Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δεν έχεις root δεν μπορείς να πάρεις τα backup που γράφεις

Νομίζω ότι θα σε βοηθήσει να δεις οδηγίες από το oneplusgreece για εύκολο ξεκλείδωμα και root. Δες εδώ Οδηγός χρήσης bacon root toolkit

Στη συνέχεια αφού μπεις στο κλίμα αλλάζεις και διάφορες custom roms!

φίλε μου με έσωσες! Απίστευτο εργαλείο!

Θα ψαχτώ μόνος και επανέρχομαι!

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημέρα!boefla η ak κερνελ τι προτείνετε?ειμαι με cm 12.1 nightlies

εγώ με ΑΚ είμαι ικανοποιημένος αν και στο θέμα μπαταρίας δεν παρατήρησα μεγάλη διαφορά με μαμά kernel

Innovation distinguishes between a leader and a follower.

φίλε μου με έσωσες! Απίστευτο εργαλείο!

Θα ψαχτώ μόνος και επανέρχομαι!

Και εγώ έτσι το έκανα, γιατί δε το πολύ κατέχω το άθλημα. Προσοχή μόνο στο κομμάτι εγκατάστασης των drivers στο pc σου να γίνουν σωστά. Αν γίνουν σωστά, απλά πατάς τα κουμπιά από το tools και τα κάνει όλα μόνο του....

:)

καλημέρα!boefla η ak κερνελ τι προτείνετε?ειμαι με cm 12.1 nightlies

Εγώ πάντα είχα προβλήματα με AK και Nightlies (βέβαια ήμουν η μειοψηφία, από τη στιγμή που βλέπω ότι οι περισσότεροι είναι με AK και δεν έχουν κάποιο πρόβλημα).

Με boeffla δεν είχα ποτέ πρόβλημα, βέβαια δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις με άλλους kernel αφού είναι ο μόνος ποτέ έχω χρησιμοποιήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μάλλον πρέπει να τους περάσεις και τους δύο και να βάλεις συμπεράσματα μόνος σου.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Εγώ πάντα είχα προβλήματα με AK και Nightlies (βέβαια ήμουν η μειοψηφία, από τη στιγμή που βλέπω ότι οι περισσότεροι είναι με AK και δεν έχουν κάποιο πρόβλημα).

Με boeffla δεν είχα ποτέ πρόβλημα, βέβαια δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις με άλλους kernel αφού είναι ο μόνος ποτέ έχω χρησιμοποιήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μάλλον πρέπει να τους περάσεις και τους δύο και να βάλεις συμπεράσματα μόνος σου.

ευχαριστω πολυ θα δοκιμασω!!

IPhone 15 Pro 

καλημερα με νεο update για cm 12.1 nightlies

Εκεί που είσαι ήμουν φίλε... Κάθε μέρα περίμενα να βγει το update να το flashάρω. Είχα καταντήσει αρρωστάκι (χωρίς παρεξήγηση - δεν σε κατηγορώ). Οπότε αποφάσισα να το γυρίσω σε euphoria και ak kernel που βγάζει updated μία στο τόσο. Και δεν ξέρω αν ισχύει αλλά νομίζω η μπαταρία μου κρατάει λίγο περισσότερο πλέον.

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

Εκεί που είσαι ήμουν φίλε... Κάθε μέρα περίμενα να βγει το update να το flashάρω. Είχα καταντήσει αρρωστάκι (χωρίς παρεξήγηση - δεν σε κατηγορώ). Οπότε αποφάσισα να το γυρίσω σε euphoria και ak kernel που βγάζει updated μία στο τόσο. Και δεν ξέρω αν ισχύει αλλά νομίζω η μπαταρία μου κρατάει λίγο περισσότερο πλέον.

θα την δοκιμασω κ αυτη καποια στιγμη φιλαρακι οπως κ ressurection remix!!update ειναι κολλημα...:p

IPhone 15 Pro 

Εγώ πάλι σιχαίνομαι τα "updates" σαν τις αμαρτίες μου. Πέρασα CM12.1 και σταμάτησαν να δουλεύουν όλες οι lock screen apps που έχω αγοράσει...

Φιλος παρελαβε σημερα το oneplus με εκδοση 4.4.4 και ρομ μεσα 11.0-XNF9XBS28K με εκδοση κερνελ "3.4.0-cyanogenmod-g5018c4b build Fri Mar 13 14:18:46 PDT 2015".

Eπισης, ειναι κατασκευασμενο 29/5/15

Επισης, δεν εχει καποια πιο καινουργια εκδοση ουτε βγαζει για lollipop.

Εγω γιατι δεν θυμαμαι τετοιο update να ειχα παρει?

Και συγκεκριμενα, εχει και το audiox μεσα και swiftkey που αυτα υπηρχαν στην εκδοση 11 αλλα στην Q5. :confused:

με cm 12.1 nightlies παρατηρω σε χαμηλο φωτισμο να τρεμοπαιζει η οθονη

IPhone 15 Pro 

Παιδια γνωριζει κανεις τι ρομ ειναι αυτη cm11.0-XNF9XBS28K.

Δεν την εχω ξαναδει και επισης δεν εχει ενημερωση για lollipop.

βαλτου cm12s και μην το ψαχνεις πολυ...μην περιμενεις ακομα OTA

IPhone 15 Pro 

βαλτου cm12s και μην το ψαχνεις πολυ...μην περιμενεις ακομα OTA

Με ενδιαφερει να μαθω τι ρομ ειναι αυτη που δεν ηρθε εστω σε εναν απο εδω μεσα. Για lollipop, ξερω οτι μπορω να την περασω απο recovery.

Με ενδιαφερει να μαθω τι ρομ ειναι αυτη που δεν ηρθε εστω σε εναν απο εδω μεσα. Για lollipop, ξερω οτι μπορω να την περασω απο recovery.

μπορει να ειναι καποια λαθος δοκιμαστικη τι θες να μαθεις

...βαλτου την cm 12 να γουσταρει το κινητο

IPhone 15 Pro 

μπορει να ειναι καποια λαθος δοκιμαστικη τι θες να μαθεις

...βαλτου την cm 12 να γουσταρει το κινητο

Το παραξενο ειναι, γιατι δεν ηρθε μεσω ΟΤΑ η cm12 ενω εχει ολοκληρωθει. Εχει καποια θεματα στο xda, αλλα δεν εχω καταλαβει και πολλα για το τι ακριβως ρομ ειναι.

Το παραξενο ειναι, γιατι δεν ηρθε μεσω ΟΤΑ η cm12 ενω εχει ολοκληρωθει. Εχει καποια θεματα στο xda, αλλα δεν εχω καταλαβει και πολλα για το τι ακριβως ρομ ειναι.

την περνας εσυ χειροκινητα κ τελειωσε κ δεν ασχολεισαι με το ΟΤΑ ολη την ωρα κ εισαι ενταξει......του φλασαρεις custom το κανεις οτι θες.....αυτο ειναι το κινητο μας...

IPhone 15 Pro 

https://download.cyanogenmod.org/?device=bacon διαφορα nightlies cm12.1 με cm12.....γίνεται πολυ δουλεια καθημερινά αντε να φτάσουμε στην stable

IPhone 15 Pro 

Εγω παλι τους εστειλα email οτι εχω την ταδε εκδοση και γιατι δεν εχει ερθει ακομα η ΟΤΑ αναβαθμιση σε cm12s και μετα απο την ζητηση ιμει και αριθμο παραγγελιας, μου απαντησαν το εξης.

"Hi Fotis,*

Thank you for getting in touch. CM are c*urrently sending the OTA update by batch*. Please wait for a few more days for yo*ur turn to have it.

Best Regards,*

Sherry*"

Γιατί πρέπει ντε και καλά να περιμένεις ΟΤΑ?

Καταρχην θελω να μαθω τι σοι ρομ ειναι αυτη που δεν την εχω ξαναδει και κατα δευτερον πως ενω ολοκληρωθηκε το rollout σε cm12 να μην την εχει λαβει.

Καταρχην θελω να μαθω τι σοι ρομ ειναι αυτη που δεν την εχω ξαναδει και κατα δευτερον πως ενω ολοκληρωθηκε το rollout σε cm12 να μην την εχει λαβει.

Πέρασε την από το recovery και ξεμπερδεύεις

Ενα search στο forum της oneplus και την απάντηση θα την είχες. Απ' καταλαβαίνω απο το mail τους δεν έχει ολοκληρωθεί η OTA update. Οπότε μην περιμενεις, κάνε το μονος σου, ξερεις τον τροπο.

Sent it From outer Space.

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks