blade_ Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-stock-rooted-4-4-4-xnph33r-t2855276 Σωραιος.... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 (edited) Δες πρακτικά αν εχεις πρόβλημα,όχι με εφαρμογές. Στη χρήση εχεις;επίσης μην το εχεις στο αυτόματο το δίκτυο. Επέλεξε 2g κ όταν εισαι με δεδομένα άνοιγε 3,4g Τι σημαίνει αυτό; 2G για πότε; Α βρήκα στις ρυθμίσεις ότι μπορείς να διαλέξεις τις επιλογές data που θες. Δηλαδή μπορείς να βάλεις 2G, 3G, 2G/3G. Η default επίδοση είναι εξοικονόμηση ενέργειας ή ισορροπημένη; Edited August 28, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Τι σημαίνει αυτό; 2G για πότε; Α βρήκα στις ρυθμίσεις ότι μπορείς να διαλέξεις τις επιλογές data που θες. Δηλαδή μπορείς να βάλεις 2G, 3G, 2G/3G. Η default επίδοση είναι εξοικονόμηση ενέργειας ή ισορροπημένη; Η εξοικονόμηση είναι στο 2g Εδώ δείχνει οτι λύθηκε κ το τελευταιο θέμα σχετικα με το drain και θα περάσει στην επόμενη ΟΤΑ. Λογικά θα τον έχουμε στον Φράνκο πιο γρήγορα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Εννοούσα γενικά την εξοικονόμηση ενέργειας στο μενού επιδόσεις. Ποια είναι η default ρύθμιση; Εμένα πάντως μου βγάζει κατανάλωση 38% οθόνη, 19% κατάσταση αδράνειας. Δεν ξέρω αν είναι πολύ, εγώ ικανοποιημένος είμαι με την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Εννοούσα γενικά την εξοικονόμηση ενέργειας στο μενού επιδόσεις. Ποια είναι η default ρύθμιση; Εμένα πάντως μου βγάζει κατανάλωση 38% οθόνη, 19% κατάσταση αδράνειας. Δεν ξέρω αν είναι πολύ, εγώ ικανοποιημένος είμαι με την μπαταρία. Default εξοικονόμηση είναι. Αστο όπως είναι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geico Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Έχω απο έχτες το πρωι στις 8 με τώρα 12 η ωρα συνολικά 28 ώρες και έχω υπολοιπο 22% σε μπαταρία καλά είναι ? Νομιζω καλά είναι με 22r. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Έχω απο έχτες το πρωι στις 8 με τώρα 12 η ωρα συνολικά 28 ώρες και έχω υπολοιπο 22% σε μπαταρία καλά είναι ? Νομιζω καλά είναι με 22r. Με φουλ φωτεινότητα ?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Εγώ πάντως διαπίστωσα ότι το τηλέφωνο έρχεται με κάποιες default ρυθμίσεις οι οποίες υπάρχουν μεν στα μενού, δεν είναι επιλεγμένες δε. Τα κουτάκια είναι χωρίς τικ ενώ η ρύθμιση μπορεί να ισχύει αν δεν την έχεις πειράξει. Δεν καταλαβαίνω πώς μιλάτε για ζωή μπαταρίας όταν δεν αναφέρετε χρήση οθόνης, data, Wi-Fi. Και μένα έτσι διαρκεί 2 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geico Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Ναι φουλ και ήμουνα απο το πρωι σε κρουαζιέρα με πολλές φωτο και βίντεο και λίγο ίντερνετ και καμια δεκάρια κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Παιδιά όποιος δεν είναι ευχαριστημένος από την αυτονομία του OPO, έχει πρόβλημα αυτός, όχι η συσκευή. Έτσι για να τα λέμε ξεκάθαρα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Παιδιά όποιος δεν είναι ευχαριστημένος από την αυτονομία του OPO, έχει πρόβλημα αυτός, όχι η συσκευή. Έτσι για να τα λέμε ξεκάθαρα. Η προέρχεται από Nokia 3310 ξέρω 'γω. Γενικά σε τέτοιες καταστάσεις ας μην αντιπαρατιθέμεθα :lol: Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Η προέρχεται από Nokia 3310 ξέρω 'γω. Γενικά σε τέτοιες καταστάσεις ας μην αντιπαρατιθέμεθα :lol: Καμία αντιπαράθεση. Αλλά όταν έχεις αποδεδειγμένα την συσκευή με την μεγαλύτερη αυτονομία αυτή την στιγμή, κάπου αλλού είναι το πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Καμία αντιπαράθεση. Αλλά όταν έχεις αποδεδειγμένα την συσκευή με την μεγαλύτερη αυτονομία αυτή την στιγμή, κάπου αλλού είναι το πρόβλημα. Στην αντίληψη/νόηση, εκεί που άλλωστε πάσχει πολύς κόσμος. Η αντιπαράθεση που ανέφερα σχετίζεται με το γνωστό ρητό "Μην τα βάζεις με ένα ηλίθιο .." u know the rest :lol: Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Είμαστε λίγο off topic εδώ πέρα και τζάμπα χάνονται οι σελίδες. Δείτε την ερώτηση μου στο άλλο topic σχετικά με το data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Εδώ δείχνει οτι λύθηκε κ το τελευταιο θέμα σχετικα με το drain και θα περάσει στην επόμενη ΟΤΑ. Λογικά θα τον έχουμε στον Φράνκο πιο γρήγορα. Άντε, άψογα ( από ποιο site είναι το screenshot;) Te_salat, δεν μπορεί οι συσκευές κάποιων να έχουν άλλη συμπεριφορά; Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 unroot εχει δοκιμασει κανεις?ευκολο ειναι? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macaronas Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Εγώ είμαι φουλ στοκ και έχω τέτοια θέματα που λεω... Τελικά αρχίζω να αγαπάω το iphone μου!!!! Όχι πέρα από την πλάκα τώρα η συσκευή τα σπάει, μόνο το θέμα του WiFi και του σήματος να λυθεί και είμαστε κομπλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Άντε, άψογα ( από ποιο site είναι το screenshot;) Te_salat, δεν μπορεί οι συσκευές κάποιων να έχουν άλλη συμπεριφορά; Απο το φορουμ της oneplus unroot εχει δοκιμασει κανεις?ευκολο ειναι? Πας για πούλημα; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Νομίζω αυτό το τηλέφωνο ειναι απο τα λιγα που θα πουληθεί ρουταρισμενο πιο ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geico Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Παιδιά πρωτα είχα s5 με wifi ανοιχτό και φουλ ίντερνετ το μεσημέρι ήθελα φορτισμα τι λέμε τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 πως μπορω να κανω root την συσκευη χωρις custom recovery ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 πως μπορω να κανω root την συσκευη χωρις custom recovery ? Με temporary recovery. Συνηθως τα toolkits εχουν αυτη την επιλογη Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Με temporary recovery. Συνηθως τα toolkits εχουν αυτη την επιλογη δωσε λιγες πληροφορίες παραπάνω αν είναι εύκολο,το περιμένω κ γω από βδομάδα -ελπίζω- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman93 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 δωσε λιγες πληροφορίες παραπάνω αν είναι εύκολο,το περιμένω κ γω από βδομάδα -ελπίζω- Παιδια πειτε κανενα ασφαλες toolkit για ροοτ :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Παιδια πειτε κανενα ασφαλες toolkit για ροοτ :-) Στo xda θα βρεις διάφορα αλλά ρε παιδιά, γιατί δεν πάτε με την πεπατημένη που παίζει μια χαρά και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο? Δηλάδή bootloader unlock + custom recovery και σας μένει για πάντα έτσι να κάνετε ότι θέλετε. Τι ROM θα περάσετε, τι root, τι adaware ότι θέλετε. Έτσι και αλλιώς, το λέει και η OnePlus, η εγγύηση δεν χάνεται. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts