gorksubaru Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 γιατι δεν το κανεις κ εσυ(root,twrp recovery) ειναι πανεύκολο ... ετσι κιαλλιως πως θα δοκιμάσεις κ oxygen που ήθελες........ Καταλαβαινω πως το λέει ο φιλος, ειναι αντιεπαγγελματικο να αργεις σχετικα να δωσεις μια αναβαθμιση και οταν το κανεις να εμφανιζει τετοια θεματακια. Οσο για το ρουτ μπορει ο αλλος να μην θελει να πειραξει τιποτα, η cyanogen δεν θα επρεπε να υπολογιζει σ αυτο. Με τα απο πολλα φλασαρισματα και δοκιμες δεν σου κρυβω οτι θα ηθελα και εγω την ηρεμια μου. ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ψαχνω τον dialer κ δεν μπορω να καταλαβω ακομα κ απο την εικονα που το ειδες αυτο το πρόβλημα... την 310 έχεις? Dialer->Προφατα->Οποιαδηποτε κληση -> Λεπτομερειες :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Καταλαβαινω πως το λέει ο φιλος, ειναι αντιεπαγγελματικο να αργεις σχετικα να δωσεις μια αναβαθμιση και οταν το κανεις να εμφανιζει τετοια θεματακια. Οσο για το ρουτ μπορει ο αλλος να μην θελει να πειραξει τιποτα, η cyanogen δεν θα επρεπε να υπολογιζει σ αυτο. Με τα απο πολλα φλασαρισματα και δοκιμες δεν σου κρυβω οτι θα ηθελα και εγω την ηρεμια μου. ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Dialer->Προφατα->Οποιαδηποτε κληση -> Λεπτομερειες :happy: Ετσι ακριβως. Εκανες ποσο καιρο να δωσεις ενα σοβαρο update και το αποτελεσμα ειναι να εχει σοβαρο bug και οχι κατι lite που λες οκ δεν τρεχει και τιποτα. Εγω θα περιμενω να ολοκληρωθει το rollout και μετα θα την περασω, οπως παει το πραγμα. Ισως κατα την διαρκεια του rollout να την σταματησουν και να βγαλουν fix kernel οπως εγινε με την 5.0.2 με το "ok oneplus". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Καταλαβαινω πως το λέει ο φιλος, ειναι αντιεπαγγελματικο να αργεις σχετικα να δωσεις μια αναβαθμιση και οταν το κανεις να εμφανιζει τετοια θεματακια. Οσο για το ρουτ μπορει ο αλλος να μην θελει να πειραξει τιποτα, η cyanogen δεν θα επρεπε να υπολογιζει σ αυτο. Με τα απο πολλα φλασαρισματα και δοκιμες δεν σου κρυβω οτι θα ηθελα και εγω την ηρεμια μου. ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Dialer->Προφατα->Οποιαδηποτε κληση -> Λεπτομερειες :happy: τον 310 έχεις? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 τον 310 έχεις? Και με τους δύο το παρουσίασε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Εχω εντοπισει ενα μικρο bug στην CM 12.1, στον dialer στα προσφατα οταν παω στις λεπτομερειες η λιστα ειναι λευκη(δεν φαινονται τα γραμματα), προφανως καποιο λαθος στο UI. Dialer->Προφατα->Οποιαδηποτε κληση -> Λεπτομερειες :happy: Εγώ δεν το βρίσκω αυτό το bug και υποψιάζομαι οτι έχει να κάνει με το "Θέμα". Για δοκίμασε κάποιο άλλο! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Και με τους δύο το παρουσίασε! για δοκίμασε αλλο θεμα οπως λέει κ ο φιλος γιατι εμενα δεν μου το κάνει εχω το cosmos Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Εγώ δεν το βρίσκω αυτό το bug και υποψιάζομαι οτι έχει να κάνει με το "Θέμα". Για δοκίμασε κάποιο άλλο! Ειναι πολυ πιθανο, τωρα δεν μπορω γιατι περασα τον google dialer, απλα με ξενιζει το γεγονος οτι εμφανιζεται και σε αλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Ειναι πολυ πιθανο, τωρα δεν μπορω γιατι περασα τον google dialer, απλα με ξενιζει το γεγονος οτι εμφανιζεται και σε αλλους. πιο θέμα είχες? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Ειναι πολυ πιθανο, τωρα δεν μπορω γιατι περασα τον google dialer, απλα με ξενιζει το γεγονος οτι εμφανιζεται και σε αλλους. Και ειδικα αμα μιλαμε για το θεμα "pure google" και οχι της oneplus που ειναι χαλια απο τα προεγκατεστημενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 πιο θέμα είχες? MIND απο google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Ξερει κανεις αν ειναι ολα οκ με το θεμα "system android" που ειναι προεγκατεστημενο και οχι με το "hexo cyanogen"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 MIND απο google play ναι το κάνει το θεμα φταίει γιατι ειναι για cm12 οπως γράφει Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 ναι το κάνει το θεμα φταίει γιατι ειναι για cm12 οπως γράφει Α μαλιστα, ευχαριστω για την παρατηρηση και συγγνωμη για την λανθασμενη αναφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Α μαλιστα, ευχαριστω για την παρατηρηση και συγγνωμη για την λανθασμενη αναφορα Οχι σιγα εδω ειμαστε για να βοηθαμε ο ενας τον άλλον ;) Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Του φόρεσα την pre-rooted του Crazy Boy από XDA και πετάει άνευ προηγούμενου. 49Κ στο Antutu. Να δουμε πώς θα πάει και από μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Δεν προλαβα, ηρθε... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Δεν προλαβα, ηρθε... :) δες ταχύτητα κ απόκριση.... φοβερό..... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 δες ταχύτητα κ απόκριση.... φοβερό..... Ναι, λιγο που την ειδα, παει σφαιρα. Επισης, πολυ απιστευτα χρωματα οθονης. Βεβαια, με χαλασε πολυ το μενου που ειναι σκρολινγκ προς τα κατω και δεν ειναι και βολικο κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Ναι, λιγο που την ειδα, παει σφαιρα. Επισης, πολυ απιστευτα χρωματα οθονης. Βεβαια, με χαλασε πολυ το μενου που ειναι σκρολινγκ προς τα κατω και δεν ειναι και βολικο κιολας. σιγα το πραμα ρε συ βάζεις nova που την εχω μόνιμα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Οπως και να εχει, φαινεται πως παει καλα και πολυ σταθερη, οσο την ειδα. Βεβαια, θα φανει στις επομενες μερες που ισως κανω και factory reset. Οσο για μπαταρια, θα φανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Ναι, λιγο που την ειδα, παει σφαιρα. Επισης, πολυ απιστευτα χρωματα οθονης. Βεβαια, με χαλασε πολυ το μενου που ειναι σκρολινγκ προς τα κατω και δεν ειναι και βολικο κιολας. Μπορείς να το αλλάξεις απο το drawer settings και να το κανεις όπως παλιά, δε χρειαζεται nova. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Την έβαλα και εγώ την Ρομ.μέχρι τώρα παει καλυτερα νομιζω.το livedisplay τι ακριβως κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Google it. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Google it. Να το ενεργοποιησω,κανει δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Να το ενεργοποιησω,κανει δουλεια? Αν δεν κατάλαβες τι είναι, τότε Google it. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts