Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως το δικό μου αγορασμένο από geekbuying με φλασαρισμενη την cm έκανε όλες τις αναβαθμίσεις ota χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι εγώ και νομίζω ότι και του Ηλία (elthis) που ήταν από geekbuying επίσης το ίδιο και λέω εγώ τώρα μήπως οι υπόλοιποι από τα άλλα μαγαζιά κάνουν κάτι λάθος στο φλασαρισμα
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάντως το δικό μου αγορασμένο από geekbuying με φλασαρισμενη την cm έκανε όλες τις αναβαθμίσεις ota χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι εγώ και νομίζω ότι και του Ηλία (elthis) που ήταν από geekbuying επίσης το ίδιο και λέω εγώ τώρα μήπως οι υπόλοιποι από τα άλλα μαγαζιά κάνουν κάτι λάθος στο φλασαρισμα

Και το δικό μου που είναι από Hong Kong πήρε την 25 ota.

Τις υπόλοιπες τους κατέβαζε αλλά δεν μπορούσε φυσικά να τους περάσει λόγο custom recovery. Πιστεύω ότι στα κινέζικα που δεν παίρνουν updates υπάρχουν αλλαγές στο σύστημα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Είναι θέμα χρόνου. Όταν έχεις μια ομάδα σαν την CM να δουλεύει συνεχώς πάνω στην συσκευή και με τόσους testers, σύντομα το opo θα αποκτήσει το καλύτερο software.

καλα μην εισαι και τοσο σιγουρος.εαν ηταν δυνατον θα προτιμουσα αλλη ομαδα να τους ειχε αναλαβει και οχι η cm που καπηλευεται δουλεια αλλων και συν τοις αλλοις εχει και υφακι..τεσπα

τελικα με το ραδιο τι εγινε?ολοι φλασαραμε παλι το ιδιο?

Vamos Aris

Έχετε δοκιμάσει να τραβηξετε βίντεο στα 1080p;

Στην αρχή τρομαξα γιατι η κινηση στο record είναι καρέ καρέ. Πολύ χάλια. Κανει σκαλωματακια. Ευτυχώς στην αναπαραγωγή είναι ενταξει.

Καλά είναι σοβαροί; αυτά είναι λυμένα απο το samsung galaxy s2.

Έπρεπε να είναι βούτυρο η κίνηση με τέτοιο hardware.

Και μην μου πείτε παλι σιγά το πρόβλημα.

Edited by androgr

Στην αρχή τρομαξα γιατι η κινηση στο record είναι καρέ καρέ. Πολύ χάλια. Ευτυχώς στην αναπαραγωγή είναι ενταξει.

Εγώ τραβηξα σε ενα πανηγυρι σε όλες τις αναλύσεις και ήταν μια χαρά. Ακόμα κ σε slow motion που είχε πλάκα

Δημήτρης

Στην αρχή τρομαξα γιατι η κινηση στο record είναι καρέ καρέ. Πολύ χάλια. Κανει σκαλωματακια. Ευτυχώς στην αναπαραγωγή είναι ενταξει.

κανένα πρόβλημα και στην λήψη και στην αναπαραγωγή......βούτυρο και μάλιστα Κερκύρας, το ακριβό :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλά οκ. Πάρτε μια βιντεοκάμερα HD απλή των 300 ευρώ όχι τίποτα xtreme να καταλαβετε τι σημαίνει βούτυρο.

Τι μας συγκρινεις τώρα; είναι δυνατόν; υπάρχει κινητό που να τραβάει σαν την μηχανή που λες; εαν θες εππαγελματικο φακό κακώς πήρες κινητό για αυτό το λόγο

Δημήτρης

Καλά οκ. Πάρτε μια βιντεοκάμερα HD απλή των 300 ευρώ όχι τίποτα xtreme να καταλαβετε τι σημαίνει βούτυρο.

ρώτησες αν κάνει σκαλώματα, σου απάντησα ότι δεν κάνει, τώρα λες να συγκρίνουμε σε ένα τηλ των 350 € την λήψη βίντεο σε σχέση με μία κάμερα των 300 € !!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

εγω δοκιμασα 4κ αυτες τις μερες.δεν ειμαι ικανοποιημενος.ναι μεν ειναι καθαρο το βιντεο,αλλα κουναει πολυ,οσο σταθερο και να εχεις το χερι και ο ηχος ειναι κατι παραπανω απο χαλια,ακομα και σε κλειστο χωρο,να μη μιλησω για εξω
Vamos Aris

Εγώ έχω κινεζικό 64 που ήρθε με λάθος rom. Το flashara με τη 25 και έκανε αμέσως ενημέρωση σε 30 και μετά σε 33 όταν βγήκε. Άμα ψάξεις μερικές σελίδες πίσω περιγράφεται η διαδικασία.

επειδη γενικα δουλευω πολλες ωρες και δεν μου ειναι ευκολο να ψαξω μηπως μπορεις να βοηθησεις ?

εγω δοκιμασα 4κ αυτες τις μερες.δεν ειμαι ικανοποιημενος.ναι μεν ειναι καθαρο το βιντεο,αλλα κουναει πολυ,οσο σταθερο και να εχεις το χερι και ο ηχος ειναι κατι παραπανω απο χαλια,ακομα και σε κλειστο χωρο,να μη μιλησω για εξω

Εγώ απο ήχο είμαι πολύ ικανοποιημένος . αν είναι θα ανεβασω βιντεακι απο εξωτερικο χωρο ή τουλάχιστον δείγμα γτ είναι μεγάλο. Επίσης ναι θέλει σταθερό χερι όπως όλα τα κινητα που δεν έχουν σταθεροποιητή. Το g2 έγραφε χαλια ήχο οπου και να ησουνα

Δημήτρης

Παιδιά ήμαρτον. Διαβάστε κάνα review για την ποιότητα του βίντεο και μην ποστάρετε ότι σας κατέβει.

Το OnePlus είναι μεταξύ των καλύτερων συσκευών στην βιντεοσκόπηση.

Ξέρω τι έκανε ο andro. Το έβαλε να τραβάει και γύριζε την συσκευή πολύ γρήγορα δεξιά αριστερά. Εκεί κάνει κάποια ανεπαίσθητα σκαλοπατακια γιατί προσπαθεί να εστιάσει ενώ κανείς γρήγορη κίνηση. Στην αναπαραγωγή δεν φαίνεται, αλλά με την τόσο γρήγορη κίνηση δεν υπάρχει σωστή εστίαση.

Με την Google camera δεν τα κάνει, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο στην αναπαραγωγή.

Καταντάει κουραστικό να γράφονται προβλήματα που δεν υφίστανται.

Να υπάρχει κάτι πραγματικό πχ υπερθέρμανση, πρόβλημα στην αυτονομία κλπ το καταλαβαίνω. Ακόμα και για την κιτρινίλα κάτω δικαίως διαμαρτύρονται.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σήμερα θέλω να δοκιμασω άλλον κερνελ για αλλαγή. Θα πάω σε AK για αρχή. Αλλά επειδή θυμάμαι στο Ν4 όταν ειχαμε Φράνκο φλασαραμε το boot.IMG παλι για να έρθουμε τελείως στοκ. Το ίδιο θα κάνουμε κ εδώ;αν κ έχω πάρει μπακαπ με το flashify
Δημήτρης

Παιδιά ήμαρτον. Διαβάστε κάνα review για την ποιότητα του βίντεο και μην ποστάρετε ότι σας κατέβει.

Το OnePlus είναι μεταξύ των καλύτερων συσκευών στην βιντεοσκόπηση.

Ξέρω τι έκανε ο andro. Το έβαλε να τραβάει και γύριζε την συσκευή πολύ γρήγορα δεξιά αριστερά. Εκεί κάνει κάποια ανεπαίσθητα σκαλοπατακια γιατί προσπαθεί να εστιάσει ενώ κανείς γρήγορη κίνηση. Στην αναπαραγωγή δεν φαίνεται, αλλά με την τόσο γρήγορη κίνηση δεν υπάρχει σωστή εστίαση.

Με την Google camera δεν τα κάνει, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο στην αναπαραγωγή.

Καταντάει κουραστικό να γράφονται προβλήματα που δεν υφίστανται.

Να υπάρχει κάτι πραγματικό πχ υπερθέρμανση, πρόβλημα στην αυτονομία κλπ το καταλαβαίνω. Ακόμα και για την κιτρινίλα κάτω δικαίως διαμαρτύρονται.

που να δουμε και τα χειροτερα δηλαδη.ουτε τη γνωμη του μπορει να γραψει κανεις εδω μεσα,τυφλοι πρεπει να ειμαστε ολοι

Vamos Aris

που να δουμε και τα χειροτερα δηλαδη.ουτε τη γνωμη του μπορει να γραψει κανεις εδω μεσα,τυφλοι πρεπει να ειμαστε ολοι

να την γράψει ρε συ την γνώμη του, αλλά να μην κάνει άστοχες συγκρίσεις !

επειδη γενικα δουλευω πολλες ωρες και δεν μου ειναι ευκολο να ψαξω μηπως μπορεις να βοηθησεις ?

Post #485, σελίδα 49.

Ρε παίδες κάποιος που να ξέρει please help!

αγόρασα το 64αρι από CooliCool.

Ήρθε με 22r, έκανε ένα μικρό update και μετά η 25r δεν γινόταν, έκανε fail.

Κατέβασα λοιπόν το toolkit από XDA to 64αρι, flashara την stock Recovery και πέρασα την 25r που έχει δώσει πιο πίσω ο @efrai.

Ακόμα όμως δεν κάνει OTA update και δεν μπορώ και να περάσω την 30Ο όπως πέρασα την 25r.

Καμία ιδέα please help κάποιος που ξέρει γτ είναι η πρώτη μου φορά στο Android!!!!

PS. δεν έχω ιδέα από adb εντολές!

Σου ξαναγράφω μακαρονά αν θες να δοκιμάσεις τη διαδικασία που έγραψα πιο πάνω. Για μένα δούλεψε.

Μετά απο λίγα 24ωρα στην Αθήνα το σούπερ ντούπερ κινητό :cry: έβγαλε σοβαρό πρόβλημα με το touch callibration... 3 λαλούν και 3 χορέυουν...

2 fingers zoom failing...

Άνοιξα ticket στην oneplus και περιμένω...:!:

https://www.dropbox.com/s/jsrgsan21ciuaz1/VID-20140825-WA0000.mp4?dl=0

Πλύνε τα χέρια σου! :) Δεν έχεις καμία μεμβράνη πάνω ε; Χωρίς πλάκα ενημέρωσε μας τι θα σου πουν.

Ξέρει κάποιος πως μπορώ να βγάλω το δεύτερο εικονίδιο ξυπνητηριού από το status bar? [ATTACH]48951[/ATTACH]

Σου ξαναγράφω μακαρονά αν θες να δοκιμάσεις τη διαδικασία που έγραψα πιο πάνω. Για μένα δούλεψε.

εμενα μου δουλεψε για την 25 αλλα για την 30 δεν!

Βρε μακαρονά, φλάσαρες το αρχείο από το λινκ μου ή όχι; Νόημα έχει να λέμε ότι εσένα δε σου δούλεψε αν κάναμε το ίδιο πράγμα... Εσύ περιέγραψες ότι έκανες άλλη διαδικασία. Edited by Davout

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks