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Λοιπόν, η εγώ είμαι ηλίθιος η οι ρυθμίσεις της συσκευής είναι απο περίπλοκες έως συγκεχυμένες. Έχω 3 λογαριασμούς mail σεταρισμένους (2 hotmail και 1 gmail). Όλους τους άφησα στις default ρυθμίσεις. Ο ένας (Outlook) στη "λήψη νέου περιεχόμενου" είναι στο "με βάση τη χρήση μου" και στο "Λήψη email" είναι στο "χωρίς χρονικό περιορισμό". Ο άλλος (Outlook.com) στο λήψη...... είναι "με την άφιξη στοιχείων" και "χωρίς χρονικό περιορισμό". Και ο gmail στο "Λήψη νέων email" είναι "με βάση τη χρήση μου", να συγχρονίζει κάθε 2 ώρες και "Λήψη email" (δεύτερη φορά πιο κάτω!!) είναι στο "χωρίς χρονικό περιορισμό"..!! "Οτι να ναι" δε το λέμε στη χώρα μας αυτό; Στις υπόλοιπες ρυθμίσεις, φωτο σε OneDrive το χω ανενεργό και ενημέρωση εφαρμογών μόνο μέσω wifi. Άντε να βγάλω άκρη τώρα :cry: Σ' ευχαριστώ πάντως. Όπως πρότεινε και ο φίλος stefanakos8 πιο πάνω ρίξε μια ματιά στον έλεγχο δεδομένων και θα δεις τον όγκο των δεδομένων που καταναλώνει ξεχωριστά η κάθε εφαρμογή. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Βασικα, μπορεις να πας στον ελεγχο δεδομενων να δεις που "φευγουν" τα mb σου και να το ρυθμισεις αναλογα με το που θα δεις μεγαλη καταναλωση mb. Και ναι φίλε stefanakos8, πάω στον "Έλεγχο δεδομένων" και τι βλέπω; Πρώτο, πρώτο στη λίστα "Απεγκατάσταση εφαρμογής" 15mb..!! Τι είναι αυτό που να πάρει ο διάολος :mad: Ότι έχω κάνει με το Market, πάντα μέσω wifi. Και απο κάτω απ αυτό έχει: IMDb, Vimeo και Tumblr, τρεις εφαρμογές μου χουν φάει συνολικά 28mb και δεν τις έχω ανοίξει ούτε μια φορά με δεδομένα. Μόνο με wifi. Άρα το συμπέρασμα μου είναι (και δεν ξέρω αν είναι ασφαλές αυτό), πως τα Live Tiles των συγκεκριμένων εφαρμογών τρώνε τα data μου για να δείχνουν τις "ειδήσεις" τους όταν κάνουν κωλοτούμπες. Και κανένα τους δεν έχει επιλογή να μην ανανεώνονται στο παρασκήνιο :mad: Και αναρωτιέμαι τώρα.....Αν όντως με αυτόν τον τρόπο ρουφάνε data και τα στείλω στη "φωλιά τους" (τα κάνω unpin), θα σταματήσουν να τρώνε data αφού δεν θα υπάρχουν στην αρχική οθόνη; Και ξανα αναρωτιέμαι......Αν πω στους λογαριασμούς mail να μην ανανεώνονται, να μην κάνουν τίποτα απο μόνοι τους, παρά μόνο όταν ανοίγω τον εκάστοτε, θα λαμβάνω κανονικά και στην ώρα τους τις ειδοποιήσεις τους (push notifications) η πάπαλα; Και κάτι τελευταίο που το ρώτησα και χθες αλλά δεν πήρα απάντηση. Έχετε και εσείς αυτό το bug στο Store με την "Οικονομία μπαταρίας" που είναι σε αναμονή και δεν ενημερώνεται ποτέ; Υπάρχει τρόπος να φύγει άραγε; Ρε μπας και τρώει αυτό τα data μου προσπαθώντας να ανανεωθεί; Μπα, δεν παίζει γιατί του χω πει μόνο μέσω wifi οι ενημερώσεις. Τέλος πάντων, τα κατάφερα και σας τα πρηξα και πάλι. Και στον φίλο τον stefanakos8 και στους υπόλοιπους. Αλλά τι να κάνω που να πάρει. Μου χει πρήξει τα.....φρύδια το μωρό και πρέπει να το δαμάσω. Θα εκτιμήσω πολύ όποιον δώσει απαντήσεις η λύσεις στα θέματά μου. Κακό να μην τον βρει. Ούτε τον ίδιο, ούτε τη συσκευή του :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 (edited) Και ναι φίλε stefanakos8, πάω στον "Έλεγχο δεδομένων" και τι βλέπω; Πρώτο, πρώτο στη λίστα "Απεγκατάσταση εφαρμογής" 15mb..!! Τι είναι αυτό που να πάρει ο διάολος :mad: Ότι έχω κάνει με το Market, πάντα μέσω wifi. Και απο κάτω απ αυτό έχει: IMDb, Vimeo και Tumblr, τρεις εφαρμογές μου χουν φάει συνολικά 28mb και δεν τις έχω ανοίξει ούτε μια φορά με δεδομένα. Μόνο με wifi. Άρα το συμπέρασμα μου είναι (και δεν ξέρω αν είναι ασφαλές αυτό), πως τα Live Tiles των συγκεκριμένων εφαρμογών τρώνε τα data μου για να δείχνουν τις "ειδήσεις" τους όταν κάνουν κωλοτούμπες. Και κανένα τους δεν έχει επιλογή να μην ανανεώνονται στο παρασκήνιο :mad: Και αναρωτιέμαι τώρα.....Αν όντως με αυτόν τον τρόπο ρουφάνε data και τα στείλω στη "φωλιά τους" (τα κάνω unpin), θα σταματήσουν να τρώνε data αφού δεν θα υπάρχουν στην αρχική οθόνη; Και ξανα αναρωτιέμαι......Αν πω στους λογαριασμούς mail να μην ανανεώνονται, να μην κάνουν τίποτα απο μόνοι τους, παρά μόνο όταν ανοίγω τον εκάστοτε, θα λαμβάνω κανονικά και στην ώρα τους τις ειδοποιήσεις τους (push notifications) η πάπαλα; Και κάτι τελευταίο που το ρώτησα και χθες αλλά δεν πήρα απάντηση. Έχετε και εσείς αυτό το bug στο Store με την "Οικονομία μπαταρίας" που είναι σε αναμονή και δεν ενημερώνεται ποτέ; Υπάρχει τρόπος να φύγει άραγε; Ρε μπας και τρώει αυτό τα data μου προσπαθώντας να ανανεωθεί; Μπα, δεν παίζει γιατί του χω πει μόνο μέσω wifi οι ενημερώσεις. Τέλος πάντων, τα κατάφερα και σας τα πρηξα και πάλι. Και στον φίλο τον stefanakos8 και στους υπόλοιπους. Αλλά τι να κάνω που να πάρει. Μου χει πρήξει τα.....φρύδια το μωρό και πρέπει να το δαμάσω. Θα εκτιμήσω πολύ όποιον δώσει απαντήσεις η λύσεις στα θέματά μου. Κακό να μην τον βρει. Ούτε τον ίδιο, ούτε τη συσκευή του :lol: Για να σταματησουν να ανανεωνονται τα tiles, πας στην οικονομια μπαταριας (εγω δεν εχω θεμα με την ενημερωση της οικονομιας μπαταριας - κανε ενα soft reset, αν δεν εκανες, και παιξε λιγο με τις ρυθμισεις περιοχης και γλωσσας, μηπως εχει σκαλωσει τιποτα, απο καποια αλλαγη που μπορει να εχεις κανει), και ρυθμιζεις ποιες εφαρμογες θες να εκτελουνται στο προσκηνιο. Υ.Γ.: Αν ρυθμισεις τα e-mail να μην ανανεωνονται, θα πρεπει να μπαινεις στην εφαρμογη και να κανεις ανανεωση καθε φορα, για να δεις αν εχεις καποιο εισερχομενο. Edited May 13, 2015 by stefanakos8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Για να σταματησουν να ανανεωνονται τα tiles, πας στην οικονομια μπαταριας (εγω δεν εχω θεμα με την ενημερωση της οικονομιας μπαταριας - κανε ενα soft reset, αν δεν εκανες, και παιξε λιγο με τις ρυθμισεις περιοχης και γλωσσας, μηπως εχει σκαλωσει τιποτα, απο καποια αλλαγη που μπορει να εχεις κανει), και ρυθμιζεις ποιες εφαρμογες θες να εκτελουνται στο προσκηνιο. Υ.Γ.: Αν ρυθμισεις τα e-mail να μην ανανεωνονται, θα πρεπει να μπαινεις στην εφαρμογη και να κανεις ανανεωση καθε φορα, για να δεις αν εχεις καποιο εισερχομενο. Θα το κανω το soft reset για πρωτη φορα. Φανταζομαι πως δεν θα χασω κατι, εται δεν ειναι; Και θα το ψαξω και με την Οικονομια μπαταριας και γενικοτερα. Στο υστερογραφο σου κολαω ομως. Ναι, για να δω τα εισερχομενα mail θα πρεπει να μπαινω στην εφαρμογη. Αυτο σημαινει οτι (αν δεν μπω στην εφαρμογη) θα σταματησω να λαμβανω και την ειδοποιηση (push) οτι εχω εισερχομενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Ναι, για να δω τα εισερχομενα mail θα πρεπει να μπαινω στην εφαρμογη. Αυτο σημαινει οτι (αν δεν μπω στην εφαρμογη) θα σταματησω να λαμβανω και την ειδοποιηση (push) οτι εχω εισερχομενο; Ακριβώς έτσι. Εμένα πάντως τα email τα έχω ρυθμίσει να έρχονται με την άφιξη των στοιχείων και δεν έχω μεγάλη κατανάλωση. Στην Οικονομία Μπαταρίας μπορείς να ρυθμίσεις ποιες εφαρμογές θες να εκτελούνται στο παρασκήνιο για να μην έχεις μεγάλη κατανάλωση data. Καλό είναι σε κάποιες να μπεις στις ρυθμίσεις τους και να απενεργοποιήσεις το live tile. Ότι άλλο θες εδώ θα είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Εχει κανείς πρόβλημα με το WiFi της συσκευής; Σε μερικά μαγαζιά ενώ βάζω κανονικά τον κωδικό, δεν συνδέεται με το WiFi του μαγαζιού!!!!! Ενω άλλες συσκευές συνδέονται, ακομα και Lumia!!!!! :( Υ.Γ. Για να σας προλαβω, τα εκανα ολα! Επανεκκίνηση, σβησιμο συσκευής, hard/soft reset, κλπ. Edited May 14, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts