NikoSoti Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 (edited) Παιδιά, κάπου πήρε το μάτι μου οτι το τελευταιο cm nighty διόρθωσε το γνωστό mobile radio bug που είναι υπεύθυνο για τη χαλιά μπαταρία σε 3g/4g στη lollipop σε σχέση με kitkat. Οντως το διόρθωσαν? Μήπως το έχει βάλει κανεις να μας πει? Η προτελευταία που έχω 0518 δεν το έχει διορθώσει γιατί χθες ήμουν με data αρκετή ώρα και είδα να ανεβαίνει η κατανάλωση από τις γνωστές εφαρμογές whatsapp, viber κλπ. Μετά τις 18 σήμερα ξαναβγάλανε official nightly αλλά δεν την έβαλα... Αύριο με το καλό :p Edit: Πάντως ενδιάμεσα στις "unofficial" nightlies που έβγαλαν κάποιοι και ενσωμάτωσαν τα υποτιθέμενα fixes, δεν υπήρξε διαφορά αν κατάλαβα καλά από τις αναφορές χρηστών... Edited May 23, 2015 by NikoSoti Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Παιδιά, κάπου πήρε το μάτι μου οτι το τελευταιο cm nighty διόρθωσε το γνωστό mobile radio bug που είναι υπεύθυνο για τη χαλιά μπαταρία σε 3g/4g στη lollipop σε σχέση με kitkat. Οντως το διόρθωσαν? Μήπως το έχει βάλει κανεις να μας πει? Έχει καμία ωρίτσα που που την πέρασα, και αυτό γιατί με την Nighlty από τις 17/5 είχα απίστευτο draining από το MediaServer (πρώτη φορά το είδα να υπάρχει στην 1η γραμμή γραμμή (αλλά και γενικά) στα stats της μπαταρίας). Από τις 18/5 και μέχρι σήμερα που υπήρχαν προβλήματα στο να γίνει release της rom υπήρξαν πολλά commits. Δεν ξέρω κάποιο από αυτά αν διορθώνει το πρόβλημα που λες! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Να υποθεσω, ολες αυτες οι αλλαγες που γινονται στις nighlty εκδοσεις, θα υπαρχουν ολες στην stable 5.1 η εστω σε update πανω στην 5.0.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Να υποθεσω, ολες αυτες οι αλλαγες που γινονται στις nighlty εκδοσεις, θα υπαρχουν ολες στην stable 5.1 η εστω σε update πανω στην 5.0.2? Ναι, θα υπάρχουν, αν και στις τελευταίες νομίζω τα έχουν κάνει μαντάρα, εκτός και αν φταίει από τη δική μου πλευρά. Από το release στις 17/5 μού ξεσκίζει την μπαταρία το Media Server!!!!!!!!!! Είναι Νο1 στην λίστα στα battery stats, ενώ και κάτι άλλο περίεργο που συμβαίνει είναι ότι τις περισσότερες φορές που ξεκλειδώνω την συσκευή, στη lockscreen τρέχει ο Music Player. Το χαζό στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν έχω περασμένα στη συσκευή αρχεία ήχου, δεν ακούω μουσική. Δείχνει να παίζει τα μαμά αρχεία ήχου!! Δεν ξέρω τι να κάνω. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Απορω, γιατι δινουν/βγαζουν σοβαρες ενημερωσεις στις nightly εκδοσεις και οχι κατι αντιστοιχο και στις stable. Υποτιθεται, πως η cyanogen ειχε αμεσες ενημερωσεις στο os της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Απορω, γιατι δινουν/βγαζουν σοβαρες ενημερωσεις στις nightly εκδοσεις και οχι κατι αντιστοιχο και στις stable. Υποτιθεται, πως η cyanogen ειχε αμεσες ενημερωσεις στο os της. Στις nightlies γίνονται όλες οι δοκιμές και οι διορθώσεις των bugs από αυτά που αναφέρουν οι χρήστες. Πάνω σε αυτές δουλέυουν οι developers της cyanogen καθώς και οι "contributers". Ένα ενδιαφέρον άρθρο από το xda προσπαθεί να ξεχωρίσει κιόλας κάποιες "έννοιες" είναι αυτό Who’s Cyanogen, What’s Cyanogen OS? Μεταξύ των άλλων λέει "Cyanogen OS: this piece of software is, to put it simply, a modded CyanogenMod for OEMs to put on their phones, straight out of the box" και παρακάτω "A large part of CyanogenMod makes it into Cyanogen OS" και τέλος "Cyanogen OS benefits from CyanogenMod as it is a modification that builds upon it, but with additional proprietary software and exclusive features". Ναι, θα υπάρχουν, αν και στις τελευταίες νομίζω τα έχουν κάνει μαντάρα, εκτός και αν φταίει από τη δική μου πλευρά. Από το release στις 17/5 μού ξεσκίζει την μπαταρία το Media Server!!!!!!!!!! Είναι Νο1 στην λίστα στα battery stats, ενώ και κάτι άλλο περίεργο που συμβαίνει είναι ότι τις περισσότερες φορές που ξεκλειδώνω την συσκευή, στη lockscreen τρέχει ο Music Player. Το χαζό στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν έχω περασμένα στη συσκευή αρχεία ήχου, δεν ακούω μουσική. Δείχνει να παίζει τα μαμά αρχεία ήχου!! Δεν ξέρω τι να κάνω. Πέρασα πριν 1-2 ώρες την 0523 και δουλεύει κομπλέ! Μια αυξημένη κατανάλωση από το system sensors που είχα στην 0518 έχει υποχωρήσει! Μήπως πρέπει να κάνεις ένα clean install?? Για τη μουσική κι εγώ το παθαίνω μερικές φορές όταν κλειδώνω την οθόνη και βάζω το κινητό στην τσέπη... Είναι αρκετά ευαίσθητη η οθόνη και ενεργοποιούνται τα gestures πολύ εύκολα!;) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Πέρασα πριν 1-2 ώρες την 0523 και δουλεύει κομπλέ! Μια αυξημένη κατανάλωση από το system sensors που είχα στην 0518 έχει υποχωρήσει! Μήπως πρέπει να κάνεις ένα clean install?? Για τη μουσική κι εγώ το παθαίνω μερικές φορές όταν κλειδώνω την οθόνη και βάζω το κινητό στην τσέπη... Είναι αρκετά ευαίσθητη η οθόνη και ενεργοποιούνται τα gestures πολύ εύκολα!;) Σε ποια gestures αναφέρεσαι; Δεν έχω τίποτα ενεργοποιημένο, ενώ οι ρυθμίσεις είναι ακριβώς ίδιες με αυτές που είχα πριν το release της 17/5 και όλα δούλευαν μια χαρά. Δυστυχώς έκανα πριν λίγες μέρες clean install και δεν θέλω να μπω πάλι σ' αυτή τη διαδικασία, αλλά αν το κάνω μού φαίνεται θα δοκιμάσω μετά από χρόνια με Cyanogen σε Desire, Nexus 4 και Oneplus να περάσω κάτι άλλο... Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Σε ποια gestures αναφέρεσαι; Δεν έχω τίποτα ενεργοποιημένο, ενώ οι ρυθμίσεις είναι ακριβώς ίδιες με αυτές που είχα πριν το release της 17/5 και όλα δούλευαν μια χαρά. Δυστυχώς έκανα πριν λίγες μέρες clean install και δεν θέλω να μπω πάλι σ' αυτή τη διαδικασία, αλλά αν το κάνω μού φαίνεται θα δοκιμάσω μετά από χρόνια με Cyanogen σε Desire, Nexus 4 και Oneplus να περάσω κάτι άλλο... Στις ρυθμίσεις δες στις "χειρονομίες". Εμένα πολλές φορές ενεργοποιείται και ο φακός!! Δες και μπαταρία δεν έχω πρόβλημα με media server [ATTACH]61206[/ATTACH] Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει πχ με το galaxy s3 που έχω. μερικές roms που έχω δοκιμάσει στο s3 έχουν ενα setting στο torch app τους για high brightness, και πραγματικά κανει αυτό που λέει... Περίεργο με το oneplus:( Και στο s3 αν το αφήσεις αναμμένο συνεχόμενα κάποια ώρα θα υπερθερμανθεί το κινητό και κάποια στιγμή θα καεί το Led. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 καλησπερα και παλι στην παρεα. επειδη αντιμετωπιζα και εγω θεματα με την οθονη και με τα περιφημα ghost swipes κατα την γρηγορη πληκτρολογηση, ειπα να δοκιμασω αφου κανω root, να περασω το franco kernel r43, το οποιο μετα απο ερευνα ειχα δει πως λυνει το προβλημα αυτο. τελικα οντως η αποκριση της οθονης μου βελτιωθηκε θεαματικα, το κινητο ρολαρει απιστευτα πλεον και θυμισε το παλιο μου κινητο (nexus 5) αλλα ειχε επιπτωση στην μπαταρια, η διαρκεια της οποιας επεσε αρκετα (screen on time)..επισης παρατηρησα μεγαλη διαφορα στο σκορ του antutu, καθως πριν περασω το r43 ηταν 48000+ και τωρα ειναι στα 43000..εχετε να προτεινετε κατι για να βελτιωσω την διαρκεια της μπαταριας? (εχω ηδη κανει τις απαραιτητες παρεμβασεις στο απορρητο/ απενεργοποιηση τοποθεσιας/ αφυπνιση/ διατηρηση λειτουργιας google play services,αλλα χωρις αποτελεσμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Επειδή μάλλον είμαι για clean install, ας μου πει κάποιος χρήστης. Η τελευταία XenonHD είναι η 5.1.1 Stable 2 build 3 (από 6/5)? Για να την περάσω κάνω ό,τι ακριβώς και με τις CM Nighlies, πρώτα full wipe και απλά την flashάρω βάζοντας έπειτα και ό,τι Gapps θέλω συν το SuperSU; Ή θέλει και κάτι άλλο; Ευχαριστώ. Στις ρυθμίσεις δες στις "χειρονομίες". Εμένα πολλές φορές ενεργοποιείται και ο φακός!! Δες και μπαταρία δεν έχω πρόβλημα με media server Δεν έχω ενεργοποιημένα τα gestures, δεν τα είχα και στα προηγούμενα builds που δεν είχα αυτού του είδους το πρόβλημα. Απ' ότι φαίνεται το κινητό κάπου 'έφαγε' σκάλωμα και από το 1ο λεπτό που το βγάζω από την πρίζα ψάχνει στον αποθηκευτικό χώρο για media files, ανοίγει χωρίς λόγο ο Music player παίζοντας κάποιον από τους ήχους που προ-υπάρχουν στην rom, και μου τρώει την μπαταρία!!!! :( :mad: Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 καλησπερα και παλι στην παρεα. επειδη αντιμετωπιζα και εγω θεματα με την οθονη και με τα περιφημα ghost swipes κατα την γρηγορη πληκτρολογηση, ειπα να δοκιμασω αφου κανω root, να περασω το franco kernel r43, το οποιο μετα απο ερευνα ειχα δει πως λυνει το προβλημα αυτο. τελικα οντως η αποκριση της οθονης μου βελτιωθηκε θεαματικα, το κινητο ρολαρει απιστευτα πλεον και θυμισε το παλιο μου κινητο (nexus 5) αλλα ειχε επιπτωση στην μπαταρια, η διαρκεια της οποιας επεσε αρκετα (screen on time)..επισης παρατηρησα μεγαλη διαφορα στο σκορ του antutu, καθως πριν περασω το r43 ηταν 48000+ και τωρα ειναι στα 43000..εχετε να προτεινετε κατι για να βελτιωσω την διαρκεια της μπαταριας? (εχω ηδη κανει τις απαραιτητες παρεμβασεις στο απορρητο/ απενεργοποιηση τοποθεσιας/ αφυπνιση/ διατηρηση λειτουργιας google play services,αλλα χωρις αποτελεσμα) Απενεργοποιησε το double tap αρχικα και σε δευτερη φαση, πριν μερες ειχα διαβασει αυτο, που ισως σε βοηθησει. :) http://www.oneplusgreece.com/battery-optimisation/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Όταν απενεργοποιησουμε το double tap Πώς αλλιώς βολεύει να ανοίγουμε την οθόνη, γιατί Μόνο με το κουμπί on off Δεν βολεύει καθόλου καθώς λίγο μεγάλο το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Επειδή μάλλον είμαι για clean install, ας μου πει κάποιος χρήστης. Η τελευταία XenonHD είναι η 5.1.1 Stable 2 build 3 (από 6/5)? Για να την περάσω κάνω ό,τι ακριβώς και με τις CM Nighlies, πρώτα full wipe και απλά την flashάρω βάζοντας έπειτα και ό,τι Gapps θέλω συν το SuperSU; Ή θέλει και κάτι άλλο; Ευχαριστώ. Γενικά ναι για να μην έχεις θέματα θέλεις clean flash (ή full wipe πες το όπως θες). Πάρε πρώτα backup με titanium τις εφαρμογές σου και τα sms/contacts για να μην τα χάσεις και μετά απο TWRP κάνε advanced wipe τα εξής: cache dalvik, system, data, cache. Μετά κάνε ακριβώς αυτά που λες (flash την ROM, gapps, supersu). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 (edited) νεο update του infinityplus για oppo camera και βασίζεται στην color os 2.1(lollipop) πολυ καλο update και πιο γρήγορη κάμερα Edited May 25, 2015 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Όποιος θέλει σταθερή βούτυρο και γρήγορη ΡΟΜ, το τελευταίο build της resurrection remix είναι η καλύτερη ΡΟΜ που έχω δει για το one μας! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Όποιος θέλει σταθερή βούτυρο και γρήγορη ΡΟΜ, το τελευταίο build της resurrection remix είναι η καλύτερη ΡΟΜ που έχω δει για το one μας! εχει κ touch fix??? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 σαν τη κιτκατ...δεν ξερω εχει βγει πολυ buggy ολη η λολλιποπ σε ολα τα κινητα. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Γενικά ναι για να μην έχεις θέματα θέλεις clean flash (ή full wipe πες το όπως θες). Πάρε πρώτα backup με titanium τις εφαρμογές σου και τα sms/contacts για να μην τα χάσεις και μετά απο TWRP κάνε advanced wipe τα εξής: cache dalvik, system, data, cache. Μετά κάνε ακριβώς αυτά που λες (flash την ROM, gapps, supersu). Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αν και τελικά δεν θα χρειαστεί να κάνω αλλαγή. Το όλο πρόβλημα δημιουργήθηκε τελικά από τον custom kernel. Παρόλο που ρώτησα τον δημιουργό του αν θα βγάλει update οπότε να το περιμένω, μου είπε ότι δεν υπάρχουν αλλαγές και να βάλω τον υπάρχων. Βάζοντας την τελευταία Nighlty με τον δικό της kernel το battery drain από το MediaServer εξαφανίστηκε. :O Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Η oxygenos παντως εχει ξεχαστει/χαθει τελειως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Η oxygenos παντως εχει ξεχαστει/χαθει τελειως.... ναι δεν βλέπω κ εγω καθολου υποστήριξη Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 ναι δεν βλέπω κ εγω καθολου υποστήριξη Γιατι δεν βλεπεις καθολου υποστηριξη? δλδ τι να πουνε και οι LG/Samsung που δινουν ενα update καθε 8 μηνες? Ηρεμηστε λιγο, αλλο μανισια ρομ και αλλο CM...επισης η πλεον σταθερη για μενα ειναι η Oxygen. Που και που με CM12S μου πεταει και ενα error Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Γιατι δεν βλεπεις καθολου υποστηριξη? δλδ τι να πουνε και οι LG/Samsung που δινουν ενα update καθε 8 μηνες? Ηρεμηστε λιγο, αλλο μανισια ρομ και αλλο CM...επισης η πλεον σταθερη για μενα ειναι η Oxygen. Που και που με CM12S μου πεταει και ενα error Αληθεια, αφου λενε οτι ειναι προβλημα τελικα απο software αυτο με το touch, αλλες εκδοσεις, το εχουν αυτο? Πχ xenonhd, oxygen, exodus κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_D_ Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Αληθεια, αφου λενε οτι ειναι προβλημα τελικα απο software αυτο με το touch, αλλες εκδοσεις, το εχουν αυτο? Πχ xenonhd, oxygen, exodus κτλ? Σε exodus δεν εχω δει το παραμικρο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Σε exodus δεν εχω δει το παραμικρο προβλημα. Το θεμα ειναι, καποιος που εχει το προβλημα, αν εχει δει καμια διαφορα σε αλλες εκδοσεις/roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts