Jump to content

DjBac

Members
  • Δημοσιεύσεις

    154
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DjBac

  • Ημ. Γέννησης 20/01/1983

DjBac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πρόσφατα δοκίμασα το Jeyo Mobile Extender http://www.jeyo.com/extender.asp αλλά μου δημιουργεί ένα πρόβλημα. Αφού το εγκαταστήσω δεν μπορώ να πληκτρολογήσω ελληνικούς χαρακτήρες στο Outlook. Έχει συναντήσει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα?
  2. Δοκίμασε αρχικά να απενεργοποιήσεις όλα τα encryption και το mac filtering! Από εκεί και πέρα αν και πάλι δε συνδέεται τότε ίσως υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ του wireless interface του router και του ppc! Δοκίμασε να το συνδέσεις και σε κάποιο άλλο δίκτυο το ppc!
  3. Απάντηση στο 2ο ερώτημά σου!!! *#4777*8665#
  4. Είναι ενεργοποιημένο!! ούτε δονείται, ούτε χτυπάει, ούτε pop-up ούτε κόκκινο led... Αυτό συμβαίνει με κάθε πρόγραμμα υπνεθυμίσεων!!:(
  5. Τώρα πια δουλεύει άψογα.. Και internet και sync χωρίς κανένα πρόβλημα!!
  6. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! Τις τελευταίες μέρες δε χτυπάει στις υπενθυμήσεις... π.χ. ημερολόγιο!!! :( WHY??:(:(
  7. Και η προηγούμενη προβλήματα μου βγάζει! Βάζω ήχο σε μια επαφή και μετά άλλο ήχο σε ομάδα και μου βάζει τον τελευταίο ήχο και στην πρώτη επαφή!! Επίσης ένα άλλο πρόβλημα, όταν έχω αναπάντητη μου ανοίγει το phone, το programms και καμια φορά το contacts και photo contacts!!!:(:(:(
  8. Ευχαριστώ πολύ!!!!!!! Μετά από H.Reset έβαλα το RingtoneX και για πρώτη φορά μου εμφάνισε πρόβλημα!! :( Επιλέγω ξεχωριστό ήχο σε κάποια επαφή, βγαινω από το πρόγραμμα και όταν ξαναμπαίνω βάζει στην επαφή αυτή Windows Default.wav!!:( Καμια λύση? Κάποια παρόμοια εφαρμογή? Μάλλον θα βάλω την προηγούμενη έκδοση που δεν είχε προβλήματα!!
  9. Χρησιμοποιώ το MTU RingtoneX για ήχο κλήσης ανά ομάδα κτλ.. Τό κακό είναι πως μου μεταφέρει τους ήχους που έχω στο storage (*.wma) στο \windows\rings.... Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποφύγω αυτό? Επίσης για δικούς μου ήχους μηνυμάτων βάζω *.wav το \windows\rings ??
  10. Με το MTURingtoneX μπορεί ανά επαφή, ομάδα και αριθμό καλούντος!!
  11. Ποιες είναι οι ρυθμίσεις σου στο wifi? Κινητό και router? Προσωπικά δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα... Internet και file-sharing.. Ταχύτητεσ μέχρι 300kb/s.. Συνήθως όμως 220
  12. Αν και σίγουρα θα το έχεις κάνει, αλλά για δες... Είναι visible το κινητό? Επίσης κοίτα να κάνεις scan all devices στον υπολογιστή!
  13. 1) Το έχω και εγώ, ακόμα και με την Αγγλική ROM... 2) Πολύ σπάνιο.. με τον υπολογιστή μια χαρά!!! 3)Το έχει νομίζω ενσωματωμένο... Κάπου πρέπει να υπάρχει μια επιλογή με filters..
  14. Μπορεί να λείπει το codec.. Τι λάθος βγάζει? Με ποιο player δοκίμασες?
×
×
  • Create New...