Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια τα φωτα σας...Οταν στελνω μήνυμα κανει ποση ωρα να παει απο τοτε που εβαλα την lolipop

και επισης το ηδιο οταν μου στελνουν..Ειμαστε και οι 2 Cosmote λετε να παιζει ρολο το σημα?Και διπλα διπλα

να εχουμε τα κινητα παει μετα απο 2-3 λεπτα το μυνημα

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια τα φωτα σας...Οταν στελνω μήνυμα κανει ποση ωρα να παει απο τοτε που εβαλα την lolipop

και επισης το ηδιο οταν μου στελνουν..Ειμαστε και οι 2 Cosmote λετε να παιζει ρολο το σημα?Και διπλα διπλα

εμενα φευγουν αμεσα..μηπως φταιει η cosmote?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ειναι θεμα δικτυου..Κι εγω το παθαινω αρκετα συχνα με Cosmote...

Poco X3 nfc 6/128

Παιδια πλζ μια απαντηση σε αυτο ειναι ευκολο.Οπως ειχα πει δεν λειτουργουσε το gps μου.Εβρισκε τοποθεσια αλλα δεν κλειδωνε.Σημερα περασα 2-3 λολιποπ rom αλλα ουτε με αυτες δουλευε.μου εβγαζε το διιο συνεχως...Λετε να ειμαι προς αρβατο μερια?

Μου βγαζει παντου σε ολες αυτο που βλεπετε στην φωτο

είναι το πιο απλό αλλά θεωρώ το εχεις κανει ετσι ?

1) ρυθμίσεις τοποθεσία είναι ενεργό

και 2) λειτουργία υψηλή ακρίβεια

Παιδιά μου εμφάνισε στο scanning unwanted program android armour στην sd.Εβαλα άλλα 3 anti-virus και μόνο στο avast μου βγάζει το ίδιο. Εβαλα την sd στο προηγούμενο κινητό που έχει επίσης avg και δεν μου το εβγαλε.Σήμερα σβήστηκαν φωτογραφίες οι οποίες ήταν περασμενες στο κινητο και όχι στην κάρτα και όταν μπαίνω στις φωτογραφίες μου λέει δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας απομένουν 642.Στο μεταξύ ο χώρος αποθήκευσης στην κάρτα δεν έχει μειωθεί ή αυξηθεί. Θα τρελαθώ

Σχετικα με την μπαταρία: Μια ψιλο-απογοητευση την εχω... Με αρκετή χρήση, αλλα χωρίς και να το λιωσω, απο το πρωι που το έβγαλα, τωρα είναι στο 28%.

Με kk θα ημουν οριακα στο 50...

Σχετικα με την μπαταρία: Μια ψιλο-απογοητευση την εχω... Με αρκετή χρήση, αλλα χωρίς και να το λιωσω, απο το πρωι που το έβγαλα, τωρα είναι στο 28%.

Με kk θα ημουν οριακα στο 50...

φιλαρακι, στην διαχειριση τι σου εχει την μεγαλυτερη καταναλωση? για πες τα 4-5 πρωτα?

εγω ετσι ημουν την 1η ημερα, με το συστημα να το λιωνει, καθως και με το fb..Τωρα εχουν στρωσει και ειναι οπως πριν σχεδον, με μικρη χρηση ολη μερα, μιση ωρα ομιλια και οθονη ειμαι απο τις 8 το πρωι στο 82%..Καπως ετσι ηταν και η ΚΚ. Απλα αστο λιγες μερες, και κανε καμια επαναφορα αν δεν δεις φως..και επανεγκατασταση.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

καλησπερα σε ολους..κατοχος κι εγω απο το μεσημερι του λευκου θηριου!!! ενα πραμα παρατηρησα..λογω σκαλισματος μπορω να πω οτι ζεσταινεται..το κανει και σε εσας αυτό? επίσης μηνυματα με 160 χαρακτηρες 8ελει να ρυθμισω κατι για να γραφω? ευχαριστώ!

είναι το πιο απλό αλλά θεωρώ το εχεις κανει ετσι ?

1) ρυθμίσεις τοποθεσία είναι ενεργό

και 2) λειτουργία υψηλή ακρίβεια

Ναι εννοείται . Πολλά έψαξα και τπτ δεν βρήκα . Θα το πάω από βδομάδα. Για την λολιποπ πάντως που την πέρασα έστω κ Για λίγο με ξένισε ,πόσο μάλλον αν έχει η χειρότερη αυτονομία. Η κιτ κατ φαίνεται πιο όμορφη κατ εμέ κ" νομίζω είναι κ πιο εύχρηστη :-)

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

καλησπερα σε ολους..κατοχος κι εγω απο το μεσημερι του λευκου θηριου!!! ενα πραμα παρατηρησα..λογω σκαλισματος μπορω να πω οτι ζεσταινεται..το κανει και σε εσας αυτό? επίσης μηνυματα με 160 χαρακτηρες 8ελει να ρυθμισω κατι για να γραφω? ευχαριστώ!

ζεσταινεται οπως καθε τι που το χρησιμοποιεις.. Αν το πηρες και το ελιωσες λογικο ειναι να ζεσταθηκε. Γενικα το τηλεφωνο στο θεμα θερμοκρασιας και παρολο οτι ειναι και στεγανοποιημενο, δουλευει υποδειγματικα..Λιγη θερμανση οταν δουλευει αρκετα την εχει αλλα ειναι λογικο. Απο εκει και περα, ποτε δεν εχω παρατηρησει το παραμικρο θεμα.Την μεγαλυτερη σε αισθηση θερμοκρασια την παρατηρησα οταν πηγε σε ανδροιδ 5.

Ναι εννοείται . Πολλά έψαξα και τπτ δεν βρήκα . Θα το πάω από βδομάδα. Για την λολιποπ πάντως που την πέρασα έστω κ Για λίγο με ξένισε ,πόσο μάλλον αν έχει η χειρότερη αυτονομία. Η κιτ κατ φαίνεται πιο όμορφη κατ εμέ κ" νομίζω είναι κ πιο εύχρηστη :-)

Φιλαρακι, πηγαινε το αρβατο να ξεμπλεκεις. Ειναι πραγματικα περιεργο. Η lollipop και εμενα δεν με εχει ενθουσιασει αν και εχει μερικα ωραια, οπως πχ οτι οταν κανεις μια δουλεια και σε καλεσει καποιος, στο βγαζει πανω πανω μονο, και μπορεις να συνεχισεις αυτο που κανεις, αν δε θες να απαντησεις, δεν πιανει ολη την οθονη...και διαφορα ακομα.

Η αυτονομια στρωνει πιστευω. Χθες το πρωι το εβγαλα απο τη φορτιση 8 παρα, μεχρι το βραδυ ηταν στο 80% με 1 ωρα οθονης και μιση ωρα κλησεων. Το εβαλα flight στις 12 και το πρωι ηταν παλι στο 80%! Βεβαια το κινητο το ειχα με αριστες φορτισεις απο την 1η ημερα..

Τις πρωτες φορες ετρεχε το συστημα 40%, τωρα δεν ειχα τετοια αλλα εκανα δευτερη εγκατασταση της lollipop με επαναφορες εργοστασιακων πριν..(το να κανεις μετα την εγκατασταση δεν ξερω αν εχει νοημα, πριν ομως εχει και το ειδα ξεκαθαρα στο S5 Που δεν λειτουργουσε τιποτα σωστα οταν εκανα ΟΤΑ και για να στρωσει ηθελε επαναφορα)

Τελος, ολα ειναι θεμα συνηθειας..εγω θα αφησω lollipop γιατι το κινητο θα παρει και αλλες αναβαθμισεις και βαριεμαι να ξαναστηνω καθε φορα. Θα την αφησουμε και τελος, δεν ειναι κακη εν τελει..απλα θελει καθαρη εγκατασταση για σιγουρα.

εγω την εβαλα πανω απο την 4.4.4. Για την πρωτη φορτιση, ειχα πολυ μεγαλη καταναλωση στο android system παρολα αυτα εβγαλε ανετα την μερα. Αξιοσημειωτο οτι σε standby δεν εχασε καθολου μπαταρια ολο το βραδυ. Μετα απο την πρωτη φορτιση,η λολλιποπ μου φαινεται πολυ καλη σε θεμα αυτονομιας καθως και τις δυο επομενες φορτισεις εβγαλε 1 1/2 μερα με 6 ωρες οθονη την μια και κοντα 7 στην αλλη! Σε σχεση με το Z1C που ειχα μου φαινεται αρκετα καλυτερο. Βεβαια τωρα ξαναεστησα το Real Racing 3 ,οποτε θα δω και πως θα τα παει σε ακρως απαιτητικα παιχνιδια. Γενικα μου αρεσει η λολι.

Και μια ερωτηση για οποιον ξερει : υπαρχει τροπος για να ρουταριστει χωρις να κανουμε downgrade σε 4.4?

το κινητο παντως εκτος απο τουρμπο ειναι και πανεμορφο. Νομιζα οτι θα ψιλοξενερωνα με την αλλαγη απο μεταλο σε πλαστικο γυρω γυρω, αλλα πραγματικα ειναι αρκετα πιο ομορφο(τουλαχιστον στα δικα μου ματια) ενω και η οθονη μου φαινεται και λιιιιγο καλυτερη απο του ζ1κ.(maybe placebo maybe not...)

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Να πω και γω την ταπεινή μου γνώμη για την τελευταία αναβάθμιση μετά τον λάθος αρχικό μου ενθουσιασμό!

Βασικά, είναι ένα βήμα πίσω για το κινητό...

Το μόνο θετικό είναι η μεταφορά των εφαρμογών στην εξωτερική μνήμη!

Νομίζω πως πριν ήταν πιο όμορφο αλλά το βασικό ήταν περισσότερο εύχρηστο!

Πολλές ευκολίες που είχε το μενού τώρα χάθηκαν και απλά σου πρόσθεσαν παραπάνω κινήσεις να κάνεις!

Άσε που έχω την εντύπωση που έχασα και μια - δυο ώρες αυτονομίας από την μπαταρία.

Επίσης στα ίδια σημεία που έμπαινα αστραπή με 4G τώρα κάνει πολύ ώρα να συνδεθεί.

Μερικές εφαρμογές κρασάρουν ή κολλάνε! (Εντάξει, αυτό θα λυθεί με αναβάθμιση)

Όταν αναβαθμίζω τις εφαρμογές από το playstore , ενώ πριν γινόντουσαν όλα αστραπιαία και ομαλά, τώρα καθυστερούν όλα κάπως!

Και τέλος , αυτό το ηλίθιο πορτοκαλί χρώμα που είναι σε διάφορα μενου .... ΓΙΑΤΙ να μην μπορώ να το κάνω άλλο χρώμα?:mad:

Γνώμη μου ---->> όσοι δεν την περάσατε ακόμα, ΜΗΝ το κάνετε και μείνετε εκεί που είστε!

Πια rom φορας?

Εργοστασιακή ΡΟΜ και αγορασμένο από cosmote (οταν μπουτάρει το κινητο βγάζει το logo της cosmote).

Αυτή τη στιγμη έχω:

version: 23.1.A.0.276

kernel: 3.4.0-perf-g72984dd

baseband: 8974-AAAAANAZQ-00049-35

Εργοστασιακή ΡΟΜ και αγορασμένο από cosmote (οταν μπουτάρει το κινητο βγάζει το logo της cosmote).

Αυτή τη στιγμη έχω:

version: 23.1.A.0.276

kernel: 3.4.0-perf-g72984dd

baseband: 8974-AAAAANAZQ-00049-35

ή εχεις 23.2.Α.0.278

ή 23.1.Α.0.726

η πρωτη ειναι μεταγενεστερη της 2ης οπως τις γραφω. αν εχεις την πρωτη εχεις παρει το νεο Update που βγηκε προχθες για Lollipop..

Edited by Nikos_Mpl

Οντως με την κιτ κατ το κινητο ηταν πολυ πιο ευχρηστο και αυτην θα αφησω εγω οταν με το καλο το παρω πισω απο το σερβις που το πηγα το πρωι εν τελει.(Ολως περιεργως δεν ακουσα κανεναν να φωναζει εκει :lol::lol::lol::lol:)και δεν μου ζητησαν καν αποδειξη.Ελπιζω να το παρω σωο :) τωρα εχω ξεμεινει με ενα live with walkman και σκεφτομαι να το φτιαξω με τον οδηγο του φιλου inevar απο το Ζ2 :p

Τελος να προτεινω μια πολυ καλη θηκη που χρησιμοποιουσα και στο Ζ2 , αλλα σημερα μου ηρθε για το μικρο.Και ωραιο κρατημα και πολυ προστατευτικη!!

http://www.ebay.com/itm/351300105742?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

typo :)

Έχω 726 και ήρθε προχτές ενω ήδη είχα 5.0.2.

Μέγεθος περίπου 18Mb

περιεργο, μηπως σου ηρθε τιποτα αλλο και μπερδευτηκες? κανα Update στο whatsnew που παιρνει συχνα ή τιποτα τετοιο? η 726 ηταν 1.4GB σαν ftf ΄ή 600ΜΒ σαν ΟΤΑ αναβαθμιση.

περιεργο, μηπως σου ηρθε τιποτα αλλο και μπερδευτηκες? κανα Update στο whatsnew που παιρνει συχνα ή τιποτα τετοιο? η 726 ηταν 1.4GB σαν ftf ΄ή 600ΜΒ σαν ΟΤΑ αναβαθμιση.

system update ηταν. πως είπα μόλις πηρα το κινητό έκανα όλες τις αναβαθμίσεις, και πήγα σε lollipop. Προχτές λοιπόν μου έβγαλε αυτό το μικρο system update. Να πω την αλήθεια δε θυμάμαι καν ποια version είχα πριν αυτή την αναβάθμιση.

system update ηταν. πως είπα μόλις πηρα το κινητό έκανα όλες τις αναβαθμίσεις, και πήγα σε lollipop. Προχτές λοιπόν μου έβγαλε αυτό το μικρο system update. Να πω την αλήθεια δε θυμάμαι καν ποια version είχα πριν αυτή την αναβάθμιση.

ποιος ξερει..πολλα μπορει να παιζουν..να εισαι πχ branded και μετα να πηρες 2η αναβαθμιση που να ηρθε στην ιδια με εμας ή οτιδηποτε αλλο. anyway, σημασια εχει να δουλευει σωστα.

...

Και τέλος , αυτό το ηλίθιο πορτοκαλί χρώμα που είναι σε διάφορα μενου .... ΓΙΑΤΙ να μην μπορώ να το κάνω άλλο χρώμα?:mad:

...

Αυτό με το πορτοκαλί και μένα μου κάθεται κάπως...

Ισως να το συνηθίσουμε στο τέλος...

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact