Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αμα το πας έτσι καλά είναι. Αμα πας ακόμα πιο γρήγορα τοτε θα σου κολλήσει κάπου κάπου

Θα μας τρελάνεις βρε συ :) πόσο πιο γρήγορα και γιατί. Το έκανα αλλά και πάλι δεν κατάλαβα τίποτα.

Μου φαίνεται θα με κάνετε να σταματήσω να διαβάζω το forum :p

Σοβαρά τώρα, στην πράξη δεν έχω βρει τίποτα που να μ ενοχλεί.

Η μπαταρία σκίζει.

10 ώρες από την φόρτιση είναι στο 50% με 4:22' οθόνη και χρήση 60-40 wifi 3g.

Τι άλλο να ζητήσω.

Σήμερα μάλλον θα δώσω το iPhone. Σκεφτόμουν τι να πάρω, αλλά με το opo τι να μου πει οποιαδήποτε άλλη Android συσκευή. Τι να μου δώσει παραπάνω.

Μόνο το Μ8 λόγο design, μετάλλου και ήχου.

Αλλά τέτοια εποχή μάλλον θα κρατήσω τα χρήματα να δω τι θα βγει τον Σεπτέμβριο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δώσ'το το 5s, πάμε για άλλα... :)

Μια χαρά η αυτονομία με την 33 πάντως. Μόνο TWRP έχω πάνω τίποτα άλλο. Σας διαβάζω με τους Franco, Tsitso, Abdun κλπ να τους βγάζετε βάζετε και είναι ψυχαγωγικό τι να πω. :)

Όσο για το scrolling έλεος, όποιος το θέλει ακόμα πιο γρήγορο...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Έβαλα clear image φοβερές φωτο έπαθλα πλάκα και στο Τέρμα ΖΟΟΜ ευκρίνεια παρα πολύ έχει εξαφανιστεί και ο θόρυβος πολύ καλά χαρακτηριστικά στα αντικειμενα θα ανέβαζαν φωτο αλλά δεν το βρίσκω πως γίνεται.

Για το βράδυ συμφωνω οτι το clear image είναι καλυτερο. Μειώνει αρκετά το θόρυβο. Το πρωι όμως καλύτερη βγήκε στο Αυτόματο όταν τις συγκρινα σε Eizo. (αυτόματο, hdr, clear image).

Μιλάω να τις δείτε σε monitor στο pc όχι στο τηλέφωνο. Το τηλέφωνο ξεγελαει πολυ λόγω μεγέθους.

Έχω την 33R.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλη είναι η μπαταρία αλλά δεν βλέπω τα νούμερα που λέτε.

2:30 ώρες οθόνη, 9 ώρες απο φόρτιση και είναι στο 42%

Με wifi ανοικτό , bt κλειστό.

Με ποιο προγραμματακι τα τσεκαρεις αυτά;

Δεν έχω κανένα πρόγραμμα, αυτό στη φωτογραφία έχω [ATTACH]48855[/ATTACH]

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ωχ. Μετα απο ολοκληρο βράδυ το εβγαλα απο την φορτιση και ηταν στο 97% η μπαταρία...

Με την 33R.

Θα πάρω κάνα belkin μου φαίνεται να τελειωνουμε

http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/fortistes/antaptoras-prizas-universal-usb-24amp-belkin-boost-up-home-charger-f8j040vfwht-leyko/prod6020098pp/

Μόλις αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα...

Χθες, μετά το πέρασμα της τελευταίας αναβάθμισης, έβαλα το βράδυ τη συσκευή (κλειστή) να φορτίσει. Το πρωί όλα καλά.

Πριν κανένα δίωρο, επειδή το είχα λιώσει βεβαίως, χρειάστηκε να το βάλω πάλι στη φόρτιση (ανοιχτό).

Το αποτέλεσμα ήταν να κολλήσει για κάμποση ώρα στο 98%, αλλά μόλις πήγε 99%,αυτό ήταν...

Του άλλαξα καλώδιο, ανταπτορα, πρίζα, αλλά τίποτε.... Το έκλεισα, το έβαλα πάλι, αλλά τα ίδια.

Τελικά μετά από χμ.... 1 ώρα και στο 99% βαρέθηκα και το έβγαλα από τη φόρτιση...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Χθες, μετά το πέρασμα της τελευταίας αναβάθμισης, έβαλα το βράδυ τη συσκευή (κλειστή) να φορτίσει. Το πρωί όλα καλά.

Πριν κανένα δίωρο, επειδή το είχα λιώσει βεβαίως, χρειάστηκε να το βάλω πάλι στη φόρτιση (ανοιχτό).

Το αποτέλεσμα ήταν να κολλήσει για κάμποση ώρα στο 98%, αλλά μόλις πήγε 99%,αυτό ήταν...

Του άλλαξα καλώδιο, ανταπτορα, πρίζα, αλλά τίποτε.... Το έκλεισα, το έβαλα πάλι, αλλά τα ίδια.

Τελικά μετά από χμ.... 1 ώρα και στο 99% βαρέθηκα και το έβγαλα από τη φόρτιση...

Δεν το λες κ πρόβλημα. Έχει συμβεί σε πολλές συσκευές μου

Δημήτρης

Και εμένα τραβάει διάφορα τρελά με την φόρτιση...

'Αλλoτε μου λέει ότι θέλει 5 ωρες να φορτίσει και μετά απο κανένα δεκάλεπτο άμα το ξαναδω μπορεί να λέει ότι θέλει 1.45...

Edited by geovass

Πρεπει να είμαστε πολύ μαζοχιστες πάντως....:lol:

Υ.Γ. ουτε γι αστείο δεν το προτείνω σε γνωστούς και φιλους για να μην με βρίζουν.... Τι τηλέφωνο είναι αυτό που εχεις ; τίποτα ενα άμαρκο, μια καστομια :happy:

Λοιπόν όποιος έχει 64αρα Ευρωπαϊκή συσκευή με προβλήματα σαν αυτά που αναφέρουμε παραπάνω, την αγοράζω. :)
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Λοιπόν όποιος έχει 64αρα Ευρωπαϊκή συσκευή με προβλήματα σαν αυτά που αναφέρουμε παραπάνω, την αγοράζω. :)

Κ γω χαζομαρα που δεν πήρα 64 :cool:

Δημήτρης

Χαχα,επρεπε να έιχες πάρει απο την αρχή το 64ρι κώστα!(και δημήτρη)!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Ρε παιδιά, δεν ξέρω εάν υπάρχουν όλα αυτά τα προβλήματα που συζητάτε μέχρι και τα πουλήσουν, μέχρι και μηλοτηλέφωνα,αν είναι δυνατόν. Με liquid smooth είμαι και όλα, μα όλα δουλεύουν ρολόι. Υπάρχουν και πολλές άλλες ωραίες και απροβλημάτιστες ρομ γιατί κολλάτε εκεί που υπάρχουν προβλήματα; Υπαρχουν και της cyanogen πολλές ρομ για όποιους δεν αλλάζουν. Προσωπικά δεν βρίσκω τις παραμετροποιήσεις που θέλω και δεν την δουλεύω καθόλου.

Με όλη την καλή πρόθεση μιλάω,μήπως έχασα κάτι και δεν το ξέρω; Διορθώστε με πραγματικά το λέω αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Ρε παιδιά, δεν ξέρω εάν υπάρχουν όλα αυτά τα προβλήματα που συζητάτε μέχρι και τα πουλήσουν, μέχρι και μηλοτηλέφωνα,αν είναι δυνατόν. Με liquid smooth είμαι και όλα, μα όλα δουλεύουν ρολόι. Υπάρχουν και πολλές άλλες ωραίες και απροβλημάτιστες ρομ γιατί κολλάτε εκεί που υπάρχουν προβλήματα; Υπαρχουν και της cyanogen πολλές ρομ για όποιους δεν αλλάζουν. Προσωπικά δεν βρίσκω τις παραμετροποιήσεις που θέλω και δεν την δουλεύω καθόλου.

Με όλη την καλή πρόθεση μιλάω,μήπως έχασα κάτι και δεν το ξέρω; Διορθώστε με πραγματικά το λέω αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.

Μα δεν υπαρχουν σημαντικά προβλήματα. Όλα δουλεύουν μια χαρά. Απλα επειδή όλα δουλεύουν ρολόι με κάτι πρεπει να ασχολούμαστε κ ψειριζουμε αχααχα

Δημήτρης

Μα δεν υπαρχουν σημαντικά προβλήματα. Όλα δουλεύουν μια χαρά. Απλα επειδή όλα δουλεύουν ρολόι με κάτι πρεπει να ασχολούμαστε κ ψειριζουμε αχααχα

Ωραία χαίρομαι

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Παιδιά κάποια εφαρμογή για επεξεργασία φωτο?

Για εφαρμογές εδώ :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παιδιά κάποια εφαρμογή για επεξεργασία φωτο?

Perfectly Clear και FaceTune για πρόσωπα.

Ότι άλλο θέλεις από εφαρμογές υπάρχει σχετικό θέμα στην ενότητα android.

Ήρθε με ΟΤΑ το απόγευμα η 33. Έχω μια αμυδρά υποψία οτι η κιτρινίλα εξαφανήσθει. Θα το διπλοτσεκάρω.
Shit Happens!!!

Η κιτρινίλα έχει μειωθεί αισθητά με την 33 αλλά εμφανίστηκε άλλο θεματάκι. Το σκρολ δεν είναι σμουθ αλλά κάνει σπασίματα πχ σε φέισμπουκ ή σε φόρουμ. Να περάσω πάλι 33 η να κάνω κάνα clear cache;

Edit: με wipe cache έστρωσε.

Edited by fantomas_ktm
Shit Happens!!!

Η κιτρινίλα έχει μειωθεί αισθητά με την 33 αλλά εμφανίστηκε άλλο θεματάκι. Το σκρολ δεν είναι σμουθ αλλά κάνει σπασίματα πχ σε φέισμπουκ ή σε φόρουμ. Να περάσω πάλι 33 η να κάνω κάνα clear cache;

Edit: με wipe cache έστρωσε.

Πότε είχε το android καλό scrolling σε FB και Tapatalk?

Καλή είναι η 33 χαρείτε την συσκευή σας.

Τελικά όντως δεν έστρωσε τελικά αλλά θυμάμαι πολυ πιο σμουθ καταστάσεις προγενεστερα
Shit Happens!!!

χαρείτε την συσκευή σας.

Το ποιο λογικό ποστ , έλεος ρε παιδιά χαλαρώστε, το μηχάνημα είναι τούμπανο, απολαύστε το.

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks