kotipelto1821 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 καλημερα ενω παντου σε ολες τις αναφορες υπηρχε η δηλωση οτι το κινητο θα ερθει στην ελλαδα μεχρι τελος ιανουαριου και δεν μιλω για skroutzomagaza ακομα κ σημερα δεν υπαρχει καμια αναφορα -ενημερωση για το ποιος θα το φερει (cosmote ; κωτσοβολος ;mediamarkt ;) γνωριζει καποιος κατι ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 καλημερα ενω παντου σε ολες τις αναφορες υπηρχε η δηλωση οτι το κινητο θα ερθει στην ελλαδα μεχρι τελος ιανουαριου και δεν μιλω για skroutzomagaza ακομα κ σημερα δεν υπαρχει καμια αναφορα -ενημερωση για το ποιος θα το φερει (cosmote ; κωτσοβολος ;mediamarkt ;) γνωριζει καποιος κατι ;;; Θα το φέρει η εταιρία που έχει κ τον γερμανό, άρα...ο γερμανός! ;) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotipelto1821 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 γνωριζουμε περιπου το ποτε ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iogian7 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 γνωριζουμε περιπου το ποτε ;; Στο facebook στα σχόλια της πρώτης φωτογραφίας δε λένε για ημερομηνία αλλά ότι θα έχει 359 ευρώ και μάλλον για τη 16gb έκδοση..259 πωλέιτει το MX3 πάντως απο το γερμανό..αν ήταν γύρω στα 300 θα ήταν σούπερ τιμή όμως με τα καπέλα που παίζουν λογική φαίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ότι ξέρεις, ξέρω...δηλαδή τίποτα! Μόνο ότι έχουν ανακοινώσει! :D Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotipelto1821 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 το οτι εχει ο γερμανος -cosmote το mx3 δεν σημαινει κατι ...επισης απλα δεν καταλαβα γιατι παντου σε ολα τα Bloqs υπηρχε αναφορα για τελος ιανουαριου ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iogian7 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 το οτι εχει ο γερμανος -cosmote το mx3 δεν σημαινει κατι ...επισης απλα δεν καταλαβα γιατι παντου σε ολα τα Bloqs υπηρχε αναφορα για τελος ιανουαριου ... Tον Ιανουάριο έλεγαν για τέλος Ιανουαρίου...τώρα λένε μέσα στο Φεβρουάριο..μάλλον βιαστήκαν να κάνουν τις ανακοινώσεις..:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Στο facebook στα σχόλια της πρώτης φωτογραφίας δε λένε για ημερομηνία αλλά ότι θα έχει 359 ευρώ και μάλλον για τη 16gb έκδοση..259 πωλέιτει το MX3 πάντως απο το γερμανό..αν ήταν γύρω στα 300 θα ήταν σούπερ τιμή όμως με τα καπέλα που παίζουν λογική φαίνεται.. απο έξω το βρίσκεις πόσο ? 290 στην καλύτερη ? ε βάλε άλλο ένα χρόνο εγγύησης , εξυπηρέτηση , τελωνεία φόρους και λοιπά ... λογική τιμή μου φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 απο έξω το βρίσκεις πόσο ? 290 στην καλύτερη ? ε βάλε άλλο ένα χρόνο εγγύησης , εξυπηρέτηση , τελωνεία φόρους και λοιπά ... λογική τιμή μου φαίνεται Ξεχνάς κάτι... Από έξω που λες 290 η τιμή είναι για το 32αρι... Όχι το 16αρι που θα φέρουν εδώ... Δεν το λες και λογική τιμή... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ξεχνάς κάτι... Από έξω που λες 290 η τιμή είναι για το 32αρι... Όχι το 16αρι που θα φέρουν εδώ... Δεν το λες και λογική τιμή... που βρίσκεις το 16αρι λιγότερα ? και δεν το λέω κάπως, αλήθεια δεν το έχω βρει φθηνότερα , ίσως aliexpress αλλά απο εκεί το φοβάμαι για τόσα λεφτά ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 To μαύρο στα 16gb θα έχει 359, το λευκό είπαν θα είναι ακριβότερο. Προσωπικά πιστευω ότι το 32 σε μαύρο θα έρθει περίπου στα 400 ευρώ τιμή που θεωρώ αρκετά καλή. Και να κάνω και μια πρόβλεψη ακόμη, (θέλω να) πιστεύω ότι θα είναι διαθέσιμο 20-25 Φεβρουαρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Πριν καμία ώρα μίλησα μαζί τους στην σελίδα που έχουν στο fb και μου είπαν ότι θα έρθει προς το τέλος του Φεβρουαρίου και η τιμή θα είναι στα 359 για το 16αρι..σε ερώτησημου για το 32 μου είπαν ακόμη δεν ξέρουν αν θα έρθει.. Και σε τι τιμή... Λίγο με παραξενεύει αυτό, λέτε να φέρουν μόνο 16 αρια;;; σε καμία περίπτωση δεν θα αγόραζα από Ελλάδα... Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 (edited) προβλημα με τα notifications Μονο εγω εχω? το κινητο overall ειναι πολυ καλο μη περιμενετε να ερθει ελλαδα :) ΥΓ επεσε και η παραγγελια για τα pistons Edited February 5, 2015 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 προβλημα με τα notifications Μονο εγω εχω? το κινητο overall ειναι πολυ καλο μη περιμενετε να ερθει ελλαδα :) ΥΓ επεσε και η παραγγελια για τα pistons Τι είδους notifications; Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Μηνύματα κανονικά, messenger κανονικά, viber κανονικά, γενικά notifications κανονικά. Εχω να δηλώσω ότι η μπαταρία είναι ακόμα ποιο βελτιωμένη με το τελευταίο update. Πλέον πιάνω 5 ώρες OST με πάνω από μια μέρα stand by και ομιλία που παίζει σε καθημερινή βάση γύρω στο 45άλεπτο. Οπως πάντα με τα γνωστά settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 (edited) Τι είδους notifications; Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Μηνύματα κανονικά, messenger κανονικά, viber κανονικά, γενικά notifications κανονικά. Εχω να δηλώσω ότι η μπαταρία είναι ακόμα ποιο βελτιωμένη με το τελευταίο update. Πλέον πιάνω 5 ώρες OST με πάνω από μια μέρα stand by και ομιλία που παίζει σε καθημερινή βάση γύρω στο 45άλεπτο. Οπως πάντα με τα γνωστά settings. πχ εχω μια αναπαντητη κληση..ενω φαινεται πανω στο status bar (οθονη κλειδωματος) οταν ξεκλειδωσω το κινητο και παω στο εικονιδιο Phone/τηλεφωνο (εξαρταται αν το εχεις στα αγγλικα/ελληνικα) δεν εχω το 1 (δηλαδη μια αναπαντητη incomming missed call) επισυναπτω φωτο οπου φαινεται η κληση στην οθονη κελιδωματος οχι ομως στο application κατεβασα το mx tools http://meizufans.eu/forum/thread-mxtools-v1-3-9-english το δοκιμασε κανεις?? Edited February 5, 2015 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 iPhone είχες παλιά;:lol: Δεν έχει τέτοια notifications με bubble πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 iPhone είχες παλιά;:lol: Δεν έχει τέτοια notifications με bubble πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής. με Nove Prime ολα γινονται.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 με Nove Prime ολα γινονται.... με flyme εννοώ. Μην το ψάχνει ο άνθρωπος και δεν το βρίσκει. customies παίζουν πολλές.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 (edited) Είχα από όλα και iPhone και oneplus one και mls μόνο flyme και miui δεν είχα.... Οπότε δε παίζει bubble ε?ok Nova prime + tesla plug in είναι λύση αλλά δε θέλω να αλλάξω το UI του flyme για την ώρα οπότε αν υπάρχει λύση μου τη λετε Άσχετο το mxtools το δοκίμασε κανείς? Επίσης μμπορεί κανείς να μου πει τα βήματα να βάλω το SwiftKey ως default keyboard και να κρατήσει την επιλογή και μετά από επανεκκίνηση του κινητού? Edited February 5, 2015 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 κανένα android δεν έχει απο μόνο του (νομίζω), συνήθεια είναι σε λίγο καιρό ίσως να μην βλέπεις διαφορά και να μην θέλεις τον μετρητή πάνω σε όλα τα εικονίδια. τουλάχιστον σε εμένα 4 χρόνια μετά απο το iphone 3g που είχα δεν μου έχει λείψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 κανένα android δεν έχει απο μόνο του (νομίζω), συνήθεια είναι σε λίγο καιρό ίσως να μην βλέπεις διαφορά και να μην θέλεις τον μετρητή πάνω σε όλα τα εικονίδια. τουλάχιστον σε εμένα 4 χρόνια μετά απο το iphone 3g που είχα δεν μου έχει λείψει Κάποια έχουν by default. Ωστόσο στο android υπάρχουν επιλογή από launchers (όπως αναφέρθηκε ήδη) που κάνουν... ότι θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 απο amazon.fr μου ηρθε 330Ε+ αποστολη το 32αρι μαυρο με ακουστικα ,εκδοση international. εχει ακριβως την ιδια οθονη με το χρυσο εκδοση κινεζικη,αρα και τα 2 εχουν sharp. πολυ καλη τιμη δινουν και για το 16αρι,300Ε Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 απο amazon.fr μου ηρθε 330Ε+ αποστολη το 32αρι μαυρο με ακουστικα ,εκδοση international. εχει ακριβως την ιδια οθονη με το χρυσο εκδοση κινεζικη,αρα και τα 2 εχουν sharp. πολυ καλη τιμη δινουν και για το 16αρι,300Ε καλα δημητρη μονο στα 30 ευρω ειναι η διαφορα? Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 καλα δημητρη μονο στα 30 ευρω ειναι η διαφορα? ναι ,γιατι το εχουν σε προσφορα. Μαλλον το ειχαν ανεβηκε 10Ε :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kantak Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 προβλημα με τα notifications Μονο εγω εχω? το κινητο overall ειναι πολυ καλο μη περιμενετε να ερθει ελλαδα :) ΥΓ επεσε και η παραγγελια για τα pistons έχει απίστευτες δυνατότητες και πολύ γρήγορο . καλορίζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts