SpyGlass Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) θα παρω αυθεντικο dock απλα η απορεια μου ειναι αν μπορω να χρησιμοποιησω ενα δανεικο απο z1 compact. επισης για να βαλω την καρτα sim θα πρεπει να τραβηξω το χαρτακι που εχει??? :O Όπως έγραψα πιο πάνω, ναι μπορείς φτάνει ο φορτιστής να είναι από το z3 και όχι του z1-z2 γιατί βγάζουν περισσότερα amps (άλλωστε το dock έρχεται σκέτο = χωρίς φορτιστή καλώδιο) Ένα πλαστικό αντάπτορα θα βγάλεις εκεί μπαίνει η nano sim και το ξαναβάζεις Edited April 18, 2015 by SpyGlass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Όπως έγραψα πιο πάνω, ναι μπορείς φτάνει ο φορτιστής να είναι από το z3 και όχι του z1-z2 γιατί βγάζουν περισσότερα amps (άλλωστε το dock έρχεται σκέτο = χωρίς φορτιστή καλώδιο) Ένα πλαστικό αντάπτορα θα βγάλεις εκεί μπαίνει η nano sim και το ξαναβάζεις Ωραιος :up: ευχαριστω.το κινητο ηρθε με την 5.0.2 τωρα προσπαθω να το μαθω.χεχε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fousekis_ Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Ρε παιδιά γιατί έχει διαφορετική μπάρα όταν είναι κλειδωμένο από ξεκλείδωτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
remenos Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) Προσπαθώ να περάσω αρχεία στην εξωτερικη κάρτα μνήμης ασύρματα από pc μέσω wifi και filezilla αλλά δεν αποθηκεύονται ενώ στην εσωτερική με αφήνει κανονικά και μετά από εκεί τα μεταφέρω. Νομίζω ότι πριν την lollipop με άφηνε. Σε άλλες συσκευές δεν έχω πρόβλημα. Ξέρει κανείς αν έχει κάποια ρύθμιση το τηλέφωνο που πρέπει να ενεργο/απενεργοποιήσω, κάτι σχετικό με firewall ή κλείδωμα της εξ.μνήμης? Edited April 18, 2015 by remenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Βάση προδιαγραφών κατασκευαστή δεν ταιριάζουν. Άσχετα που μπορεί να το φορτίσεις. Αν τυχών πάθει βλάβη η συσκευή εξαιρετικά πιθανό να μην σε καλύψει η εγγύηση. Ο καθένας αναλαμβάνει τα ρίσκα του;) Αυτό είναι για το z1c http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/magnetic-charging-dock-dk32/ Για το dock, κάνει κανονικά (ΠΡΟΣΟΧΉ καλό θα είναι να χρησιμοποιήσεις το καλώδιο - φορτιστή που έρχονται με τη συσκευή = διαφορετικά amps) Για το χρόνο, περίπου 2 ώρες (έχω το μεγάλο και η σύζυγός το compact, άρα στο περίπου) Λοιπον βλεπω οτι υπαρχουν διαφορες αποψεις για τα amps και volt να σας πω οτι τα εχω δοκιμασει ολα λογο της εργασιας μου. Απο οπου και να του δωσεις ρευμα το κινητο εχει κυκλωμα το οποιο απαγορευει να περασουν περισσοτερα αμπερ απο το προβλεπομενο δωσε και 10 αμπερ 1,5 θα παρει αρα ζημια δεν παθαινει ποτε,και ενημερωτικα να σας πω οτι εχει quick charge 2.0 απο 10% σε 100% σε 80 λεπτα μετρημενο απο εμενα.Μονο ομως απο usb οχι απο το πλαι. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosqt Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 με αυτον εδω τον οδηγο: http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/tutorial-how-to-flash-stock-roms-t2240614 και χρησιμοποιωντας το προγραμμα flashtool: https://www.dropbox.com/s/95z37icvmh4f9ue/flashtool-0.9.18.4-windows.exe?dl=0 και μια επισημη ρομ, οπως αυτη που θα σου δωσω απο το δικο μου κινητο: https://www.dropbox.com/s/4er0guf80eyeigg/D5803_4.4.4_Z3last.ftf?dl=0 Η ρομ υποστηριζει ελληνικα στα ΣΜΣ και ειναι επισημη, δεν την εχω πειραξει..την εχουνβαλει αρκετα παιδια εδω. Ευχαριστώ πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Παιδιά το iso είναι κλειδωμένο σε τριτες εφαρμογές ? Στο camera fv-5 επιλέγω μεν το iso αλλά μετά πηγαίνοντας στις φωτογραφίες και στα exif βλέπω άλλο iso που παραπέμπει σε αυτόματο. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 ρε παιδια πως ρυθμιζω την φωτογραφια σε μεγεθος (mp) σε lolipop.γινετε?? ρυθμιση υπαρχει?? HDR εχει?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 ρε παιδια πως ρυθμιζω την φωτογραφια σε μεγεθος (mp) σε lolipop.γινετε?? ρυθμιση υπαρχει?? HDR εχει?? Αν χρησιμοποιείς το αυτόματο δεν έχει ρύθμιση,τραβάει στα 8mp και το hdr το κάνει μόνο του. Στο manual mode έχει να το βάλεις μέχρι και 20.7mp. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Αν χρησιμοποιείς το αυτόματο δεν έχει ρύθμιση,τραβάει στα 8mp και το hdr το κάνει μόνο του. Στο manual mode έχει να το βάλεις μέχρι και 20.7mp. ααα μια χαρα δηλαδη.ευχαριστωω... :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Καλησπερα παιδια...οταν μου στελνουν sms δεν αναβει η οθονη του κινητου παρα μονο το led ειδοποιησης..γτ συμβαινει αυτο? Παιδιά κάποια λύση εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Παιδιά το iso είναι κλειδωμένο σε τριτες εφαρμογές ? Στο camera fv-5 επιλέγω μεν το iso αλλά μετά πηγαίνοντας στις φωτογραφίες και στα exif βλέπω άλλο iso που παραπέμπει σε αυτόματο. Δυστυχώς η sony έχει κλειδωμένο το api της κάμερας! με αποτέλεσμα να μην έχεις πρόσβαση σε κάποιες ρυθμίσεις! όπως το iso (εδώ δεν έχεις πρόσβαση ούτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής που έχει η ίδια η sony :lol: ) Η fv-5 δίνει καλύτερο αποτέλεσμα έτσι κι αλλιώς, αν θες μπορείς να βάλεις και την a better camera (ειναι δωρεάν αυτή τη στιγμή στο amazon app store) για hdr στα 20mp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis72 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Παιδιά κάποια λύση εδώ? Ανάβει η οθονη σε οποιαδήποτε ειδοποιηση; Νομιζω οχι παρα μονο σε εφαρμογές που έχουν δικη τους ρυθμιση. Γιαυτό υπάρχει το led Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Παιδιά κάποια λύση εδώ? Κι εγώ αυτό παρατηρώ, κουφό είναι να μην ανάβει η οθόνη σε μήνυμα! Και το Z1compact που είχα το ίδιο έκανε Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Παιδιά κάποια λύση εδώ? Κι εγώ αυτό παρατηρώ, κουφό είναι να μην ανάβει η οθόνη σε μήνυμα! Και το Z1compact που είχα το ίδιο έκανε Σε εμένα ανάβει κανονικά η οθονη και το led αναβοσβήνει. Χρησιμοποιώ το handset sms όχι την μαμά εφαρμογή χωρίς εννοείται κάποια ειδική ρύθμιση,από μόνη του. Ψαχτειτε κάτι- κάπου λάθος έχετε κάνει στις συσκευές σας-ρυθμισεις Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) Εγώ για την stock λέω,την έχω εξαιρεσει κι από την stamina [ATTACH]59719[/ATTACH][ATTACH]59720[/ATTACH] Edited April 19, 2015 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Εγώ για την stock λέω,την έχω εξαιρεσει κι από την stamina Αν γινόταν με την 4 και όχι με την 5 πλέον άρα μόνο χρήση τρίτης εφαρμογής είναι λύση εφόσον είναι bug που δεν λύνεται. Εγώ stock έχω να χρησιμοποιήσω αρκετά χρόνια σε οποιαδήποτε κινητό και όχι μόνο Sony. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Παιδια ψαχνω να βρω μια θηκη ultra thin puro 0.3 αλλα σε ελληνικο καταστημα δεν υπαρχει πουθενα,εκτος και αν δεν μου χει πεσει στην αντιληψη καποιο αλλο. στο θεμα μας τωρα..θελω να μου προτεινει καποιος καποια θηκη λεπτη skin για αμεση αγορα απο ελληνικο καταστημα.στο παλιο μου κινητο το iphone ειχα μια ozaki που αγκαλιαζε το κινητο και δεν σου εδεινε την αισθηση οτι προκειτε για θηκη.κατι τετοιο ψαχνω και για το κινητο αυτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Η lollipop μάλλον θέλει να δουλέψει λίγες μέρες για να πάρουμε σωστή απόδοση στην μπαταρία. Τις πρώτες μέρες η απόδοση της μπαταρίας γενικά ήταν το ίδιο καλή (άριστη για την ακρίβεια) αλλά μου έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα έπεφτε από το 100% σε flight mode. Αφού πέρασαν οι μέρες λέω να κάνω ένα πείραμα. Το λοιπόν σε flight mode από χθες 23:45 μέχρι σήμερα 13:30 κολλημένο στο 100%το τέρας. Μπράβο μας για την επιλογή μας :) Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 [ATTACH]59719[/ATTACH][ATTACH]59720[/ATTACH] Ποθ βρισκω την επιλογη που εχεις στην 2η εικονα? ενεργες εφαρμογες σε κατασταση αναμονης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ποθ βρισκω την επιλογη που εχεις στην 2η εικονα? ενεργες εφαρμογες σε κατασταση αναμονης? Ρυθμίσεις -Διαχείριση ενέργειας -λειτουργία stamina σε Ζ3 αυτό αλλά λογικά και στο Ζ3 compact θα το έχει [ATTACH]59723[/ATTACH] Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ρυθμίσεις -Διαχείριση ενέργειας -λειτουργία stamina σε Ζ3 αυτό αλλά λογικά και στο Ζ3 compact θα το έχει [ATTACH]59723[/ATTACH] Το έχει αλλα εμένα δεν ανάβει η οθόνη ούτε όταν ειμαι εκτός λειτουργίας Stamina mode...Και κανονικά δηλαδή δεν μου ανάβει η οθόνη όταν μου έρχονται sms... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) Έχω παρατηρήσει ότι το lifelog όταν το ενεργοποιώ ξυπνάει συχνά το κινητό και πέφτει σχετικά γρήγορα η μπαταρία. Οπότε έχετε το νου σας ;-) Edited April 19, 2015 by gpou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Για να ανάβει η οθόνη στα SMS δοκιμάστε το πολύ καλό chompsms. Υποστηρίζει μηνύματα με 160 χαρακτήρες στα ελληνικά και έχει και blacklist που δεν έχει η stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Με root χαλάει όντως η κάμερα? Έχει κάνει κανείς σας? Υπάρχει καμιά rom σε φάση lagosokon (οι symbianάκηδες ξέρουν) ? :D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts