Jump to content

Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δεν του εχεις κανει root μπορεις να το πας στην smartec στο Χαϊδάρι .ειναι εξυπηρετικοί και γρήγοροι

ισχυει και εκει το 1hourservice? η αληθεια ειναι οτι διαβασα(σε καποια αλλα forum) τα χειροτερα για ΑRVATO και SMARTECH! Έχει κανεις σχετική εμπειρία??

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ισχυει και εκει το 1hourservice? η αληθεια ειναι οτι διαβασα(σε καποια αλλα forum) τα χειροτερα για ΑRVATO και SMARTECH! Έχει κανεις σχετική εμπειρία??

Ισχυει σε μια ωρα θα το εχεις εκτος και αν πρέπει να αλλαξουν κατι και δεν έχουν το ανταλλακτικο. Smartec στο Xαιδαρι θα το πας οχι στα αλλα που ανέφερες

Ισχυει σε μια ωρα θα το εχεις εκτος και αν πρέπει να αλλαξουν κατι και δεν έχουν το ανταλλακτικο. Smartec στο Xαιδαρι θα το πας οχι στα αλλα που ανέφερες

Ευχαριστώ πολυ!!!

Η smartec στο Χαϊδάρι ειναι ΟΚ. Δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα. Ειναι απο τα καλά service. Εχω παει ταμπλέτες και κινητά, χωρις να αντιμετωπίσω ποτέ κάποιο πρόβλημα.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Υπέροχα... Θα το πάω εκεί μπας και μαθω επιτέλους τι έχει.... Πφφφ μεγαλη απογοητευση!!! Ευχαριστώ για την πληροφορία!!

Υπέροχα... Θα το πάω εκεί μπας και μαθω επιτέλους τι έχει.... Πφφφ μεγαλη απογοητευση!!! Ευχαριστώ για την πληροφορία!!

Πριν είκοσι μέρες έκανε κάτι περίεργα και το αλφα της κοπέλας μου.επανεκκίνησεις και κάποιες φορές κολλούσε κάνοντας κάτι περίεργους ήχους. Σε κάποια φάσημμ μπόρεσα και πήρα αντίγραφο ασφαλείας. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά πάλι τα ίδια.πλήγα στη σμαρτεκ και σε δύο ώρες είχα κινητό με αλλαγμένη μητρική. Ρώτησα εκεί τον υπάλληλο οκ του λέω εγώ κατάφερα κάποια στιγμή και πήρα τα δεδομένα μου.αν δεν μπορούσα εσείς θα μπορούσατε να κάνετε κάτι? Όχι μου λέει τα χάνεις...σοκ! (μετά από 2 μέρες για αυτό το λόγο έδωσα το σ6 - κάτοχος g4 πλεον) όσον αφορά το άλφα πλέον εβδομαδιαίο backup...! ;)

Εγραψε ο knox?

Όχι δεν έγραψε. Κατά τη διαδικασία downgrade όλα κύλισαν ομαλά εκτός από ένα bootloop στο τέλος, το οποίο λύθηκε πανεύκολα με το γνωστό τρόπο ( τον έχω αναφέρει όταν σου εξηγούσα αναλυτικά τη διαδικασία ).

@Fanatikos, παρεξήγηση solved.

Πριν είκοσι μέρες έκανε κάτι περίεργα και το αλφα της κοπέλας μου.επανεκκίνησεις και κάποιες φορές κολλούσε κάνοντας κάτι περίεργους ήχους. Σε κάποια φάσημμ μπόρεσα και πήρα αντίγραφο ασφαλείας. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά πάλι τα ίδια.πλήγα στη σμαρτεκ και σε δύο ώρες είχα κινητό με αλλαγμένη μητρική. Ρώτησα εκεί τον υπάλληλο οκ του λέω εγώ κατάφερα κάποια στιγμή και πήρα τα δεδομένα μου.αν δεν μπορούσα εσείς θα μπορούσατε να κάνετε κάτι? Όχι μου λέει τα χάνεις...σοκ! (μετά από 2 μέρες για αυτό το λόγο έδωσα το σ6 - κάτοχος g4 πλεον) όσον αφορά το άλφα πλέον εβδομαδιαίο backup...! ;)

Καλημέρα.

Αν κατάλαβα καλά, έδωσες το s6 γιατί σου είπαν ότι δεν παίρνουν backup τα data σου στο service?:confused:

Υπάρχει κάποιο service που τους πας το κινητό σου με πρόβλημα, σου παίρνουν backup τα data, στο φτιάχνουν και τα κάνουν restore?:blink:

@ipred, thanks! Peace, man! :happy:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Όχι δεν έγραψε. Κατά τη διαδικασία downgrade όλα κύλισαν ομαλά εκτός από ένα bootloop στο τέλος, το οποίο λύθηκε πανεύκολα με το γνωστό τρόπο ( τον έχω αναφέρει όταν σου εξηγούσα αναλυτικά τη διαδικασία ).

Ναι απλα φοβαμαι να το κανω γιατι ετσι και μπρικαρει το κινητο μετα τι κανω;

Και σκεφτομαι να το δωσω να παρω το s6 (και λογω μεγαλυτερης οθονης) αλλα πρεπει να δωσω αλλα 200 ευρω και ειναι "πολλα τα λεφτα Αρη"!:):)

υπαρχει τροπος η καποια εφαρμογε να αυξησω την ενταση του ηχου στα ακουστικα?

προσπαθηκα να κατεβασω την ΜTK αλλαδεν ειναι συμβατη.

Αξιζει να δωσω το alpha για το s5 neo ή θα απογοητευθω; Εχει δοκιμασει κανεις και τα δυο κινητα να μου πει;

Αξιζει να δωσω το alpha για το s5 neo ή θα απογοητευθω; Εχει δοκιμασει κανεις και τα δυο κινητα να μου πει;

Εγω δεν θα εδινα το κοσμημα για να παρω την μπουρουχα..

Εγω δεν θα εδινα το κοσμημα για να παρω την μπουρουχα..

Απλα θελω μεγαλυτερη οθονη...

Καλησπερα και απο εμενα , απεκτησα προ μηνος ενα αλφα μεταχειρισμενο , και μου κανει καθημερινα απο μονο του επανεκκινισεις χωρις να του κανω κατι ή να εχω καταλαβει να εχει σχεση με κατι . π.χ. οταν υπερθερμενεται . εχει τυχει το βραδυ που κοιμαμαι να ακουσω ξαφνικα τον ηχο του bootscreen οταν ανοιγει επειδη εκανα μονο του restart . Γνωρίζετε τι παιζει ? Να το παω για εγγύηση?

Καλησπερα και απο εμενα , απεκτησα προ μηνος ενα αλφα μεταχειρισμενο , και μου κανει καθημερινα απο μονο του επανεκκινισεις χωρις να του κανω κατι ή να εχω καταλαβει να εχει σχεση με κατι . π.χ. οταν υπερθερμενεται . εχει τυχει το βραδυ που κοιμαμαι να ακουσω ξαφνικα τον ηχο του bootscreen οταν ανοιγει επειδη εκανα μονο του restart . Γνωρίζετε τι παιζει ? Να το παω για εγγύηση?

Mε τα ίδια συμπτωματα ξεκινησε και το δικό μου πριν περιπου μια εβδομαδα. Μετα εκλεινε και δν ανοιγε αν δεν εβγαζα και επανατοποθετουσα την μπαταρια. Από εχθές δεν ανοιγει καθόλου, κολλάει στο logo της samsung και κανει και εναν παραξενο θορυβο. Το κραταω κλειστο και θα το πάω την πέμπτη για service στην smartec, οπως μου προτειναν... Ελπίζω να είναι κάτι που διορθώνεται!

εγω αν δωσω το P8 για το Alpha θα απογοητευθω? (θελω μικροτερη οθονη)

Ένα αρνητικό του Alpha είναι η μπαταρία του για gamers και για όσους το χρησιμοποιούν ως βασική συσκευή πλοήγησης στο web ( αντί του υπολογιστή τους). Άλλο αρνητικό θα θεωρούσε κάποιος την κάμερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όπου όμως γενικά τα κινητά υστερούν. Άλλο αρνητικό δεν μπορώ να βρω μετά από 1 χρόνο χρήσης.

1η κίνηση : Του κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

2η κίνηση αν δεν λυθεί με την 1η : Του περνάς άλλη stock rom

3η κίνηση : Αν δεν σου λυθεί το θέμα, τότε ναι το πας για service.

Σε ένα χρόνο χρήσης δεν μου έχει κάνει ποτέ επανεκκίνηση και γενικά η όλη του λειτουργία είναι απροβλημάτιστη.

Στο δικό μου πάντως εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και με τους δυο τροπους αλλα δν αλλαξε κατι... Μακάρι να δούλευε. Οσο για stock rom δεν θα γραψει ο knox???

Οσο για stock rom δεν θα γραψει ο knox???

Κοίτα προσωπικά στο Alpha έχω φλασάρει 5 φορές stock rom ( τσέχικη kitkat -> γαλλική lollipop -> ελληνική kitkat -> πορτογαλική kitkat -> σκανδιναβική lollipop -> πορτογαλική kitkat ) και δεν μου έγραψε ποτέ o knox. Γενικά θεωρώ πάρα πολύ μικρή την πιθανότητα. Υπαρκτή αλλά ελάχιστη.

Επαναφορα εκανα οταν το πήρα και δεν εγινε κατι , να δοκιμασω παλι ?

Επόμενο βήμα είναι η δοκιμή με άλλη stock rom. Aν δεν ξέρεις πως να τη βάλεις ή αν φοβάσαι για το knox, τότε πηγαινέ το στο service να στο κάνουν εκεί.

Πάντως να ξέρετε και οι δυο σας ότι τέτοιο θέμα σαν αυτό που έχετε δεν υπάρχει στο Alpha , άρα φταίνε τα συγκεκριμένα 2 τεμάχια που έχετε στην κατοχή σας.

Edited by ipred

Κοίτα προσωπικά στο Alpha έχω φλασάρει 5 φορές stock rom ( τσέχικη kitkat -> γαλλική lollipop -> ελληνική kitkat -> πορτογαλική kitkat -> σκανδιναβική lollipop -> πορτογαλική kitkat ) και δεν μου έγραψε ποτέ o knox. Γενικά θεωρώ πάρα πολύ μικρή την πιθανότητα. Υπαρκτή αλλά ελάχιστη.

Πάντως να ξέρετε και οι δυο σας ότι τέτοιο θέμα σαν αυτό που έχετε δεν υπάρχει στο Alpha , άρα φταίνε τα συγκεκριμένα 2 τεμάχια που έχετε στην κατοχή σας.

Δυστυχως είμαστε από τους άτυχους. Θα το πάω Πεμπτη για service μπας και βγαλω καμια ακρη στο τι ήταν τελικα... Μαλλον για hardware μου κανει.

παιδια τελικα παρηηγγειλα το alpha.μεθαυριο το περιμενω.ανυπομονω!

ξερει κανεις που μπορει να βρει το extended battery kit με τη μπαταρια τοων 2500mh?

αληθεια το χει κανεις να μας πει εντυπωσεις?

παιδια τελικα παρηηγγειλα το alpha.μεθαυριο το περιμενω.ανυπομονω!

ξερει κανεις που μπορει να βρει το extended battery kit με τη μπαταρια τοων 2500mh?

αληθεια το χει κανεις να μας πει εντυπωσεις?

Αρχικά μεγειά!

Κάποιοι που το είχαν βάλει εδώ μέσα, είχαν γράψει ότι βαραίνει και << χοντραίνει >> λίγο. Όχι κάτι τραγικό, αλλά χάνει αυτή την αίσθηση που έχει το Alpha στο χέρι αλλά και στο μάτι.

σευχαριστω.καταλαβα, απλα βλεπω οτι δεν το πουλαει κανεις εκτος απο ενα σκρουτζομαγαζο πανακριβα.τελος παντων θα δω.αντε να ρθει με το καλο.

επισης βρηκα αυτο, τοχει παρει κανεις?μηπως θα ειναι μουφα?

thanx!

σευχαριστω.καταλαβα, απλα βλεπω οτι δεν το πουλαει κανεις εκτος απο ενα σκρουτζομαγαζο πανακριβα.τελος παντων θα δω.αντε να ρθει με το καλο.

επισης βρηκα αυτο, τοχει παρει κανεις?μηπως θα ειναι μουφα?

thanx!

Το << αυτό >> ποιο είναι ακριβώς;;;

• The title was changed to Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)