overpower Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Custom roms ξαναλέω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 (edited) Nαι ακριβως και αυτο σε ενα post στο φορουμ τους δεν βγηκε κατι επισιμο οπως την αλλη φορα οτι μεχρι πχ 20/8 θα εχετε LP 5.1.1 μετα την πατατα με την 5.0.2 ειπαν οτι δεν δινουν τελικες ημερομηνιες στο φορουμ τους γιαιτ δεν ειναι αποκλειστηκα στο χερι τους , (βλεπε εγκριση απο google) , οποτε εφοσον δεν χασαν καποιο deadline απορω για πιο λογο τα post ,ετσι και αλλιως ειπαν υποστιριξη 1 χρονο απο την CM επισημα απο οταν τα διαλυσαν , δεν ειπαν οτι θα εχουμε αναβαθμιμσεις επ απειρο απο cm Εγω παντως, αρχιζω να σκεφτομαι σοβαρα το βημα oxygenos. Τους βλεπω πιο σοβαρους και ετοιμους σε αυτο το κομματι. Το πολυ καβαλημα απο την cm, αρχισε να κουραζει. Επισης, θα εχει και υποστηριξη κανονικα απο την oneplus μιας και ειναι δικο της προιον και οχι σαν την cm που το πολυ ακομα μεχρι και το καλοκαιρι του 2016 τους κοβω να δινουν updates κτλ βαση μιας δηλωσης που ειχαν κανει οτι θα δινουν ενημερωσεις για 2 χρονια ακομα μετα τον χωρισμο τους. Edited August 20, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι περιμένετε από την στιγμή που υπάρχουν τόσες πολλές και αξιόλογες custom rom Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Εγω παντως, αρχιζω να σκεφτομαι σοβαρα το βημα oxygenos. Τους βλεπω πιο σοβαρους και ετοιμους σε αυτο το κομματι. Το πολυ καβαλημα απο την cm, αρχισε να κουραζει. Επισης, θα εχει και υποστηριξη κανονικα απο την oneplus μιας και ειναι δικο της προιον και οχι σαν την cm που το πολυ ακομα μεχρι και το καλοκαιρι του 2016 τους κοβω να δινουν updates κτλ βαση μιας δηλωσης που ειχαν κανει οτι θα δινουν ενημερωσεις για 2 χρονια ακομα μετα τον χωρισμο τους. Εγω νομιζω ειπαν για 1 χρονο μετα τον χωρισμο ,οπως και να εχει , παιδια αλλο να βγαζεις nightlies και αλλο να βγαλεις επισιμη rom για μια συσκευη , στην επισιμη η google ζοριζει πολυ σε αντιθεση με της custom ρομ Που στην ουσια δεν της ελεγχει κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 οχι δεν θελουμε custom ρε μαγκες με τα nigtlies.... έχουμε βάλει πάρα πολλές!!!! θέλουμε την επίσημη!!!!πολυ μας κοροιδεψε η εταιρεία να δώσει την επίσημη που θα μπορουνε καλύτερα να την δουλεψουν οι developers στις custom!!!! ελεος το ξεφτιλισε!!!!! ουτε καν την oxygen δεν εδωσε παρα μονο ενα update μικρο!!!! ντροπή!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 οχι δεν θελουμε custom ρε μαγκες με τα nigtlies.... έχουμε βάλει πάρα πολλές!!!! θέλουμε την επίσημη!!!!πολυ μας κοροιδεψε η εταιρεία να δώσει την επίσημη που θα μπορουνε καλύτερα να την δουλεψουν οι developers στις custom!!!! ελεος το ξεφτιλισε!!!!! ουτε καν την oxygen δεν εδωσε παρα μονο ενα update μικρο!!!! ντροπή!!! Ρε φίλε έχεις την παραμικρή ιδέα σε αυτά που γράφεις; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Ρε φίλε έχεις την παραμικρή ιδέα σε αυτά που γράφεις; ναι γιατι πες μου σε ενόχλησε κατι ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω παντως, αρχιζω να σκεφτομαι σοβαρα το βημα oxygenos. Τους βλεπω πιο σοβαρους και ετοιμους σε αυτο το κομματι. Το πολυ καβαλημα απο την cm, αρχισε να κουραζει. Επισης, θα εχει και υποστηριξη κανονικα απο την oneplus μιας και ειναι δικο της προιον και οχι σαν την cm που το πολυ ακομα μεχρι και το καλοκαιρι του 2016 τους κοβω να δινουν updates κτλ βαση μιας δηλωσης που ειχαν κανει οτι θα δινουν ενημερωσεις για 2 χρονια ακομα μετα τον χωρισμο τους. εχεις δικιο Φώτη αλλα δεν βλέπω φως κ για oxygen.... κανονικα έπρεπε να την δωσουν μαζι με την παρουσίαση του 2 αλλα τίποτα κ αυτη ακόμη... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Μπορώ να ρωτήσω από περιέργεια τι προβλήματα αντιμετωπιζεται με τις customs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Μην ρωτάς καν, το νήμα κατάντησε γραφείο παραπόνων από τα τρολλ Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 οχι δεν θελουμε custom ρε μαγκες με τα nigtlies.... έχουμε βάλει πάρα πολλές!!!! θέλουμε την επίσημη!!!!πολυ μας κοροιδεψε η εταιρεία να δώσει την επίσημη που θα μπορουνε καλύτερα να την δουλεψουν οι developers στις custom!!!! ελεος το ξεφτιλισε!!!!! ουτε καν την oxygen δεν εδωσε παρα μονο ενα update μικρο!!!! ντροπή!!! Ρε αδερφε σου υποσχεθηκαν πουθενα οτι θα εχεις την αναβαθμιση πχ μεχρι 1 αυγουστου και δεν στην δωσαν ? οτι θα εχει υποστιριξη απο την cm για 1 χρονο δεν σημαινει οτι ντε και καλα θα παρεις οτι νεα εκδοση βγαινει , προσπαθω να καταλαβω ακομα που σε κοροιδεψαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Εγώ δεν κατάλαβα τι πρόβλημα σας παρουσιάζει τώρα το κινητό ή τι νέο super feature θα έχει η επόμενη έκδοση και πρέπει να ανυπομονούμε; Εμένα δουλεύει μια χαρά σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Εγώ δεν κατάλαβα τι πρόβλημα σας παρουσιάζει τώρα το κινητό ή τι νέο super feature θα έχει η επόμενη έκδοση και πρέπει να ανυπομονούμε; Εμένα δουλεύει μια χαρά σε όλα. Εγω τουλαχιστον προβλημα δεν εχω , επεισης ξερω οτι αν καποιος θελει αμεσα παντα της πιο τελευταιες εκδοσης ας παρει nexus την αλλη φορα Το μονο χαρακτηρηστικο που ισως προσφερει η 5.1.1 ειναι καλυτερη διαχειριση της μπαταριας (πραγμα που δεν εχω δει ουτε σε CM nightliy ουτε σε καποια αλλη custom ρομ παντου ειμαι σχεδον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 ναι γιατι πες μου σε ενόχλησε κατι ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχεις δικιο Φώτη αλλα δεν βλέπω φως κ για oxygen.... κανονικα έπρεπε να την δωσουν μαζι με την παρουσίαση του 2 αλλα τίποτα κ αυτη ακόμη... Οτιδήποτε fix βγαίνει το έχουν στο git τους και ο κάθε dev οποίας ρομ είναι το περνά στην δική του, δεν τα κρατάνε κρυφά απλά μπορεί να μην βγάζουν κάθε μέρα έκδοση με αυτά ή βγάζουν nightllies για να δοκιμάσουν, χωρίς να σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με αυτές.Επίσης εάν μια nightllie την βαφτίσουν stable, final,κτλπ είσαι εις θέση να το καταλάβεις; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Οτιδήποτε fix βγαίνει το έχουν στο git τους και ο κάθε dev οποίας ρομ είναι το περνά στην δική του, δεν τα κρατάνε κρυφά απλά μπορεί να μην βγάζουν κάθε μέρα έκδοση με αυτά ή βγάζουν nightllies για να δοκιμάσουν, χωρίς να σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με αυτές.Επίσης εάν μια nightllie την βαφτίσουν stable, final,κτλπ είσαι εις θέση να το καταλάβεις; οχι θα σημαίνει οτι έφτασαν στο τελικο στάδιο που κρίνουν αυτοι με τον ιδανικο κερνελ... μεχρι εκεινη την στιγμή θα εχει προβλήματα όπου πηγαίνουν κ στις customs Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Εγώ εδώ και δύο μήνες βάζω μία καινούργια nightly όποτε (και αν) το θυμηθώ και είμαι ευτυχισμένος!.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Εγώ πέρασα στο επόμενο στάδιο ευτυχίας... MultiROM! Κρατάω την CM primary και δοκιμάζω secondaries. Ξεκίνησα με MIUI και βλέπουμε :D Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Ξεκινησε το roll out ota για την oxygenos 2.0.1 στο oneplus 2. Λογικα, στις επομενες μερες θα ξεκινησει και η cm για το one. (Αν και ειμαι σχεδον ετοιμος να περασω την oxygenos και να μεινω με αυτην). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Πολύ πιθανό να δοκιμάσω κι εγώ οξυγόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Πολύ πιθανό να δοκιμάσω κι εγώ οξυγόνο. Στην χειροτερη να παω σε oxygen, μολις και οταν σταματησει το support απο την cm για το one.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Παιδιά το κινητό ξαφνικα καταναλώνει πολύ μπαταρία το βράδυ 16 με 20% σκέφτομαι να το κάνω root.να περιμένω το καινουργιο το update η να το rootaro?επίσης ποια rom είναι η καλύτερη απο θέμα μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Παιδιά το κινητό ξαφνικα καταναλώνει πολύ μπαταρία το βράδυ 16 με 20% σκέφτομαι να το κάνω root.να περιμένω το καινουργιο το update η να το rootaro?επίσης ποια rom είναι η καλύτερη απο θέμα μπαταρίας? Για αρχη, πηγαινε και δες στην μπαταρια σου τι σου την τρωει...και μετα βλεπεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Για αρχη, πηγαινε και δες στην μπαταρια σου τι σου την τρωει...και μετα βλεπεις... Google maps 23% Συστημα android 15% Οθόνη 12% Λειτουργικό συστημα android 9% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Google maps 23% Συστημα android 15% Οθόνη 12% Λειτουργικό συστημα android 9% Ολα οκ, εκτος τους maps. Εχεις το gps συνεχεια ανοιχτο μηπως? Επισης, τους χρησιμοποιείς? Αν δεν εχεις αποθηκευμενα πραγματα κτλ μεσα στην εφαρμογη, κανε μια εκκαθαριση δεδομενων τους maps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Ολα οκ, εκτος τους maps. Εχεις το gps συνεχεια ανοιχτο μηπως? Επισης, τους χρησιμοποιείς? Αν δεν εχεις αποθηκευμενα πραγματα κτλ μεσα στην εφαρμογη, κανε μια εκκαθαριση δεδομενων τους maps. Κλειστό το έχω δεν το χρησιμοποιώ πολύ.θα κάνω μια εκκαθάριση και θα δω πως θα παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Βασικά τελευταία και εγώ βλέπω κάτι τέτοια τρελά με την κατανάλωση..τη μια τρώει κόλλημα το fb και τρώει την περισσότερη μπαταρία, την άλλη οι χάρτες, την άλλη οι υπηρεσίες Google και τα λοιπά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts