ddr2 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Δοκιμαστική για ενα μήνα ειναι. Πετα το. Και γενικα αφαίρεσε όσες εφαρμογές δεν χρησιμοποιείς που σου δίνει την δυνατότητα πχ antivirus,office pro,twiter εφοςον δεν τα χρησιμοποιείς. Εφυγε ηδη !! Ωραιο ειναι το κινητο, δεν μπορω να πω :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Παιδια το navigon τι λεει? Αξιζει το 1 γιγα της εσωτερικης μνημης που τρωει? αν παρεις/βρεις την πληρη εκδοση αξιζει εαν θες offline πλοηγηση... Εγω σαν garmin που το θυμαμαι ειχε τρομερους χαρτες, στο symbian δηλαδη ηταν πολυ μπροστα οι χαρτες στο θεμα λεπτομερειας κτλ. Ομως προσωπικα δεν το χρησιμοποιω καθως οι χαρτες του κινητου ειναι καλοι και μου αρκουν, συν οτι εχω ιντερνετ παντου..Για εξωτερικο σιγουρα αν δεν εχεις ιντερνετ για πλοηγηση βολευει, οπως και οι here της Nokia, Που για καποιο λογο μου εχουν κατσει στραβα..αν και στα νοκια τους χρησιμοποιουσα, ηταν παναλαφροι και αψογοι, οι garmin ηταν πιο πληρεις τοτε. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 αν παρεις/βρεις την πληρη εκδοση αξιζει εαν θες offline πλοηγηση... Εγω σαν garmin που το θυμαμαι ειχε τρομερους χαρτες, στο symbian δηλαδη ηταν πολυ μπροστα οι χαρτες στο θεμα λεπτομερειας κτλ. Ομως προσωπικα δεν το χρησιμοποιω καθως οι χαρτες του κινητου ειναι καλοι και μου αρκουν, συν οτι εχω ιντερνετ παντου..Για εξωτερικο σιγουρα αν δεν εχεις ιντερνετ για πλοηγηση βολευει, οπως και οι here της Nokia, Που για καποιο λογο μου εχουν κατσει στραβα..αν και στα νοκια τους χρησιμοποιουσα, ηταν παναλαφροι και αψογοι, οι garmin ηταν πιο πληρεις τοτε. Με Google maps παίζω εδώ και χρόνια. Για εξωτερικό, ας πάω πρώτα και θα δούμε.. :lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Δοκιμαστική για ενα μήνα ειναι. Πετα το. Και γενικα αφαίρεσε όσες εφαρμογές δεν χρησιμοποιείς που σου δίνει την δυνατότητα πχ antivirus,office pro,twiter εφοςον δεν τα χρησιμοποιείς. εγώ που έχω το κινητό δύο μήνες δεν μου έχει κλειδώσει πάντως... αρκεί να έχεις το Internet κλειστό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Ήρθε η αναβάθμιση μάγκες! :D ( Με το περιβόητο close all ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Ήρθε η αναβάθμιση μάγκες! :D ( Με το περιβόητο close all ) Την έκανα και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Την έκανα και εγώ. Την κανω κι εγω τωρα :) Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Εμένα δεν εμφανίζεται ακόμη. Ελληνική συσκευή αγορασμενη από Γερμανό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Πόσο με τιμαει που αναβαθμισα και σβήνω μια μια τις εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Εμένα δεν εμφανίζεται ακόμη. Ελληνική συσκευή αγορασμενη από Γερμανό εγω την ειδα..δε θυμαμαι ποιας χωρας ειναι αλλα βλεπω οτι ακολουθουν την ιδια σειρα..δηλαδη ελαβα οχι πρωτος αλλα πριν την ελληνικη.. Οποτε αν θες να ριξεις τη δικη μου ρομ, στην δινω με λινκ..αλλιως λιγη υπομονη. (σμσ υποστηριζει η δικη μου στα ελληνικα) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 κι'εγω την εκανα.περιπου 10 mb και οχι περισσοτερο απο 5 λεπτα υποθεση και μετα το περασμα της αναβαθμισης το κινητο να εχει ζεσταθει αισθητα.:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Την έκανα και εγώ, ανέβασε θερμοκρασία παρόλο που ήταν 5_6 λεπτά υπόθεση. Πέρα από το κουμπί που κλείνει τις εφαρμογές ξέρουμε τι άλλο άλλαξε /διορθώθηκε ? Υ.γ: καλομιλητο ddr2. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fk_pakos Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Κάνατε καθαρή εγκατάσταση ή δε χρειάζεται καν, λόγω του ότι είναι μικρή αναβάθμιση...?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Την έκανα και εγώ, ανέβασε θερμοκρασία παρόλο που ήταν 5_6 λεπτά υπόθεση. Πέρα από το κουμπί που κλείνει τις εφαρμογές ξέρουμε τι άλλο άλλαξε /διορθώθηκε ? Υ.γ: καλομιλητο ddr2. Να σαι καλά φίλος!:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Κάνατε καθαρή εγκατάσταση ή δε χρειάζεται καν, λόγω του ότι είναι μικρή αναβάθμιση...?!?! Από πάνω και βλέπουμε.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Για θηκη καποια προταση? Εχω τη ringke fusion αλλα με δυσκολευει στο ανοιγμα του καπακιου της φορτισης. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Θα σου πρότεινα κανέναν μαγνητικό φορτιστή για να μην συνέχεια το καπάκι.άσε που η θήκη για μένα τουλάχιστον είναι από τις καλύτερες. Σε όλα Ζ αυτήν είχα :-) Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Θα σου πρότεινα κανέναν μαγνητικό φορτιστή για να μην συνέχεια το καπάκι.άσε που η θήκη για μένα τουλάχιστον είναι από τις καλύτερες. Σε όλα Ζ αυτήν είχα :-) Θα μπορουσα να χρησιμοποιησω μαγνητικο καλωδιο αντι για βαση? Σαν αυτο ας πουμε? http://www.telmarket.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=4572&category_id=2&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Παρατηρησα οτι μετα την αναβαθμιση οτι το αγγιγμα της οθονης ειναι πιο ευαισθητο και ξεκλειδωνει την οθονη αμεσως.και στο πανω μερος της οθονης με κλειδωμενη συσκευη σερνωντας το παραθυρο το πανω προς τα κατω ανοιγει με ενα κλικ.παλιοτερα ηθελα 2 δαχτυλιες για να ανοιξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Θα μπορουσα να χρησιμοποιησω μαγνητικο καλωδιο αντι για βαση? Σαν αυτο ας πουμε? http://www.telmarket.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=4572&category_id=2&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 Ναι εννοείται είναι και πολύ βολικό σε σχέση με το άνοιξε έκλεισε στα καπάκια και επίσης καλό και για την στεγανοτητα.Εγώ έχω αγοράσει από ebay και δεν έχω πρόβλημα έχω κ κανα χρονο στα Ζ που είχα αν και οι περισσότεροι προτιμούν το αυθεντικο Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Ναι εννοείται είναι και πολύ βολικό σε σχέση με το άνοιξε έκλεισε στα καπάκια και επίσης καλό και για την στεγανοτητα.Εγώ έχω αγοράσει από ebay και δεν έχω πρόβλημα έχω κ κανα χρονο στα Ζ που είχα αν και οι περισσότεροι προτιμούν το αυθεντικο Ευχαριστω. Τι παρηγγειλα ηδη! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Θα μπορουσα να χρησιμοποιησω μαγνητικο καλωδιο αντι για βαση? Σαν αυτο ας πουμε? http://www.telmarket.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=4572&category_id=2&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 αυτο δεν ειναι αυθεντικο και επισης εγω που εστειλα εμαιλ στα κεντρικα μου ειπανε οτι η βαση για το κινητο μας ειναι η sony DK 48 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 αυτο δεν ειναι αυθεντικο και επισης εγω που εστειλα εμαιλ στα κεντρικα μου ειπανε οτι η βαση για το κινητο μας ειναι η sony DK 48 Ποσο σημαντικο ειναι να ειναι αυθεντικο? (ασε που το συγκεκριμενο που εβαλα πιο πανω δεν ειναι και διαθεσιμο τελικα απο οτι μου ειπαν). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Έχω το dock, αλλά κάθε φορά πρέπει να βγάζω θήκη για τη φόρτιση, ξέρουμε καμιά λεπτή θήκη και να το έχει τεστάρει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Όλες οι αλλαγές της τελευταία αναβάθμισης (23.1.A.1.28 ) συστήματος είναι : – Ensured the lock screen / notification bar doesn’t indicate “no service” when the device has coverage – Added a Sony feature; bringing back the “close-all-button” in the activity menu, so you can easily close all apps at once – Unblocked devices with server policies (such as Exchange Active Sync for e-mail), to enable the new Lollipop lock-screen notifications – Ensured the LED light is lit across all sound modes – and no longer offset by “silent” – Made the necessary fixes to enable the easy movement of content from internal memory to external microSD card (something we saw affecting a few devices) – Improved messaging functionality in Ultra stamina mode – some conversations could not be opened before in Ultra stamina mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts