Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και μενα το κανει το ιδιο game..τα led δουλευουν κανονικα με stamina

Είσαι σίγουρος; Έκανα πολλές δοκιμές με αναπάντητες και σε καμία δεν άναψε το notification led.

Δουλεύει κανονικά το fv-5 (στο ζ3 εδώ και μέρες! με lollipop!) και τώρα που το δοκίμασα στο compact της συζύγου δουλεύει επίσης!

κάνε clear cache και data, αν πάλι δεν δουλεύει! = κάνε το ίδιο + uninstall + restart της συσκευής και ξανακατέβασετο

Το δοκίμασα αλλά πάλι τίποτα. Βασικά δεν το κάνει πάντα, όποτε πάω να πειράξω την ταχύτητα κλείστρου εκεί κολλάει και κρασάρει η εφαρμογή.

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως την έχω βάλει δύο φορές με clean.. Δεν φταίει η διαδικασία σίγουρα.

Τι να πω, κρίμα γιατί φαινόταν ωραία γενικά.

Με 3 ώρες οθόνη εκείνη τη στιγμή, εγώ θα δοκίμαζα άλλης χώρας romhttps://flic.kr/p/r9WZ23

Άμα βαριούνται οι προγραμματιστές να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές τους θα αυξάνονται οι πιθανότητες κάπου η αναβάθμιση να μην συμπεριφέρεται καλά σε ορισμένους χρήστες.

Πιστεύω το καλοκαίρι προς φθινόπωρο θα υπαρχει ομαλοποίηση και σε επίπεδο λειτουργικού και εφαρμογών.

Εδώ το ios ήθελε ένα 6-9 μήνες έως στρωσει στα επίπεδα της προηγουμενης έκδοσης, τα ίδια θέλει και εδώ και παραπάνω θα ελεγα λόγο της φύσης του λειτουργικού.

Σημερα πχ βλεπω πολυ καλυτερη διαχειριση και η οθονη ειναι 1η με τις κλησεις..

χθες δουλευε το λειτουργικο συστημα 20%, δεν το εχω ξανα δει..τωρα ειναι στο 8% με2 ωρες οθονη η οποια εχει το 17% και με μπαταρια στο 71% απο το πρωι..

Και το FB 42 λεπτα, πρωτο αλλα οντως το ελιωσα.

Θελω να πιστευω οτι ειτε θα στρωσει απο μονο του καθως εχει τελειως αλλη συμπεριφορα απο χθες ειτε θα το φτιαξουν και σιγα σιγα..

Ομως οταν εχεις 2 ημερες για πλακα, ξενερωνεις να μην τις κλεινεις για λιγο..γιατι για λιγο δεν κλεινει και αναγκαστικα φορτιζεις στην μια μερα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Γύρισα πίσω στη kit Kat μετά από 6-7 ημέρες με lollipop δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος.. πιο σταθερή από την lollipop. Το έκανα και rout και όλα μια χαρά. Για όσους έχουν lollipop είδα στο Xda ένα νέο firmware 23.2.Α.0.278 Ίσως το βελτιώσει καλύτερα.

Με 3 ώρες οθόνη εκείνη τη στιγμή, εγώ θα δοκίμαζα άλλης χώρας romhttps://flic.kr/p/r9WZ23

ποιας χωρας που να εχει και ελληνικα μεσα?

δε νομιζω οτι φταιει η δικη μου ρομ αν και ολα παιζουν. Σημερα που το εχω λιωσει το κινητο στο FB εχει καλυτερη συμπεριφορα.. μιλουσα 2 ωρες με μηνυματα και εχει παει στην εφαρμογη του FB η καταναλωση και οχι στο messenger το οποιο εχει 5 λεπτα χρηση..δεν ξερω γιατι..

απο την αλλη το συστημα κτλ ειναι πολυ πεσμενα σε σχεση με χθες. Σκεφτομαι να την αφησω μερικες μερες, να στρωσει και αν δεν δω ιδια αποδοση με ΚΚ γυρναω πισω.

Οσο για τις ρυθμισεις στη notification bar, στην ΚΚ εκτος απο τα 2 δαχτυλα μπορουσες με το ενα αρκει να πηγαινες δεξια πριν κατεβασεις τελειως τη μπαρα..Τωρα αυτο δε γινεται και θες υποχρεωτικα 2 δαχτυλα..αρα μου χαλαει την ευχρηστια των 4,6"..αν ηθελα να χρησιμοποιω το κινητο με τα 2 χερια θα ειχα παρει G3...

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπερα παιδια .Χρονια πολλα χριστος ανεστη και απο μενα :p

Μια ερωτηση ,οντας ψιλοασχετος σε αυτα, καταφερα νομιζω να κανω backup τιν ρομ οφφιψιαλ που φοραω τωρα.(ειδα μερικα guide αλλα τελικα παραειναι ευκολο:lol::lol:).Απλως οπου εψαξα εκει που τοποθετω τα τρια FILE αρχεια στο flashtool οπου κοιταξα στο ιντερνετ ειχε τρια μονο FILE αρχεια ενω εμενα τεσσερα ιδια αρχεια.Ειμαι κομπλε αν προχωρησω σε φλασαρισμα οφισιαλ λολιποπ οταν θελω να ξαναγυρισω στην ιδια? Επιτυχως εβγαλα το αρχειο tft, απλως αυτο με παρεξενεψε οτι παντου ειχε τρια αρχεια file ενω εμενα τεσσερα.

(ολα αυτα γτ ακομα το gps μ ακομα δεν κλειδωνει δορυφορους και θελω να δοκιμασω μια λολι μηπως ειναι software το προβλημα)

Επισης ποια ειναι η καλυτερη λολι να περασω?

Ευχαριστω για την οποια απαντηση :D:D:D

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Την Nordic έχω, ελληνικά έχει κανονικά και 160sms

εχεις λινκ? καθως αυτο που ανεβασες ηταν φωτο νομιζω..

Ναι τη χρήση ανέβασα στη φώτο, οι roms είναι εδώ http://forum.xda-developers.com/z3-compact/general/list-stock-firmwares-d5803-d5833-t2906706 πληροφοριακα εγώ είχα branded cosmote, έβαλα τη Nordic kit kat και μετά το αναβαθμισα από PC companion στη lollipop, δεν πέρασα κατευθείαν τη lollipop της Nordic καθώς ήταν αρκετές, και επίσης αναφέρθηκε εδώ ότι η kit kat Nordic ήταν stable

Έτερη παρατήρηση ότι όταν έχω ενεργοποιημενο το stamina και δεν έχω προσθέσει ενεργές εφαρμογές πχ viber και messenger, το βράδυ χάνει 2% μπαταρία, τώρα είτε έχω ενεργοποιημενο το stamina με ενεργές εφαρμογές ή απενεεγοποιημενο το stamina χάνει ένα 5-6% το βράδυ έτσι κι αλλιώς

Edited by dgeorge4

Εννοείς ανοιχτά όλα ή flight mode? Εγώ σε flight χάνω 1% με ΚΚ..και χωρίς flight 2-3%.

Τώρα με lollipop δεν ξέρω.. Αλλά γενικά δε νομίζω ότι είναι καλύτερη

Flight mode ποτέ! Stamina με ενεργές εφαρμογές, Stamina χωρίς ενεργές εφαρμογές και Stamina απενεργοποιημενο.. Τελικά βολευομαι με τη δεύτερη επιλογή

ποιας χωρας που να εχει και ελληνικα μεσα?

δε νομιζω οτι φταιει η δικη μου ρομ αν και ολα παιζουν. Σημερα που το εχω λιωσει το κινητο στο FB εχει καλυτερη συμπεριφορα.. μιλουσα 2 ωρες με μηνυματα και εχει παει στην εφαρμογη του FB η καταναλωση και οχι στο messenger το οποιο εχει 5 λεπτα χρηση..δεν ξερω γιατι..

απο την αλλη το συστημα κτλ ειναι πολυ πεσμενα σε σχεση με χθες. Σκεφτομαι να την αφησω μερικες μερες, να στρωσει και αν δεν δω ιδια αποδοση με ΚΚ γυρναω πισω.

Οσο για τις ρυθμισεις στη notification bar, στην ΚΚ εκτος απο τα 2 δαχτυλα μπορουσες με το ενα αρκει να πηγαινες δεξια πριν κατεβασεις τελειως τη μπαρα..Τωρα αυτο δε γινεται και θες υποχρεωτικα 2 δαχτυλα..αρα μου χαλαει την ευχρηστια των 4,6"..αν ηθελα να χρησιμοποιω το κινητο με τα 2 χερια θα ειχα παρει G3...

Εμένα πάλι νομίζω πως η μπαταρία τώρα κρατάει περισσότερο από πριν!

Για τις ρυθμισεις στη notification δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιείς δύο δάχτυλα.

Με το ένα δάχτυλο μπορείς με δύο τρόπους

είτε το κατεβάζεις με το ένα δάχτυλο από πάνω προς τα κάτω δύο φορές

είτε το κατεβάζεις μια και μετά το ακουμπάς πάνω

Παιδια πλζ μια απαντηση σε αυτο ειναι ευκολο.Οπως ειχα πει δεν λειτουργουσε το gps μου.Εβρισκε τοποθεσια αλλα δεν κλειδωνε.Σημερα περασα 2-3 λολιποπ rom αλλα ουτε με αυτες δουλευε.μου εβγαζε το διιο συνεχως...Λετε να ειμαι προς αρβατο μερια?

Μου βγαζει παντου σε ολες αυτο που βλεπετε στην φωτο

Edited by leongr18
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Εμένα πάλι νομίζω πως η μπαταρία τώρα κρατάει περισσότερο από πριν!

Για τις ρυθμισεις στη notification δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιείς δύο δάχτυλα.

Με το ένα δάχτυλο μπορείς με δύο τρόπους

είτε το κατεβάζεις με το ένα δάχτυλο από πάνω προς τα κάτω δύο φορές

είτε το κατεβάζεις μια και μετά το ακουμπάς πάνω

βλεπω μια διαφορετικη αντιμετωπιση χθες απο τις πρωτες μερες. Εκει που το android και το fb τρωγανε 40% τωρα ηταν στο μισο..με λιωσιμο του FB χθες.Αν σημερα δω καλυτερη συμπεριφορα ισως να θελει λιγο στρωσιμο, δεν ξερω..

Παντως στην αρχη εφαγε σκαλωματα και δουλευε πολυ συστημα κτλ και την πεθανε.Πχ με ΚΚ οταν το εβγαζα απο το φορτιστη ειχε και 2 ωρες αναμονη στο 100%, χωρις να πεφτει, ακομα και αν ταξιδευα με κλειστο 3G/wifi (πχ οδηγουσα στις 4 το πρωι και τα αφηνα κλειστα). Τωρα το εβγαλα και μεχρι να παω στο αμαξι ειχε 98% με το google play services να δουλευει μονο. Αυτα με εχουν κωλωσει και πιστευω οτι θελει λιγο στρωσιμο.

Κατα τα αλλα, αν το προσπερασουμε αυτο, η lollipop μου τη σπασει στην μπαρα ειδοποιησεων γιατι οπως λες και εσυ θελει 2 κινησεις..ειτε να την κατεβασεις 2 φορες ειτε να το ακουμπησεις 2..Με μια κινηση δεν ανοιγουν οι ρυθμισεις και αυτο το θεωρω οπισθοδρομικο. Δε μπορει κατι που το χρησιμοποιεις 50 φορες τη μερα να το δυσκολευεις..ακομα και αν φαινεται τοσο απλο.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια πλζ μια απαντηση σε αυτο ειναι ευκολο.Οπως ειχα πει δεν λειτουργουσε το gps μου.Εβρισκε τοποθεσια αλλα δεν κλειδωνε.Σημερα περασα 2-3 λολιποπ rom αλλα ουτε με αυτες δουλευε.μου εβγαζε το διιο συνεχως...Λετε να ειμαι προς αρβατο μερια?

Μου βγαζει παντου σε ολες αυτο που βλεπετε στην φωτο

φιλαρακι, αφου δεν εχει καταφερει να λειτουργησει τοσο καιρο, για μενα πηγαινε το σερβις.

Δοκιμασες αλλο προγραμμα αν κανει πλοηγηση μην τυχον φταινε οι χαρτες? το ξεχασα και εγω να το δοκιμασω, θα το κανω το μεσημερι, αλλα δε μπορω να σκεφτω τι να κανεις τοσο λαθος..

αν εχεις ανοιχτα και δεδομενα κτλ θα επρεπε να ξεκιναει αμεσως. Απο την αλλη το προβλημα ειναι να μην κλειδωνει συνηθως. Θα σου ελεγα να το πας να ηρεμησεις. Εστω και να μην εχει τιποτα, εγγυηση εισαι, απλα θα το στερηθεις μερικες ημερες. Βαλτου τη ρομ που ειχες και πηγαινε το.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ασχετο παιδες:

πηρα αυτη τη θηκη:

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Ultra-Thin-Stand-Flip-Leather-Case-For-SONY-Xperia-Z2-Z3-Z3-Compact-new-/141313823363?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item20e6f5d283

και φορτιζει το κινητο πανω στην βαση KIDIGI που εχω παρει (βαση φορτισης αλλης εταιρειας αλλα που μου εχει βγει καλη).

Το λεω για εσας που θελετε θηκη και βαση! με αυτη τη θηκη λοιπον η οποια βεβαια δεν προστατευει τρελα καθως μονο απο γωνιες πιανει, ομως ειναι ωραια, θα μπορει να φορτιζει και να μην την βγαζετε.

Βρήκα μάλλον λύση χωρίς root κτλ. Μόλις το τσεκάρω θα το γράψω. Πως γίνεται στις κλήσεις να μου γράφει χρόνο από τη στιγμή που το σηκώσει κάποιος ? Πως γίνεται να μη δείχνει τις φωτογραφίες τόσο μικρές, αλλά σε όλο το υπόλοιπο (άθλιο) ροζ περιθώριο...?:lol:

θα πας και θα επιλεξεις από το αλμπουμ παλι τις φωτογραφιες και θα φαινονται μεγαλες

This is Sparta!!!:nagger:

θα πας και θα επιλεξεις από το αλμπουμ παλι τις φωτογραφιες και θα φαινονται μεγαλες

Penny αλλο πραγμα ψαχνει..

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αν δεις λίγο πιο πάνω λύθηκαν αυτά πλην μικρών εξαιρέσεων.

edit: Με συγχωρείς, λύθηκαν στο θέμα του μεγάλου αδερφού z3.

Edited by Moralas

Στο superior auto το hdr είναι αυτόματο; γνωρίζει κανείς;

Θεωρω πως ειναι, αν δεις οταν αναγνωριζει την εικονα λεει "οπισθιος φωτισμος" πολλες φορες το οποιο λειτουργει οπως το HDR.

Θεωρω πως ειναι, αν δεις οταν αναγνωριζει την εικονα λεει "οπισθιος φωτισμος" πολλες φορες το οποιο λειτουργει οπως το HDR.

Και γω έτσι θαρρώ

Μάγκες στην lollipop πως μπορούμε να δούμε πόσες ώρες είναι ανοιχτή η συσκευή (από την στιγμή που το βγάλεις από τον φορτιστή και το ανοίξεις). Στην Kk το έβλεπα (έτσι για να ξέρω πόσες μέρες κρατάει). Όσο το δουλεύω βλέπω ότι η μπαταρία είναι στα ίδια και ίσως καλύτερα αλλά αυτό που λέει ο Νίκος ισχύει για την γρήγορη πτώση από 100% στο 99 - 98 %. Στην Kk και σε flight mode κρατούσε το 100 % όλο το βράδυ.
Welcome to Rapture

Μάγκες στην lollipop πως μπορούμε να δούμε πόσες ώρες είναι ανοιχτή η συσκευή (από την στιγμή που το βγάλεις από τον φορτιστή και το ανοίξεις). Στην Kk το έβλεπα (έτσι για να ξέρω πόσες μέρες κρατάει). Όσο το δουλεύω βλέπω ότι η μπαταρία είναι στα ίδια και ίσως καλύτερα αλλά αυτό που λέει ο Νίκος ισχύει για την γρήγορη πτώση από 100% στο 99 - 98 %. Στην Kk και σε flight mode κρατούσε το 100 % όλο το βράδυ.

Παντως και εγω με λολλιποπ και λειτουργια πτησης πεφτω 4-5% το βραδυ,πληρως φορτισμενο κ εκτος φορτισης ενω με KK ηταν σταθερα 100% το πρωι, με z3...

Poco X3 nfc 6/128

Με lollipop έχω ένα θεματακι. Μερικές φορές ενώ είμαι σε κλήση και έχω το κινητό στο αυτί δεν κλείνει η οθόνη με αποτέλεσμα να καλεί και άλλο άτομο η να βάζει αναμονή. Δεν έχω screen protector και ο αισθητήρας εγγυτητας δουλεύει άψογα με όσα προγράμματα τον έχω ελέγξει...

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact