Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα μου τι δίνει ο aosp browser που τρωει το σκάλωμα και δε σκρολάρει σε όλες τις L που έχω βάλει,δεν μπορώ να το λύσω το θέμα

βάλε chrome :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατα τη γνωμη μου ο aosp δεν συγκρινεται με κανένα,anyway τα 2 τελευταια build τις bliss δεν μου καθονται καλά,το καλύτερο so far ειναι αυτο της 05/2

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Κατα τη γνωμη μου ο aosp δεν συγκρινεται με κανένα,anyway τα 2 τελευταια build τις bliss δεν μου καθονται καλά,το καλύτερο so far ειναι αυτο της 05/2

Αφου δεν θελεις το intebgration που προσφερει ο chrome, δοκιμασε και αυτον, που ειναι οptimized (και) για την συσκευη μας.

SWE Browser

:pΤον δοκιμασα χθες,δεν ξερω μαλλον γερνάω και γίνομαι παράξενος

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Το έβαλα και εγώ αλλά μόλις πάω στο youtube adway μου λέει το xposed δεν είναι εγκατεστημένο

Ναι, απ' ό,τι φαίνεται σε άλλους παίζει, σε άλλους όχι.

Είναι αρχή ακόμη.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Για ρίξτε μια ματιά εδώ ελπίζω να μην γίνει Samsung η opo http://www.androidpolice.com/2015/02/12/oneplus-oxygenos-wont-open-source-cyanogen-pokes-fun/
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Για ρίξτε μια ματιά εδώ ελπίζω να μην γίνει Samsung η opo http://www.androidpolice.com/2015/02/12/oneplus-oxygenos-wont-open-source-cyanogen-pokes-fun/

Γι'αυτο cm και παλι cm!

Λοιπόν, το έχω πάθει αρκετές φορές αυτό δυστυχώς. Είναι ένα κουφό bug της cm, αν λέμε το ίδιο. Κάποιες φορές σε ανυποπτο χρόνο χάνεται τελείως το service και δεν μπορω να πάρω τηλ, να στείλω SMS και να έχω mobile data. Το είχα και με το παλιό μου s3 από όταν του πέρασα cm και μετά. Αναφέρεται συχνά στο ίντερνετ γενικά. Στο opo η τελευταία φορά που μου το έκανε ήταν πριν κάνα μήνα. Διορθώθηκε ξαφνικά από μόνο του μετά από 10 ώρες αν θυμάμαι καλά. Απίστευτα σπαστικό bug, αν είναι κ σε σένα το ίδιο. Περίμενε μέχρι αύριο να δεις πώς θα πάει.
Αυτο ακριβως απλα εμενα δεν μπαινει και ιντερνετ!Δοκιμασα να σβησω τα παντα στην συσκευη και να περασω παλι την αναθμηση και ακομη τα ιδια χαλια.

Όλα καλά με την αναβάθμιση σε 05Q.

Το νέο sound app μου ακούγετε χειρότερο από πριν με μικρότερες εντάσεις στα iluv neon sound ακουστικά μου.(μεχρι να έρθουν τα Xiaomi).

Στην μπαταρία δεν έχω δει διαφορά ως ώρας . δείτε και screens από κάτω.

Edited by nemesis1

Ναι, απ' ό,τι φαίνεται σε άλλους παίζει, σε άλλους όχι.

Είναι αρχή ακόμη.

Ερώτηση για το xpozed έχει ενα zip αρχείο το κάνω εγκατάσταση απο recovery το apk το κάνω κανονικά εγκατάσταση το jar τι είναι;

Με την τελευταία ΟΤΑ αναβαθμιση, εξαφανιστηκαν ολες οι επαφες απου ηταν αποθηκευμενες στο τηλεφωνο (οχι αυτες που ηταν στο λογαριασμο google). Επαθε κανεις κατι αντιστοιχο?

Ερώτηση για το xpozed έχει ενα zip αρχείο το κάνω εγκατάσταση απο recovery το apk το κάνω κανονικά εγκατάσταση το jar τι είναι;

Ασε το jar, φλασαρε το zip, install to apk και είσαι έτοιμος, δουλεύει άψογα..

Αυτο ακριβως απλα εμενα δεν μπαινει και ιντερνετ!Δοκιμασα να σβησω τα παντα στην συσκευη και να περασω παλι την αναθμηση και ακομη τα ιδια χαλια.

Σε mobile data ούτε εμένα έμπαινε, μόνο WiFi. ο, τι και να κάνεις, δεν αλλάζει κάτι. είναι γνωστό bug της cm και διορθώνεται ξαφνικά από μόνο του. το έχω πάθει 4 φορές

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αφου δεν θελεις το intebgration που προσφερει ο chrome, δοκιμασε και αυτον, που ειναι οptimized (και) για την συσκευη μας.

SWE Browser

Για κάποιο λόγο, κανένα link δεν δουλεύει σε μένα. Δεν μπορώ να το κατεβάσω. Κανένας άλλος τρόπος?

Γεια στους φίλους, σας προτείνω να δοκιμάσετε την xenonHD, σταθερή, γρήγορη απροβλημάτιστη(δεν έχω βρει κάτι) και με engine theme pro! Αξίζει τον κόπο πραγματικά.Παραθέτω φωτογραφία για το engine theme pro και το θέμα που έχω βάλει, έχει πάρα πολλά θέματα.

Σύνδεσμος για κατέβασμα:https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=24316

xda:http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-xenonhd-5-0-2-beta-5-26-01-15-truly-t3028163/page6

Και περισσότερες πληροφορίες για όλα της ρομ:https://plus.google.com/app/basic/communities/110254322179967248992

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Άλλη μια φωτογραφία από το ίδιο θέμα.Επισημάνω, δεν έχω αλλάξει kernel, όπως είναι η ρομ. Edited by sikuonas
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Καλημέρα ζητώ βοήθεια απεγνωσμένα..

Ήμουν root με lolipop cm και με έπιασε η χαζομαρα να γυρίσω σε στοκ για να πάρω την αναβάθμιση ο5q. Την πείρα είδα οτι δεν έχει τίποτα τρομερό και αποφάσισα να γυρίσω πάλι σε cm 5.0.2

Κάνω root περναω recovery και περναω cm και gapps και μόλις κάνει restart μπαίνει σε bootloop και δεν ανοίγει. Το συνδεω με το pc παταω unroot και να γυρίσει σε 44s κάνει την διαδικασία και δεν γυρίζει σε 44s αλλά ανοίγει με την lolipop ξανά δοκιμαζω τίποτα.

Βάζω μια custom 44s custom την παιρνει κανονικά βάζω cm lolipop πάλι πέφτει σε bootloop και δεν γυρίζει και σε μαμά τι να κάνω;

Καλημέρα ζητώ βοήθεια απεγνωσμένα..

Ήμουν root με lolipop cm και με έπιασε η χαζομαρα να γυρίσω σε στοκ για να πάρω την αναβάθμιση ο5q. Την πείρα είδα οτι δεν έχει τίποτα τρομερό και αποφάσισα να γυρίσω πάλι σε cm 5.0.2

Κάνω root περναω recovery και περναω cm και gapps και μόλις κάνει restart μπαίνει σε bootloop και δεν ανοίγει. Το συνδεω με το pc παταω unroot και να γυρίσει σε 44s κάνει την διαδικασία και δεν γυρίζει σε 44s αλλά ανοίγει με την lolipop ξανά δοκιμαζω τίποτα.

Βάζω μια custom 44s custom την παιρνει κανονικά βάζω cm lolipop πάλι πέφτει σε bootloop και δεν γυρίζει και σε μαμά τι να κάνω;

Πρεπει να φλασαρεις πρώτα firmware για cm12..Το τελευταίο ειναι 09/02 και θα το βρεις στο νημα της bliss xda;)

Κανει κάνει οι τελευταίες τα έχουν ολα ενσωματωμένα. Αν πας σε οποιαδήποτε αλλη custom δεν θα παίξει. Μονο με τον τρόπο που ανέφερα παραπάνω. Βαλε bliss είναι εκπληκτικη.

Εκανες ολα τα wipe;; Πολύ περίεργο! Δεν ξανακατεβαζεις τη ρομ;

Κατέβασα την cm 14/02 τα ίδια bootloop αλλά το ποιό τρελό είναι οτι το συνδεο με το pc να το επαναφερω σε 44s stock με το*Bacon Root Toolkit v1.0.2 και δεν κάνει επαναφορά μου το ανοίγει με lolipop

Το βλεπει το τηλ ο υπολογιστης ;ξανα περνα τους drivers και προσπαθησε ξανα
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks