Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρακολουθώ εδώ και καιρό το νήμα αλλά δυστυχώς βλέπω ότι τους τελευταίους μήνες όλοι μιλάνε για τις αναβαθμίσεις του 12.1 είτε official είτε nightly και τα προβλήματα που δημιουργούνται. Θα ήθελα να ενημερώσω ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε με τις νέες αναβαθμίσεις 12.1 (προσωπική εμπειρία πάντα) διότι είτε κάτι πάντα θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Όσοι χρειάζονται κάτι που να είναι σχεδόν stock CM12.1 χωρίς καμμία παραμετροποίηση και με την καλύτερη εμπειρία χρήσης που έχει δεί ποτέ το κινητό από εποχές kitkat, ας δοκιμάσουν την ROM του sultanxda. Από τότε που την έβαλα δεν έχει απλά νόημα να πάω πουθενά αλλου. Η μπαταρία είναι σε επίπεδα kitkat αν όχι καλύτερη και το κινητό τόσο smooth που απλά δεν το πιστεύεται.

Όλοι μιλάνε στο xda και στα forums της oneplus για το συγκεκριμένο ROM. Είναι βασισμένη στα CAF sources της ίδιας της Qualcomm και έχει την Snapdragon camera που κάνει παπάδες. Επειδή είναι stock CM12.1 με βελτιώσεις και χωρίς προσθήκες, δοκιμάστε την και μετά απλά δεν θα υπάρχει λόγος να γυρίσετε ποτέ σε stock 12.1.

O sultan δεν θα ξαναβγάλει άλλη 12.1, είναι τόσο σταθερή που δεν θα ασχοληθεί άλλο. Ξεκίνησε να ασχολείται με marshmellow που σημαίνει ότι σε κανα μήνα είτε δύο, θα δούμε την πραγματική δύναμη του oneplus one με marshmellow.

Δεν θέλω να σας βγάλω απ΄την διαδικασία "τρέξτε βγήκε καινούργια CM!!" γιατί καποιοι μπορεί να αρέσκονται στο θέμα αυτό, απλά για να αλλάζουν ROM και να γίνονται beta testers της CM ουσιαστικά, αλλά για αυτούς που ψάχνουν την "τέλεια ROM" και να ξεμπερδεύουν πραγματικά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ψάχνουν άλλο.

Για εκεί με βλέπω γιατί με την 2QL έχω συνέχεια θέματα. Χάνω ειδοποιήσεις από whatsapp, χθες μου ανέβασε θερμοκρασία και δεν έβρισκε κάρτα SIM... Βλέπω και με την καινούργια να τρέχουμε πάλι...Αν έχεις πρόχειρο link με το thread του sultan θα ήμουν ευγνώμων!

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παρακολουθώ εδώ και καιρό το νήμα αλλά δυστυχώς βλέπω ότι τους τελευταίους μήνες όλοι μιλάνε για τις αναβαθμίσεις του 12.1 είτε official είτε nightly και τα προβλήματα που δημιουργούνται. Θα ήθελα να ενημερώσω ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε με τις νέες αναβαθμίσεις 12.1 (προσωπική εμπειρία πάντα) διότι είτε κάτι πάντα θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Όσοι χρειάζονται κάτι που να είναι σχεδόν stock CM12.1 χωρίς καμμία παραμετροποίηση και με την καλύτερη εμπειρία χρήσης που έχει δεί ποτέ το κινητό από εποχές kitkat, ας δοκιμάσουν την ROM του sultanxda. Από τότε που την έβαλα δεν έχει απλά νόημα να πάω πουθενά αλλου. Η μπαταρία είναι σε επίπεδα kitkat αν όχι καλύτερη και το κινητό τόσο smooth που απλά δεν το πιστεύεται.

Όλοι μιλάνε στο xda και στα forums της oneplus για το συγκεκριμένο ROM. Είναι βασισμένη στα CAF sources της ίδιας της Qualcomm και έχει την Snapdragon camera που κάνει παπάδες. Επειδή είναι stock CM12.1 με βελτιώσεις και χωρίς προσθήκες, δοκιμάστε την και μετά απλά δεν θα υπάρχει λόγος να γυρίσετε ποτέ σε stock 12.1.

O sultan δεν θα ξαναβγάλει άλλη 12.1, είναι τόσο σταθερή που δεν θα ασχοληθεί άλλο. Ξεκίνησε να ασχολείται με marshmellow που σημαίνει ότι σε κανα μήνα είτε δύο, θα δούμε την πραγματική δύναμη του oneplus one με marshmellow.

Δεν θέλω να σας βγάλω απ΄την διαδικασία "τρέξτε βγήκε καινούργια CM!!" γιατί καποιοι μπορεί να αρέσκονται στο θέμα αυτό, απλά για να αλλάζουν ROM και να γίνονται beta testers της CM ουσιαστικά, αλλά για αυτούς που ψάχνουν την "τέλεια ROM" και να ξεμπερδεύουν πραγματικά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ψάχνουν άλλο.

Και εγώ αυτή τη ρομ έχω, εδώ και 5 ημέρες και μέχρι στιγμής μόνο θετικά έχω να πω. Πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας, χωρίς bugs και εξαιρετικά smooth.

Όσοι ψάχνονται με τις custom θεωρώ οτι είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Νίκο υπάρχει link πάνω στο όνομα του SultanXda. Δοκίμασε την είναι πολύ καλή.

Edited by kyrgeo1978

Παιδιά με τον σουλτανο το πρόβλημα αποσύνδεσης του wifi όταν σβήσει η οθόνη Υπάρχει;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παιδιά με τον σουλτανο το πρόβλημα αποσύνδεσης του wifi όταν σβήσει η οθόνη Υπάρχει;

Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα στο τελευταίο update.

Παιδια ξερει κανεις μηπως πως μπορω να λυσω το θεμα αυτο που με εμφανιζει την εφαρμογη trebuchet οτι εχει σταματησει και δνε μπορω να μπω στο μενου.. αυτο εγινε σημερα το πρωι που πηρα την αναβαθμιση !

Παιδιά όσοι χρησιμοποιείτε τη CM του Sultan, χρησιμοποιείτε και xposed; Και αν ναι, πώς πάει; Σέρνεται; Απλά χρησιμοποιώ κάποια mods και δεν μπορώ να τα αποχωριστώ.

Επίσης, έχετε δοκιμάσει την ανεπίσημη Euphoria CAF που έχει τον kernel του Sultan;

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Παιδιά όσοι χρησιμοποιείτε τη CM του Sultan, χρησιμοποιείτε και xposed; Και αν ναι, πώς πάει; Σέρνεται; Απλά χρησιμοποιώ κάποια mods και δεν μπορώ να τα αποχωριστώ.

Επίσης, έχετε δοκιμάσει την ανεπίσημη Euphoria CAF που έχει τον kernel του Sultan;

Άφοβα. Τη version 75 βάλε. Χρησιμοποιώ xposed με sultan από τότε που βγήκε. Κανένας αντίκτυπος απολύτως ούτε στην μπαταρία ούτε στην smoothness του τηλεφώνου

Άφοβα. Τη version 75 βάλε. Χρησιμοποιώ xposed με sultan από τότε που βγήκε. Κανένας αντίκτυπος απολύτως ούτε στην μπαταρία ούτε στην smoothness του τηλεφώνου

Απλά το λέω γιατί στην official Euphoria με v75 (και με παλιότερες εκδόσεις) έχω αισθητό lag με το xposed. Αλλά πιθανώς να φταιν συγκεκριμένα modules που χρησιμοποιώ για να το λες με τόση σιγουριά.

spacer.png

Δεν σε έβγαλε για την trebuchet bug

Mπα, δεν έχω κάτι. Φτου φτου

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Ο λόγος που βαζετε xposed, τι της λείπει της ρομ;

Από gapps ποια έχετε βάλει ;

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο λόγος που βαζετε xposed, τι της λείπει της ρομ;

Insta like settings

Minimum Brightness

Screenshot Delay Remover

Snapprefs

Suggestions toggle

Text Aide

WiFi Password

YouTube AdAway

spacer.png

Από gapps ποια έχετε βάλει ;

Εγώ έχω περάσει τα micro gapps. Κατά την άποψη μου καλό είναι να πας από micro και κάτω. Όσο λιγότερες εφαρμογές συστήματος τόσο το καλύτερο. Πέρασε μετά εσύ αυτές που χρειάζεσαι. Επίσης αν χρησιμοποιείς greenify free έχεις τον απόλυτο έλεγχο των εφαρμογών που θέλεις να "παγώσεις".

Εγώ έχω περάσει τα micro gapps. Κατά την άποψη μου καλό είναι να πας από micro και κάτω. Όσο λιγότερες εφαρμογές συστήματος τόσο το καλύτερο. Πέρασε μετά εσύ αυτές που χρειάζεσαι. Επίσης αν χρησιμοποιείς greenify free έχεις τον απόλυτο έλεγχο των εφαρμογών που θέλεις να "παγώσεις".

Χρήσιμες οι πληροφορίες σου, αύριο μάλλον την περνάω

Χρήσιμες οι πληροφορίες σου, αύριο μάλλον την περνάω

Καλό φλασάρισμα!:).

Έχω αρκετά disconnects του (κανονικού) δικτύου κινητής και είμαι και στο εξωτερικό. Το χει παρατηρήσει κανείς ή είναι τυχαίο και με έχει πιάσει η παράνοια της νέας έκδοσης;

Οσοι ενδιαφερονται για το rollout, μπορουν να κατεβασουν την εφαρμογη cyanogen update tracker (οσοι δεν την ξερουν) απο το store, μιας και το link που υπηρχε, δεν δουλευει πλεον οπως φαινεται.

http://i63.tinypic.com/50s93p.png

Και εγώ αυτή τη ρομ έχω, εδώ και 5 ημέρες και μέχρι στιγμής μόνο θετικά έχω να πω. Πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας, χωρίς bugs και εξαιρετικά smooth.

Όσοι ψάχνονται με τις custom θεωρώ οτι είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Νίκο υπάρχει link πάνω στο όνομα του SultanXda. Δοκίμασε την είναι πολύ καλή.

Στραβομάρα! :wacko: Δεν ένιωσα καθόλου...

Θέλω να δοκιμάσω εννοείται, αλλά ελπίζω ο kernel του να είναι συμβατός με το multirom manager... Διαφορετικά με βλέπω να κάνω full wipe..!! :D Καιρό είχα να ασχοληθώ έτσι :lol:

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Πρωτο bug απο την τελευταια εκδοση. Με πηραν τηλ και χτυπουσε ο ηχος αλλα δεν εδειχνε τιποτα στην οθονη ενω ο ηχος ακουγοταν. Επισης, εβγαλε και μνμ οτι το UI εχει σταματησει. Εχω κλειδωμα οθονης με κωδικο.

Εμένα αυτό μου το κάνουν πού και πού όλα τα τηλέφωνα διαχρονικά, δε νομίζω να είναι bug της τελευταίας έκδοσης. Θέλει καμιά επανεκκίνηση.

ολα καλα μέχρι στιγμής με την τελευταία έκδοση.....καλύτερη ταχύτητα πιο σβελτο

IPhone 15 Pro 

Άνετα την Βάζεις χωρίς κανένα πρόβλημα,(ποια mod χρησιμοποιείς , έτσι για να μαθαίνουμε)

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks