Stef08 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Έχεις κάνει κάποια επιπλέον ρύθμιση για lte ή έπιανες απο την αρχή κανονικά;; Αν το τηλέφωνο ήρθε από Κίνα και όχι από το επίσημο ευρωπαϊκό κατάστημα κάνε clean install την τελευταίο firmware σύμφωνα με τον οδηγό της πρώτης σελίδας και θα μπεις στο μαγικό κόσμο του lte ;) Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλησπέρα, έχω σοβαρό πρόβλημα με την xenon. Την πέρασα χθες και μέχρι σήμερα το πρωί όλα καλά. Ξαφνικά όμως πριν από λίγο άρχισαν τα προβλήματα. Δεν μπορώ να πατήσω απάντηση σε εισερχόμενη κλήση, και όταν τα καταφέρω δεν τον ακούω. Προσπαθώ να κάνω κλήση και αργεί πάρα πολύ να πάει στην σελίδα που δείχνει ότι κάποιον καλώ. Και αντε και έφτασε εκεί, πάλι δεν ακούω... Ούτε με ανοικτή ακρόαση. Και αργεί πάρα πολύ να τερματίσει την κλήση σε φάση που ούτε στην αρχική σελίδα του τηλ δεν πάει. Λες και έχει κολλήσει. Μετά από 10-15 δευτερόλεπτα ξεκολλαει. Καμιά ιδέα; Αυτή είχα και εγώ πολύ καιρό μέχρι που προχτές πήγα στην blisspop και σήμερα είχαν ενημέρωση πάλι την οποία όποιος την θέλει, θα την βρει στο επίσημο σάιτ τους και όχι στο xda, τουλάχιστον μέχρι πριν λίγο δεν την είχαν.Είναι βλέπω και αυτή σταθερή Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 είμαι με blissop 2.1 εδώ και 3-4 μέρες. μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλή, αν εξαιρέσεις το θέμα με την κάμερα που έβγαζε μαύρη οθόνη όταν πήγαινες να βγάλεις φώτο. ας δοκιμάσω την 2.2 μια και κατέβηκε και βλέπουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Παιδιά αντιμετωπίζω εδώ και κάποιες μέρες ένα πρόβλημα με τα silver bullets! Ενώ τα έχω συνδεδεμένα κανονικά και χτυπάει μια κλήση εγώ ακούω κανονικά τον συνομιλητή μου αυτός όμως δεν ακούει τίποτα! Αυτό επίσης συμβαίνει όταν μιλάω και την ώρα της κλήσης συνδέσω τα ακουστικά! :( Μου φαίνεται ότι αυτό ξεκίνησε μετά την αναβάθμιση σε 05Q!!! Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος;;; Τι προτείνετε;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Παιδιά αντιμετωπίζω εδώ και κάποιες μέρες ένα πρόβλημα με τα silver bullets! Ενώ τα έχω συνδεδεμένα κανονικά και χτυπάει μια κλήση εγώ ακούω κανονικά τον συνομιλητή μου αυτός όμως δεν ακούει τίποτα! Αυτό επίσης συμβαίνει όταν μιλάω και την ώρα της κλήσης συνδέσω τα ακουστικά! :( Μου φαίνεται ότι αυτό ξεκίνησε μετά την αναβάθμιση σε 05Q!!! Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος;;; Τι προτείνετε;;;;;; Τα εχω και γω τα ακουστικα και δν εχω διαπιστωσει τετοιο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Αν το τηλέφωνο ήρθε από Κίνα και όχι από το επίσημο ευρωπαϊκό κατάστημα κάνε clean install την τελευταίο firmware σύμφωνα με τον οδηγό της πρώτης σελίδας και θα μπεις στο μαγικό κόσμο του lte ;) Από το επίσημο site ήρθε αλλά θα δοκιμάσω να το κάνω ένα clean install να δω αν δουλέψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 είμαι με blissop 2.1 εδώ και 3-4 μέρες. μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλή, αν εξαιρέσεις το θέμα με την κάμερα που έβγαζε μαύρη οθόνη όταν πήγαινες να βγάλεις φώτο. ας δοκιμάσω την 2.2 μια και κατέβηκε και βλέπουμε :) Εαν σου κανει παλι προβλημα η καμερα,βγαλε την απο το συστημα,κανε επανακινηση στην recovery,wipe cahche και dalvik cache κανε επανακινηση συστηματος και κατεβασε την καμερα της google. Εμενα παντως και τις δυο φορες μου δουλευει κανονικα και με την 2.1 και με την 2.2 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Εαν σου κανει παλι προβλημα η καμερα,βγαλε την απο το συστημα,κανε επανακινηση στην recovery,wipe cahche και dalvik cache κανε επανακινηση συστηματος και κατεβασε την καμερα της google. Εμενα παντως και τις δυο φορες μου δουλευει κανονικα και με την 2.1 και με την 2.2 με την 2.2 τώρα είμαι οκ. κάμερα δουλεύει, γενικά πάρα πολύ καλή ρομ. το μόνο περίεργο είναι ότι έχει μπερδεμένα τα νούμερα όταν βάζεις το πιν για την κάρτα σιμ. :) είναι θέμα της ρομ? εγώ έχω κάνει κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 με την 2.2 τώρα είμαι οκ. κάμερα δουλεύει, γενικά πάρα πολύ καλή ρομ. το μόνο περίεργο είναι ότι έχει μπερδεμένα τα νούμερα όταν βάζεις το πιν για την κάρτα σιμ. :) είναι θέμα της ρομ? εγώ έχω κάνει κάτι λάθος? Θεμα της ρομ, μπορει και να εχει γινει επιτιδες. Το εχω και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 υπάρχει ρύθμιση για το pin στο lock screen, φαντάζομαι θα υπάρχει και για το pin στη sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Δεν έχω πιν αλλά είναι αστείο χαχα.Εντάξει μικροπρόβλημα είναι τουλάχιστον. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrc187 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Σε 2 εκδόσειςτου ιΙανουαρίου που είχα δοκιμάσει κι εμένα έτσι ήταν το πίν...Μάλλον πρόκειται για feature της ρομ, και όχιγια bug... Feature ιδανικό για οδήγηση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritrima Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 έτσι είναι, δεν είναι bug... όταν σου κοιτάει ο άλλος που πατάς το δάχτυλο να μην ξέρει τι πάτησες. Παίζει να έχει και ρύθμιση να το βγάλεις αυτό.. δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Έχει στο security Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Επειδή έφαγα σκάλωμα και δε το βρίσκω... Από που απενεργοποιουνται τα πλήκτρα οθόνης; cm12 έχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Επειδή έφαγα σκάλωμα και δε το βρίσκω... Από που απενεργοποιουνται τα πλήκτρα οθόνης; cm12 έχω.. Ρυθμίσεις. Πλήκτρα. Πρώτη επιλογή off Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 http://postimg.org/image/kv03cwkud :/ ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://i58.tinypic.com/2hehwkh.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Τι είναι? Δε μπορώ να δω τι έχεις ποσταρει... Edit. Ωχ.... Τώρα το είδα. Είναι ακριβώς πάνω από αυτό που έχεις βάλει. Τι έγινε? Στο έφαγε? Edited March 15, 2015 by mike_k Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 ναι δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Η ξανά φλασαρεις τη ρομ, η περιμένεις τη νέα αναβάθμιση μπας και στρώσει!!! Κουφό πάντως. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Πέρασα τη σημερινή Ρομ.. Τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Πέρασα τη σημερινή Ρομ.. Τίποτα... Είδα να το ρωτάνε και στο G+. Μήπως έχεις flashάρει και custom kernel; Αν ναι, δοκίμασε να περάσεις ξανά την rom από πάνω για να βγάλει τον custom kernel και να περάσει τον μαμά. Ίσως έγιναν αλλαγές στα commits του kernel στο τελευταίο build, και το πρόβλημα δημιουργείται από τον παλιό custom kernel. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Δεν έχει σχέση με τον kernel. Commits για τα πλήκτρα δεν έχουν αλλαχτεί έχω και καιρό. Αν δεν βοηθάει το να φλασαρεις την rom, clean flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Δεν έχει σχέση με τον kernel. Commits για τα πλήκτρα δεν έχουν αλλαχτεί έχω και καιρό. Αν δεν βοηθάει το να φλασαρεις την rom, clean flash. Έχω καιρό να flashάρω, δεν μπήκα να δω για αλλαγές στο changelog. Απλά το ανέφερα γιατί το διάβασα στο G+. Υπάρχουν άτομα με stock kernel που λένε ότι η επιλογή υπάρχει, την ώρα που οι ερωτήσεις ήταν απ' όσους έχουν custom kernel. Ίσως να έτυχε. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kirkchania Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Καλησπέρα, συνεχίζω και έχω μικροπροβληματάκια με την xenonhd. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω είναι ότι μερικές φορές όταν παίρνω τηλ δεν ακούω ούτε με ακούνε. Ανοίγω και κλείνω την ανοιχτή ακρόαση και φτιάχνει. Κάπου είχε αναφερθει ξανά αυτό αλλα νομίζω σε άλλη rom. Το δεύτερο πρόβλημα είναι η μπαταρία. Πέφτει υπερβολικά γρήγορα. Έχει σχέση ο kernel; Kernel δεν έχω αλλάξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts