phph Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Οκ, ευχαριστώ παιδιά. Κατεβάζω το Ελληνικό firmware και επανέρχομαι, γιατί τούτο εδώ δεν έχει καμιά σχέση με symbian. Αλήθεια υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για τα βασικά πράγματα; Πώς π.χ. αλλάζω τι δείχνει στην αρχική οθόνη, πώς βγάζω συντομεύσεις, κάποιους αριθμούς για γρήγορες κλήσεις κλπ; Βασικά πως πρέπει να το ψάξω με βάση την έκδοση του android ή με βάση τη συσκευή; Δηλαδή όλες οι συσκευές με 5.1 είναι πάνω κάτω το ίδιο ή κάθε κατασκευαστής κάνει τα δικά του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 αυτο συνηθως τυχαινει αν ειναι για κινα το κινητο..μηπως δεν ηταν για ευρωπη? Επισης αυτο μπορει να συμβει με υπηρεσιες που δεν παρεχονται εδω οπως πχ το sony lounge... Νίκο δεν ήταν Sony το τηλέφωνο. Ένα LG διετίας, δε θυμάμαι μοντέλο. Όχι κινέζικο πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Οκ, ευχαριστώ παιδιά. Κατεβάζω το Ελληνικό firmware και επανέρχομαι, γιατί τούτο εδώ δεν έχει καμιά σχέση με symbian. Αλήθεια υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για τα βασικά πράγματα; Πώς π.χ. αλλάζω τι δείχνει στην αρχική οθόνη, πώς βγάζω συντομεύσεις, κάποιους αριθμούς για γρήγορες κλήσεις κλπ; Βασικά πως πρέπει να το ψάξω με βάση την έκδοση του android ή με βάση τη συσκευή; Δηλαδή όλες οι συσκευές με 5.1 είναι πάνω κάτω το ίδιο ή κάθε κατασκευαστής κάνει τα δικά του; Φιλαρακι εχεις μελλον. Καποτε ειχα γραψει και ποιες εφαρμογες εγω διαγραφω με το που παρω το κινητο, θεωροντας τες περιττες και αχρηστες. Για μενα ειναι το 1ο που κανεις ειναι αυτο μολις το ανοιξεις. Τεσπα οσο αφορα αυτα που ρωτας, ολα γινονται κρατωντας το δαχτυλο σου πατημενο στην οθονη. ή πας μεσα στο μενου που ειναι η εφαρμογες και κρατας το δαχτυλο πατημενο σε μια εφαρμογη και την φερνεις εξω..θα το δεις πως. Αν το πατησει εξω στην αρχικη σε κενο, σου εχει εφαρμογες, widget θεματα κτλ. Στις εφαρμογες λεει και συντ. οπου ειναι συντομευσεις, εκει μπορεις να επιλεξεις μια επαφη να τη φερεις και να την εχεις προχειρη, μια ρυθμιση πηγαινοντας στις ρυθμισεις, πχ το ΒΤ ωστε να κανεις κατευθειαν ανιχνευση συσκευων ή την μπαταρια κτλ. απο εκει και περα ολα τα ανδροιδ πανω κατω ιδια ειναι ,θα δεις. Εγω πχ εβαζα σε μια αρχικη οθονη τις 10 εφαρμογες που χρησιμοποιω συνεχεια (viber,fb Κτλ) και 3-4 επαφες και ωρα και σε μια δευτερη οθονη τις πιο δευτερες. Ολα τα αλλα μεσα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νίκο δεν ήταν Sony το τηλέφωνο. Ένα LG διετίας, δε θυμάμαι μοντέλο. Όχι κινέζικο πάντως. οκ γιατι τα σονυ δεν εχουν τετοια θεματα οσο και να εχω ψαξει..επειδη εχω αλλαξει πολλα και δεν ετυχε ποτε. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται κανονικά. Εσύ θέλεις να εμφανίζεται ολόκληρο το ημερολόγιο? Για παράδειγμα γενέθλια ή ολοημερα συμβάντα δε μου τα εμφανίζει είναι κάποια ρύθμιση που έχω πειράξει; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) Για παράδειγμα γενέθλια ή ολοημερα συμβάντα δε μου τα εμφανίζει είναι κάποια ρύθμιση που έχω πειράξει; Πρέπει στις ρυθμίσεις κάθε συμβάντος και να ενεργοποιήσεις τις υπενθυμισεις και την ώρα (ακομα και περισσότερες απο μια στιγμές) που θέλεις να εμφανίζονται. Edited November 10, 2015 by joe-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 (edited) Φιλαρακι εχεις μελλον. Χα!!! Το ξέρω. Το κατάλαβα από πέρυσι που πήρα android tablet για τον γιο μου. Γι' αυτό και το απέφευγα το καινούργιο τηλέφωνο, αλλά δεν πάει άλλο. Καποτε ειχα γραψει και ποιες εφαρμογες εγω διαγραφω με το που παρω το κινητο, θεωροντας τες περιττες και αχρηστες. Για μενα ειναι το 1ο που κανεις ειναι αυτο μολις το ανοιξεις. Το έχω διαβάσει όλο το νήμα πριν αποφασίσω να το πάρω το κινητό, και το έχω δει το post που λες. Σκοπεύω να το κάνω, αλλά έχει νόημα πριν το φλασάρω με το Ελληνικό firmware; Λογικά θα τα ξαναβάλει όλα, έ; Κι εδώ είναι το θέμα τώρα. Είμαι έτοιμος (πιστεύω) για το φλασάρισμα, αλλά πως κάνω backup τα δεδομένα των εφαρμογών; Δε θα χαθούν; Αποδεικνύεται πιο περίπλοκο από ότι περίμενα. Ψάχνοντας βρήκα ότι για unrooted συσκευή μόνο με το Helium γίνεται, αλλά θέλει κάρτα και δεν έχει έρθει ακόμη. Βλέπεις περιμένοντας τον μικρό στο κολυμβητήριο, πρόλαβα και έπαιξα πολύ. Θα ξηλώσω καμιά από κανά παλιό κινητό αλλά δύσκολα θα βρω πάνω από 2GB. Φτάνουν άραγε; Τεσπα οσο αφορα αυτα που ρωτας, ολα γινονται κρατωντας το δαχτυλο σου πατημενο στην οθονη. ή πας μεσα στο μενου που ειναι η εφαρμογες και κρατας το δαχτυλο πατημενο σε μια εφαρμογη και την φερνεις εξω..θα το δεις πως. Αν το πατησει εξω στην αρχικη σε κενο, σου εχει εφαρμογες, widget θεματα κτλ. Στις εφαρμογες λεει και συντ. οπου ειναι συντομευσεις, εκει μπορεις να επιλεξεις μια επαφη να τη φερεις και να την εχεις προχειρη, μια ρυθμιση πηγαινοντας στις ρυθμισεις, πχ το ΒΤ ωστε να κανεις κατευθειαν ανιχνευση συσκευων ή την μπαταρια κτλ. απο εκει και περα ολα τα ανδροιδ πανω κατω ιδια ειναι ,θα δεις. Εγω πχ εβαζα σε μια αρχικη οθονη τις 10 εφαρμογες που χρησιμοποιω συνεχεια (viber,fb Κτλ) και 3-4 επαφες και ωρα και σε μια δευτερη οθονη τις πιο δευτερες. Ολα τα αλλα μεσα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα το ψάξω μόλις ξεμπλέξω με τη δουλειά. Στη χειρότερη το απόγευμα που έχουμε πάλι κολυμβητήριο :lol: Edited November 11, 2015 by phph Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Χα!!! Το ξέρω. Το κατάλαβα από πέρυσι που πήρα android tablet για τον γιο μου. Γι' αυτό και το απέφευγα το καινούργιο τηλέφωνο, αλλά δεν πάει άλλο. Το έχω διαβάσει όλο το νήμα πριν αποφασίσω να το πάρω το κινητό, και το έχω δει το post που λες. Σκοπεύω να το κάνω, αλλά έχει νόημα πριν το φλασάρω με το Ελληνικό firmware; Λογικά θα τα ξαναβάλει όλα, έ; Κι εδώ είναι το θέμα τώρα. Είμαι έτοιμος (πιστεύω) για το φλασάρισμα, αλλά πως κάνω backup τα δεδομένα των εφαρμογών; Δε θα χαθούν; Αποδεικνύεται πιο περίπλοκο από ότι περίμενα. Ψάχνοντας βρήκα ότι για unrooted συσκευή μόνο με το Helios γίνεται, αλλά θέλει κάρτα και δεν έχει έρθει ακόμη. Βλέπεις περιμένοντας τον μικρό στο κολυμβητήριο, πρόλαβα και έπαιξα πολύ. Θα ξηλώσω καμιά από κανά παλιό κινητό αλλά δύσκολα θα βρω πάνω από 2GB. Φτάνουν άραγε; Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα το ψάξω μόλις ξεμπλέξω με τη δουλειά. Στη χειρότερη το απόγευμα που έχουμε πάλι κολυμβητήριο :lol: χαχα, και χαζομπαμπας! αυτα ειναι! Οποτε το Ζ3c ειναι ο,τι πρεπει να για να γραψεις τον γιο μεσα στο νερο! Για μενα αν εχεις σκοπο να μπεις στον πειρασμο να το βρεξεις, βουτατο νερο οσο ειναι καινουριο. Εχεις μια πιθανοτητα να χαλασει και παρα πολλες να μην χαλασει. Εγω την 1η φορα αλλα και τις επομενες που το εβαλα στο νερο ειχα παρει back up πιο πριν. Αλλα ειδικα την 1η φορα ειχα και 2η συσκευη διαθεσιμη για την περιπτωση που θα πηγιανε για αντικατασταση. Αν το κανεις οσο εισαι σε DOA ακομα καλυτερο.Αν παλι δε θες οκ..Εμενα ειναι τακτικη μου αυτη και μεχρι στιγμης δεν ειχα θεμα..αλλα θα προτιμουσα να το παθω την 1η μερα και να μην μπορουν να μου πουν κουβεντα παρα μετα απο 1 χρονο. Οσο για τις εφαρμογες, ναι ισως αυτη που λες κανει δουλεια αλλα προσωπικα επειδη δεν παιζω παιχνιδια δε με εχει απασχολησει, ολες τις αλλες τις ξανα στηνω δηλαδη. Μονο τα παιχνιδια χανεις.. Οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω. Για αλλαγη ρομ ειναι αστεια η διαδικασια και μπορω να σου δωσω λινκς και οδηγιες αν θες και με ΠΜ. Για μενα το σωστο ειναι να κανεις επαναφορα του κινητου σε εργοστασιακες ρυθμισεις, με διαγραφη ολων, να ειναι σαν καινουριο, να κανεις το φλασαρισμα (οταν βγαινει ενα μεγαλο update προτεινουμε επισης την ιδια διαδικασια για να κατσει πιο σωστα) και μετα ξανα μια επαναφορα (εγω δεν την κανω παντα αλλα πολλοι την προτεινουν). Οταν τα κανεις αυτα ξεκινας να στηνεις, 1ο που κανω πριν βαλω google account ειναι να σουταρω τα antivirus και ολες τις αλλες ανοησιες που εχει μεσα και δε θελω, μετα να κατεβασω ολες τις εφαρμογες που θελω βαζοντας και το account και τελος να κανω τις ρυθμισεις που θελω. Δε μου παιρνει πανω απο μια ωρα απο τη στιγμη που ανοιγει η συσκευη για ολα αυτα.. ΟΣο για Τα βασικα του back up, καταλογο προτιμω να σωζω στην SD, και να κραταω το αρχειο. Εναλλακτικα μπορεις να σωσεις στη μνημη του κινητου και να το συνδεσεις στο pc, και να πας System/Pim και να παρεις τον φακελο αυτο απο τη μνημη του κινητου. Εκει ειναι οι επαφες σου. ΣΜΣ και λιστα κλησεων που τα θελω τα σωζω με το Mphone explorer καθως δε θελει συνδεση με καλωδιο αλλα το κατεβαζεις στο κινητο και στο pc, και το βλεπεις το κινητο απο το pc, και τραβας αρχεια και back up. ΜΕ το συγκεκριμενο δεν σωζω καταλογο γιατι ενωνει και καταλογους εφαρμογων (viber/whatsapp,skype) και τα κανει κωλο, οποτε κραταω μονο ΣΜΣ και λιστα κλησεων απο εκει. ΜΕ αυτη την εφαρμογη τα ριχνω και σε οποια καινουρια συσκευη παιρνω, υπαρχει συμβατοτητα. Πχ απο Z3c σε S6 edge τα μετεφερα ετσι. Αν θες οδηγιες για την εφαρμογη πες μου. ΤΗην εφαρμογη την προτιμω γιατι δε θελω να βαζω/βγαζω καλωδιο στο κινητο, δε μαρεσει το βαλε-βγαλε στο ρευμα...συν οτι ειναι απο τις πιο πρακτικες εφαρμογες.. Οποτε εν συντομια ξεκιναω με Myphone explorer οπου παιρνω ΣΜΣ και λιστα κλησεων, παιρνω το αρχειακι ΡΙΜ που εχω κανει back up καταλογου (ειτε απο SD ειτε απο μνημη συσκευης-απο την SD ειναι και περιττο καθως την SD την αφαιρω οταν κανω το φλασαρισμα αλλα το ριχνω στο PC να υπαρχει ο καταλογος στο PC). και μετα παιρνω και αρχεια αν θελω..εχεις προσβαση σε αυτα εφοσον δεν εχεις SD...και μετα επαναφορα κινητου, φλασαρισμα , ξανα επαναφορα αν εχεις ορεξη και μετα στησιμο με διαγραφη/απενεργοποιηση εφαρμογων και αναβαθμιση κατεβασμα αυτων που θελω κτλ κτλ. Αυτο ειναι το πλανο μου. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Δοκιμασε κανεις να κανει ρουτ την 5.1.1 με το νεο kingroot ; http://www.kingroot.net/ Εγω εχω prerooted Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ρε παίδες μια ερώτηση. Όταν κάνω μεταφορά εφαρμογής στην καρτα SD, μέσα από τις ρυθμίσεις, βλέπω ότι την μεταφορά την κάνει μεν, αλλά βάζει αρχεία στην sd0, που είναι ουσιαστικά η εσωτερική μνήμη! Τι παίζει με αυτό? Είναι θέμα lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ρε παίδες μια ερώτηση. Όταν κάνω μεταφορά εφαρμογής στην καρτα SD, μέσα από τις ρυθμίσεις, βλέπω ότι την μεταφορά την κάνει μεν, αλλά βάζει αρχεία στην sd0, που είναι ουσιαστικά η εσωτερική μνήμη! Τι παίζει με αυτό? Είναι θέμα lollipop? Οταν πατας μεταφορα, περιμενε εκει στην οθονη και μην βγεις αμεσως..γιατι αν βγεις δεν την κανει, απο οσο θυμαμαι. Ειχαν πει οτι το διορθωσανε με την τελευταια βεβαια.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Άλλο πράγμα εννοώ. Η μεταφορά γίνεται στην SD, αλλά όχι ολόκληρη η εφαρμογή. Δλδ. Λέει εφαρμογή στην καρτα SD 1,5gb, αλλά ουσιαστικά είναι στην εσωτερική SD. Στην μνήμη του τηλεφώνου την εσωτερική. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Άλλο πράγμα εννοώ. Η μεταφορά γίνεται στην SD, αλλά όχι ολόκληρη η εφαρμογή. Δλδ. Λέει εφαρμογή στην καρτα SD 1,5gb, αλλά ουσιαστικά είναι στην εσωτερική SD. Στην μνήμη του τηλεφώνου την εσωτερική. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα.. αα, οκ ναι, αυτη ειναι η μεταφορα που γινεται..στα λογια μονο. ειναι θεμα Lolli.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Άλλο πράγμα εννοώ. Η μεταφορά γίνεται στην SD, αλλά όχι ολόκληρη η εφαρμογή. Δλδ. Λέει εφαρμογή στην καρτα SD 1,5gb, αλλά ουσιαστικά είναι στην εσωτερική SD. Στην μνήμη του τηλεφώνου την εσωτερική. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα.. Θα αλλάξει/βελτιωθεί με την M αλλα παλι τα limitation δεν θα εκλείψουν. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Κατάλαβα... Foldermount κι άγιος ο θεός.. Ευχαριστώ παίδες. Κάτι άλλο... Έβαλα την 5.1.1, της πέρασα και root. Είδα μεγάλη διαφορά σε θέμα αυτονομίας σε σχέση με την 4.4.4 λιγότερη αυτονομία.. Δεν ξερω γιατί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Κατάλαβα... Foldermount κι άγιος ο θεός.. Ευχαριστώ παίδες. Κάτι άλλο... Έβαλα την 5.1.1, της πέρασα και root. Είδα μεγάλη διαφορά σε θέμα αυτονομίας σε σχέση με την 4.4.4 λιγότερη αυτονομία.. Δεν ξερω γιατί.. ειχες 5.0.2 ή την 1η 5.1.1 που πηραμε? αν ναι τοτε θα ελεγες ποσο καλυτερα ειναι τωρα.. Απο 4.4.4 δεν εχει μεγαλη διαφορα η τελευταια 5.1.1, αντε ενα 5% κατω να εισαι. Εκτος αν δεν εχεις την τελευταια οποτε ναι ειχε θεμα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Λοιπόν, πέρασα το νέο camera interface που έχουν τα ζ5 και λογικά θα μας έρθει από το νέο έτος. Σαν μια πρώτη ματιά βλέπω πιο "καθαρή" επιφάνεια εργασίας μιας και όλες οι εναλλαγές γίνονται με swypes είτε αριστερά είτε δεξιά. Προσωπικά μου αρέσει. Τώρα, δεν βλέπω κάποια επιπλέον ρύθμιση από αυτές που έχουμε ήδη ενώ και σαν αποτέλεσμα φωτογραφιών δεν έχω ασφαλές δείγμα για να το συγκρίνω με πριν για να δω αν βελτιώθηκε η χειροτερεψε το τελικό αποτέλεσμα. Βέβαια επειδή είναι port της ζ5 κάμερας μπορεί το τελικό αποτέλεσμα που θα δοθεί στα ζ3 να διαφέρει. Ελπίζω να έχω περισσότερα να πω τις επόμενες ημέρες Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Κατάλαβα... Foldermount κι άγιος ο θεός.. Ευχαριστώ παίδες. Κάτι άλλο... Έβαλα την 5.1.1, της πέρασα και root. Είδα μεγάλη διαφορά σε θέμα αυτονομίας σε σχέση με την 4.4.4 λιγότερη αυτονομία.. Δεν ξερω γιατί.. Φίλε μου πως ρούταρες την 5.1.1; ξεκλείδωσες bootloader; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Παιδια το προβλημα με το "ξυπνημα" της συσκευης και να δειχνει οτι να ναι,οταν το βαζω σε τσεπη ενω ειναι κλειδωμενο και ενω εχω απενεργοποιησει το "double tap" εξακολουθει..Καμμια ιδεα για επιλυση?Εχω κανει και επαναφορα εργοστασιακων και το θεμα συνεχιζει... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Παιδια το προβλημα με το "ξυπνημα" της συσκευης και να δειχνει οτι να ναι,οταν το βαζω σε τσεπη ενω ειναι κλειδωμενο και ενω εχω απενεργοποιησει το "double tap" εξακολουθει..Καμμια ιδεα για επιλυση?Εχω κανει και επαναφορα εργοστασιακων και το θεμα συνεχιζει... Μηπως χρησιμοποιεις ακουστικο bt; Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Μηπως χρησιμοποιεις ακουστικο bt; Οχι,ποτε... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Οχι,ποτε... Οκ, γιατι , οταν απαντας μια κληση απο bt, η συσκευη ξεκλειδωνει, αν δεν υπαρχει καποιος κωδικος η pattern κλειδωματος. Τωρα, δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει. Καλυτερα βαλε κωδικο παντως. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Παιδια το προβλημα με το "ξυπνημα" της συσκευης και να δειχνει οτι να ναι,οταν το βαζω σε τσεπη ενω ειναι κλειδωμενο και ενω εχω απενεργοποιησει το "double tap" εξακολουθει..Καμμια ιδεα για επιλυση?Εχω κανει και επαναφορα εργοστασιακων και το θεμα συνεχιζει... Μήπως να κανεις κανα ευχέλαιο τελικά διοτι δε σε παει η Sony μου φαινεται :lol: Σίγουρα εχεις την συσκευή διοτι μεχρι τωρα ουδέποτε μου εχει τύχει σε τόσα Sony που εχω πάρει :rolleyes: Ουτε και σε άλλες συσκευες με το double tap ενεργοποιημένο σε φάση στην τσέπη. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Παιδια το προβλημα με το "ξυπνημα" της συσκευης και να δειχνει οτι να ναι,οταν το βαζω σε τσεπη ενω ειναι κλειδωμενο και ενω εχω απενεργοποιησει το "double tap" εξακολουθει..Καμμια ιδεα για επιλυση?Εχω κανει και επαναφορα εργοστασιακων και το θεμα συνεχιζει... Για μενα η λύση δεν είναι να βάλεις κωδικούς κτλ.το κινητό πρέπει να δουλεύει σωστά. Όμως ειδικά με ανδροιδ 5 υπάρχουν ένα κάρο ρυθμίσεις που σου ξεκλειδώνουν οθόνη. Πχ αν σου έρθει μήνυμα από viber ή πλέον και WhatsApp αλλά και σμσ λόγω lollipop. Όλα αυτά τα έχεις κλειστα ή μήπως κάτι από αυτά φταίει? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Για μενα η λύση δεν είναι να βάλεις κωδικούς κτλ.το κινητό πρέπει να δουλεύει σωστά. Όμως ειδικά με ανδροιδ 5 υπάρχουν ένα κάρο ρυθμίσεις που σου ξεκλειδώνουν οθόνη. Πχ αν σου έρθει μήνυμα από viber ή πλέον και WhatsApp αλλά και σμσ λόγω lollipop. Όλα αυτά τα έχεις κλειστα ή μήπως κάτι από αυτά φταίει? Ισως φταιει το viber...Θα απενεργοποιησω ειδοποιησεις και βλεπουμε...Thanx ολους σας παιδια... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως να κανεις κανα ευχέλαιο τελικά διοτι δε σε παει η Sony μου φαινεται :lol: Σίγουρα εχεις την συσκευή διοτι μεχρι τωρα ουδέποτε μου εχει τύχει σε τόσα Sony που εχω πάρει :rolleyes: Ουτε και σε άλλες συσκευες με το double tap ενεργοποιημένο σε φάση στην τσέπη. Ναι ρε ****το,και οσο μ αρεσουν και προσπαθω να εχω καποιο Sony για 1ο κινητο,ολο κατι συμβαινει και με απογοητευει... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Ισως φταιει το viber...Θα απενεργοποιησω ειδοποιησεις και βλεπουμε...Thanx ολους σας παιδια... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι ρε ****το,και οσο μ αρεσουν και προσπαθω να εχω καποιο Sony για 1ο κινητο,ολο κατι συμβαινει και με απογοητευει... εχω το ιδιο προβλημα με το z3 και εγω εβγαλα το double tap δεν ξερω τι αλλο να κανω με βλεπω να αγοραζω καμια flip case για να γλιτωσω Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts