Jump to content

myphone POLL: Hot September, έρχονται τα καλύτερα της χρονιάς

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Hot Σεπτέμβριος: Ποια συσκευή πιστεύετε ότι θα κλέψει την παράσταση;  

584 members have voted

1. 1. Hot Σεπτέμβριος: Ποια συσκευή πιστεύετε ότι θα κλέψει την παράσταση;

• Apple iPhone 6
      209
    • Samsung Galaxy Note 4
      234
    • Motorola 360
      29
    • Sony Xperia Z3
      19
    • Nokia 830
      20
    • Nokia 730
      9
    • Meizu MX4
      34
    • Huawei Ascend Mate 7
      9
    • Motorola X+1
      13
    • Motorola G+1
      8

Recommended Posts

Κι εγώ note 4 ψήφισα, αλλά με ενδιαφέρει εξίσου πολύ και το moto x+1.

Παρόλο που το note 2 με είχε κουράσει λόγω μεγέθους, ίσως δώσω άλλη μια ευκαιρία στη σειρά φέτος.

• Απαντήσεις 156
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάντως είμαι περίεργος. Αν το Note 4 έχει (σε σχέση με το 3) καλύτερη οθόνη, CPU, GPU, περισσότερη μνήμη, καλύτερο stylus, περισσότερους sensors, μια ROM ακόμα καλύτερη απο την ήδη πολύ καλή του 3, μεταλλικό περίβλυμα, πλαστικό back όπως του OnePlus (φημη απο τον Brownlee)... Είμαι περίεργος τι θα βρούνε οι "anti-samsung" να του προσάψουν!!!

To innovation θα σε εκπλήξει για άλλη μια φορά.

Μακάρι να είναι εξαιρετική υλοποίηση το 4 ώστε να πάρω το Note 5 όταν βγω απο στρατό.

Κι εγώ note 4 ψήφισα, αλλά με ενδιαφέρει εξίσου πολύ και το moto x+1.

Παρόλο που το note 2 με είχε κουράσει λόγω μεγέθους, ίσως δώσω άλλη μια ευκαιρία στη σειρά φέτος.

Απ την στιγμή που δεν με κούρασε τελικά ολόκληρο το καλοκαίρι σε σημείο που να θελω να το αλλάξω, ο χειμωνας ειναι παιχνιδάκι :)

Την διάφορα την κάνουν τα λειτουργικά και όχι οι συσκευές (ίσως μόνο σε android) οπότε αναμονή για το iOS 8 και το νέο ζαχαρωτό της google.+1 για windows 8.1 ως τώρα.

Την τυχη του iphone 5c θα εχει το μεγαλο iphone. Ας γράφει και 2 φορες το μηλαρακι πάνω

Κι εγώ αυτό πιστεύω οτι θα γίνει. Ξέρουμε πολύ καλά το κοινό της. Κρατάω μόνο μια επιφύλαξη γιατί όλο και αυξάνονται οι γυναίκες με note, πράγμα που δείχνει ότι δεν τους ενοχλεί το μεγάλο μέγεθος.

Απ την στιγμή που δεν με κούρασε τελικά ολόκληρο το καλοκαίρι σε σημείο που να θελω να το αλλάξω, ο χειμωνας ειναι παιχνιδάκι :)

Το πρόβλημα μου μωρέ ήταν όταν ήμουν εν κινήσει που έπρεπε οπωσδήποτε να χρησιμοποιώ δύο χέρια.

Edited by karx

Αυτό που δεν θα κλέψει την παράσταση είναι το Note 4 και εξηγούμαι: Για 4η συνεχόμενη χρονιά θα παρουσιαστεί ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς του Android. Δεν θα κλέψει την παράσταση γιατί είναι busines as usual.

Από εκεί και πέρα το Iphone 6 θα κάνει ντόρο επειδή είναι iphone και για κανένα άλλο απολύτως λόγο εκτός και αν το IOS 8 έχει τίποτα ιδιαίτερα επαναστατικό γιατί από specs... δεν, κατά τα φαινόμενα.

Αν υπάρχει κάποιο κινητό που θα μπορούσε να κλέψει την παράσταση αυτό θα ήταν κάποιο Κινέζικο που θα μας έκανε να πούμε "ουάο, δώσε και μένα μπάρμπα".

Το κάλυψες σφαιρικά :).

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Πάντως είμαι περίεργος. Αν το Note 4 έχει (σε σχέση με το 3) καλύτερη οθόνη, CPU, GPU, περισσότερη μνήμη, καλύτερο stylus, περισσότερους sensors, μια ROM ακόμα καλύτερη απο την ήδη πολύ καλή του 3, μεταλλικό περίβλυμα, πλαστικό back όπως του OnePlus (φημη απο τον Brownlee)... Είμαι περίεργος τι θα βρούνε οι "anti-samsung" να του προσάψουν!!!

Η εφευρετικότητα δεν έχει όρια!!!

Μα το iphone είναι PREMIUM και οι περισσότεροι δεν το παίρνουμε γιατί είναι ακριβό ... :lol:

Ενώ τις υπόλοιπες ναυαρχίδες τις παίρνουμε από τα καλάθια της λαικής ή τους πλανόδιους γύφτους :).

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

ειναι ο καλητερος μηνας...εχω γενεθλια κ σταματαει η δουλεια στο αεροδρομιο....κ μετα διαποκες..δεν ειμαστε ολοι το ιδιο!!!

Για μένα iPhone και Note 4 θα κάνουν μεγάλο ντόρο.

Ίσως παραπάνω το iPhone γιατί είναι mainstream επιλογή ενώ το Note έχει το δικό του ειδικό κοινό.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Με τις οθόνες ολοένα να μεγαλώνουν και με το G3 των 5,5 ιντσών παρά τα μικρά του bezels, το Note ήδη από το 3 (και το 2 μη σου πω) έχει αρχίσει να γίνεται πιο mainstream επιλογή.

μακρια απο iphone και samsung δεν υπαρχουν χειροτερα κινητα

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Ποια είναι ρε Πανο τα καλύτερα;

Διαφώτισε και εμάς τους παραπλανημένους.

Φιλικά Γιώργος

Δεν είναι κριμα και αδικο από την στιγμη που γραφεις σε ένα φορουμ και δεν εισαι ο κάθε εντελως ασχετος, να θεωρεις μουρη εν ετη 2014 το iPhone....?

Κωνσταντινε ειρωνικα το λεω

Εγω δεν ασχολουμε καν με οτιδηποτε προσθετει μουρη

Για τους κατοχους (φιλους μου) το λεω που κανενας (μα κανενας) δεν ξερει τι εχει μεσα η συσκευη τους και απλα το μοστραρουν σε καφετεριες πανω στο τραπεζι γιατι ειναι αιφον

Αυτοι οι πελατες ειμαι σιγουρος οτι θα τιμησουν το 6αρι .

Για εμενα που θελω να αγοραζω περισσοτερη τεχνολογια με λιγοτερα χρηματα περιμενω να βγει το νοτε4 μπας κ πεσει το 3αρι στα 300 και να το ανταλαξω με το s4 μου

δε νομιζω οτι υπαρχει κανενας που να αμφισβητησει οτι η παρουσιαση του καθε νεου iphone δε συγκρινεται με καμια αλλη συσκευη αναφορικα με το ποσο διασημοτητας και ενδιαφεροντος που συγκεντρωνει απο τα μεσα και τη μεγαλη μαζα του κοσμου. οι πωλησεις του τα λενε ολα.

ειναι ομως οι πωλησεις ενδεικτικες της ποιοτητας?

φυσικα και οχι!!.. αν ηταν ετσι η loreena mckennitt θα ειχε απειρως μεγαλυτερη αναγνωρισιμοτητα απο την beyonce ,κατι που δε συμβαινει.

η apple πουλαει lifestyle. δινει οσα πρεπει να δωσει για να τραβηξει το ενδιαφερον του κοινου της. απο ουσια, λιγα πραγματα καθε φορα.

θα μειωσει τα μπεζελ επιτελους!??? ,θα ανοιξει περισσοτερο το ios?, θα μεγαλωσει καθοριστικα τη μπαταρια!?????

θα βαλει ois στη καμερα!?????

τελοσπαντων εγω χρονια τωρα εχω παψει να περιμενω τι θα κανει η κυρια ...

και ως λατρης της προοδου και της τεχνολογιας ψηφισα δαγκωτο Ν4 !..

Edited by panosmaldini

[sIGPIC][/sIGPIC]οσο λαθος και να κανει θα επιμενει

o,τι και να του πεις βρισκει απαντηση

ο,τι δικιο και να εχεις το χανεις -τι ειναι??

- Ο Μ***ΚΑΣ ( συχνα αναφερεται και ως ο "ανικητος".. )

Συμφωνώ. Πρώτα δυνατότητες και μετά περιτύλιγμα.

Δυστυχώς οι περισσότεροι το περιτύλιγμα κοιτάνε και από δυνατότητες μόνο στη κάμερα άντε και την οθόνη! Ο απλός κόσμος καθορίζει την αγορά και όχι εμείς στα φόρουμ!!!!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ενημερωτικα παντως επειδη οι εποχες αλλαζουν και ισως δεν το παιρνουμε χαμπαρι στις φετινες διακοπες ειδα πολυ περισσοτερα βλεμματα να πεφτουν στο note 3 μου παρα στο iphone της συζυγου.Δε νομιζω πλεον οτι κανει καμμια εντυπωση το iphone.

Βεβαια τα θεωρω χαζα ολα αυτα απλα το αναφερω για οσους λενε για μουρη...

Ενημερωτικα παντως επειδη οι εποχες αλλαζουν και ισως δεν το παιρνουμε χαμπαρι στις φετινες διακοπες ειδα πολυ περισσοτερα βλεμματα να πεφτουν στο note 3 μου παρα στο iphone της συζυγου.Δε νομιζω πλεον οτι κανει καμμια εντυπωση το iphone.

Βεβαια τα θεωρω χαζα ολα αυτα απλα το αναφερω για οσους λενε για μουρη...

Ισχύει...:)

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Εμένα εντύπωση μου κάνει η προτίμηση της τόσο μεγάλης οθόνης/συσκευής κυρίως από το γυναικείο φύλλο.

Βλέπω περισσότερες γυναίκες με note τελευταία παρά άνδρες.

Εμένα εντύπωση μου κάνει η προτίμηση της τόσο μεγάλης οθόνης/συσκευής κυρίως από το γυναικείο φύλλο.

Βλέπω περισσότερες γυναίκες με note τελευταία παρά άνδρες.

Λες να ειναι γυναικεια συσκευη περισσοτερο? :p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Κακά τα ψέματα, την πλειοψηφία του κόσμου θα την τραβήξει το iPhone και το αφιέρωμα του star channel. :-P

Για όλο τον κόσμο του android όμως, η παρουσίαση του Note 4 είναι το μεγάλο γεγονός, μιας και οδηγεί τελικά τους εξελίξεις. Πρόσφατος φαν της σειράς ,το περιμένω πως και πως και ειδικά το software της πένας , που είναι τρομερό εργαλείο.

Αλλα θα προηγηθεί πρώτα το ρεπορτάζ με το γνωστό video με τα κωλ@ρ@κια στην παραλία λόγο του καυσωνα

Ακόμα με την Apple ασχολείστε; Πότε θα ξυπνήσει αυτός ο κόσμος ρε παιδιά; :(

Daily driver:Pixel 2 XL Rom: Stock

Old Devices: Nexus 5X, Nexus 5, Samsung Galaxy SII (I9100), Samsung Galaxy SII (I9100G), Samsung Galaxy S (I9000)

Ακόμα με την Apple ασχολείστε; Πότε θα ξυπνήσει αυτός ο κόσμος ρε παιδιά; :(

Εχει ήδη ξυπνήσει , στο 11,5% κοντεύει πια , γιατί νομίζεις ότι βγάζει 4,7 και 5,5 ιντσες κινητά;

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison