Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αξίζει τον κόπο να κλείσεις ολόκληρη βελτιστοποιηση μπαταρίας για ένα ασήμαντο ελάχιστο lag στο πρώτο όνομα του dialer, μόνο την πρώτη φορά που το ανοίγεις...;

Παιδιά μια ερώτηση όταν κάνω βελτιστοποίηση μπαταρίας σε όλες τις εφαρμογές, βγω και μετά ξαναμπώ πάλι μου την εμφανίζει κλειστή, γιατί αυτό;

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα ομαδα

Μετά το τελευταίο update στην υποστήριξη βγάζει πληροφορίες για την εγγύηση και λέει ακριβώς το πότε τελειώνει η εγγύηση πως ξέρει πότε το αγόρασα?? Από που παίρνει τις πληροφορίες σχετικά? Γνωρίζει κανείς? Το πρόσεξε κανείς άλλως?

Καλησπέρα ομαδα

Μετά το τελευταίο update στην υποστήριξη βγάζει πληροφορίες για την εγγύηση και λέει ακριβώς το πότε τελειώνει η εγγύηση πως ξέρει πότε το αγόρασα?? Από που παίρνει τις πληροφορίες σχετικά? Γνωρίζει κανείς? Το πρόσεξε κανείς άλλως?

To πιάνει από την ημερομηνία πρώτης ενεργοποίησης της συσκευής.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Παιδιά μια ερώτηση όταν κάνω βελτιστοποίηση μπαταρίας σε όλες τις εφαρμογές, βγω και μετά ξαναμπώ πάλι μου την εμφανίζει κλειστή, γιατί αυτό;

Δεν είναι κλειστή απλά σου δείχνει σε ποιες εφαρμογές είναι απενεργοποιημένη. Είναι δηλαδή εξ αρχής ενεργοποιημένη για όλες τις εφαρμογές.

Δεν είναι κλειστή απλά σου δείχνει σε ποιες εφαρμογές είναι απενεργοποιημένη. Είναι δηλαδή εξ αρχής ενεργοποιημένη για όλες τις εφαρμογές.

Λέω κι εγώ... σ'ευχαριστώ!

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Αξίζει τον κόπο να κλείσεις ολόκληρη βελτιστοποιηση μπαταρίας για ένα ασήμαντο ελάχιστο lag στο πρώτο όνομα του dialer, μόνο την πρώτη φορά που το ανοίγεις...;

Δεν έκλεισα ολόκληρη βελτιστοποίηση, απλά την απενεργοποίησα στην εφαρμογή τηλέφωνο

Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Ένα σοβαρό πρόβλημα για μένα με τη καινούρια έκδοση Android.... Δεν υποστηρίζει το Sygic(15.5.9), το οποίο το χρησιμοποιούσα συχνά.....

του έχει παρουσιαστεί το ίδιο κανενός??

ΥΓ. Επίσης, πως μπορώ να εξαφανίσω το εικονίδιο της φωνητικής καθοδήγησης κάτω αριστερά όταν είναι κλειδωμένο???

Ένα σοβαρό πρόβλημα για μένα με τη καινούρια έκδοση Android.... Δεν υποστηρίζει το Sygic(15.5.9), το οποίο το χρησιμοποιούσα συχνά.....

H 16.2 παίζει μια χαρά.

Η αναβάθμιση απο 4.4 σε 5.1 γίνεται ΟΤΑ; δηλαδή χωρίς υπολογιστή;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

ΥΓ. Επίσης, πως μπορώ να εξαφανίσω το εικονίδιο της φωνητικής καθοδήγησης κάτω αριστερά όταν είναι κλειδωμένο???

Το αντίθετο γίνετε ... το Sygic(15.5.9) δεν υποστηρίζει την 6.0.1 για αυτο έκανε και updete...

Έβαλα την 16,2 που ανέφερε ο φίλος παραπάνω κι όλα οκ....κάτι που παρατήρησα, πάλι σε ότι έχει να κάνει με το sygic, είναι πως όταν το ανοίγω, αυτόματα μου ανοίγει και το wifi... αυτό παλιότερα δε γινότανε, και μάλλον είναι θέμα λειτουργικού κι όχι εφαρμογής... μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό ή να το αφήσω ως είναι???

ΥΓ. Το "μικρόφωνο"(φωνητική αναζήτηση) που εμφανίζεται όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο, γίνεται να εξαφανιστεί???

Η αναβάθμιση απο 4.4 σε 5.1 γίνεται ΟΤΑ; δηλαδή χωρίς υπολογιστή;

Ναι. Καλό είναι βέβαια να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση.

ΤΗΝΧ. καλό αυτο. Παλιά χρειαζόταν οπωσδήποτε υπολογιστής.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Όπως φαίνεται στην εικόνα που επισυνάπτω, έχω βάλει το κινητό σε λειτουργία πτήσης αλλά εμφανίζει το WiFi ανοιχτό μόνιμα καθώς και το "Κανον. λειτ.". Τι στο καλό γίνεται;

Να σημειώσω ότι με επανεκκίνηση λύνεται το θέμα και γυρίζοντας τη γλώσσα στα Αγγλικά, το "Κανον. λειτ." το μεταφράζει "awake". Πώς γίνεται αυτό σε συσκευή με κλειστή οθόνη και λειτουργία πτήσης;

Edited by alex_1982

Δεν έχω την ίδια συσκευή αλλά για δες μήπως φταίει αυτό.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160609/f0553a4989304e92bf442cda0c47117d.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160609/17f6f97abf16cab62fcf991d365541ec.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160609/570e8b0a7b6608e9385c1c8fb9d93ec4.jpg

Κανονικά πρέπει να είναι στην επιλογή "Πάντα" σε σένα.

Note 4 & Tapatlk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω την εντύπωση ότι όταν είναι στο "πάντα" ξυπνάει τη συσκευή και ψάχνει για δίκτυα ή για να συνδέσει τις εφαρμογές με ίντερνετ. Γιαυτό και υπάρχει στα στατιστικά της μπαταρίας το WIFI ακόμα και όταν δεν έχει ενεργοποιηθεί ποτέ.

Note 4 & Tapatlk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την έχω στο "Πάντα" αλλά όποτε την έβαζα σε λειτουργία πτήσης (κάθε βράδυ δηλαδή), ποτέ δεν το έδειχνε ενεργό στην ανάλυση μπαταρίας. Όσο για το "awake" ακόμη και μέσα στη μέρα πότε δεν το δείχνει συνεχόμενα ενεργό, πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια της λειτουργίας πτήσης.

Και εγώ παιδιά το έχω στο πάντα και δεν εμφανίζεται ποτέ στα στατιστικά της μπαταρίας. Το ανοίγω και το κλείνω συνέχεια όμως. Αν το ανοίξω και το αφήσω χωρίς να το χρησιμοποιώ θα το εμφανίσει στα στατιστικά (δηλαδή ανοίγω μπαίνω Internet και αφού κλείσω browser και σταματήσω να δουλεύω Internet το ξεχνάω όλη μέρα ανοιχτό το WiFi). Edited by darklord77
Welcome to Rapture

τι το θες το sygic οταν μπορεις να κανεις την δουλεια σου με τους χαρτες που εχει

This is Sparta!!!:nagger:

Καλησπέρα παίδες,μου χυθηκε ζεστός καφές στο κινητό,αμέσως το ξέπλυνα στη βρύση και το σκουπίσα.Τα ηχεία τώρα ακούγονται λίγο και από ότι ξέρω είναι φυσιολογικό.Σε πόσες μέρες θα επανέλθει ο ήχος; Edited by mantilas

Καλησπέρα παίδες,μου χυθηκε ζεστός καφές στο κινητό,αμέσως το ξέπλυνα στη βρύση και το σκουπίσα.Τα ηχεία τώρα ακούγονται λίγο και από ότι ξέρω είναι φυσιολογικό.Σε πόσες μέρες θα επανέλθει ο ήχος;

Τι μέρες? Σε καμιά ωρίτσα που θα στεγνώσουν, σιγά μη θέλει μέρες.

Έχει πάνω από 6 ώρες κι ακόμα δεν ακούγεται καλα

Μήπως είναι ιδέα σου? Μήπως ο καφές παραήταν ζεστός...?

Έχει πάνω από 6 ώρες κι ακόμα δεν ακούγεται καλα

φυσα το λιγακι απο τη μια πλευρα να φυγει προς την αλλη ο,τι σταγονα εχει μεσα, μπορει καμια φορα να κρατησει υγρασια μεσα και να αργησει να επανελθει.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact