Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και γω την έχω απο χθες μπαταρία τα ίδια είναι λίγο πιό γρήγορη προβλήματα δεν είχα μέχρι στιγμής κανένα έβαλα και next camera και xposed και είμαι jet

Το 12.1 ως τι? Διαβασες τιποτα η θα ειναι η 5.1?

ως 5.1.....λύθηκαν κ πολλά bugs http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/wip-cyanogenmod-12-1-t3063266 μακάρι να δώσουν αυτήν κατευθείαν..

IPhone 15 Pro 

Παιδες χρειαζομαι βοηθεια. Εχω το κινητο απο τον Οκτωβρη δεν μου εχει παρουσιασει κανενα θεμα ολα κομπλε. Εχει 3 μερες ομως τωρα που η οθονη δεν ανταποκρινεται καλα σαν να κολλαει, σαν να μην ρολαρει καλα. Προχθες εγραφα μηνυμα με το swiftkey και πληκτρολογουσε μονο του χωρις να αγγιζω καν την οθονη, χθες με επαιρναν τηλ και δεν μπορουσα να σηκωσω το τηλ ηταν λες και δεν αγγιζα την οθονη. Γυρισα σπιτι το εκλεισα και σημερα το πρωι ολα κομπλε , δηλ το πιανει κατα διαστηματα αυτο και δεν ξερω τι να κανω!! Τωρα εκανα επαναφορα εργοστασιακων και φαινεται ενταξει. Ειναι θεμαι hardware ή software ?

ως 5.1.....λύθηκαν κ πολλά bugs http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/wip-cyanogenmod-12-1-t3063266 μακάρι να δώσουν αυτήν κατευθείαν..

Την 5.0.2 θα δωσουν μαλλον, γιατι δεν προλαβαινουν να βγαλουν την 5.1

Λογικα, σε δευτερη φαση μεσω ΟΤΑ θα ερθει.

Κάποιος που χρησιμοποιεί validus και ΑΚ ώστε να μου πει εντυπώσεις;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κάποιος που χρησιμοποιεί validus και ΑΚ ώστε να μου πει εντυπώσεις;

Την είχα για μερικές μέρες απροβληματιστη με την καλύτερη μπαταρία μέχρι τώρα, απλώς ψαχνομαι ακόμα και αλλαζω πολλές rom και λίγο το μαύρο interface με έκαναν να την βγάλω .

Την είχα για μερικές μέρες απροβληματιστη με την καλύτερη μπαταρία μέχρι τώρα, απλώς ψαχνομαι ακόμα και αλλαζω πολλές rom και λίγο το μαύρο interface με έκαναν να την βγάλω .

Οκ, αλλά με AK ή με τον δικό της?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παιδες χρειαζομαι βοηθεια. Εχω το κινητο απο τον Οκτωβρη δεν μου εχει παρουσιασει κανενα θεμα ολα κομπλε. Εχει 3 μερες ομως τωρα που η οθονη δεν ανταποκρινεται καλα σαν να κολλαει, σαν να μην ρολαρει καλα. Προχθες εγραφα μηνυμα με το swiftkey και πληκτρολογουσε μονο του χωρις να αγγιζω καν την οθονη, χθες με επαιρναν τηλ και δεν μπορουσα να σηκωσω το τηλ ηταν λες και δεν αγγιζα την οθονη. Γυρισα σπιτι το εκλεισα και σημερα το πρωι ολα κομπλε , δηλ το πιανει κατα διαστηματα αυτο και δεν ξερω τι να κανω!! Τωρα εκανα επαναφορα εργοστασιακων και φαινεται ενταξει. Ειναι θεμαι hardware ή software ?

Αφού είναι εντάξει, σημαίνει ότι ήταν θέμα λογισμικού γιατί εάν ήταν θέμα υλικών, δεν θα είχε φτιάξει, καλά που σκέφτηκες και το έκανες επαναφορά

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Οκ, αλλά με AK ή με τον δικό της?

Toν ΑΚ χρησιμοποιούσε ο Βαγγέλης με την validus.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Αφού δοκίμασα για μία μέρα τη OxygenOs σήμερα το απόγευμα φλάσαρα και τη CM 12.1 (04.04) μια και είδα ότι λύθηκαν κάποια bugs. Σε σχέση με την OxygenOs προτιμώ την Unofficial CyanogenMOD 12.1. Το μόνο θέμα που έχει είναι με την κάμερα που μου έκανε κάτι fc αλλά μετά έστρωσε (νομίζω). Η κάμερα της CM είναι στην ουσία μια google με λιγότερα καλούδια οπότε κατέβασα το app της google. Τα υπόλοιπα app που χρησιμοποιώ τα τέσταρα και δουλεύουν μια χαρά. Δεν αποκλείω βέβαια και ένα πισογύρισμα στην 4.4.4 αν αργήσει η official και η unofficial βγάλει προβλήματα.

Κάτι ψιλοασχετο.. Πως γίνεται να μπλοκάρω ένα συγκεκριμένο αριθμο; να μη μπορεί να με πάρει τηλ δλδ..(cm12)

Κάτι ψιλοασχετο.. Πως γίνεται να μπλοκάρω ένα συγκεκριμένο αριθμο; να μη μπορεί να με πάρει τηλ δλδ..(cm12)

Ενώ έχεις δεχτεί κλήση από τον αριθμό που θέλεις να προσθέσεις στη black list σου, ανοίγεις το Phone app, πηγαίνεις στο Recents tab, πατάς επάνω στον αριθμό και στο μενού που ενεργοποιείται από κάτω πατάς το Details.

Στη συνέχεια επάνω δεξιά τις 3 τελείες και επιλέγεις το Add to Blacklist.

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να δω αν και πώς λειτουργεί, εγώ χρησιμοποιώ το Mr. Number από το Google Play.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Μετα την εγκατάσταση σε oxygen μου βγάζει πρόβλημα στο su οτι δεν έχει εγκατεστημένα binary. Έχει διαβάσει κανένας κάτι σχετικό;

Πώς γίνεται στην oxygen να έχει ελληνικό search ο dialer???
Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

Εάν αναβαθμισω απο την 42 (rooted) που εχω τωρα, στην παραπανω εκδοση ΧNPH05Q (pre-rooted) χάνεται κατι απο το τηλεφωνο (επαφες, SMS, apps, photos etc)?

Εαν ναι, μηπως να προτιμησω το ΟΤΑ update και μετα να ξανακανω root? Φανταζομαι οτι στα ΟΤΑ updates σιγουρα δεν χανεται κατι, σωστα;

Και κατι τελευταιο. Οταν κατεβασω την pre-root rom, την σωζω στο κινητο και την περναω μεσω TWRP?:worry:

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη...:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

Εάν αναβαθμισω απο την 42 (rooted) που εχω τωρα, στην παραπανω εκδοση ΧNPH05Q (pre-rooted) χάνεται κατι απο το τηλεφωνο (επαφες, SMS, apps, photos etc)?

Επαφες αν τις αποθηκευεις στο google account ερχονται ολες πισω.

SMS και apps και call logs να κανεις backup με αντιστοιχα προγραμματα (Helium/Titanium/Rom ToolBox Pro)

Photos μενουν στο κινητο αν δεν κανεις wipe την internal storage. Να προσεχεις να μην την κανεις λοιπον.

Επαφες αν τις αποθηκευεις στο google account ερχονται ολες πισω.

SMS και apps και call logs να κανεις backup με αντιστοιχα προγραμματα (Helium/Titanium/Rom ToolBox Pro)

Photos μενουν στο κινητο αν δεν κανεις wipe την internal storage. Να προσεχεις να μην την κανεις λοιπον.

Αρα τα παντα (εκτος φωτογραφιων) σβηνονται, ανεξαρτητως εαν κανω ΟΤΑ update ή χειροκινητο και πρεπει να τα εχω κανει backup; :(

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

Σε μερικές μέρες θα έχουμε την OTA της CM12S, θα περιλαμβάνεται και η Ινδία. Αυτά τιτίβισε ο Carl Pei στο twitter του, μετά απο σχετική ερώτηση.
Sent it From outer Space.

Αρα τα παντα (εκτος φωτογραφιων) σβηνονται, ανεξαρτητως εαν κανω ΟΤΑ update ή χειροκινητο και πρεπει να τα εχω κανει backup; :(

με ota update δεν χάνεις τίποτε, -μόνο το root αν είσαι.

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks