Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καληπερα, ειμαι αναμεσα στο meizu to 32 και το zte nubia z7 max. Τι λετε? Τι προτεινετε? Το γραφω εδω γιατι δεν βρισκω το thread με τις συγκρισεις.
Sent from Meizu Pro5

Παιδιά μου είπαν κάτι κουλό σήμερα...Είναι αλήθεια ότι αν βάλεις flyme account, μετά πχ στην μεταπώληση δεν μπορεί να μπει άλλο??? Δλδ με factory reset δεν σβήνεται το flyme account?? Η απλά δεν ισχύει και κανονικά μετά από factory μπορείς να δημιουργήσεις καινούριο....Ευχαριστώ

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μου είπαν κάτι κουλό σήμερα...Είναι αλήθεια ότι αν βάλεις flyme account, μετά πχ στην μεταπώληση δεν μπορεί να μπει άλλο??? Δλδ με factory reset δεν σβήνεται το flyme account?? Η απλά δεν ισχύει και κανονικά μετά από factory μπορείς να δημιουργήσεις καινούριο....Ευχαριστώ

Χρειάζεται απλά μια αλλαγή pass κ user...δεν είναι κ τρομερό!!

Είναι περίεργο, αλλά όχι τρομερό :p:p

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Ά δλδ αλλάζει και το username??? Πφφφ άρα πχ αν θελήσεις να το δώσεις πρέπει να συννενοηθείς για την αλλαγή τους..Αλλιώς ο επόμενος δεν θα μπορεί μόνος του...

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλλάζει το username...αλλά δεν θα αφήσεις το δικό σου! Αφού ούτως ή άλλως θα συνεννοηθείς για το pass, θα βάλει κ ο νέος κάτοχος το δικό του!
Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Δεν σβηνεται οτι και να κανεις. Απλα θα κανεις logout απο το flyme account πριν το δωσεις... ο νεος ιδιοκτητης θα πρεπει να κανει το δικο του account με οτι στοιχεια εισοδου θελει.

Το κανουν για λογους αυξημενης ασφαλειας. Επιπλεον μεσω αυτου εντος κινας υπαρχει υπηρεσια της meizu που σε περιπτωση απωλειας/κλοπης η συσκευη εντοπιζεται/κλειδωνει/αχρηστευεται με το που συνδεθει στο δικτυο.

Παιδιά από το GearBest με αυτό το κουπονάκι MX4GREYHF βγαίνει στα 355$, αξίζει? Είναι για το γκρι χρώμα http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_73151.html

Εσείς που το έχετε τι λέτε?

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Παιδιά από το GearBest με αυτό το κουπονάκι MX4GREYHF βγαίνει στα 355$, αξίζει? Είναι για το γκρι χρώμα http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_73151.html

Εσείς που το έχετε τι λέτε?

καλημερα φιλε.αξιζει γιατι οχι αλλα το θεμα ειναι ποσες μερες θα κανει να ερθει εδω...κ με τ θα ερθει αυτα πρεπει να τα ρωτησεις ολα..

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Παιδιά μου ήρθε σήμερα για ένα φίλο. Μοντέλο λέει Μ461 και όταν πάω να κάνω αναβάθμιση μου δείχνει ότι έχω την 4.0.3U. Ποιο firmaware μπορώ να βάλω ώστε να μην έχει καθόλου κινέζικες εφαρμογές; Την I μπορώ να την βάλω η μόνο την A & U;

Παιδιά μου ήρθε σήμερα για ένα φίλο. Μοντέλο λέει Μ461 και όταν πάω να κάνω αναβάθμιση μου δείχνει ότι έχω την 4.0.3U. Ποιο firmaware μπορώ να βάλω ώστε να μην έχει καθόλου κινέζικες εφαρμογές; Την I μπορώ να την βάλω η μόνο την A & U;

την Α βάλε και κάνε uninstall ότι κινέζικο βλέπεις

την Α βάλε και κάνε uninstall ότι κινέζικο βλέπεις

Δηλαδή δε υπάρχει κάποια από της κινεζικές εφαρμογές που να είναι απαραίτητες για το λειτουργικό; ωραία.

Ευχαριστώ

καλημερα φιλε.αξιζει γιατι οχι αλλα το θεμα ειναι ποσες μερες θα κανει να ερθει εδω...κ με τ θα ερθει αυτα πρεπει να τα ρωτησεις ολα..

Η τιμή καλή είναι δλδ? Γιατί δεν παρακολούθησα από την αρχή την πορεία του κινητού και δεν ξέρω ποσο έκανε αρχικά.. Μου είπαν ότι για Ελλάδα οι αποστολές του παίρνουν από 18 εως 22 μέρες το 90% των αποστολών τους.

Εχει πολλά θεματάκια? Είναι πάρα πολλά τα μηνύματα για να βγάλω άκρη...:wacko:

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Δηλαδή δε υπάρχει κάποια από της κινεζικές εφαρμογές που να είναι απαραίτητες για το λειτουργικό; ωραία.

Ευχαριστώ

Κράτα το music player της Meizu καθώς έχει πολλά ωραία καλούδια και βοηθήματα για πραγματικά φοβερό ήχο (αν έχεις τα κατάλληλα ακουστικά φυσικά). Εγώ κράτησα επίσης το αντίστοιχο playstore της Κίνας γιατί έχει πολλά ωραία themes για τη συσκευή και πολλά είναι και δωρεάν και μπαίνουν συνέχεια μέσα διάφορα.

Σας το αναφερω όπως ακριβως μου τοστειλαν από το gearbest για οποιον ενδιαφερεται

Oh by the way, if you have friends are interested in Meizu mx4 32 GB grey one, international version, please pm me. I can offer it at $355.

Με 4.0.4.1 l μου φαίνεται έχει φτιάξει λιγάκι η μπαταρία. Στο 50% έχω περίπου 2.30 ώρες sot και εκτός πρίζας από τις 10 το πρωί έως 6 το απόγευμα περίπου.

Παιδιά έχω ένα κουπονάκι από gearbest για να αγοράσω το γκρι(16Gb) στα 266 ευρώ,αξίζει το τηλέφωνο ή θα το μετανιώσω,με την μπαταρία τι θέματα αντιμετωπίζετε??

Παιδιά έχω ένα κουπονάκι από gearbest για να αγοράσω το γκρι(16Gb) στα 266 ευρώ,αξίζει το τηλέφωνο ή θα το μετανιώσω,με την μπαταρία τι θέματα αντιμετωπίζετε??

Αξίζει με τα χίλια. Απλά με τη μπαταρία τα έχουμε πει ήδη. Προς το παρόν αντιμετωπίζουμε θέμα με το stand by mobe που τρώει τη μπαταρία λες και είναι σε χρήση το τηλέφωνο. Για του λόγου το αληθές θα βγάλω και μια φωτό με την κατανάλωση για να δεις τι παίζει. Είναι όμως θέμα software και θα το φτιάξουν οπότε όλα καλά.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οριστε και η φωτο με την καταναλωση.

Ωπ, φιξ! Λαθος στο upload.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Οπότε παιδιά είναι καθαρά θέμα software έτσι??Θα φτιαχτεί ή θα περιμένουμε καιρό,ξέρετε τίποτα??

Θα φτιάξει.... Το πότε δε το ξέρουμε αλλά και έτσι ευτυχώς η μεγάλη μπαταρία και βγάζει με απλα τη μέρα...

Γιατί όταν βάζω μια κάρτα μνήμης usb μου το ανοίγει μόνο η εφαρμογή που έχει το MEIZU το document και όχι οι άλλοι file Manager που έχω.