alex_1982 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλησπερα. Το Ζ3c της γυναικας παρουσιασε το προβλημα με ραγισμα και ξεκολλημα οθονης αφοτου το εβγαλε απο την τσεπη της (ειναι με θηκη και προστατευτικο οθονης). Ειναι εντος εγγυησης. Θα το καλυψει καποια αντιπροσωπεια; Και αν ναι που ειναι προτιμοτερο να το παω; Arvato η Omnitech; Το καλύπτει η εγγύηση αρκεί να μην έχει εμφανή χτυπήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Δεν εχει κανενα χτυπημα. Ειναι σε θηκη απο day one. Απλα η αριστερη πλευρα ειναι σηκωμενη (bended) η οθονη και εκει ως παρελκομενο εκανε ραγισμα. Εγω αυτο ειδα ως αποτελεσμα. Το θεμα ειναι αν αυτοι αναγνωριζουν το κατασκευαστικο προβλημα που εχει η συσκευη αυτη (και απ οτι ειδα υπαρχουν αρκετα κρουσματα στο xda - εγω δεν το ηξερα πριν) η θα εχω θεματα με μα μου πως τι και γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Γνωρίζει κανένας αν η .291 είναι η τελευταία αναβάθμιση που θα πάρει η συσκευή μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Δεν εχει κανενα χτυπημα. Ειναι σε θηκη απο day one. Απλα η αριστερη πλευρα ειναι σηκωμενη (bended) η οθονη και εκει ως παρελκομενο εκανε ραγισμα. Εγω αυτο ειδα ως αποτελεσμα. Το θεμα ειναι αν αυτοι αναγνωριζουν το κατασκευαστικο προβλημα που εχει η συσκευη αυτη (και απ οτι ειδα υπαρχουν αρκετα κρουσματα στο xda - εγω δεν το ηξερα πριν) η θα εχω θεματα με μα μου πως τι και γιατι; Είμαι γνωστό πρόβλημα με τη συσκευή, δεν θα έχεις κανένα θέμα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Δεν εχει κανενα χτυπημα. Ειναι σε θηκη απο day one. Απλα η αριστερη πλευρα ειναι σηκωμενη (bended) η οθονη και εκει ως παρελκομενο εκανε ραγισμα. Εγω αυτο ειδα ως αποτελεσμα. Το θεμα ειναι αν αυτοι αναγνωριζουν το κατασκευαστικο προβλημα που εχει η συσκευη αυτη (και απ οτι ειδα υπαρχουν αρκετα κρουσματα στο xda - εγω δεν το ηξερα πριν) η θα εχω θεματα με μα μου πως τι και γιατι; Αν διαβασεις για προηγουμενα μηνυματα ειχα γραψει και εγω για παρομοιο πρόβλημα. Μου το περασαν κανονικα από την εγγυηση. Σε περιπτωση που σου πουν στην παραλαβη ότι μπορει να μην περασει από την εγγυηση και να πληρωσεις αγνοησε τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 έστειλα και εγώ το δικό μου στο σέρβις είχα θέμα με το τατς για 1-2 χιλιοστά στο τέρμα απάνω ήταν νεκρό και δεν κατέβαιναν οι συντομεύσεις τους είπα να μου αλλάξουν προαιρετικά τα δύο καπάκια και το power button καθώς έχει μια μικρή γρατζουνιά το κουμπάκι τους είπα να τσεκάρουν και γιατί δεν φορτίζει πότε πότε με το ασύρματο, από ότι κατάλαβα τα έπιασε επιδημία μάλλον ας ελπίσουμε να κάνουν γρήγορα γιατί δεν έχουμε σμαρτ τώρα αλλά ένα παλιό νόκια που βρέθηκε για να κάνω την δουλειά μου μέχρι να ξαναέρθει το κινητάκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Στην omnitech που το πηγα σημερα δηλωσαν αγνοια επι του συγκεκριμενου προβληματος. Η κοπελα εκει καλεσε τα κεντρικα της Sony οπου και ειπαν οτι δεν καλυπτεται απο εγγυηση η ραγισμενη οθονη. Τους ειπα οτι θα κανω καταγγελια στη γενικη γραμματεια καταναλωτη Θα το παω στην arvato και βλεπουμε. Αν εκει πουνε οχι τοτε θα πεσει καταγγελια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καλησπέρα έχω ενα πρόβλημα με το τηλέφωνο εδω και κάποιες μέρες οταν παω να κάνω κάτω απο ψηλά την οθονη για να επιλέξω καποια απο τις λειτουργίες οπως wifi, Bluetooth κλπ δεν παει με τίποτα μου σπαει τα νεύρα οσπου να πάει, τι να συμβαίνει ? Τα φτηνει το τηλέφωνακι μου ? στάλθηκε από το z3c μου χρησιμοποιώντας το tapatalk Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καλησπέρα έχω ενα πρόβλημα με το τηλέφωνο εδω και κάποιες μέρες οταν παω να κάνω κάτω απο ψηλά την οθονη για να επιλέξω καποια απο τις λειτουργίες οπως wifi, Bluetooth κλπ δεν παει με τίποτα μου σπαει τα νεύρα οσπου να πάει, τι να συμβαίνει ? Τα φτηνει το τηλέφωνακι μου ? στάλθηκε από το z3c μου χρησιμοποιώντας το tapatalk μόλις έγραψα πιο πάνω ότι είχα το ίδιο πρόβλημα και ότι το άφησα για σέρβις δέν πρόκειτε να φτιάξει μόνο του πρέπει να το πάς να το φτιάξουνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Που να το παω ? Στο arvato? στάλθηκε από το z3c μου χρησιμοποιώντας το tapatalk Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Που να το παω ? Στο arvato? στάλθηκε από το z3c μου χρησιμοποιώντας το tapatalk μέσα στο τηλέφωνο στην υποστήριξη έχει ένα νούμερο, παίρνεις εκεί και σου λένε το ποιο κοντινό σου σέρβις και το στέλνουν αυτοί εκεί που πρέπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Που να το παω ? Στο arvato? στάλθηκε από το z3c μου χρησιμοποιώντας το tapatalk στη Σπαρτη δεν εχουμε σερβις, οποτε θα το στειλεις αρβατο με κουριερ, εχω στειλει ξανα και απλα χρεωνεσαι 10 ευρω το κουριερ πενυ. αν εισαι εντος εγγυησης οκ, αλλιως θα χρεωθεις και την επιστροφη. Εναλλακτικα αν εχεις καποιον να ανεβαινει Αθηνα, ειναι μεσα στα κτελ.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 στη Σπαρτη δεν εχουμε σερβις, οποτε θα το στειλεις αρβατο με κουριερ, εχω στειλει ξανα και απλα χρεωνεσαι 10 ευρω το κουριερ πενυ. αν εισαι εντος εγγυησης οκ, αλλιως θα χρεωθεις και την επιστροφη. Εναλλακτικα αν εχεις καποιον να ανεβαινει Αθηνα, ειναι μεσα στα κτελ.. την Κυριακη φευγω διακοπες και το χρειαζομαι, στην επιστροφη θα το στειλω γιατι το Σαββατο 18/9 που θα γυρισω θα ειναι κλειστα, θα χρεωθω τι να κανω προκειμενου να φτιαξει, μονο που δεν ξερω ποσο θα το κρατησουν, θα τους παρω σημερα τηλεφωνο Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 την Κυριακη φευγω διακοπες και το χρειαζομαι, στην επιστροφη θα το στειλω γιατι το Σαββατο 18/9 που θα γυρισω θα ειναι κλειστα, θα χρεωθω τι να κανω προκειμενου να φτιαξει, μονο που δεν ξερω ποσο θα το κρατησουν, θα τους παρω σημερα τηλεφωνο εγω θα εκανα μια επαναφορα παντως και ξανα αναβαθμιση (επανεγκατασταση λογισμικου) μηπως ειναι software προβλημα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 εγω θα εκανα μια επαναφορα παντως και ξανα αναβαθμιση (επανεγκατασταση λογισμικου) μηπως ειναι software προβλημα. το σκεφτηκα κι αυτο, αν και του εκανα πριν λιγες μερες που μου ηρθε η αναβαθμιση, μια ακομα δεν με χαλαει, αλλα απο τοτε παρατηρησα οτι κατι δεν παει καλα, οτι δηλ δεν δουλευε το τατσ και επισης οταν ανοιγω otetvgo και θελω να κλεισω ψαχνω να το βρω το πληκτρο πισω για να σταματησω την εφαρμογη και να γυρισω στην επιφανεια εργασιας, και οταν το παω θα τους πω να μου αλλαξουν και μπαταρια γιατι μετα απο 3 χρονια λογικο θα εχει πεσει , ποσο να με χεωσουν αραγε ξερεις Νικο? Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 το σκεφτηκα κι αυτο, αν και του εκανα πριν λιγες μερες που μου ηρθε η αναβαθμιση, μια ακομα δεν με χαλαει, αλλα απο τοτε παρατηρησα οτι κατι δεν παει καλα, οτι δηλ δεν δουλευε το τατσ και επισης οταν ανοιγω otetvgo και θελω να κλεισω ψαχνω να το βρω το πληκτρο πισω για να σταματησω την εφαρμογη και να γυρισω στην επιφανεια εργασιας, και οταν το παω θα τους πω να μου αλλαξουν και μπαταρια γιατι μετα απο 3 χρονια λογικο θα εχει πεσει , ποσο να με χεωσουν αραγε ξερεις Νικο? αμα εισαι εκτος εγγυησης και θες και οθονη, καλυτερα παρε αλλο. Μπαταρια 40-50 ευρω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Δηλαδή αμα έχει πρόβλημα το Τατσ θέλει αλλαγή η οθόνη ? στάλθηκε από το z3c μου χρησιμοποιώντας το tapatalk Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Δηλαδή αμα έχει πρόβλημα το Τατσ θέλει αλλαγή η οθόνη ? στάλθηκε από το z3c μου χρησιμοποιώντας το tapatalk ΤΟ digitizer θα θελει, αλλα παει μαζι νομιζω με οθονη.δεν ξερω, θα σου πουν. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Τους παίρνω τηλέφωνο και με εχουν ενα τέταρτο αναμονή πως να επικοινωνήσω μαζί τους ? στάλθηκε από το z3c μου χρησιμοποιώντας το tapatalk Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Τους παίρνω τηλέφωνο και με εχουν ενα τέταρτο αναμονή πως να επικοινωνήσω μαζί τους ? στάλθηκε από το z3c μου χρησιμοποιώντας το tapatalk Στην αρβατο ? Πάρε στις 9 το πρωί Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Και εγώ περίμενα κάνα 20λεπτο και τελικά το σηκώσανε και με εξυπηρετήσανε μια χαρά και μου είπαν που να το πάω ώστε να μην πληρώνω κουριερ και τα λοιπά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Ok αύριο θα πάρω και θα περιμένω στάλθηκε από το z3c μου χρησιμοποιώντας το tapatalk Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Στην τελευταία αναβάθμιση με το stamina υπάρχουν προβλήματα με την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakyr_7 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Της γυναίκας μου μετά την αναβάθμιση ρουφάει την μπαταρία σαν νεράκι! Συνέχεια stamina αλλιώς δεν κρατάει καθόλου η μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Ας κανει μια επανεκκινηση,σε καποιους διορθωθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts