Jump to content

iogian7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by iogian7

  1. Καλημέρα παιδιά, νέος κάτοχος και εγώ του lg g3 απο το Σάββατο και μπορώ να πω οτι δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος απο τη μπαταρία αλλά γενικά το τηλέφωνο τα "σπάει". Περιμένω και γω πως και πως τα νέα για τη 3800 μπαταρία.. Μήπως έχει ιδέα κανείς τι παίζει με αυτή τη μπαταρία των 4100 mAh αλλα φαίνεται οτι υπάρχει μόνο στην Αμερική.. Δε το έχω ψάξει και πολύ αν κάποιος έχει άποψη θα ήθελα να την ακούσω..
  2. Και για ποιό λόγο το πλασάρουν ως μάυρο τότε; Σε ένα κατάστημα λένε κιόλας για metallic black.. Και στο τηλέφωνο που μίλησα με κάποια καταστήματα για μαύρο μου είπαν και όχι γκρι...
  3. Καλησπέρα παιδιά βλέπω στα σκρουτζομάγαζα οτι εχουν ένα titan black και δε μπορω να βρω κάποιες εικόνες στο gogole γενικα γιαυτο το χρωμα..μήπως είναι το γκρι και το ονομάζουν έτσι; γιατί νομίζω το μάυρο είναι το μεταλλικό που βγαίνει μόνο στην Αμερική ή κάνω κάποιο λάθος; ευχαριστώ.
  4. Καλημέρα παιδιά, επειδή είναι κάμποσες χιλιάδες τα μηνύματα εδω μέσα και δε το βρήκα πουθενά μήπως μπορεί κάποιος να μου πει απο που καταλαβαίνουμε σε ποια παρτίδα ανήκει το κινητό γιατί σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω και μη πέσω σε κανένα απο τα ελαττωματικά.. ευχαριστώ!!
  5. iogian7

    Meizu MX4

    Καλησπέρα παιδιά επειδή είμαι λίγο ανυπόμονος έλεγα να το αγοράσω απο Ευρώπη και είδα αυτό το κατάστημα σε προηγούμενα σχόλια : topreseller.it όμως παρατήρησα ότι στο .it έχει το 32gb 377 ευρώ ενώ στο .com που είναι το ίδιο κατάστημα το έχει 354 ευρώ. Είναι το ίδιο κατάστημα ή εγώ κάνω κάποιο λάθος; και αν έχει κάποιος εμπειρία απο το συσκεκριμένο κατάτημα θα ήθελα να την ακούσω... Ευχαριστώ.
  6. iogian7

    Meizu MX4

    Tον Ιανουάριο έλεγαν για τέλος Ιανουαρίου...τώρα λένε μέσα στο Φεβρουάριο..μάλλον βιαστήκαν να κάνουν τις ανακοινώσεις..:confused::confused:
  7. iogian7

    Meizu MX4

    Στο facebook στα σχόλια της πρώτης φωτογραφίας δε λένε για ημερομηνία αλλά ότι θα έχει 359 ευρώ και μάλλον για τη 16gb έκδοση..259 πωλέιτει το MX3 πάντως απο το γερμανό..αν ήταν γύρω στα 300 θα ήταν σούπερ τιμή όμως με τα καπέλα που παίζουν λογική φαίνεται..
  8. Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να το αγοράσω απο vickmall αλλά έχει δύο επιλογές αποστολής SG post και Netherland Post. Υπάρχει κάποια διαφορά; Είχα παραγγείλει άλλη μαι φορά απο άλλο κινέζικο μαγαζί αλλά δε θυμάμαι με τι έστελενε... Ευχαριστώ.
  9. iogian7

    ZTE Nubia Z5S

    Καλησπέρα παιδιά , επειδή ενδιαφέρομαι για το κινητό μπορεί να μου πει κάποιος αν έχει θεματα με τη θερμοκρασία καθώς είδα σε ενα review οτι ανεβάζει θερμοκρασία στο πάνω μέρος αρκετά γιατί σε παλιότερο κινητό που είχα πραγματικά μπορούσες άνετα να το χρησιμοποιήσεις σαν καλοριφέρ το χειμώνα...:p:p Επίσης η μπαταρία βγάζει μια μέρα με μια κανονική χρήση; όσο αναφορά τη ρομ και το play store απο οτι είδα βγάλατε όλοι άκρη... ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...