journeyman77 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Αν δεν έχεις root δεν μπορείς να πάρεις τα backup που γράφεις Νομίζω ότι θα σε βοηθήσει να δεις οδηγίες από το oneplusgreece για εύκολο ξεκλείδωμα και root. Δες εδώ Οδηγός χρήσης bacon root toolkit Στη συνέχεια αφού μπεις στο κλίμα αλλάζεις και διάφορες custom roms! φίλε μου με έσωσες! Απίστευτο εργαλείο! Θα ψαχτώ μόνος και επανέρχομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 καλημέρα!boefla η ak κερνελ τι προτείνετε?ειμαι με cm 12.1 nightlies Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr0id Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 καλημέρα!boefla η ak κερνελ τι προτείνετε?ειμαι με cm 12.1 nightlies εγώ με ΑΚ είμαι ικανοποιημένος αν και στο θέμα μπαταρίας δεν παρατήρησα μεγάλη διαφορά με μαμά kernel Παράθεση Innovation distinguishes between a leader and a follower. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 φίλε μου με έσωσες! Απίστευτο εργαλείο! Θα ψαχτώ μόνος και επανέρχομαι! Και εγώ έτσι το έκανα, γιατί δε το πολύ κατέχω το άθλημα. Προσοχή μόνο στο κομμάτι εγκατάστασης των drivers στο pc σου να γίνουν σωστά. Αν γίνουν σωστά, απλά πατάς τα κουμπιά από το tools και τα κάνει όλα μόνο του.... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 καλημέρα!boefla η ak κερνελ τι προτείνετε?ειμαι με cm 12.1 nightlies Εγώ πάντα είχα προβλήματα με AK και Nightlies (βέβαια ήμουν η μειοψηφία, από τη στιγμή που βλέπω ότι οι περισσότεροι είναι με AK και δεν έχουν κάποιο πρόβλημα). Με boeffla δεν είχα ποτέ πρόβλημα, βέβαια δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις με άλλους kernel αφού είναι ο μόνος ποτέ έχω χρησιμοποιήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλλον πρέπει να τους περάσεις και τους δύο και να βάλεις συμπεράσματα μόνος σου. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Εγώ πάντα είχα προβλήματα με AK και Nightlies (βέβαια ήμουν η μειοψηφία, από τη στιγμή που βλέπω ότι οι περισσότεροι είναι με AK και δεν έχουν κάποιο πρόβλημα). Με boeffla δεν είχα ποτέ πρόβλημα, βέβαια δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις με άλλους kernel αφού είναι ο μόνος ποτέ έχω χρησιμοποιήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλλον πρέπει να τους περάσεις και τους δύο και να βάλεις συμπεράσματα μόνος σου. ευχαριστω πολυ θα δοκιμασω!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 καλημερα με νεο update για cm 12.1 nightlies Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 καλημερα με νεο update για cm 12.1 nightlies Εκεί που είσαι ήμουν φίλε... Κάθε μέρα περίμενα να βγει το update να το flashάρω. Είχα καταντήσει αρρωστάκι (χωρίς παρεξήγηση - δεν σε κατηγορώ). Οπότε αποφάσισα να το γυρίσω σε euphoria και ak kernel που βγάζει updated μία στο τόσο. Και δεν ξέρω αν ισχύει αλλά νομίζω η μπαταρία μου κρατάει λίγο περισσότερο πλέον. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Εκεί που είσαι ήμουν φίλε... Κάθε μέρα περίμενα να βγει το update να το flashάρω. Είχα καταντήσει αρρωστάκι (χωρίς παρεξήγηση - δεν σε κατηγορώ). Οπότε αποφάσισα να το γυρίσω σε euphoria και ak kernel που βγάζει updated μία στο τόσο. Και δεν ξέρω αν ισχύει αλλά νομίζω η μπαταρία μου κρατάει λίγο περισσότερο πλέον. θα την δοκιμασω κ αυτη καποια στιγμη φιλαρακι οπως κ ressurection remix!!update ειναι κολλημα...:p Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Εγώ πάλι σιχαίνομαι τα "updates" σαν τις αμαρτίες μου. Πέρασα CM12.1 και σταμάτησαν να δουλεύουν όλες οι lock screen apps που έχω αγοράσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Φιλος παρελαβε σημερα το oneplus με εκδοση 4.4.4 και ρομ μεσα 11.0-XNF9XBS28K με εκδοση κερνελ "3.4.0-cyanogenmod-g5018c4b build Fri Mar 13 14:18:46 PDT 2015". Eπισης, ειναι κατασκευασμενο 29/5/15 Επισης, δεν εχει καποια πιο καινουργια εκδοση ουτε βγαζει για lollipop. Εγω γιατι δεν θυμαμαι τετοιο update να ειχα παρει? Και συγκεκριμενα, εχει και το audiox μεσα και swiftkey που αυτα υπηρχαν στην εκδοση 11 αλλα στην Q5. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 με cm 12.1 nightlies παρατηρω σε χαμηλο φωτισμο να τρεμοπαιζει η οθονη Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Παιδια γνωριζει κανεις τι ρομ ειναι αυτη cm11.0-XNF9XBS28K. Δεν την εχω ξαναδει και επισης δεν εχει ενημερωση για lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Παιδια γνωριζει κανεις τι ρομ ειναι αυτη cm11.0-XNF9XBS28K. Δεν την εχω ξαναδει και επισης δεν εχει ενημερωση για lollipop. βαλτου cm12s και μην το ψαχνεις πολυ...μην περιμενεις ακομα OTA Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 βαλτου cm12s και μην το ψαχνεις πολυ...μην περιμενεις ακομα OTA Με ενδιαφερει να μαθω τι ρομ ειναι αυτη που δεν ηρθε εστω σε εναν απο εδω μεσα. Για lollipop, ξερω οτι μπορω να την περασω απο recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Με ενδιαφερει να μαθω τι ρομ ειναι αυτη που δεν ηρθε εστω σε εναν απο εδω μεσα. Για lollipop, ξερω οτι μπορω να την περασω απο recovery. μπορει να ειναι καποια λαθος δοκιμαστικη τι θες να μαθεις ...βαλτου την cm 12 να γουσταρει το κινητο Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 μπορει να ειναι καποια λαθος δοκιμαστικη τι θες να μαθεις ...βαλτου την cm 12 να γουσταρει το κινητο Το παραξενο ειναι, γιατι δεν ηρθε μεσω ΟΤΑ η cm12 ενω εχει ολοκληρωθει. Εχει καποια θεματα στο xda, αλλα δεν εχω καταλαβει και πολλα για το τι ακριβως ρομ ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Το παραξενο ειναι, γιατι δεν ηρθε μεσω ΟΤΑ η cm12 ενω εχει ολοκληρωθει. Εχει καποια θεματα στο xda, αλλα δεν εχω καταλαβει και πολλα για το τι ακριβως ρομ ειναι. την περνας εσυ χειροκινητα κ τελειωσε κ δεν ασχολεισαι με το ΟΤΑ ολη την ωρα κ εισαι ενταξει......του φλασαρεις custom το κανεις οτι θες.....αυτο ειναι το κινητο μας... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 https://download.cyanogenmod.org/?device=bacon διαφορα nightlies cm12.1 με cm12.....γίνεται πολυ δουλεια καθημερινά αντε να φτάσουμε στην stable Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 http://www.oneplusgreece.com/changelog-for-cyanogenos-12-1/ Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Εγω παλι τους εστειλα email οτι εχω την ταδε εκδοση και γιατι δεν εχει ερθει ακομα η ΟΤΑ αναβαθμιση σε cm12s και μετα απο την ζητηση ιμει και αριθμο παραγγελιας, μου απαντησαν το εξης. "Hi Fotis,* Thank you for getting in touch. CM are c*urrently sending the OTA update by batch*. Please wait for a few more days for yo*ur turn to have it. Best Regards,* Sherry*" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Γιατί πρέπει ντε και καλά να περιμένεις ΟΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Γιατί πρέπει ντε και καλά να περιμένεις ΟΤΑ? Καταρχην θελω να μαθω τι σοι ρομ ειναι αυτη που δεν την εχω ξαναδει και κατα δευτερον πως ενω ολοκληρωθηκε το rollout σε cm12 να μην την εχει λαβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Καταρχην θελω να μαθω τι σοι ρομ ειναι αυτη που δεν την εχω ξαναδει και κατα δευτερον πως ενω ολοκληρωθηκε το rollout σε cm12 να μην την εχει λαβει. Πέρασε την από το recovery και ξεμπερδεύεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Καταρχην θελω να μαθω τι σοι ρομ ειναι αυτη που δεν την εχω ξαναδει και κατα δευτερον πως ενω ολοκληρωθηκε το rollout σε cm12 να μην την εχει λαβει. Ενα search στο forum της oneplus και την απάντηση θα την είχες. Απ' καταλαβαίνω απο το mail τους δεν έχει ολοκληρωθεί η OTA update. Οπότε μην περιμενεις, κάνε το μονος σου, ξερεις τον τροπο. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts