Nikos_Mpl Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 τα πλα'ι'να κουμπάκια, έχουν κενά και κουνιονται αριστερά δεξιά σε όλους σας, η' έτυχε σε 2 συσκευές στις προθηκες καταστημάτων? εχουν αποσταση απο την πλακετα που πατανε γιαυτο εχεις αυτη την αισθηση..την 1η μερα με ξενισε..αλλα πλεον δεν εχει τετοια αισθηση, και στη χρηση δεν το καταλαβαινεις..μονο αν τα κουνησεις επιτηδες. μην το κοιτας λοιπον αν θες την αποψη μου Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 εχουν αποσταση απο την πλακετα που πατανε γιαυτο εχεις αυτη την αισθηση..την 1η μερα με ξενισε..αλλα πλεον δεν εχει τετοια αισθηση, και στη χρηση δεν το καταλαβαινεις..μονο αν τα κουνησεις επιτηδες. μην το κοιτας λοιπον αν θες την αποψη μου ισχύει και στο δικό μου και σε άλλα 2 που κοίταξα, αλλά είναι μια χαρά και στεγανά (έτυχε να το δοκιμάσω :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 ισχύει και στο δικό μου και σε άλλα 2 που κοίταξα, αλλά είναι μια χαρά και στεγανά (έτυχε να το δοκιμάσω :p ) εχω δει 5-6 Z3c, δεν τιθεται θεμα.. ομοιως για την αδιαβροχοποιηση, το δοκιμασα την 1η μερα, αλλα απο εκει και περα δεν το βουταω νερο χωρις λογο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Τι εννοείς βρε Νίκο ότι πλέον δεν έχει τέτοια αίσθηση, άλλαξε κάτι από τη χρήση? Σταθεροποιηθηκαν καλύτερα?? Είναι αυτό που λες, που σε ξένισε τη πρώτη μέρα.. από κάτι τέτοια προσπαθείς να κρίνεις τη ποιότητα στη πρώτη επαφή και είναι κάτι που μου έκανε άσχημη εντύπωση συγκριτικά πχ με το moto x που έδινε πραγματικά premium αίσθηση.. Έλα όμως που η λογική οδηγεί στο αρκετά ολοκληρωμένο compact! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Τι εννοείς βρε Νίκο ότι πλέον δεν έχει τέτοια αίσθηση, άλλαξε κάτι από τη χρήση? Σταθεροποιηθηκαν καλύτερα?? Είναι αυτό που λες, που σε ξένισε τη πρώτη μέρα.. από κάτι τέτοια προσπαθείς να κρίνεις τη ποιότητα στη πρώτη επαφή και είναι κάτι που μου έκανε άσχημη εντύπωση συγκριτικά πχ με το moto x που έδινε πραγματικά premium αίσθηση.. Έλα όμως που η λογική οδηγεί στο αρκετά ολοκληρωμένο compact! εννοω οτι ποτε δεν τα "παιζεις" πανω κατω..ειναι κατι που το παρατηρεις αν τα κανεις επιτηδες ετσι, και οχι καθως τα πατας για να αυξομειωσεις ενταση. Συν οτι απο τη χρηση εχουν πατησει λιγο πιο μεσα, δεν εχουν την αισθηση των πρωτων ημερων που τα ενιωθες τοσο εξω και τοσο ευαισθητα...Εγω παντως σκεψου οτι την 1η μερα ειπα, τι ειναι τουτα? δηλαδη μου κακοφανηκε, αλλα μετα απο μια εβδομαδα οχι μονο το ειχα ξεχασει, αλλα δεν με εχει ξανα απασχολησει το συγκεκριμενο θεμα..μην το σκεφτεσαι, θα με θυμηθεις.. Συν οτι ειναι πολυ ευχρηστο το οτι ειναι ετσι πιο εξω και μπορεις να τα πατας ευκολα, χωρις μεγαλη πιεση..ειδικα μεσα απο θηκες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Βάζω self timer 2 sec για να μη βγαίνουν κουνημενες βραδινές, αλλά πάντα μου ανάβει το φλας κι ας το έχω απενεργοποιημενο, το χει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalafan Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Παρέλαβα και τοποθέτησα κι εγω σημερα, το tempered glass της ultimate shield, άψογη εφαρμογή, ευχαριστώ τα παιδιά που την πρότειναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fousekis_ Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Βάζω self timer 2 sec για να μη βγαίνουν κουνημενες βραδινές, αλλά πάντα μου ανάβει το φλας κι ας το έχω απενεργοποιημενο, το χει δοκιμάσει κανείς; Το δοκίμασα μόλις κ είδα ότι αναβοσβήνει για να σε ειδοποιήσει ότι θα βγει φωτογραφία.. Το ίδιο γίνεται κ στα 10 δευτερόλεπτα..Αλλά δεν ανάβει την ώρα που τραβάει φώτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) Τελικά μόνο από imgur τραβάει bbcode http://i.imgur.com/6j5N9LE.jpg Edited March 28, 2015 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Από την διαχείριση μικρών εφαρμογών που ανοίγεις το clipper για να κάνεις αποθήκευση της εικόνας που βλέπεις στην οθόνη του κινητού γίνεται να του ορίσεις εσυ σε ποιον φάκελο να γίνεται η αποθήκευση του αρχείου ? από default το σώζει στον φάκελο pictures/clipper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Νομίζω στο update center Και εγώ θέλω να το πάρω λευκό η μαύρο ιδού η απορία ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fousekis_ Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Νομίζω στο update center Και εγώ θέλω να το πάρω λευκό η μαύρο ιδού η απορία ? Να πας σε μερικά καταστήματα να δεις και τα 4 χρώματα από κοντά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Νομίζω στο update center Και εγώ θέλω να το πάρω λευκό η μαύρο ιδού η απορία ? οντως δες το απο κοντα καλυτερα! Εγω ειχα λευκο Ζ1c και μαρεσει πολυ γιατι η μπροστινη επιφανεια ηταν μαυρη, και οταν ειναι σβηστη η οθονη δειχνει ενιαια,μονοκοματη..Αντιθετα το Ζ3c εχει λευκα μπεζελ, γυρω απο την οθονη, και στις φωτο δε μαρεσε..Ομως απο κοντα ειναι πιο ωραιο.. Παρολα αυτα, αναμεσα στα 2 θεωρω οτι το μαυρο δειχνει πιο μικρο και πιο μαζεμενο και μαρεσει πολυ, καθως τα εχω και τα 2 (το λευκο το πηρα στην κοπελα μου με τοσκεπτικο να κανουμε τραμπες..) Για τα αλλα χρωματα δεν τρελαθηκα, ομως τα 2 που θες ειναι πολυ ωραια.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Εγώ το μαύρο μου θα το ανταλλαζα με το πορτοκαλί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Από ποιες χώρες οι ROM υποστηρίζουν τους 160 χαρακτήρες στα sms ή αντίθετα ποιες χώρες πρέπει να αποφύγεις; Επίσης, αν μια συσκευή είναι branded, αναγνωρίζεται από την συσκευασία ή το βλέπεις όταν ανοίξει το κινητό και δεις το extra bloatwear; Ρώτησα σε κατάστημα και δεν ήξερε (ή δεν ήθελε) να μου πει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Πάντως η Ελληνική rom, που έχει δύο εκδόσεις, που λειτουργεί το download link είναι αυτή με το 4G εικονίδιο τελικά. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Από ποιες χώρες οι ROM υποστηρίζουν τους 160 χαρακτήρες στα sms ή αντίθετα ποιες χώρες πρέπει να αποφύγεις; Επίσης, αν μια συσκευή είναι branded, αναγνωρίζεται από την συσκευασία ή το βλέπεις όταν ανοίξει το κινητό και δεις το extra bloatwear; Ρώτησα σε κατάστημα και δεν ήξερε (ή δεν ήθελε) να μου πει! Για το πρώτο νομίζω πως αν τσεκάρεις την εξοικονόμηση κόστους, δεν θα έχεις πρόβλημα με καμιά rom. Η δική μου ήταν branded αλλά στη συσκευασία τίποτα δεν το μαρτυρούσε. Μέσα είδα τις εφαρμογές και το διαφορετικό firmware number. Ακόμη και να είναι όμως διορθώνεται πολύ εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Έβαλα την 5.0.2, πολύ ευχαριστημενος από το ui της αρχικής οθόνης όπου έχεις πρόσβαση πλέον στις κλήσεις και από το minimal σχέδιο της μπάρας ειδοποιήσεων, επίσης από την προσθήκη επιλογής 0,5 sec self timer στην κάμερα, το χρησιμοποιώ πολύ σαν manual optical stabilization Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Για το πρώτο νομίζω πως αν τσεκάρεις την εξοικονόμηση κόστους, δεν θα έχεις πρόβλημα με καμιά rom. Η δική μου ήταν branded αλλά στη συσκευασία τίποτα δεν το μαρτυρούσε. Μέσα είδα τις εφαρμογές και το διαφορετικό firmware number. Ακόμη και να είναι όμως διορθώνεται πολύ εύκολα. αυτο που λες ισχυει, οταν υπαρχει η επιλογη...Δεν υπαρχει σε ολες τις ρομ, οποτε θες αλλη.. Από ποιες χώρες οι ROM υποστηρίζουν τους 160 χαρακτήρες στα sms ή αντίθετα ποιες χώρες πρέπει να αποφύγεις; Επίσης, αν μια συσκευή είναι branded, αναγνωρίζεται από την συσκευασία ή το βλέπεις όταν ανοίξει το κινητό και δεις το extra bloatwear; Ρώτησα σε κατάστημα και δεν ήξερε (ή δεν ήθελε) να μου πει! γυρνα μερικες σελιδες πισω, δε νομιζω ναναι πανω απο 2-3 αλλα μπορει και παραπανω, θα δεις την δικη μου ρομ να την εχω ανεβασει, δεν ειναι ελληνικη αλλα υποστηριζει 160 χαρακτηρες.. Τωρα για γενικο κανονα δεν ξερω αν εχουμε, που να μποροουμε να πουμε οτι αυτες εχουν και αυτες δεν εχουν υποστηριξη, οποτε απλα βαλε μια που να εχει. Οσο για το branded, δεν ειναι τοσο τραγικο, σε 3 λεπτα την αλλαζεις..και δεν χανεις εγγυηση!! Σιγουρα καλο ειναι να το εχεις με την ρομ που ηρθε το κινητο, αλλα δεν την χανεις, μονο αν πειραξεις bootloader εχεις προβλημα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Kαλησπερα στο forum ειμαι υποψηφιος αγοραστης του z3 compact και θελω να ρωτησω αν ισχυει κατι που διαβασα.Οτι το ακουστικο και τα ηχεια στην ανοιχτη ακροαση δεν ειναι δυνατα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Kαλησπερα στο forum ειμαι υποψηφιος αγοραστης του z3 compact και θελω να ρωτησω αν ισχυει κατι που διαβασα.Οτι το ακουστικο και τα ηχεια στην ανοιχτη ακροαση δεν ειναι δυνατα.:( Το ακουστικό είναι μια χαρά, η ανοιχτή ακρόαση είναι λίγο αδύναμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 τελει υπο εξαφανιση το μικρο δεν υπαρχει αμεσα διαθεσιμο και η τιμη πηρε ανηφορα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 τελει υπο εξαφανιση το μικρο δεν υπαρχει αμεσα διαθεσιμο και η τιμη πηρε ανηφορα!! Οντως..Παλι καλα προλαβα κ το τσιμπησα στα 337 τη προηγουμενη βδομαδα..:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 αυτο που λες ισχυει, οταν υπαρχει η επιλογη...Δεν υπαρχει σε ολες τις ρομ, οποτε θες αλλη.. γυρνα μερικες σελιδες πισω, δε νομιζω ναναι πανω απο 2-3 αλλα μπορει και παραπανω, θα δεις την δικη μου ρομ να την εχω ανεβασει, δεν ειναι ελληνικη αλλα υποστηριζει 160 χαρακτηρες.. Τωρα για γενικο κανονα δεν ξερω αν εχουμε, που να μποροουμε να πουμε οτι αυτες εχουν και αυτες δεν εχουν υποστηριξη, οποτε απλα βαλε μια που να εχει. Οσο για το branded, δεν ειναι τοσο τραγικο, σε 3 λεπτα την αλλαζεις..και δεν χανεις εγγυηση!! Σιγουρα καλο ειναι να το εχεις με την ρομ που ηρθε το κινητο, αλλα δεν την χανεις, μονο αν πειραξεις bootloader εχεις προβλημα. Την έχω κατεβάσει την ROM σου, ευχαριστώ! Απλά είπα αν μπορώ να το βρω με εξαρχής υποστήριξη 160 χαρακτήρων, να αποφύγω το flashάρισμα. Η δικιά σου από ποια χώρα ήταν; Γενικός κανόνας σίγουρα δεν υπάρχει (πιθανόν να είναι οι χώρες που έχουν τονισμένες λέξεις ή/και μη λατινικά γράμματα στο αλφάβητο), αλλά τουλάχιστον να μπορούσα να βρω από τους χρήστες εδώ στο νήμα, 2-3 χώρες που στάνταρ το υποστηρίζουν ή που δεν το υποστηρίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 το εχω δει απο κοντα σε πρασινο σε 2 καταστηματα το μονο που με χαλαει ειναι 2 πραγματακια στην φωρτηση οτι ανοιγει ολο το καπακι στην sd card για να φωρτησει και οτι η φωτινοτητα στο 50% και στο σκοταδι ολη η οθονη ενω στο Ζ που εχω εκει το δουλευω ολη ημερα και πρωι και βραδι ενω αυτη πρεπει να το βαλω στην μεση βρηκα απο ενα φορουμ ενα παιδι που το δινει στα 290 με dk θηκη μευρανες σε μαυρο και ειναι 4μηνων κινητο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts