Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Top 10 Features In Cyanogenmod 12 | Android 5.0 Lollipop on OnePlus One!: https://youtu.be/_TFJNLWvuQk ως τοτε στο youtube:p:p

IPhone 15 Pro 

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Resurrection remix και 5.1 είμαι εδώ και μια εβδομάδα, δεν έχω παράπονο κανένα.Δοκιμάστε την παιδιά, υπάρχουν και άλλες 5.1 αλλά δεν τις προτιμώ για μένα, εσάς μπορεί να σας κάνουν όμως.Η resurrection πάντως με καλύπτει πλήρως.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

καλησπέρα.

παιδιά με την oxygen έχω θέμα με το 4g.

έχει κάνεις το ίδιο πρόβλημα?

Όσο την είχα δεν είχα κανένα πρόβλημα με το 4g,το μόνο πρόβλημα ήταν η μπαταρία που δεν κρατούσε και πολύ αλλά νομίζω αυτό είναι πρόβλημα γενικά της lollipop:o

Resurrection remix και 5.1 είμαι εδώ και μια εβδομάδα, δεν έχω παράπονο κανένα.Δοκιμάστε την παιδιά, υπάρχουν και άλλες 5.1 αλλά δεν τις προτιμώ για μένα, εσάς μπορεί να σας κάνουν όμως.Η resurrection πάντως με καλύπτει πλήρως.

Μαντινάδα και ποιητική έξαρση? ??

Η τυχαίες ρίμες στην απελπισία της προσμονής της cm???

Μαντινάδα και ποιητική έξαρση? ??

Η τυχαίες ρίμες στην απελπισία της προσμονής της cm???

αχαχαχαχαχαχαχα :lol::lol:

Όχι όχι, δεν είμαι φαν της κυανής ρομ, θέλω αναβάθμιση να δουλεύει καλά η συσκευή και να έχει κάποια χαρακτηριστικά.Η Κυανή όμως, είναι γρήγορη και λύνει πολλά προβλήματα που τυχόν μπορεί να υπάρχουν, αυτό τους το αναγνωρίζω.Δοκίμασες την παραπάνω που λέω;Δεν σου κάνει η το λες τυχαία; Στο λέω, γιατί πραγματικά αξίζει, εάν δεν άξιζε, θα εμένα στην xenonHD του Φεβρουαρίου η οποία ήταν και αυτή σταθερή.Το θέμα είναι να έχεις 'λειτουργικό' λειτουργικό χαχα και όχι σε δουλειά να βρισκόμαστε:o

Οι άλλες που κυκλοφορούν, είναι με βάση της κυανής, γι'αυτό δεν τις προτιμώ και είμαι με την resurrection;)

Edited by sikuonas
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Λοιπόν ,το θέμα με τη Lolipop έχει καταντήσει αηδία.

Φορτίζω χθες βράδυ 100% το τηλέφωνο (με Oxygen απο τότε που βγήκε), το βάζω flight mode και πέφτω για ύπνο.

7 ώρες μετά η μπαταρία στο 65% (!!!), με τον kernel να έχει φάει όλη την μπαταρία και να έχει κρατήσει τη συσκευή ξύπνια όλη νύχτα.

Θεωρώ ότι αυτές είναι ^%&*%΅#@ της Google, που τόσους μήνες είναι ΑΝΙΚΑΝΗ να σταθεροποιήσει ενεργειακά το προϊόν της (Lolipop/services).

Με βλέπω να γυρνάω στην 44S και να αναβαθμίζω πάλι όταν θα βγει η 5.4.4 :p

Άσταδιαλα Google...

Λοιπόν ,το θέμα με τη Lolipop έχει καταντήσει αηδία.

Φορτίζω χθες βράδυ 100% το τηλέφωνο (με Oxygen απο τότε που βγήκε), το βάζω flight mode και πέφτω για ύπνο.

7 ώρες μετά η μπαταρία στο 65% (!!!), με τον kernel να έχει φάει όλη την μπαταρία και να έχει κρατήσει τη συσκευή ξύπνια όλη νύχτα.

Θεωρώ ότι αυτές είναι ^%&*%΅#@ της Google, που τόσους μήνες είναι ΑΝΙΚΑΝΗ να σταθεροποιήσει ενεργειακά το προϊόν της (Lolipop/services).

Με βλέπω να γυρνάω στην 44S και να αναβαθμίζω πάλι όταν θα βγει η 5.4.4 :p

Άσταδιαλα Google...

Περίμενε να έρθει η 12s.Λογικα το έχει λύσει το πρόβλημα αυτό.

Ψάχνω στο XDA, παντού αυτό το πρόβλημα βρίσκω μπροστά μου.

Πολλά fix, ανάλογα με τη rom και την περίπτωση.

Θα δοκιμάσω όποιο μου φαίνεται καλύτερο και θα δω...

Ψάχνω στο XDA, παντού αυτό το πρόβλημα βρίσκω μπροστά μου.

Πολλά fix, ανάλογα με τη rom και την περίπτωση.

Θα δοκιμάσω όποιο μου φαίνεται καλύτερο και θα δω...

για την exodus διαβάζω ότι το έχει λύσει αυτό.. κάποιοι πετυχαίνουν sot 6 ωρών που τέτοια νούμερα έβλεπα μόνο στην slimkat.

Εγώ πάντως με την oxygen χτυπάω κάτι 2μισάωρα και λέω και ευχαριστώ! :lol:

Περίμενε να έρθει η 12s.Λογικα το έχει λύσει το πρόβλημα αυτό.

Εγώ με Bliss την έχω μια βδομάδα και είμαι ευχαριστημένος. Δεν είναι σαν την kk είναι περίπου 15% χειρότερη σε μπαταρία αλλά σε αναμονή δεν έχω battery drain.

Την έβαλα προχτές, μου έβγαζε πρόβλημα με το Wi-Fi και με την ημερομηνία, την γύριζε πίσω στο 1970 συνεχώς ακόμα και όταν το είχα μέσω διαδικτύου.Είναι σε άλφα έκδοση είπε ο προγραμματιστής της ομάδας horizon και την φτιάχνουν συνεχώς, βλέπουμε

Την έβαλα προχτές, μου έβγαζε πρόβλημα με το Wi-Fi και με την ημερομηνία, την γύριζε πίσω στο 1970 συνεχώς ακόμα και όταν το είχα μέσω διαδικτύου.Είναι σε άλφα έκδοση είπε ο προγραμματιστής της ομάδας horizon και την φτιάχνουν συνεχώς, βλέπουμε

Γύρισα πίσω στην5.0.2. Μου έβγαλε τα ίδια προβλήματα.

Με την SlimSaber δεν εχω κανενα προβλημα εδω και δυο εβδομαδες

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Όχι όχι, δεν είμαι φαν της κυανής ρομ, θέλω αναβάθμιση να δουλεύει καλά η συσκευή και να έχει κάποια χαρακτηριστικά.Η Κυανή όμως, είναι γρήγορη και λύνει πολλά προβλήματα που τυχόν μπορεί να υπάρχουν, αυτό τους το αναγνωρίζω.Δοκίμασες την παραπάνω που λέω;Δεν σου κάνει η το λες τυχαία; Στο λέω, γιατί πραγματικά αξίζει, εάν δεν άξιζε, θα εμένα στην xenonHD του Φεβρουαρίου η οποία ήταν και αυτή σταθερή.Το θέμα είναι να έχεις 'λειτουργικό' λειτουργικό χαχα και όχι σε δουλειά να βρισκόμαστε:o

Οι άλλες που κυκλοφορούν, είναι με βάση της κυανής, γι'αυτό δεν τις προτιμώ και είμαι με την resurrection;)

Δεν την δοκίμασα αλλά μάλλον μ έψησες να το κάνω. Είμαι με xenonHD ικανοποιημενος μεν, αλλά όχι100% ...και η nightly 20150330 ηήταν καλούτσικη από θέμα μπαταρίας, αλλά θα σε ακολουθήσω στην "αναγέννηση" 5.1

Εδω και μερες δεν το εχει περασει αυτο?

δεν ξέρω ειδα αυτη την δήλωση εγώ...... μαλλον σήμερα έγινε......

IPhone 15 Pro 

Ακούω εντυπώσεις, έχω τρελαθεί στο φλασάρισμα εδώ που τα λέμε, μέχρι να ολοκληρώσουν σταθερές 5.1.Πιστεύω όμως, ότι ούτε εδώ θα μείνουμε, έρχεται η 5.1.1 και θα πέσουν όλοι εκεί μετά.Αν δεν σταθεροποιηθεί, 'ψάρια' δεν πρόκειται να δούμε χαχα το ξέρεις αυτό;

Edit: έβαλα μόλις τηνpacrom 5.01,σταθερότατη και βούτυρο, πραγματικά έμεινα έκπληκτος! Μένω εννοείται με αυτήν. Η πρώτη σταθερή λολλιποπ ρομ και λειτουργική σε όλα τα επίπεδα! Σε παρέσυρα στη resurrection, και τι έγινε; φλάσαρε για δοκιμή και την pacrom τσάμπα είναι;)

Edited by sikuonas

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks