Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί δε τη βάζεις για δοκιμή, να σου φύγει και η περιέργεια?

Βαριεμαι την ολη διαδικασια να σου πω την αληθεια.

Οταν ειχα το σ2, ασχολιομουν κτλ με αλλαγες ρομς, κερνελ στα 3 χρονια που το κρατησα, μεχρι που κουραστηκα/βαρεθηκα και γυρισα και στο σ2 σε στοκ. :p

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

OK έφτιαξε;)

Αν και μου φαίνεται περίεργο, μιας και ο συγχρονισμός είναι on πάντα, όπως και το internet είτε μέσω WiFi είτε μέσω data

Γιαυτό κοψτο το άθλημα Νικόλα πάρε iPhone να ησυχασεις :p

Μετα απο καθε φλασαρισμα ρομ τα ιδια τραβαω..

Άντε να φλασαρω και γω γιατί μου λείψανε :p

Δημήτρης

Παιδιά καλησπέρα. Πέρασα το gravity box και μετα απο επανεκίνηση μου εμφάνισε 3 εικονικά κουμπιά κάτω. Εψαξα παντού να τα βγάλω αλλά δεν μπόρεσα. Ξέρει κανεις πως μπορω να τα εξαφανισω...? Συγνώμη αν το έγραψα σε λάθος μέρος. Ευχαριστω

Ναι είναι σε λάθος μέρος αλλά anyway. Ψάξε για navigation bar και απενεργοποίησέ το.

Πολύ καλή δουλειά,όμορφη,πολλή παραμετροποιησιμη κ πολλά υποσχόμενη αυτη η L -http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/cyanidel-t3036665
giphy.gif

Επειδή αν ηταν να μην αλλάζουμε θα είχαμε κάνα iPhone η 3310 να κάνουμε τη δουλειά μας ...η χαρά του φλασαρισματος φιλέ αν έχεις ακουστα
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Δεν υπάρχει κανένας λόγος από την ώρα που οι roms είναι οι ίδιες.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3036912

Δεν υπάρχει κανένας λόγος από την ώρα που οι roms είναι οι ίδιες.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3036912

Δεν είναι ακριβώς ίδιες ρε φίλε και μην επιμένεις. Ο κάθε dev δουλεύει πάνω στη ρομ του γιαυτό βλέπεις διαφορετικές δουλειές.

Δημήτρης

Κάτι θα ξέρεις παραπάνω από εμένα και για αυτό δεν το συνεχίζω.

BTW διαφορετικές ρυθμίσεις δεν σημαίνει διαφορετικές roms. Just saying.

Δηλαδή εχεις φλασαρει slim και cm 12 και ειδες οτι είναι ίδιες ; εχεις βάλει τον έναν η τον άλλον κερνελ και ειδες οτι συμπεριφέρονται το ίδιο;

Κάτι θα ξέρεις παραπάνω από εμένα και για αυτό δεν το συνεχίζω.

BTW διαφορετικές ρυθμίσεις δεν σημαίνει διαφορετικές roms. Just saying.

Αν η τεκμηρίωση σου είναι ένα τοπικ στο xda, ok και έρθω πάω πάσο

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δηλαδή εχεις φλασαρει slim και cm 12 και ειδες οτι είναι ίδιες ; εχεις βάλει τον έναν η τον άλλον κερνελ και ειδες οτι συμπεριφέρονται το ίδιο;

Αν διάβαζες ποιο πάνω, λέω ότι όλες οι cm12 roms είναι ίδιες και όλες οι aosp είναι ίδιες. Οι 2 που ανέφερες εχουν διαφορετική "βάση".

Πραγματικά, η τελευταία αναβάθμιση 05Q (σε εντελώς στοκ συσκεή), έχει αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα. Ενώ με τη 44S όλα κυλούσαν ρολόι τώρα αντιμετωπίζω δύο πολύ σοβαρά θέματα.

- Το Double Tap to Wake θέλει 3-4 διπλά taps για να ξυπνήσει η συσκευή

- To touch της οθόνης έχει γίνει τραγικό, όταν δουλεύω τη συσκευή πάνω από 8-10 λεπτά αρχίζει και κολλά το touch, το βλέπω δηλαδή ότι αργεί να ακολουθήσει τις κινήσεις του δαχτύλου.

Αντιμετωπίζει κανείς άλλος αυτά τα θέματα; Kανά fix υπάρχει ή περιμένουμε την Lollipop μπας και φτιάξουν αυτά;

Και άλλα 2 bugs που παραμένουν από τις προηγούμενες εκδόσεις..

- Όταν κλείνεις τηλεφωνική κλήση η notification bar έχει κατεβεί

- Κάθε 2-3 κλήσεις κάνει reset την ένταση του ακουστικού

129026.png?1640591734

Ναι διάβασα ακριβώς τι εγραψες και επισημενω το λάθος σου ....οι βάσεις είναι ίδιες και όχι οι Ρομ απο εκεί και πέρα δεν είσαι υποχρεωμένος να φλασαρεις

Πραγματικά, η τελευταία αναβάθμιση 05Q (σε εντελώς στοκ συσκεή), έχει αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα. Ενώ με τη 44S όλα κυλούσαν ρολόι τώρα αντιμετωπίζω δύο πολύ σοβαρά θέματα.

- Το Double Tap to Wake θέλει 3-4 διπλά taps για να ξυπνήσει η συσκευή

- To touch της οθόνης έχει γίνει τραγικό, όταν δουλεύω τη συσκευή πάνω από 8-10 λεπτά αρχίζει και κολλά το touch, το βλέπω δηλαδή ότι αργεί να ακολουθήσει τις κινήσεις του δαχτύλου.

Αντιμετωπίζει κανείς άλλος αυτά τα θέματα; Kανά fix υπάρχει ή περιμένουμε την Lollipop μπας και φτιάξουν αυτά;

Για το touch, ισχυει, ειδικα οταν γραφεις κατι στο πληκτρολογιο, οσο για το double tap, κανενα προβλημα και για αυτους που εχουν, εχει αναφερθει λυση.

Για τα δυο τελευταια bugs που αναφερεις, το πρωτο ισχυει κανονικα, αν και καποιες φορες δεν συμβαινει, αν προλαβει και κλεισει ο αισθητηρας πριν το βαλεις στο αυτι και για αυτο με τις κλησεις, δεν ειμαι σιγουρος αν μου εχει συμβει, αν και υπηρξαν στιγμες που αναρωτηθηκα "καλα, ποτε χαμηλωσα την ενταση εγω"?.

Επειδή αν ηταν να μην αλλάζουμε θα είχαμε κάνα iPhone η 3310 να κάνουμε τη δουλειά μας ...η χαρά του φλασαρισματος φιλέ αν έχεις ακουστα

Ο συλλογισμός σου με βάζει σε σκεψεις, λες να πρεπει να αγοράσω το μήλο?

Μην είσαι τόσο κάθετος.

Sent it From outer Space.

Ο συλλογισμός μου είναι απλός φιλέ μου.... Πρεπει να γνωρίζεις για ποιόν λόγο αγοραζεις μια συσκευή ,όχι για κάποιον άλλο λόγο αλλά για να μην κλαις τα χρήματα σου ,εχεις λοιπόν μια συσκευή σχεδόν στοκ αντροιντ με φοβερή υποστήριξη απο devs πολλές Ρομ να κυκλοφορούν για αυτή (πίστεψε με επειδή έχω και τις δυο το oneplus αυτή τη στιγμή έχει μεγαλύτερη υποστήριξη απο το nexus 6) και υπάρχουν άνθρωποι που ρωτάνε γιατί να φλασαρουν άλλοι να λένε οτι η κάμερα δεν κανει για επαγγελματίες φωτογράφους κλπ...αυτή είναι η ένσταση μου αν ο συλλογισμός μου σε έβαλε σε σκέψεις παει να πει οτι προσφερα και εγώ κάτι στο νήμα ;)

Ίσως καλύτερα να γυρνούσες στην 44S μέχρι να βγει η L

Πάντως τα 2 bug μέχρι τώρα στην 44S δεν μου τα έχει κάνει

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Το πρόβλημα με την notification bar στο τέλος των κλήσεων υπάρχει και στις CM12 Nightlies.

Δε λέω πως το βλέπω σε κάθε κλήση, αλλά υπάρχει.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ειναι δυνατον να κραζεις αυτους που φλασαρουν,σε ενα φορουμ για κινητα με 'αρρωστημενους';Καλα ειπε ο φιλος,παρε μηλο.Και επειδη εσυ το βλεπεις ετσι πρεπει και οι αλλοι να το δουν ετσι;Επειδη εχει την ημερομηνια στην μπαρα ειδοποιησεων,ειναι για μενα αλλη ρομ,επειδη τρεχει καλυτερα,επειδη δεν εχει τα μπουγκς της αλλης,επειδη εχει επιλογη του πληκτρου των προσφατων,επειδη ενημερωνεται πιο συχνα,επειδη ειναι πιο σταθερη,επειδη μου αρεσει να φλασαρω,επειδη δεν ειναι καμια ρομ ιδια,αλλιως θα υπηρχε μια αοςπ και μια cm,επειδη εχει αλλον κερνελ,επειδη η αλλη δεν εκατσε καλα,επειδη,επειδη,επειδη...
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Για ποιο λόγο αλλάζετε συνέχεια roms? Όλες οι aosp είναι ίδιες, όλες οι cm είναι ίδιες.

Για τον ιδιο λογο που δεν φορας τα ιδια ρουχα καθε μερα.

δοκιμάζω απο χθές την CyanideL,και μου αρέσει,ταχύτατη,χωρίς προβλήματα so far,δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο τις πολυφορεμένες bliss/slim

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks