Jump to content

Ρ800: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

MorFeAs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος (έστω και σε low level) να κρατήσω τα δεδομένα;; Τι σκ*τά στο επίσημο service δεν θα έχουν τα μέσα να το κάνουν? Αν γλύψω τα πόδια του τεχνικού (που λέει ο λόγος) τι σκ*τά δεν γίνεται κάτι?

Καλύτερα να έσπαγε η οθόνη να πλήρωνα 140 Ευρώ παρά αυτό που περνάω!!!!

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (28 Απρ. 2004 , 15:12)

Ρίξε μια ματιά στο μήνυμα αυτό:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=77703#post77703 και στα επόμενα 3-4 παρακάτω μηνύματα.

οκ σε ευχαριστω αν καταλαβα καλα για να φτιαξω το πληκτρολογιο μου πρεπει απαραιτητα να περασω και αλλη γλωσα μεσα αλλιως δεν γινετε σωστα?

myphone_2.png

ερωτηση προς ολους .... πολλα προγραμματα που βασιζονται στο AppForge booster οπως alarmist , daybookplus αλλα και αλλα οπως veto , σψρεενσαωερ δεν κλεινουν σωστα !!! συμβαινει και σε σας ? ειναι bugs ?
:)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος WizeMan (28 Απρ. 2004 , 01:21)

Παίδες είναι super - duper επείγον!

Χθες ενώ έβγαζα κάτι φωτό, σταμάτησε να αποκρίνεται το τηλέφωνο μου. Ούτε το Power On-Off Button. Και έτσι έβγαλα την μπαταρία.

Όταν άνοιξα το τηλέφωνο από το κουμπί Powe On - Off μου έβγαλε "System Files Corrupted, now internal storage will be formated" Κάτι τέτοιο. Όταν πάτησα το Continue περίμενα, περίμενα δεν γινόταν τίποτα όμως. Δοκίμασα ό,τι πέρασε από το μυαλό μου (Να βγάλω την μπαταρία για κάμποση ώρα κτλ) αλλά τίποτα!

Πήρα τηλέφωνο τον τεχνικό SonyEricsson της Καλαμάτας και μου είπε ότι πρέπει να γίνει αναβάθμιση.

Αν χάσω όμως τον τηλ. κατάλογο μου (του οποίου δεν έχω πάρει αντίγραφο ασφάλειας ο ΜΑ-ΜΠΙΠ!-ΚΑΣ) την πούλεψα! Έτσι προσπάθησα έστω και σε κατάσταση αδράνειας να συνδέσω τη συσκευή στο pc μέσω της βάσης συγχρονισμού. Ο υπολογιστής όμως δεν το αναγνώρισε!

Τι να κάνω ρε παιδιά για να σώσω τα δεδομένα μου?

Patrida lypamai pou tha sto pw alla nomizw oti kata 50% tis exeis xasei tis epafes sou.... :cry: To eixa pathei kai egw ayto pou epathes kai esy mono pou egw travaga videakia twn 10'' kai o m@lak@s ta eswza ston c:Profanws to idio ekanes kai esy me tis photos pou travages kai tzououp!!!! papala....To internal files corrupted pou sou leei shmainei oti egine ena psilobaxalo sthn eswterikh mnhmh tou kinhtou sou kai oti tha prepeii na kanei format...Meta to format an den kanw lathos den tha exeis ellhnika sto menu sou para mono agglika.Opote mia anavathmisi tha einai aparaithth...

PS:Meta to format pou tha kanei to kinhto sou des an yparxoun oi epafes sou.An yparxoun kane backup kai ystera phgaine gia anavathmisi.... ;)

http://bilder.bild.t-online.de/BTO/auto/special/opeltest/fotogalerien/opel__astra__opc/2691446-116x105,property=Bild.jpg

MIO P350- DESTINATOR 6- SD 256 MB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sportbilly1981 (29 Απρ. 2004 , 00:13)

Patrida lypamai pou tha sto pw alla nomizw oti kata 50% tis exeis xasei tis epafes sou.... :cry: To eixa pathei kai egw ayto pou epathes kai esy mono pou egw travaga videakia twn 10'' kai o m@lak@s ta eswza ston c:Profanws to idio ekanes kai esy me tis photos pou travages kai tzououp!!!! papala....To internal files corrupted pou sou leei shmainei oti egine ena psilobaxalo sthn eswterikh mnhmh tou kinhtou sou kai oti tha prepeii na kanei format...Meta to format an den kanw lathos den tha exeis ellhnika sto menu sou para mono agglika.Opote mia anavathmisi tha einai aparaithth...

PS:Meta to format pou tha kanei to kinhto sou des an yparxoun oi epafes sou.An yparxoun kane backup kai ystera phgaine gia anavathmisi.... ;)

Άσε ρε πατρίδα, όπως λένε εδώ κάτι ντόπιες γιαγιάδες, "έχω πάθει μαλλίνα" με αυτό που συμβαίνει!

Λυπάμαι που το λέω, αλλά μετά από την ξενέρα που έφαγα μάλλον θα πουλήσω το p800 και θα πάρω κάποιο άλλο Symbian (βλ. 6600)

Αυτό το repligo ρε παιδιά τί κάνει; είδα κάτι στη σελίδα του αλλά δεν κατάλαβα και πολύ καλά.

Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας

(6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manoskliv (29 Απρ. 2004 , 12:57)

Αυτό το repligo ρε παιδιά τί κάνει; είδα κάτι στη σελίδα του αλλά δεν κατάλαβα και πολύ καλά.

Eίναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα προβολής αρχείων γιατί σου επιτρέπει να βλέπεις αρχεία τα οποία είναι της μορφής rich text format!

Δηλαδή π.χ αρχεία word με εικόνες,σχεδιαγράμματα,ραβδογράμματα κτλ.! :up:

129026.png?1640591734

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος WizeMan (29 Απρ. 2004 , 09:22)

Άσε ρε πατρίδα, όπως λένε εδώ κάτι ντόπιες γιαγιάδες, "έχω πάθει μαλλίνα" με αυτό που συμβαίνει!

Λυπάμαι που το λέω, αλλά μετά από την ξενέρα που έφαγα μάλλον θα πουλήσω το p800 και θα πάρω κάποιο άλλο Symbian (βλ. 6600)

mallon to varethikes kai theleis na to dwseis :) pantos pros ti na dwseis ena kinito kai na pareis ena katotero ? apo edw kai pera kane save sto d kai den tha exeis provlima

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gboy (28 Απρ. 2004 , 19:03)

οκ σε ευχαριστω αν καταλαβα καλα για να φτιαξω το πληκτρολογιο μου πρεπει απαραιτητα να περασω και αλλη γλωσα μεσα αλλιως δεν γινετε σωστα?

Ναι, κάνεις ότι λέει εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=77789#post77789

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (29 Απρ. 2004 , 13:35)

Eίναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα προβολής αρχείων γιατί σου επιτρέπει να βλέπεις αρχεία τα οποία είναι της μορφής rich text format!

Και οχι μονον. Αρχεια pdf, αρχεια corel draw, αρχεια σελιδιποιησης quark, σελιδες απο το web και ο,τι αλλο μπορει να φανταστει κανεις. Αρκει το αρχειο που θες να μεταφερεις να τυπωνεται.

Αλλα που ειναι η σπ----νη v2.0; Απ οτι διαβασει εχει επι πλεον του κοσμου τις χρησιμες αλλαγες.

στο "Σημειωματαριο" του Ρ800 εχω αρκετες σημειωσεις . Θελω να τις βαλω καπου αλλου στο τηλεφωνο αλλα να τις κλειδωσω με κωδικο ( να μην μπορουν να διαβαστουν αν το τηλ. πεσει σε ξενα χερια ). Ποιο προγραμμα κανει αυτη τη δουλεια ?

re pedes ekena apegatastash sto camcoder katalarhos k twra moy leei poy to egatestisa:ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ what hapend help!!!!!!!!!!!!

greenglish???? pote ksana!!! iPHONE?????

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostis100 (29 Απρ. 2004 , 23:22)

στο "Σημειωματαριο" του Ρ800 εχω αρκετες σημειωσεις . Θελω να τις βαλω καπου αλλου στο τηλεφωνο αλλα να τις κλειδωσω με κωδικο ( να μην μπορουν να διαβαστουν αν το τηλ. πεσει σε ξενα χερια ). Ποιο προγραμμα κανει αυτη τη δουλεια ?

Dokimase to Power Protect i to File secure pro! :)

Ξερει κανεις στο συγκεκριμενο πληκτρολογιο PopOnTop.Keyboard.v.1.0.1

οταν γραφουμε ελληνικα γιατι σε καθε γραμμα πρεπει να παταμε καθε φορα το greek για το καθε γραμμα και δεν μενει συνεχεια στο greek? thanks.

myphone_2.png

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (29 Απρ. 2004 , 13:35)

Thanks bill

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geokaza (29 Απρ. 2004 , 17:58)

Και οχι μονον. Αρχεια pdf, αρχεια corel draw, αρχεια σελιδιποιησης quark, σελιδες απο το web και ο,τι αλλο μπορει να φανταστει κανεις. Αρκει το αρχειο που θες να μεταφερεις να τυπωνεται.

Αλλα που ειναι η σπ----νη v2.0; Απ οτι διαβασει εχει επι πλεον του κοσμου τις χρησιμες αλλαγες.

Thanks geokaza. Πάντως το αρχείο zip απ' όπου κατέβασα το repligo είχε μέσα ένα ***** που όμως δεν μου το ζήτησε το πρόγραμμα να το χρησιμοποιήσω. Μήπως δεν έκανα κάτι καλά;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος basilis69 (30 Απρ. 2004 , 00:49)

re pedes ekena apegatastash sto camcoder katalarhos k twra moy leei poy to egatestisa:ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ what hapend help!!!!!!!!!!!!

Σβήσε το φάκελο αν τυχόν έχει παραμείνει από το c:/system/apps και αν υπάρχει κάποιο αρχείο στο c:/system/install

Κάνε ένα ρεστάρτ στο κινητό,και μετά ακολούθησε τη διαδικασία εγκατάστασης.Μην ξεχάσεις στο τέλος να ξανακάνεις ρεστάρτ!

129026.png?1640591734

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (26 Απρ. 2004 , 16:31)

Δεν γίνεται να δουλέψει με bluetooth. Είχα πάρει και απάντηση με email από την εταιρία σχετικά με αυτό.

Φίλε florinaperis σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μπορεί να μου πεί κάποιος κάποια εφαρμογή έτσι ώστε να κατεβάσω τον τηλεφωνικό μου κατάλογο στο PC να τον φτιάξω όπως θέλω και να τον ξανανεβάσω στο P800; Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.... :D

Xiaomi Mi4C / Xiaomi Mi4i / Xiaomi Redmi S2

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zer0cool (30 Απρ. 2004 , 11:44)

Φίλε florinaperis σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μπορεί να μου πεί κάποιος κάποια εφαρμογή έτσι ώστε να κατεβάσω τον τηλεφωνικό μου κατάλογο στο PC να τον φτιάξω όπως θέλω και να τον ξανανεβάσω στο P800; Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.... :D

Me to PC Suite pou eixe mesa to cd ths ericsson mporeis na kaneis douleia...Prepei omws na exeis kai to Outlook sto pc sou...Prosexe mono stis rithmiseis na valeis yperisxish twn antikeimenwn sto thlefwno parakampsi sto pc (otan peraseis ton thlefwniko sou katalogo sto pc) kai yerisxish twn antikeimenwn sto pc parakampsi sto thlefwno (otan exeis kanei tis tropopoihseis pou thes kai thes na ta peraseis pali sto thlefwno sou...)

http://bilder.bild.t-online.de/BTO/auto/special/opeltest/fotogalerien/opel__astra__opc/2691446-116x105,property=Bild.jpg

MIO P350- DESTINATOR 6- SD 256 MB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostis100 (28 Απρ. 2004 , 23:39)

ερωτηση προς ολους .... πολλα προγραμματα που βασιζονται στο AppForge booster οπως alarmist , daybookplus αλλα και αλλα οπως veto , σψρεενσαωερ δεν κλεινουν σωστα !!! συμβαινει και σε σας ? ειναι bugs ?

καμμια απαντηση ????

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostis100 (30 Απρ. 2004 , 23:02)

καμμια απαντηση ????

Πολλές φορές ναι. Εξαρτάται και από το ποιά έκδοση του booster έχεις στο κινητό. Όμως τι εννοείς ακριβώς όταν λες ότι δεν κλείνουν σωστά; (κολλάει για λίγη ώρα το κινητό π.χ. ή δεν κλείνει καθόλου η εφαρμογή και πρέπει να την κλείσεις με κάποιον taskmanager; )

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DjBac (30 Απρ. 2004 , 18:32)

Γίνεται όμως με αυτόν τον τρόπο να φτιάξεις και τις ομάδες????

Δεν το κάνει αυτό (κατά 99,9%, δεν θυμάμαι να γίνεται κάτι τέτοιο).

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis ( 1 Μάι. 2004 , 04:26)

Πολλές φορές ναι. Εξαρτάται και από το ποιά έκδοση του booster έχεις στο κινητό. Όμως τι εννοείς ακριβώς όταν λες ότι δεν κλείνουν σωστά; (κολλάει για λίγη ώρα το κινητό π.χ. ή δεν κλείνει καθόλου η εφαρμογή και πρέπει να την κλείσεις με κάποιον taskmanager; )

εχω την version 4.0 . Απλα , βγαζουν μηνυματα και με πεταει σχεδον εξω αφου αναγκαζομαι να πω <ναι> για να κλεισει η εφαρμογη . Λες να φταινε τα ****** που χρησιμοποιουμαι ;) ?

( η αναβαθμιση στο Ρ800 παντως ειναι πολυ προσφατη)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...