panagiotisspu Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Δηλαδή εγώ έχω την Α? Flyme OS 4.2.5A καλημερα αφου λεει Α στο τελος,αυτην εχεις... Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ftoxos Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 καλημερα αφου λεει Α στο τελος,αυτην εχεις... Ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 κανα νεο ποτε η αγαπητη μας cosmote θα το φερει στον γερμανο υπάρχει ή από το Πασχα και βλέπουμε? Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 θελω να μου πει καποιος που ειναι root δυνατες εφαρμογες που χρειαζονται...αν παραβιαζω καποιον ορο του site..στειλτε μου πμ.. Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 θελω να μου πει καποιος που ειναι root δυνατες εφαρμογες που χρειαζονται...αν παραβιαζω καποιον ορο του site..στειλτε μου πμ.. Το Titanium θα έλεγα εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 θελω να μου πει καποιος που ειναι root δυνατες εφαρμογες που χρειαζονται...αν παραβιαζω καποιον ορο του site..στειλτε μου πμ.. Εσύ τι χρειάζεσαι είναι το θέμα.... Τίποτα δεν χρειάζεται αν δεν σου λείπει... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 επισεις δεν το ειδα καπου να το αναφερεται αλλα η συσκευη εχει πολυ δυνατη κεραια wifi. ισως απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 κανα νεο ποτε η αγαπητη μας cosmote θα το φερει στον γερμανο υπάρχει ή από το Πασχα και βλέπουμε? και απανταω μονος μου!! δεν ξερει κανεις ακομα στον Γερμανό !!! κατα τα άλλα το εχουν βαλει στο φυλλαδιο του Μαρτιου.... Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Εσύ τι χρειάζεσαι είναι το θέμα.... Τίποτα δεν χρειάζεται αν δεν σου λείπει... Εχω βαλει το titanum,explore,esfile,adaway...αυτα τα λιγα για αρχη ψαχνω καποιο θεμα που να λεει για εφαρμογες και γενικα να μιλαει για το ροοτ,αλλα δεν βρισκω κατι..δοκινες θελω να κανω!! Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Εχω βαλει το titanum,explore,esfile,adaway...αυτα τα λιγα για αρχη ψαχνω καποιο θεμα που να λεει για εφαρμογες και γενικα να μιλαει για το ροοτ,αλλα δεν βρισκω κατι..δοκινες θελω να κανω!! Στο meizufans νομίζω θα βρεις κάποια πραγματάκια αν δεν έχεις κοιτάξει ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv01302 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) Λοιπόν για αυτούς που ΔΕΝ τους δουλεύουν τα Notifications (π.χ. μου εξαφανίζονταν συνέχεια τα weather, γινόταν ανενεργό το viber κλπ), το "fixaki" είναι το εξής: Στο Security, Power saving και μετά κάτω δεξιά το εικονίδιο με τα 4 τετράγωνα (Apps). Ενεργοποιείστε τα Apps που θέλετε να υπάρχουν κατά την διάρκεια του "standby". Προσωπικά ενεργοποίησα όλα τα apps που άρχιζαν από google (αν και μάλλον δεν χρειάζονται όλα) + viber/telegram/amber weather κλπ Ε μιας και είσαστε ήδη εκεί, κάντε back, και πάνω δεξιά το εικονίδιο με τις ρυθμίσεις, έκανα turn on scheduled time με mode selection το "super mode" από 00:00 - 07:00. Θα δούμε πώς θα πάει το πρωί :) Αν με αυτό τον τρόπο κατάφερε η Meizu να προσπεράσει το drain στο deep sleep, βρισκόμαστε πλέον σε πάρα μα πάρα πολύ καλό δρόμο Edited March 18, 2015 by cv01302 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisbar Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Αδέρφια καλημέρα μπορεί κάποιος απο εσάς να τραβήξει ένα βίντεο μέρα και ένα νύχτα και να το ποσταρει; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Νιώθω αρκετά ατυχής, και δηλώνω ότι ράγισε το τζαμακι της κάμερας του όμορφου mx4 μου. Η μόνη λογική που μπορώ να εξηγήσω, πραγματικά, είναι μόνο λόγω απότομης αλλαγής θερμοκρασίας (κρύο, ζέστη). Τι μπορώ να κάνω τώρα για να το αλλάξω;:( Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Νιώθω αρκετά ατυχής, και δηλώνω ότι ράγισε το τζαμακι της κάμερας του όμορφου mx4 μου. Η μόνη λογική που μπορώ να εξηγήσω, πραγματικά, είναι μόνο λόγω απότομης αλλαγής θερμοκρασίας (κρύο, ζέστη). Τι μπορώ να κάνω τώρα για να το αλλάξω;:( Όταν και αν γίνει κάτι τέτοιο το ραγισμα δηλαδή υπάρχει θέμα με την κάμερα με τις Φωτογραφίες που βγάζει;Ελπίζω να βρεις λύση και να μπορέσεις να το αλλάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Μπαταρία με το τελευταίο flyme 4.2.5A Το εκνευριστικό είναι ότι από 10% σε 1% μπορεί να πέσει σε 40 λεπτά ας πούμε και με το 1% να σου βγάλει άνετα μισή ώρα.:wacko: http://stash.reaper.fm/23683/S50319-154301.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Όταν και αν γίνει κάτι τέτοιο το ραγισμα δηλαδή υπάρχει θέμα με την κάμερα με τις Φωτογραφίες που βγάζει;Ελπίζω να βρεις λύση και να μπορέσεις να το αλλάξεις. Όχι φίλε μου, δεν διαπίστωσα κάποιο θέμα με την κάμερα, πάλι καλά.... Να προσέχετε πολύ παιδιά, γιατί το γυαλακι της κάμερας είναι πολύ ευαίσθητο..... Θα στείλω μήνυμα στο Facebook την meizu Hellas μπας και βγάλω άκρη, γιατί δε θέλω να μπλέξω με Κίνα.. Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Όχι φίλε μου, δεν διαπίστωσα κάποιο θέμα με την κάμερα, πάλι καλά.... Να προσέχετε πολύ παιδιά, γιατί το γυαλακι της κάμερας είναι πολύ ευαίσθητο..... Θα στείλω μήνυμα στο Facebook την meizu Hellas μπας και βγάλω άκρη, γιατί δε θέλω να μπλέξω με Κίνα.. Εχει συμβει σε πολλούς δυστυχώς μαλλον ηταν πεινασμένος ο Gorilla .... Δοκίμασε να στείλεις στη meizu στη κινα ενα μήνυμα, εχω την εντύπωση πως σου στέλνουν free τζαμακι και το αλλάζεις μονος σου, ΝΟΜΙΖΩ ειναι ευκολη διαδικασία. Ενημέρωσε μας κιόλας οποτε εχεις εξελίξεις και καλη τυχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisbar Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Το εχουν παθει και αλλοι παιδια ... http://meizufans.eu/forum/thread-camera-glass-broken Και ενα link με replacement http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Camera-Glass-For-MEIZU-MX4-Camera-Glass-Lens-Housing-Parts-Replacement-Free-Shipping-Tracking-number/836688_32257040252.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Καλησπέρα, είδα στις τιμές SAR, μια τιμή ανάλογ αμε το δίκτυο. Τελικά τι ισχύει αν έχουμε ας πούμε Cosmote? 'Η πρέπει να λαμβάνουμε ως τιμή το άθροισμα 1,5-κάτι.... Για όσους το έχουν, τι λέει τελικά από διάρκεια μπαταρίας? Κρατάει μια μέρα με wi-fi ανοικτό για τσεκάρισμα mail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη παιδιά.Ελπίζω να φερθούν επαγγελματικά, και να μου στείλουν replacement, αναγνωρίζοντας το faulty τους. Διαφορετικά, το παραγγέλνουμε Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Καλησπέρα, είδα στις τιμές SAR, μια τιμή ανάλογ αμε το δίκτυο. Τελικά τι ισχύει αν έχουμε ας πούμε Cosmote? 'Η πρέπει να λαμβάνουμε ως τιμή το άθροισμα 1,5-κάτι.... Για όσους το έχουν, τι λέει τελικά από διάρκεια μπαταρίας? Κρατάει μια μέρα με wi-fi ανοικτό για τσεκάρισμα mail? Εγώ αυτό κάνω, έχω 2G συνήθως και όλη μέρα Wi-Fi, βγάζει 24ωρο με κοντά 5 ώρες οθόνη και τσεκάρει όλη μέρα τα mail γιατί έχω και 4 διαφορετικούς λογαριασμούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Σα συσκευή, τι λέει? Είστε ευχαριστημένοι οι κάτοχοι? Και αυτό με το SAR με απασχολεί πάντως..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Καλημέρα, η μπαταρία, πόσο διαρκεί με normal χρήση, wi-fi ανοιχτό έλεγχο mails? Nομίζω ότι μετά από μερικές φορτίσεις (περίπου 10), η μπαταρία στρώνει. Δεν ξέρω όμως, δεν είμαι σίγουρος, ας μας πούνε πιο πεπειραμένοι χρήστες της συσκευής. Επειδή την έχω δει σε youtube, και φαίνεται καλή, πως είναι στην πραγματικότητα? Το περίγραμμα είναι αλουμινένιο? Φαίνεται και είναι ποιοτικό στην πραγματικότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Εγώ τα sar που έχει στην 1η σελίδα πολύ καλά τα βλέπω πάντως, το κινητό στο χέρι σου είναι πολύ καλύτερο από κάθε φωτογραφία ή βιντεακι στο YouTube, η αίσθηση είναι πολύ καλή και για εμένα το καλύτερο μέγεθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzio Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 πολυ καλό φινιρισμα και ποιότητα κατασκευής. με ξενισε το Flyme αρκετα στην αρχη, αλλα με nova launcher και smartouch ολα ειναι ευκολα... στο χερι κοσμημα, ειδικα χωρις θηκη. μπαταρια πολυ καλη και αναλογη της χρησης που επιβαρύνεται. με τασεις βελτίωσης με τα εκαστοτε Fw που βγαίνουν επιδόσεις, δεν νομιζω να χρειάζεται να πω... :eek: ελπιζω να βοηθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts