pand Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 817.54 εμένα,με έριξαν :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Είστε ροοτ; Γιατί εμένα ηταν 18ΜΒ. ;) Ποτε θα δουμε lollipop ρε γμτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ναι root αλλά τι σημασία έχει αυτό?Σήμερα έχουμε και επίσημα Lollipop 5.1 και εμείς ακόμα τπτ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 εμενα ειναι 4.2.2.2u Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ναι root αλλά τι σημασία έχει αυτό?Σήμερα έχουμε και επίσημα Lollipop 5.1 και εμείς ακόμα τπτ :( Οταν εισαι root κατεβαζει ολοκληρο το firmware οταν δεν εισαι κατεβαζει μονο τα updates,τις αλαγες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Α δεν το ήξερα αυτό!Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 πως γινεται αυτο εμενα ειναι η 4.2.2Α και σε εσας εχει ενα 2αρι παραπανω;:; Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 TTpod. Απλά εκτός συναγωνισμου. Πολύ αμφιβάλω ότι σου προσφέρει τις ίδιες επιλογές με το player της Meizu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 πως γινεται αυτο εμενα ειναι η 4.2.2Α και σε εσας εχει ενα 2αρι παραπανω;:; Εσένα είναι test ενώ εμάς stable version! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κανένας , γιατί εμένα δεν μου βγάζει καθόλου το update ?είναι στην 4.2.1 και μου λέει ότι έχω την πιο νέα έκδοση .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κανένας , γιατί εμένα δεν μου βγάζει καθόλου το update ?είναι στην 4.2.1 και μου λέει ότι έχω την πιο νέα έκδοση .. για τον ιδιο λογο που δεν μου εβγαλε και εμενα, ειχα την 4.2.2Α και μου ελεγε οτι ειναι η πιο νεα, εβαλα την 4.2.2.1A και κατευθειαν μου εβγαλε ota την 4.2.2.2Α απ οτι βλεπω η 4.2.2.2Α ειναι παλι stable Edited March 10, 2015 by Saleakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 για τον ιδιο λογο που δεν μου εβγαλε και εμενα, ειχα την 4.2.2Α και μου ελεγε οτι ειναι η πιο νεα, εβαλα την 4.2.2.1A και κατευθειαν μου εβγαλε ota την 4.2.2.2Α απ οτι βλεπω η 4.2.2.2Α ειναι παλι stable Απλό είναι. Από test firmware σε stable δε σου βγάζει ΟΤΑ. Η 4.2.2Α ήταν test, ενώ και η 4.2.2.1Α και η 4.2.2.2Α (που βγήκε σήμερα) είναι stable. Γι αυτό λοιπόν δε σας έβγαζε ΟΤΑ. Επόμενος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Απλό είναι. Από test firmware σε stable δε σου βγάζει ΟΤΑ. Η 4.2.2Α ήταν test, ενώ και η 4.2.2.1Α και η 4.2.2.2Α (που βγήκε σήμερα) είναι stable. Γι αυτό λοιπόν δε σας έβγαζε ΟΤΑ. Επόμενος... απο stable ομως θα βγαλει ota σε test? ιδου το ερωτημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 απο stable ομως θα βγαλει ota σε test? ιδου το ερωτημα Ναι. Θα βγάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 απο stable ομως θα βγαλει ota σε test? ιδου το ερωτημα Οχι παιδιά δε βγάζει από stable σε test.... Από test σε test και από stable σε stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Οχι παιδιά δε βγάζει από stable σε test.... Από test σε test και από stable σε stable. οποτε την περναμε χειροκινητα εμεις οι junkies :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baambam Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 http://www.bestprice.gr/search?q=meizu+mx4 Απο εδω το εχει παρει κανενας καλη τιμουλα δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Sammmmmmm που εισαι;;;χειροκινητα θα την βαλουμε τι λες ;;; Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Sammmmmmm που εισαι;;;χειροκινητα θα την βαλουμε τι λες ;;; Οπα, με ποια εισαι? Δεν μιλησα γιατι stable ειναι και ειχα stable οποτε απλα κατέβασε 18mb το πρωι...δεν εντυπωσιάστηκα... :X Επίσης εχω την εντύπωση πως οσοι είστε σε τεστ παιζει να παιρναει χωρις clear data. Θα το δοκιμαζα εγω γιατι νομιζα πως θα ηταν τεστ η σημερινη και θα πήγαινα απο stable σε τεστ. Edited March 10, 2015 by sam28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Πολύ αμφιβάλω ότι σου προσφέρει τις ίδιες επιλογές με το player της Meizu. Lyrics, artist image, built in Downloader με τεράστια γκάμα τραγουδιών, προσφέροντας διαφορετικές ποιότητες κατεβάσματος, ακόμα και flac, πλήρης υποστήριξη όλων των lossless μορφών ήχου, καραοκε,παρα πολλά themes, πολύ καλός equaliser.... Μαζί με v4a εκτοξεύει τον ήχο. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Οπα, με ποια εισαι? Δεν μιλησα γιατι stable ειναι και ειχα stable οποτε απλα κατέβασε 18mb το πρωι...δεν εντυπωσιάστηκα... :X Επίσης εχω την εντύπωση πως οσοι είστε σε τεστ παιζει να παιρναει χωρις clear data. Θα το δοκιμαζα εγω γιατι νομιζα πως θα ηταν τεστ η σημερινη και θα πήγαινα απο stable σε τεστ. σε τεστ ημουνα και την περασα ξερα, δεν εκανα clear, μια χαρα δουλευουν ολα, να δουμε την μπαταρια τωρα μπας και ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzio Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 http://www.bestprice.gr/search?q=meizu+mx4 Απο εδω το εχει παρει κανενας καλη τιμουλα δεν ειναι? με 380+ το 32αρι δεν μου φαίνεται και φθηνο συν μεταφορικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Οπα, με ποια εισαι? Δεν μιλησα γιατι stable ειναι και ειχα stable οποτε απλα κατέβασε 18mb το πρωι...δεν εντυπωσιάστηκα... :X Επίσης εχω την εντύπωση πως οσοι είστε σε τεστ παιζει να παιρναει χωρις clear data. Θα το δοκιμαζα εγω γιατι νομιζα πως θα ηταν τεστ η σημερινη και θα πήγαινα απο stable σε τεστ. εγω ειμαι 4.2.2 A τεστ.. ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :blink:με 380+ το 32αρι δεν μου φαίνεται και φθηνο συν μεταφορικά παρτω απο γερμανο στα 359 για ενα μηνα προσφορα.. Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzio Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 εεε ναι και με τα παραπάνω παρε θηκη ,προστασία οθόνης η κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Lyrics, artist image, built in Downloader με τεράστια γκάμα τραγουδιών, προσφέροντας διαφορετικές ποιότητες κατεβάσματος, ακόμα και flac, πλήρης υποστήριξη όλων των lossless μορφών ήχου, καραοκε,παρα πολλά themes, πολύ καλός equaliser.... Μαζί με v4a εκτοξεύει τον ήχο. Θυμάμαι που είχα την εφαρμογή αυτή απο το xiaomi market όπως τα λές ηταν με μοναδικό πλεονέκτημα σε σχέση με τον player της xiaomi αλλά και της meizu ότι κατέβαζες σε υψηλή ποιότητα τα τραγούδια χωρίς πληρωμη ,αλλά μετά απο κάποιο update απο το playstore μου απαγόρευσε το οποιοδήποτε κατέβασμα λόγω παραβίασης όρων χρήσης οπότε την ξήλωσα. Στο playstore πως την βρήκες ; Η μήπως την έχεις κατεβάσει απο αλλού ; Στο άλλο θέμα μας για πείτε τι λέει η νέα stable; Εγώ είμαι στην 4.2.2 A test. Να την περάσω έτσι χωρίς clear ή θα έχω πρόβλημα , δεν θέλω να χάσω εφαρμογές και ρυθμίσεις. Να περιμένω την επόμενη test; Λογικά δεν θα ενσωματώνει όλες τις νέες αλλαγές; Επίσης μετά απο ενάμιση μήνα που το έχω δώσει στην γυναίκα μου και εγώ έχω κρατήσει το MI4 κάθε φορά που το πιάνω στα χέρια μου το MX4 αισθάνομαι πως είναι πολύ ανώτερη συσκευή σε αίσθηση όταν το κρατάς αλλά ειδικά σε αίσθηση smoothness είναι απίστευτο, και με nova launcher prime με ωραία εικονίδια και το app drawer σε μορφή lolipop πανέμορφο.Και η οθόνη του απο πλευράς μεγέθους σου κάνει μεγάλη διαφορα απο το 5ιντσο ΜΙ4 , τελικά νομίζω πως είναι το τέλειο μέγεθος και σχήμα (δλδ λίγο πιο πλατύ απο τα στενότερα 5'' ή τα ψηλότερα 5.5''). Επίσης τώρα εκτιμώ τα swype patterns για το ξεκλειδωμα οθόνης που καθιστά το κουμπακι άχρηστο αλλά και την smart bar και το back απο το φωτεινό κυκλάκι τα οποία είναι τελικά ότι πιο εργονομικό υπάρχει , χωρίς να ψάχνεις βελάκια στις ακρες τις οθόνης στις εφαρμογές ή σε σελίδες browser κλπ. (βλέπε iphone, ipad) Edited March 10, 2015 by VASKIR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts