fanatikos Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Συγνωμη αν ειμαι off topic...πιστευετε οτι αξιζω να πουλησω το alpha μου και να παρω s4 λογω μεγαλυτερης οθονης; Οχι ειναι κατώτερο σε ολα. Αν ηταν με s5 να το κουβεντιαζαμε..... Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 μπαταρια http://www.e-shop.gr/samsung-extended-battery-kit-eb-eg850b-for-galaxy-alpha-g850-black-p-TEL.019348 Σε ευχαριστω... για root τι παιζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XaroulisXxX Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Μπορείτε να μας αναφέρετε πόσες ώρες ανοικτής οθόνης συμπληρώνει με μία φόρτιση; Δεν μου έχει βγάλει ποτέ κάτω από 4 ώρες και η μπαταρία μου κρατάει με το ζόρι μια μέρα και πολύ σπάνια 2 μέρες όταν το πιάνουν οι καλές του ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 μπαταρια http://www.e-shop.gr/samsung-extended-battery-kit-eb-eg850b-for-galaxy-alpha-g850-black-p-TEL.019348 για μπλε εχουμε τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Σε ευχαριστω... για root τι παιζει ? Μπορεις να κανεις ευκολα root μεσω odin με cf autoroot αλλα θα γραψει ο knox και θα βγεις εκτος εγγυησης. για μπλε εχουμε τιποτα? Οχι δυστυχως μονο σε μαυρο και λευκο βγαλανε μεγαλυτερο πισω καπακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Μπορεις να κανεις ευκολα root μεσω odin με cf autoroot αλλα θα γραψει ο knox και θα βγεις εκτος εγγυησης. Οχι δυστυχως μονο σε μαυρο και λευκο βγαλανε μεγαλυτερο πισω καπακι. χωρις να γραψει ο know ΔΕΝ εχει βγει ακομα κατι ε ? ουτε η ιδια η samsung ( procordia ) δεν θα εχει για το μπλε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Τι antivirus χρησιμοποιειτε? Θέλω κάποιο αξιόπιστο που να μην βαραίνει και την συσκευή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Δεν χρειάζεται κανένα antivirus όλα αυτά είναι άχρηστα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Δεν χρειάζεται κανένα antivirus όλα αυτά είναι άχρηστα Εγκατάλειψαμέ το alpha ?:p να την κάνω την μετάβαση ???:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Εγκατάλειψαμέ το alpha ?:p να την κάνω την μετάβαση ???:D Αυτό εννοείται. Μπαταρία και η καθυστέρησή στο πληκτρολόγιό δεν με κάλυψαν.... εχω ταχύτητες στην πληκτρολόγηση ο άτιμος:D:D Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Αυτό εννοείται. Μπαταρία και η καθυστέρησή στο πληκτρολόγιό δεν με κάλυψαν.... εχω ταχύτητες στην πληκτρολόγηση ο άτιμος:D:D Εγώ το σκέφτομαι ακόμα. .. φοβάμαι μήπως δεν με βολέψει στο μέγεθος και το αλλάξω ξανά .. το ιδανικό μέγεθος για μένα είναι του alpha . Τι χρώμα το πήρες ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Αξίζει να το ρουτάρω για greenify xposed κλπ κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Εγώ το σκέφτομαι ακόμα. .. φοβάμαι μήπως δεν με βολέψει στο μέγεθος και το αλλάξω ξανά .. το ιδανικό μέγεθος για μένα είναι του alpha . Τι χρώμα το πήρες ?? Δεν ξέρω τι να σού πω σε αυτό.εμένα με καλύπτει σαν μέγεθος,δεν είναι και τεράστιο. Αξίζει να το ρουτάρω για greenify xposed κλπ κλπ; Οχι,εγγύηση τέλος μετά Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Καλημέρα σε όλους. ..έχει κάποιος καμιά καλή θήκη να προτείνει; είναι τόσο ωραίο το κινητό που δεν θέλω να το χαλάσω με καμιά χοντροκομμενη θηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Καλημέρα σε όλους. ..έχει κάποιος καμιά καλή θήκη να προτείνει; είναι τόσο ωραίο το κινητό που δεν θέλω να το χαλάσω με καμιά χοντροκομμενη θηκη Ορίστε μια φθηνή πλάτης σιλικόνης που έχω και το κάνει πολύ όμορφο και το προστατεύει κιόλας. Μόνο μείον για μένα ότι πρέπει να ανασηκώνεις το πλαστικό που έχει ως κάλυμμα στη θύρα USB. Επίσης το χρώμα της είναι πιο πολύ προς το τυρκουάζ, δένει μια χαρά με το άλλο μεταλλικό που έχω. I am browsing [Θήκη Σιλικόνης TPU Ματ για Samsung Galaxy Alpha G850F G850A - Μπλε]. Have a look at it! http://www.stoucky.gr/index.php?route=product/product&product_id=1693 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Καμια μεμβρανη προστασιας οθονης υπαρχει που να μην αλλοιωνει τα χρωματα της οθονης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Εγω εχω το χρυσο ,το οποιο ειναι πανεμορφο σα χρωμα,και πριν λιγες μερες ειδα στην Vodafone ενα καπακι που ελεγε Samsung Mi-Ro και για αλλαγη το αγορασα .Θεωρω πως ταιριαζει και στο Μαυρο ,και στο Ασημι και στο λευκο. http://www.vodafone.gr/portal/resources/products/Galaxy_Alpha3_Miro.png Παράθεση Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Καμια μεμβρανη προστασιας οθονης υπαρχει που να μην αλλοιωνει τα χρωματα της οθονης; Βάλε tempered glass. Βρίσκεις άριστο με κάτω από 10Ευρώ. Εβαλα στο alpha της γυναίκας μου, γιατί το πετάει χύμα στην τσάντα και δεν θα καλοπέρναγε η οθόνη! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Καμια μεμβρανη προστασιας οθονης υπαρχει που να μην αλλοιωνει τα χρωματα της οθονης; http://www.ebay.com/itm/331447097369?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 (edited) Το μόνο επικίνδυνο μέρος του Alpha για μικρή φθορά είναι για μένα το μεταλλικό του bezel στο πάνω σημείο περιμετρικά της οθόνης . H oθόνη έχει gorilla glass 4 τζάμι ( τα προηγούμενα κινητά μου είχαν gorilla 1,2 και 3 και δεν χαρακώθηκαν καθόλου σε 4,5 χρόνια συνολικής αθήκωτης κατοχής ) ενώ το πίσω καπάκι αν πάθει κάτι , αλλάζει με 20 ευρώ το πολύ. Να βάλετε θήκη για περίπτωση πτώσης-σπασίματος οθόνης, το καταλαβαίνω. Τις ζελατίνες και τις θήκες για αποφυγή χαραγμάτων όχι.:) Edited April 26, 2015 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Το μόνο επικίνδυνο μέρος του Alpha για μικρή φθορά είναι για μένα το μεταλλικό του bezel στο πάνω σημείο περιμετρικά της οθόνης . H oθόνη έχει gorilla glass 4 τζάμι ( τα προηγούμενα κινητά μου είχαν gorilla 1,2 και 3 και δεν χαρακώθηκαν καθόλου σε 4,5 χρόνια συνολικής αθήκωτης κατοχής ) ενώ το πίσω καπάκι αν πάθει κάτι , αλλάζει με 20 ευρώ το πολύ. Να βάλετε θήκη για περίπτωση πτώσης-σπασίματος οθόνης, το καταλαβαίνω. Τις ζελατίνες και τις θήκες για αποφυγή χαραγμάτων όχι.:) Ενα δικιο το εχεις!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Καλημερα σας Η ποιοτητα του σηματος σε σχεση με προηγουμενες συσκευες σας πως ειναι? Δεν με ενδιαφερει τοσο αν βρισκει σημα εκει που δεν βρισκουν τα υπολοιπα, οσο το αν με μια γραμμη σηματος δεχεται - κανει κλησεις ή δυσκολευεται Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Το σήμα του είναι άριστο, παρότι είχα ένα φόβο με το μεταλλικό πλαίσιο. Κανένα θέμα απολύτως. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Καλημερα σας.Η ποιοτητα του σηματος σε σχεση με προηγουμενες συσκευες σας πως ειναι? Δεν με ενδιαφερει τοσο αν βρισκει σημα εκει που δεν βρισκουν τα υπολοιπα, οσο το αν με μια γραμμη σηματος δεχεται - κανει κλησεις ή δυσκολευεται.Ευχαριστω Προσωπικά ακόμα κι όταν το σήμα πέφτει μερικές φορές στη 1 μπάρα όταν του θέτω 4G δεν έχω θέμα με τις κλήσεις και έχω και Wind που δεν θεωρείται η καλύτερη σε αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ξεκίνησε η lollipop για το ΑLPHA και βεβαια πρωτα απο Κορέα... σχιστοματηδες.....:p http://www.sammobile.com/firmwares/download/46447/G850LKLU2COD4_G850LLUC2COD4_LUC/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts