Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνω με τον vprasinos, με καθε νεο release της SlimLP περναω τα τελευταια slim mini gapps και franco. Δεν ασχολουμαι πια με στατιστικα της μπαταριας, κουραστηκα, το μονο που με ενδιαφερει ειναι να με βγαζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ -πραγμα που συμβαινει με ανοιχτο wifi/2g/3g 24/7. Edited by giorgiosimeoni

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συμφωνω με τον vprasinos, με καθε νεο release της SlimLP περναω τα τελευταια slim mini gapps και franco. Δεν ασχολουμαι πια με στατιστικα της μπαταριας, κουραστηκα, το μονο που με ενδιαφερει ειναι να με βγαζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ -πραγμα που συμβαινει με ανοιχτο wifi/2g/3g 24/7.

Ναι οντως ειναι βραχος απο μπαταρια.

Το κερνελ τον περνας κατευθειαν η θελει πρωτα να φλασαρεις κατι αλλο?

Την νεα εκδοση την περασες? SlimSaber-bacon-5.0.2-20150514

Edited by GTHOM
Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Συμφωνω με τον vprasinos, με καθε νεο release της SlimLP περναω τα τελευταια slim mini gapps και franco. Δεν ασχολουμαι πια με στατιστικα της μπαταριας, κουραστηκα, το μονο που με ενδιαφερει ειναι να με βγαζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ -πραγμα που συμβαινει με ανοιχτο wifi/2g/3g 24/7.

Το ιδιο αυμβαινει και με την cm12s. Απο το πρωι μεχρι το βραδυ ανετα σε βγαζει η μπαταρια με ολα αυτα που λες + sms και τηλ. Τουλαχιστον εμενα με ολα ανοιχτα και η χρηση που θελω και ζηταω απο το κινητο να κανει, την κανει χωρις καποιο προβλημα και γυριζω και με κανα 20-30% μπαταρια σπιτι απο το πρωι 9 ωρα μεχρι 9 βραδυ.

Το ιδιο αυμβαινει και με την cm12s. Απο το πρωι μεχρι το βραδυ ανετα σε βγαζει η μπαταρια με ολα αυτα που λες + sms και τηλ. Τουλαχιστον εμενα με ολα ανοιχτα και η χρηση που θελω και ζηταω απο το κινητο να κανει, την κανει χωρις καποιο προβλημα και γυριζω και με κανα 20-30% μπαταρια σπιτι απο το πρωι 9 ωρα μεχρι 9 βραδυ.

Προφανώς ο φίλος παραπάνω κάνει πολύ μεγάλη χρήση και πρέπει να έχει και location και sync ανοιχτά. Για να συγκρίνεις πρέπει να δεις στατιστικά χρήσης. Για παράδειγμα εμένα η slimsaber slimlp μου βγάζει 21/2 μέρες stanby και 3-3.30 ώρες οθόνη με wifi/3G ανοιχτά και sync, nfc, location κλειστά. Ούτε στο όνειρό μου αυτό με Cyanogen 12.

Προφανώς ο φίλος παραπάνω κάνει πολύ μεγάλη χρήση και πρέπει να έχει και location και sync ανοιχτά. Για να συγκρίνεις πρέπει να δεις στατιστικά χρήσης. Για παράδειγμα εμένα η slimsaber slimlp μου βγάζει 21/2 μέρες stanby και 3-3.30 ώρες οθόνη με wifi/3G ανοιχτά και sync, nfc, location κλειστά. Ούτε στο όνειρό μου αυτό με Cyanogen 12.

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την προταση να βαλω slimsaber. Μεγαλη διαφορα στην μπαταρια.

Ειπα να κανω ενα πειραμα. Εβαλα την οθονη να κλεινει στα 30 λεπτα και μολις εκλεινε πατουσα να αναψει ξανα. Στο διαστημα αυτο ημουν στο wifi γυρω στις 4 1/2. Βαλε τωρα και μερικα παιχνιδια και διαφορα αλλα και με τρελανε με την διαρκεια οθονης που εβγαλε στο τελος. Τετοια νουμερα δεν ειδα με καμια αλλη. Την καινουργια εκδοση την εβαλες?

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Συνολικα με εβγαλε 20 1/2 ωρες

On screen πόση ώρα σου έβγαλε?

12 1/2 ωρες

Εκλεισα τα service απο τις υπηρεσιες google play και περασα αυτο το mod myandroidtoolspro_backup με την εφαρμογη myandroid tools pro.

Αυτα τα εκανα ομως και σε αλλες rom

Edited by GTHOM

Όταν λες στο cloud, σε ποιό εννοείς, dropbox π.χ. ή κάποιο άλλο; Γιατί εφόσον τις έχεις ήδη στο gmail, τις αποθήκευσες και αλλού; Σε υπολογιστή όταν μπαίνεις από το gmail σου και πας στις επαφές σου, τις δίχνει και εκεί διπλές; Εάν ναι, τότε κάτι έγινε με τον συγχρονισμό στο άλλο cloud που τις αποθήκευσες και συχρονίστηκαν πάλι στο gmail, αλλά έχω την εντύπωση πως με την επιλογή γι' αυτές που έχουν διπλοεγραφεί, θα τις έβρισκε. Εάν στο gmail λογαριασμό σου είναι κανονικά μόνο μία φορά, δες και στη συσκευή, στις επαφές για προβολή μήπως έχεις επιλέξει να τις βλέπεις όλες, ή μόνο του google λογαριασμού σου.

και πως μπορώ να επιλέξω στη συσκευή να βλέπω τις επαφές μόνο απο τον google λογαριασμό μου; (γιατί αυτό συμβαίνει .. μάλλον)

ευχαριστώ πολύ

και πως μπορώ να επιλέξω στη συσκευή να βλέπω τις επαφές μόνο απο τον google λογαριασμό μου; (γιατί αυτό συμβαίνει .. μάλλον)

ευχαριστώ πολύ

Το έγραψα και πιο πάνω, πας επαφές, τρεις τελείες πάνω δεξιά, επαφές για προβολή και σου έχει διάφορες επιλογές, όπως όλα ή google, ή κάποιο άλλο ανάλογα με τι λογαριασμό έχεις προσθέσει, όπως Viber ή skype κλπ.

12 1/2 ωρες

Εκλεισα τα service απο τις υπηρεσιες google play και περασα αυτο το mod myandroidtoolspro_backup με την εφαρμογη myandroid tools pro.

Αυτα τα εκανα ομως και σε αλλες rom

Screen on time αδύνατον να σου έβγαλε τόσες ώρες..Εκτός κι αν δεν έκανες τπτ απολύτως..Εγώ μιλάω για κανονική χρήση έως και λιώσιμο..

Edited by magiktigra

Σου ειπα. Το εβαλα να κλεινει αν 30 λεπτα κ οταν εκλεινε το πατουσα να ανοιξει. Ταυτοχρονα επεζα κανενα παιχνιδι και σερφαρισμα στο ιντερνετ. Σαν πειραμα το εκανα. Ηθελα να δω ποσο θα κρατησει η μπαταρια με συνεχεια αναμενη την οθονη. Δεν εχω λογω να σου πω ψεματα

4 1/2 ωρες ειχα το wifi και σερφαριζα η επαιζα φρουτακια και οταν εκλεινα το wifi επαιζα κανενα παιχνιδι κι μετα το αφηνα πανω στο τραπεζι με οθονη αναμενη

Edited by GTHOM

Για όσους ακολουθούν τις cm12.1 nightlies και αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την touchscreen (εγώ είχα αρκετά), η τελευταία nighlty περιλαμβάνει νέο firmware, που από ό,τι λένε λύνει τα προβλήματα αυτά.
Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

Ερχεται νεα OTA με το fix του touch.

According to Steve Kondik, you won't have to be on the bleeding edge of CM 12.1 nightlies to get these fixes. Soon, Cyanogen will release a stable Cyanogen OS 12 (CM 12S) build based on Android 5.0.2 that includes the changes seen here along with a few others, so that users don't have to wait for a stable 12.1 to get them.

http://www.androidpolice.com/2015/05/15/at-last-oneplus-ones-touchscreen-issues-appear-to-be-gone-after-a-new-firmware-fix-for-nightly-users/

Όπως έγραψα και στο άλλο thread, οι βιαστικοί με stock CM12 μπορούν να βάλουν και franco r43.

Στο λινκ η εγω δεν διαβασα κατι για οτα, η δεν λεει η δεν βλεπω μπροστα μου. :p

Edited by FoT1s

Δεν χρειαζεται να γραφει την λεξη ΟΤΑ:)

Θα δωσουν νεο build που θα περιλαμβανει το fix για την οθονη. Νεο update δηλαδη. Και πως ερχεται το update? Μεσω ΟΤΑ:p

Δεν χρειαζεται να γραφει την λεξη ΟΤΑ:)

Θα δωσουν νεο build που θα περιλαμβανει το fix για την οθονη. Νεο update δηλαδη. Και πως ερχεται το update? Μεσω ΟΤΑ:p

Αντε παλι στα ιδια...τελευταιος οπως παντα! :p

Παλι καλα δεν εχω το προβλημα να καιγομουν για το update.

Αντε παλι στα ιδια...τελευταιος οπως παντα! :p

Παλι καλα δεν εχω το προβλημα να καιγομουν για το update.

Αυτή τη φορά θα το περάσεις πρώτος από recovery.:)

Εχει προσεξει κανεις, πως αν εχεις εφαρμογες ανοιχτες και δεν τις εχεις κλεισει, οταν κανεις ρεσταρτ το κινητο χωρις να τις κλεισεις, αυτες μετα το ρεσταρτ παραμενουν ανοιχτες? Μιλαω για cm12s.

*Επισης, ακομα και αν το κλεισω τελειως, οι εφαρμογες οταν το ανοιγω, παραμενουν ανοιχτες στο παρασκηνιο.

Ας το δει καποιος και ας μου πει.

Edited by FoT1s

Εχει προσεξει κανεις, πως αν εχεις εφαρμογες ανοιχτες και δεν τις εχεις κλεισει, οταν κανεις ρεσταρτ το κινητο χωρις να τις κλεισεις, αυτες μετα το ρεσταρτ παραμενουν ανοιχτες? Μιλαω για cm12s.

*Επισης, ακομα και αν το κλεισω τελειως, οι εφαρμογες οταν το ανοιγω, παραμενουν ανοιχτες στο παρασκηνιο.

Ας το δει καποιος και ας μου πει.

Ναι το έχω παρατηρήσει και εγώ, μετά από επανεκίνηση, ή ενεργοποίηση της συσκευής, οι εφαρμογές που είχαμε ανοίξει από πριν παραμένουν ανοιχτές στο παρασκήνιο. Βέβαια έχω την εντύπωση πως εάν μείνει κλειστό το one για αρκετή ώρα, θα κλείσουν και αυτές.

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks