FoT1s Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Κυκλοφορει η YOG4PAS3JL με security updates και fix για την Google search bar (οσοι ειχαν θεμα). Δεν φαινεται να υπαρχει καποιο rollout στην γνωστη σελιδα της cm που βλεπεις το ποσοστο % ποσο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Το ξεχασαν μαλλον:p Υπαρχουν και screenshots στο link που εβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Το ξεχασαν μαλλον:p Υπαρχουν και screenshots στο link που εβαλα. Δεν πρεπει να εχει ξεκινησει το rollout καν μαλλον γιατι ουτε στην εφαρμογη cyanogen updatetracker εχει βγει κατι. Αναμονη, λοιπον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskatom Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Με την τελευταία αναβάθμιση άρχισε πάλι τα παλιά κόλπα όπου το βράδυ έχανε 40% μπαταρία χωρίς ούτε καν να χρησιμοποιείται. Υπέροχα Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Με την τελευταία αναβάθμιση άρχισε πάλι τα παλιά κόλπα όπου το βράδυ έχανε 40% μπαταρία χωρίς ούτε καν να χρησιμοποιείται. Υπέροχα Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Ποια είναι η τελευταία αναβάθμιση για σένα, διότι υπάρχει και μια σημερινή. Στο topic που έβαλε ο viper πλέον υπάρχουν και επίσημα links με την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 έχει κάποιος κάνει εγκατάσταση το παρακάτω ? Και αν ναι με τι αποτελέσματα ? http://www.naldotech.com/install-dolby-atmos-audio-on-all-android-devices-4-3-4-4-5-0-5-1/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Περασε κανεις το incremental της καινουργιας cm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Με την νεα ΟΤΑ, αλλαξε το εικονιδιο LTE σε 4G. Δεν την εχω περασει ακομα, ουτε την προηγουμενη εχω περασει:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Με την νεα ΟΤΑ, αλλαξε το εικονιδιο LTE σε 4G. Δεν την εχω περασει ακομα, ουτε την προηγουμενη εχω περασει:p Μμμμ...καλο αυτο με το 4G ειναι η αληθεια. Πιο ωραιο θαρρω πως ειναι. Επισης, θα περιμεμω μεχρι σημερα γιατι συνηθως το βραδυ βγαινουν πιο πολλα στην φορα λογω διαφορας ωρας. Αλλωστε, πλεον ανηκω στην κατηγορια του 5% rollout. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 έβαλα κ εγω το καινούργιο imcremental για να δούμε τι λέει.... σε πρώτη φάση βλεπω κ εγώ το 4g Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Για πείτε αν έχει κανένα πρόβλημα μέχρι το απόγευμα να δούμε αν θα το βάλουμε και εμείς. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Διαβασα οτι δεν παιζει ο Google dialer με την νεα ΟΤΑ. Οσοι δηλαδη ειχαν φλασαρει το zip μεσω recovery, δεν παιζει πια και μαλιστα κρασαρει και δεν μπορεις ουτε τηλεφωνο να παρεις. Εμενα αυτο μου αρκει για να μην φλασαρω την νεα εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 (edited) Δεν το κατάλαβα αυτό. Όταν λες Google dialer είναι ξεχωριστή εφαρμογή ή μιλάς για τον dialer του Android; Το κινητό δεν έχει τον cm dialer (πώς τον λένε τον καινούριο με τον οποίο συνεργάζεται) ; Επίσης εγώ έχω 3rd party dialer (ex dialer) αλλά νομίζω ότι πρακτικά αφορά μόνο επαφές και πληκτρολόγιο, το περιβάλλον κλήσης είναι το default. Edited November 4, 2015 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Περασε κανεις το incremental της καινουργιας cm? έβαλα κ εγω το καινούργιο imcremental για να δούμε τι λέει.... σε πρώτη φάση βλεπω κ εγώ το 4g Δεν το κατάλαβα αυτό. Όταν λες Google dialer είναι ξεχωριστή εφαρμογή ή μιλάς για του Android; Το κινητό δεν έχει το cm dialer (πώς τον λένε τον καινούριο με τον οποίο συνεργάζεται) ; Φαντάζομαι εννοεί τον TrueDialer Δοκίμασα και γω να κάνω την εγκατασταση (Full & Incremental), δεν μπαίνει - βγάζει error Με Official Recovery & TWRP... εκανα unroot, τίποτα... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Μεχρι και την CM 12.0 (Android 5.02) ειχαμε τον dialer της Google, που βαζει και στα Nexus. Με την COS 12.1 (Android 5.1) η CM τον αλλαξε αφου συνεργαστηκε με την Trucaller/dialer. Η οποια εχει διαφορες απο αυτη της Google. Καποιος ομως στο forum, ειχε δωσει zip μεσω recovery οπου εσβηνε τον Truecaller και εβαζε παλι τον stock της Google. Αυτο πλεον δεν δουλευει με την χθεσινη ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Άρα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kounx Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 ρε παιδες εμενα με βγαζει δυστυχως η εφαρμογη trebuchet εχει σταματησει και δνε μπορω να μπω στο μενου τι εγινε σημερα το πρωι πηρα την αναβαθμιση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Παρακολουθώ εδώ και καιρό το νήμα αλλά δυστυχώς βλέπω ότι τους τελευταίους μήνες όλοι μιλάνε για τις αναβαθμίσεις του 12.1 είτε official είτε nightly και τα προβλήματα που δημιουργούνται. Θα ήθελα να ενημερώσω ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε με τις νέες αναβαθμίσεις 12.1 (προσωπική εμπειρία πάντα) διότι είτε κάτι πάντα θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Όσοι χρειάζονται κάτι που να είναι σχεδόν stock CM12.1 χωρίς καμμία παραμετροποίηση και με την καλύτερη εμπειρία χρήσης που έχει δεί ποτέ το κινητό από εποχές kitkat, ας δοκιμάσουν την ROM του sultanxda. Από τότε που την έβαλα δεν έχει απλά νόημα να πάω πουθενά αλλου. Η μπαταρία είναι σε επίπεδα kitkat αν όχι καλύτερη και το κινητό τόσο smooth που απλά δεν το πιστεύεται. Όλοι μιλάνε στο xda και στα forums της oneplus για το συγκεκριμένο ROM. Είναι βασισμένη στα CAF sources της ίδιας της Qualcomm και έχει την Snapdragon camera που κάνει παπάδες. Επειδή είναι stock CM12.1 με βελτιώσεις και χωρίς προσθήκες, δοκιμάστε την και μετά απλά δεν θα υπάρχει λόγος να γυρίσετε ποτέ σε stock 12.1. O sultan δεν θα ξαναβγάλει άλλη 12.1, είναι τόσο σταθερή που δεν θα ασχοληθεί άλλο. Ξεκίνησε να ασχολείται με marshmellow που σημαίνει ότι σε κανα μήνα είτε δύο, θα δούμε την πραγματική δύναμη του oneplus one με marshmellow. Δεν θέλω να σας βγάλω απ΄την διαδικασία "τρέξτε βγήκε καινούργια CM!!" γιατί καποιοι μπορεί να αρέσκονται στο θέμα αυτό, απλά για να αλλάζουν ROM και να γίνονται beta testers της CM ουσιαστικά, αλλά για αυτούς που ψάχνουν την "τέλεια ROM" και να ξεμπερδεύουν πραγματικά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ψάχνουν άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 ρε παιδες εμενα με βγαζει δυστυχως η εφαρμογη trebuchet εχει σταματησει και δνε μπορω να μπω στο μενου τι εγινε σημερα το πρωι πηρα την αναβαθμιση ! ΟΤΑ σου ηρθε η την περασες απο recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kounx Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 ΟΤΑ σου ηρθε η την περασες απο recovery? OTA φιλέ και δεν ξέρω τ να κάνω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 OTA φιλέ και δεν ξέρω τ να κάνω ! Κανε εκκαθαριση δεδομενων της εφαρμογης trebuchet, κανε και ενα wipe cache και λογικα θα εισαι οκ. Ελπιζω, να εισαι/ησουν full stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kounx Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Κανε εκκαθαριση δεδομενων της εφαρμογης trebuchet, κανε και ενα wipe cache και λογικα θα εισαι οκ. Ελπιζω, να εισαι/ησουν full stock. wipe cache τι ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Παρακολουθώ εδώ και καιρό το νήμα αλλά δυστυχώς βλέπω ότι τους τελευταίους μήνες όλοι μιλάνε για τις αναβαθμίσεις του 12.1 είτε official είτε nightly και τα προβλήματα που δημιουργούνται. Θα ήθελα να ενημερώσω ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε με τις νέες αναβαθμίσεις 12.1 (προσωπική εμπειρία πάντα) διότι είτε κάτι πάντα θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Όσοι χρειάζονται κάτι που να είναι σχεδόν stock CM12.1 χωρίς καμμία παραμετροποίηση και με την καλύτερη εμπειρία χρήσης που έχει δεί ποτέ το κινητό από εποχές kitkat, ας δοκιμάσουν την ROM του sultanxda. Από τότε που την έβαλα δεν έχει απλά νόημα να πάω πουθενά αλλου. Η μπαταρία είναι σε επίπεδα kitkat αν όχι καλύτερη και το κινητό τόσο smooth που απλά δεν το πιστεύεται. Όλοι μιλάνε στο xda και στα forums της oneplus για το συγκεκριμένο ROM. Είναι βασισμένη στα CAF sources της ίδιας της Qualcomm και έχει την Snapdragon camera που κάνει παπάδες. Επειδή είναι stock CM12.1 με βελτιώσεις και χωρίς προσθήκες, δοκιμάστε την και μετά απλά δεν θα υπάρχει λόγος να γυρίσετε ποτέ σε stock 12.1. O sultan δεν θα ξαναβγάλει άλλη 12.1, είναι τόσο σταθερή που δεν θα ασχοληθεί άλλο. Ξεκίνησε να ασχολείται με marshmellow που σημαίνει ότι σε κανα μήνα είτε δύο, θα δούμε την πραγματική δύναμη του oneplus one με marshmellow. Δεν θέλω να σας βγάλω απ΄την διαδικασία "τρέξτε βγήκε καινούργια CM!!" γιατί καποιοι μπορεί να αρέσκονται στο θέμα αυτό, απλά για να αλλάζουν ROM και να γίνονται beta testers της CM ουσιαστικά, αλλά για αυτούς που ψάχνουν την "τέλεια ROM" και να ξεμπερδεύουν πραγματικά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ψάχνουν άλλο. Συμφωνώ και επαυξάνω. πιο τέλεια rom δεν υπάρχει, Αυτή του sultanxda.έχω δοκιμάσει πολλές αλλά τέτοια εμπειρία δεν έχω βρει.3 μήνες Τώρα και Όλα άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Είδα βελτίωση μπαταρίας σε κατάσταση αναμονής, μετά τη χθεσινή ΟΤΑ. :) Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Ουπς! https://forums.oneplus.net/threads/yog4pas3jl-4k-dci-missing.398895/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts