Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από ενάμιση χρόνο σχεδόν είπα να δοκιμάσω ξανά τον Franco. Η τελευταία έκδοση που έβγαλε περιλαμβάνει κ το φιξακι για το drain της τελευταίας έκδοσης. Κατέβασα στα 1900 περίπου τον cpu και περιμένω να δω πως θα τα πάει. Καλημέρα κ χρόνια πολλά
Δημήτρης

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετά από ενάμιση χρόνο σχεδόν είπα να δοκιμάσω ξανά τον Franco. Η τελευταία έκδοση που έβγαλε περιλαμβάνει κ το φιξακι για το drain της τελευταίας έκδοσης. Κατέβασα στα 1900 περίπου τον cpu και περιμένω να δω πως θα τα πάει. Καλημέρα κ χρόνια πολλά

Γιατί την κατέβασες, δεν νομίζω ότι αξίζει σε συσκευή με τόσο μεγάλη μπαταρία και κατά συνέπεια καλή αυτονομία, να περιορίζουμε τις επιδόσεις.

Καλό θα ήταν να δοκίμαζες χωρίς να πειράξεις τίποτα για να δούμε αν το fix δουλεύει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και πώς γίνεται να μην το έχουν όλοι?

Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.

Σε ώρες οθόνης είναι στα ίδια πάντως.

Θα τσεκάρω απόψε την κατανάλωση σε idle να δω τι παίζει εκεί.

Τα βράδια το αφήνω να φορτίζει και δεν το πήρα χαμπάρι αν όντως υπάρχει.

μπορεις να μου πεις τι σημαινει idle

εγω την καταναλωση την εντοπισα οταν το κινητο το αφηνω το βραδι με κλειστα ολα δεδομενα ,wifi ,. συγχρονισμο και χανω περιπου ενα τοις 100 ανα 40 λεπτα

μπορεις να μου πεις τι σημαινει idle

εγω την καταναλωση την εντοπισα οταν το κινητο το αφηνω το βραδι με κλειστα ολα δεδομενα ,wifi ,. συγχρονισμο και χανω περιπου ενα τοις 100 ανα 40 λεπτα

Αυτό ακριβώς είναι το idle...:)

όταν η οθόνη της συσκευής είναι κλειστή...''κοιμάται'' δηλαδη...:)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Αυτό ακριβώς είναι το idle...:)

όταν η οθόνη της συσκευής είναι κλειστή...''κοιμάται'' δηλαδη...:)

Χρόνια πολλά.

Ακόμα πάντως δεν έχω βεβαιωθεί.

Αργά χτες το βράδυ το έβαλα σε fly μια ώρα και έχασα 2%. Ήταν στο 37%.

Το φόρτισα και έπεσα για ύπνο. Σε 5 ώρες με όλα ανοικτά έπεσε στο 98% που είναι μια πολύ νορμάλ κατανάλωση.

Συμπέρασμα η ποσοστιαία ένδειξη δεν είναι γραμμική. Πέφτει πιο δύσκολα από το 100%.

Για τεστ χρειαζόμαστε εφαρμογή που δίνει την κατανάλωση σε mA.

@panosa12

Έχεις brain αλλά όχι κάτι τρομερό. Αυτό άλλωστε εντοπίσθηκε. Αδικαιολόγητη αλλά μικρή κατανάλωση όταν η συσκευή βρίσκεται σε αδράνεια.

Εδώ τουλάχιστον υπήρξε άμεση αντίδραση και προχώρησαν σε διόρθωση που θα δοθεί σύντομα.

Σε άλλες νορμάλ συσκευές, δεν λένε τίποτα και σπάνια το διορθώνουν.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γιατί την κατέβασες, δεν νομίζω ότι αξίζει σε συσκευή με τόσο μεγάλη μπαταρία και κατά συνέπεια καλή αυτονομία, να περιορίζουμε τις επιδόσεις.

Καλό θα ήταν να δοκίμαζες χωρίς να πειράξεις τίποτα για να δούμε αν το fix δουλεύει.

Την κατέβασα γιατί θεωρώ ότι έχουμε παραπανησια επεξεργαστικη ισχύ που δεν χρειάζεται αν δεν παίζεις παιχνίδια. Θα παίξω κ με τα ρεύματα λίγο. Ναι έχουμε τρομερή αυτονομία κ χωρίς να κάνεις τπτ. Αλλά γιατί να μην αυξηθεί λίγο ακόμα; :p. Άλλωστε κ εδώ που έχω συγχρονίσει το κινητό δεν κολλάει πουθενά. Τώρα για το φιξ έχεις δίκιο γτ έτσι δεν ξέρω αν δουλεύει. Αλλά για να το έβγαλε επίσημα η cm κάτι θα ξέρει παραπάνω.

Δημήτρης

Την κατέβασα γιατί θεωρώ ότι έχουμε παραπανησια επεξεργαστικη ισχύ που δεν χρειάζεται αν δεν παίζεις παιχνίδια. Θα παίξω κ με τα ρεύματα λίγο. Ναι έχουμε τρομερή αυτονομία κ χωρίς να κάνεις τπτ. Αλλά γιατί να μην αυξηθεί λίγο ακόμα; :p. Άλλωστε κ εδώ που έχω συγχρονίσει το κινητό δεν κολλάει πουθενά. Τώρα για το φιξ έχεις δίκιο γτ έτσι δεν ξέρω αν δουλεύει. Αλλά για να το έβγαλε επίσημα η cm κάτι θα ξέρει παραπάνω.

Έτσι κι αλλιώς το πρόβλημα εντοπίζεται όταν η συσκευή είναι σε ''ύπνο'' και τους proximity sensors, άρα το ότι έριξες τη cpu δεν έχει να κάνει με το bug της τελευταίας cm...:)

Follow me on XDA

Έτσι κι αλλιώς το πρόβλημα εντοπίζεται όταν η συσκευή είναι σε ''ύπνο'' και τους proximity sensors, άρα το ότι έριξες τη cpu δεν έχει να κάνει με το bug της τελευταίας cm...:)

Το ξέρω ;) το έριξα όχι για το bug απλά για λίγη καλύτερη αυτονομία :)

Δημήτρης

Σε δεύτερο τεστ που έκανα πάλι σε fly mode, σε 2 ώρες έχασε 1%.

Όπως και να χει, το πρόβλημα δεν είναι σημαντικό και αφού η CM βρήκε την λύση, δεν θα ασχοληθώ άλλο.

Κι ας ελπισουμε να μην χαλάσουν τίποτα άλλο....

Υπήρχαν τα ίδια θέματα και στο oppo αλλά με την σημερινή cm λύθηκαν.

Τέλος το drain παιδιά...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Εύκολος τρόπος να περάσετε την τελευταία official αναβάθμιση αν δεν είστε rooted και έχετε stock recovery.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2848773

Follow me on XDA

Ποια είναι ρε παιδιά η τελευταια που διορθώνει το drain;

Στα links μιλάνε για αυτή που βγήκε 11 Αυγούστου.

Δεν υπάρχει ακόμα.... Θα βγει τις επόμενες μέρες.

Follow me on XDA

Εύκολος τρόπος να περάσετε την τελευταία official αναβάθμιση αν δεν είστε rooted και έχετε stock recovery.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2848773

Εγώ το update το πέρασα με στον recovery . update from zip βρηκαβτο άρχειο κ τέρμα.

Παιδιά, εμένα μου έκανε αναβάθμιση στην 30 μόνο του (ΟΤΑ) χθες.

Διάβασα όμως οτι υπήρξε και αλλη μια μικρή αναβάθμιση της 30 την οποία δεν έχω λαβει ?

Κάποιος που έχει πάρει και αυτή μπορεί να μου πει τι build number έχει?

Παιδιά, εμένα μου έκανε αναβάθμιση στην 30 μόνο του (ΟΤΑ) χθες.

Διάβασα όμως οτι υπήρξε και αλλη μια μικρή αναβάθμιση της 30 την οποία δεν έχω λαβει ?

Κάποιος που έχει πάρει και αυτή μπορεί να μου πει τι build number έχει?

Δες εδω https://www.dropbox.com/s/gv8f2fulmltz48i/20140816_084813-picsay.jpg

Πιθανώς να ενσωματώθηκε.

Αυτό το θεωρείται φυσιολογικό;

1.3 gb ;; ουτε τα windows δεν τρώνε τόσο

Η πρόσθεση δεν βγαίνει 1.3gb πάντως.

Edited by androgr

Η φωτο δεν βγαίνει αλλά απο οτι διαβάζω στο xda έχει μάλλον ενσωματωθει!

Παρότι έχω την αναβάθμιση 11/8 μέσω OTA παλι μου φαίνεται να τελειωνει η μπαταρια σχετικα πιο γρήγορα απο οτι με την εκδοση 25.

:D

Oneplus one, really my first smartphone.

Αυτό το θεωρείται φυσιολογικό;

1.3 gb ;; ουτε τα windows δεν τρώνε τόσο

Η πρόσθεση δεν βγαίνει 1.3gb πάντως.

Δεν είναι αναλυτικός πίνακας αυτός. Μόνο με έξτρα εφαρμογή θα δεις ακριβώς και αναλυτικά την active, inactive και free Ram.

Αλήθεια τι τηλέφωνο είχες πριν και σου φαίνονται πολλά τα 1.3gb?

Δεν σημαίνει ότι επειδή μια συσκευή με 1GB ram χρησιμοποιεί 0,7GB θα έπρεπε και το opo που έχει 3 να χρησιμοποιεί μόνο τα 0,7.

Γι αυτό έχει μεγάλη ram ώστε να μπορεί να κρατά σε φάση αναμονής πολύ περισσότερες εφαρμογές και να παραμένει πολύ γρήγορο στο άνοιγμα τους.

Τα Windows στο pc σου έχουν εντελώς διαφορετική φιλοσοφία. Μόλις ανοίξεις 5-6 εφαρμογές ταυτόχρονα θα δείτε που θα πάει η ram.

Τα mobile os χρησιμοποιούν εντελώς διαφορετική φιλοσοφία στο multitasking.

Edited by Te_salat

Το S3 είχα το 9300 με το 1gb

Πανω κάτω οι ίδιες εφαρμογές έτρωγαν 800mb.

Εντάξει ξεμενα συνέχεια δεν το συζηταω.

Αλλά λέω μήπως τώρα που υπάρχει μπολικη μνήμη τρώει και πιο πολύ.

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks