stoum Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 %5BATTACH%5D59769%5B/ATTACH%5D Μου ήρθε ενημέρωση απόψε, σε συσκευή Cosmote Lte, 638mb! Lollipop μου μυρίζει! Λέτε; Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 (edited) αντε να ξεμπουκώνουν τα updates... φυσικα και ειναι το lollipop! update: ηρθε και σε εμενα ..εντυπώσεις προσεχώς...η αληθεια ειναι οτι το 4.4.4 ηταν σφαιρα. Για να δουμε. Edited April 20, 2015 by sfortis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Μετά από τέτοια αναβάθμιση, τι χάνεται, ώστε να προαποθηκευτεί για να το επαναφέρω; Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Την κατεβάζω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Μετά από τέτοια αναβάθμιση, τι χάνεται, ώστε να προαποθηκευτεί για να το επαναφέρω; Τιποτα δεν χάνεται αν απλώς κανεις αναβαθμιςη πάνω στην kit kat. Αν και επειδή πρόκειται για μεγάλη και ριζικη αναβαθμιςη λογισμικού καλύτερα να κανεις επαναφορά καλύτερα θα έλεγα μεςω την επιλογής επιδιόρθωσης του pc companion ετςι ώστε να γινει φορματ και clean install. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi73 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 την πήρα και γω σε LTE cosmote branded. Από πάνω στην 4.4.4 Μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν και γρήγορα. Να δούμε πως θα τα πάει και με μπαταριά.. Νομίζω ότι η αυτόματη φωτεινότητα δουλεύει λίγο διαφορετικά.. μου φαίνεται πιο φωτεινό.. Το cosmote logο παραμένει.... :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) [ATTACH]59787[/ATTACH]Από σήμερα "γλυφιτζουράκιας". Έκανα την αναβάθμιση χωρίς επαναφορά εργοστασιακών και δεν χάθηκε τίποτε, ως τώρα όλα δουλεύουν όπως πρέπει, απρόσκοπτα. Πρώτες εντυπώσεις θετικές, παρατήρησα πως είναι λίγο πιο σπιρτόζικο παντού. Αύριο μεθαύριο θα δω και την αυτονομία του. Edited April 21, 2015 by stoum Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Την ιδια εξαιρετική αυτονομια εχει ένα μήνα με την 5.0.2 που το είχα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikraven Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι σχετικά με την φόρτιση του Ζ3. Με τον μαμίσιο φόρτιστη που είχε μέσα στο κουτί της η ταμπλέτα μου την φόρτιζε απο το 10% στο 100% και ήθελε πάνω κάτω κοντά στις 13 με 14 ώρες. Εκανα μια δοκιμή με ίδιο φορτιστή EP-880 5v/1500maH (απο κινητό xperia Z1) και είδα ότι ο χρόνος φόρτισης απο 10% στο 100% κατέβηκε κοντά στις 5,5 ώρες. Πέρα απο το ότι πρέπει να έχει θέμα ο μαμίσιος φορτιστής αυτός ο χρόνος των 5,5ωρών είναι σε normal πλαίσια ή κάτι φταίει και πρέπει η ταμπλέτα να πάει για έλεγχο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Εμένα με τον μαμίσιο φορτιστή και μέσω της μαγνητικής επαφής, από 15% σε 100%, φορτίζει σε 6.5 ώρες. Συνεπώς νομίζω πως ο φορτιστής σου είναι, τι να πω, προβληματικός; Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι σχετικά με την φόρτιση του Ζ3. Με τον μαμίσιο φόρτιστη που είχε μέσα στο κουτί της η ταμπλέτα μου την φόρτιζε απο το 10% στο 100% και ήθελε πάνω κάτω κοντά στις 13 με 14 ώρες. Εκανα μια δοκιμή με ίδιο φορτιστή EP-880 5v/1500maH (απο κινητό xperia Z1) και είδα ότι ο χρόνος φόρτισης απο 10% στο 100% κατέβηκε κοντά στις 5,5 ώρες. Πέρα απο το ότι πρέπει να έχει θέμα ο μαμίσιος φορτιστής αυτός ο χρόνος των 5,5ωρών είναι σε normal πλαίσια ή κάτι φταίει και πρέπει η ταμπλέτα να πάει για έλεγχο?? Ενα τριμηνο που το ειχα με τον μαμισιο φορτιστη 4-4.5 ωρες ηθελε να φορτισει maximum Σε καμια περιπτωση παραπανω. Δοκιμασε αλλον φορτιστη αλλιως service αν το εχεις μεγαλο διαστημα και εχει περασει το DOA Edited April 21, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikraven Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Οι δικοί μου χρόνοι απέχουν πολύ απο τους δικούς σας. Σήμερα θα ξαναδοκιμάσω με καινούριο φορτιστή να δώ τι χρόνο θα πιάσω αλλιώς στο κουτί και στο service. DOA δεν ισχύει γιατί το πήρα τον Ιανουάριο. Και κάτι άλλο αν το γνωρίζετε. Με μαγνητικό φορτιστή η ταμπλέτα φορτίζει πιο γρήγορα?? Και αν όντως είναι έτσι απο που μπορώ να αγοράσω έναν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Μπορεί κάποιος να κατεβάσει από το Google store την εφαρμογή multitouch test και να μας πει αν υπάρχει το πρόβλημα που υπάρχει στο ζ2 ταμπλετ και φαίνεται σε αυτό το βίντεο? https://www.youtube.com/watch?v=nbtc96YE6O8 Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Μπορεί κάποιος να κατεβάσει από το Google store την εφαρμογή multitouch test και να μας πει αν υπάρχει το πρόβλημα που υπάρχει στο ζ2 ταμπλετ και φαίνεται σε αυτό το βίντεο? https://www.youtube.com/watch?v=nbtc96YE6O8 Δεν κατάλαβα καλά τι θέλει να πει ο ποιητής με το τεστ! Το πρόβλημα του είναι πως δεν γίνετε ομαλή η επαφή με την νυχάρα του??? .... ας την κόψει! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Τα ζ2 tablet έχουν ένα θέμα με το multitouch, ρωτάω εάν έχουν και τα ζ3 Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Τα ζ2 tablet έχουν ένα θέμα με το multitouch, ρωτάω εάν έχουν και τα ζ3 όχι, το δοκίμασα και συμπεριφέρεται άψογα και ταχύτατα ακόμα και με τα 10 δάχτυλα η νύχια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Εμένα με τον μαμίσιο φορτιστή και μέσω της μαγνητικής επαφής, από 15% σε 100%, φορτίζει σε 6.5 ώρες. Συνεπώς νομίζω πως ο φορτιστής σου είναι, τι να πω, προβληματικός; 6μιση ώρες? Τι λέτε ρε παιδιά...? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Γεια οσους δικαιούνται ψηφιακή αλληλεγγύη, πέτυχα Z3 tablet compact 3g στα 499Ε από τη wind! Βάζεις δηλαδή 269Ε παραπάνω και το τσιμπάς, από τη στιγμή που στο skroutz κάνει 455Ε! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Μόλις εμφανίστηκε καινούργια αναβάθμιση λογισμικού! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Σε ποια έκδοση; Γιατί ακόμα δεν μου ήρθε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 (edited) Οι συσκευές Cosmote έχουν πάρει την Lollipop από τις 02/05, αν πρόκειται για αυτήν. Edited May 13, 2015 by stoum Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Φαντάζομαι ο φίλος εννοεί τα patch που βγήκαν μετά την lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Σε ποια έκδοση; Γιατί ακόμα δεν μου ήρθε κάτι. http://www.xperiablog.net/2015/05/05/sony-details-changelog-for-new-xperia-z2z3-series-lollipop-update/ Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα, το πιο πρόσφατο λογισμικό που έχει διαθέσει η Sony είναι το 23.1.A.1.28, εγώ μέσω Cosmote έχω το 23.1.Α.0.726. Ασφαλώς, το νεότερο είναι τύπου patch και κάνει μικροδιορθώσεις, όπως πχ. την επιλογή "κλείσιμο όλων", στο μενού των πρόσφατων ενεργών εφαρμογών, που ενώ υπήρχε στην Kitkat, εξαφανίστηκε στη Lollipop. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Εχθές πήρα και την 23.1.Α.1.28, η συσκευή μου είναι Cosmote. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts