Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ ακύρωσα από ιταλικό αμαζον και έκανα στο αγγλικό! Το αγγλικό δίνει και 10 λίρες βάουτσερ!! This is madness! :D

Περιμένω την επόμενη προσφορά τώρα για να ακυρώσω αυτή! :lol:

Edited by marmaga

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγώ ακύρωσα από ιταλικό αμαζον και έκανα στο αγγλικό! Το αγγλικό δίνει και 10 λίρες βάουτσερ!! This is madness! :D

Περιμένω την επόμενη προσφορά τώρα για να ακυρώσω αυτή! :lol:

Χαχα ο επόμενη προςφορα παρακαλω:lol:

Άμα βγει σε βεραμάν το τσιμπάω και εγώ,μιας και αυτό το χρώματακι μου αρέσει περισσότερο.

Βαρέθηκα τα κλασικα:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Περιμένουμε τώρα προσφορές από το γερμανικό, το γαλλικό και το ισπανικό :p

Θα θερίσει με τέτοια τιμή. Κάποιοι χάνουν ήδη τον ύπνο τους. Και αν αποδειχθεί χωρίς προβλήματα βλεπω να χτυπάει ταβάνι στις πωλήσεις.

Πάει και αυτή η προσφορά, επέστρεψε στις 428 λίρες το λευκό

Τέλος η προσφορά παιδιά.

Ίσως ξαναβγεί μελλοντικά,αρκεί να προλάβουμε βέβαια και μην την πετύχουμε προς το τέλος της.

Δυστυχώς, ήδη το Άμαζον UK την σταμάτησε την προσφορά:-\

Η τιμή για το συγκεκριμένο κινητό, που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει, ήταν... Εξωγήινη.

Συμφωνώ με κάποιους ότι το all white panel που εφάρμοσαν στα Z3 series ( Z3,Z3C,Z3 Compact tablet), δε μου άρεσε τόσο, σε σχέση με τα Z2 και Z1 που έχουν black front/show back.

Ελπίζω να τα παραδώσει η Άμαζον και να μη δηλώσει ότι έκανε λάθος στη τιμή του(εγώ δε το παρηγγειλα)!

Ελπίζω και μελλοντικά σε επόμενα μοντέλα να κάνει τέτοιες προωθητικές ενέργειες η Sony.

Τόσα λεφτά έχουν βγει από την τσέπη μου για τη Sony και ούτε μια φορά μου έτυχε εςτω μια προσφορά.:ninja:

Κι όμως πολλοί είχαν παραπονεθεί στο παρελθόν για την διχρωμία στο λευκό. Μάλιστα πολλά ήταν τα παιδιά στο myphone που έγραφαν χαρακτηριστικά :μα τόσο δύσκολο είναι για τη Σόνυ να το κάνει λευκό και μπροστά...

Προσωπικά κι εμένα μου άρεσε περισσότερο πριν, αλλά τα περί ομορφιάς είναι υποκειμενικά

Το clove ξεκινάει σήμερα, το handtec αύριο, το αγγλικό Amazon στις 29.

Θα θερίσει με τέτοια τιμή. Κάποιοι χάνουν ήδη τον ύπνο τους. Και αν αποδειχθεί χωρίς προβλήματα βλεπω να χτυπάει ταβάνι στις πωλήσεις.

Μάκαρι να είναι τόσο φθηνό το Ζ3 compact και άσε τους άλλους να χάνουν τον ύπνο τους . Αν δεν έχει και προβλήματα θα χτυπήσει όπως λες ταβάνι στις πωλήσεις :dance: αφού δύσκολα θα μπορείς να βρεις ανάλογο smartphone στην τιμή αυτή

Έχουμε πουθενά στοιχεία για τις πωλήσεις του Z1C;

Εγώ πιστεύω πάντως πως πρέπει να είμαστε ρεαλιστές.Το Z3c θα πουλήσει όσο το Z1c, ίσως και λίγο χειρότερα, καθώς δεν είναι και τόσο σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με αυτό.

Σε σχέση τώρα με νέους αγοραστές, δεν νομίζω ότι είμαστε και τόσοι πολλοί αυτοί που θέλουμε δυνατό κινητό σε αυτές τις διαστάσεις, όλοι (και όλο και περισσότερες γυναίκες) αγοράζουν τέρατα των 5" με διπύρηνους και 512ΜΒ, τα sony compact είναι πολύ ειδικά τηλέφωνα. Και φυσικά το Z3c δεν απειλεί το iphone, ακόμη και αν είναι καλύτερο.

Ευχαριστούμε Sony που για 1-2 χρόνια ακόμη θα υπάρχει στην αγορά ένα τηλέφωνο και για εμάς τους μυστήριους που θέλουμε "ναυαρχίδες τσέπης"!

Σαν να αρχίζει να μου κάνει κλικ το κινητάκι και βλέπω το SP να μην κλείνει χρόνο τα χέρια μου!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

έχουν βγει και γενικά review για Ζ3 compact http://www.trustedreviews.com/sony-xperia-z3-compact_Mobile-Phone_review , http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/sony-xperia-z3-compact-1263318/review . Δείχνει αρκετά καλό . Σε μια λογική τιμή θα είναι δύναμη

Τώρα πρόσεξα ότι το γαλαζοπράσινο έχει μαύρο πλαίσιο μπροστά σε αντίθεση με το λευκό!

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Τώρα πρόσεξα ότι το γαλαζοπράσινο έχει μαύρο πλαίσιο μπροστά σε αντίθεση με το λευκό!

Το οποίο για κάποιο λόγο μου αρέσει σαν χρώμα περισσότερο απ όλα. Πριν τα δω έλεγα μετά το μαύρο Ζ που έχω θα πήγαινα για άσπρο z3c για αλλαγή αλλά για κάποιο λόγο αυτό το "πράσινο" (AN είναι όπως φαίνεται στις περισσότερες φωτογραφίες και όχι εντελώς πράσινο) μου έκανε κλικ...

Το οποίο για κάποιο λόγο μου αρέσει σαν χρώμα περισσότερο απ όλα. Πριν τα δω έλεγα μετά το μαύρο Ζ που έχω θα πήγαινα για άσπρο z3c για αλλαγή αλλά για κάποιο λόγο αυτό το "πράσινο" (AN είναι όπως φαίνεται στις περισσότερες φωτογραφίες και όχι εντελώς πράσινο) μου έκανε κλικ...

Όπως έγραψα δύο σελίδες πίσω , στο Ζ3 compact επιλέγω το γαλαζοπράσινο και στο Μεγάλο το χάλκινο... μόνο που ίσως θα έπρεπε να μην ήταν δίχρωμο το γαλαζοπράσινο (δηλάδη μαύρο μπροστά)

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Έχουμε πουθενά στοιχεία για τις πωλήσεις του Z1C;

Εγώ πιστεύω πάντως πως πρέπει να είμαστε ρεαλιστές.Το Z3c θα πουλήσει όσο το Z1c, ίσως και λίγο χειρότερα, καθώς δεν είναι και τόσο σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με αυτό.

Σε σχέση τώρα με νέους αγοραστές, δεν νομίζω ότι είμαστε και τόσοι πολλοί αυτοί που θέλουμε δυνατό κινητό σε αυτές τις διαστάσεις, όλοι (και όλο και περισσότερες γυναίκες) αγοράζουν τέρατα των 5" με διπύρηνους και 512ΜΒ, τα sony compact είναι πολύ ειδικά τηλέφωνα. Και φυσικά το Z3c δεν απειλεί το iphone, ακόμη και αν είναι καλύτερο.

Ευχαριστούμε Sony που για 1-2 χρόνια ακόμη θα υπάρχει στην αγορά ένα τηλέφωνο και για εμάς τους μυστήριους που θέλουμε "ναυαρχίδες τσέπης"!

Δυστυχώς μονο η Sony μπορεί να το ξέρει αυτό. Εμείς μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις.

Γνώμη μου είναι οτι πούλησε καλά.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

"Sony Xperia Z3 Compact battery life test results: the new champ welcomes us to the era of 'two-day' battery life"

http://i61.tinypic.com/1431eur.jpg

http://www.phonearena.com/news/Sony-Xperia-Z3-Compact-battery-life-test-results-the-new-champ-welcomes-us-to-the-era-of-two-day-battery-life_id60955

Από μπαταρία είναι εξαιρετικό, από κάμερα πάλι πολύ καλό (http://blog.gsmarena.com/sony-xperia-z3-earns-dxomark-accolades-camera-performance/), μέγεθος και bezels πολύ καλά. Το κύριο παράπονο που είχε το phonearena ήταν πως η οθόνη μπλετίζει λίγο, αλλά ευτυχώς υπάρχει η λειτουργία για να αλλάξει κάποιος τις RGB τιμές και προτείνουν τιμές για να βελτιωθούν τα χρώματα της οθόνης. Γενικά φαίνεται εξαιρετική συσκευή.

Παιδιά στην κάμερα έχει διαφορά από το μεγάλο και αν ναι που...

Ευχαριστω

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact