Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις βγει, θα το πάρεις χαμπάρι μην ανησυχείς, περιμένουμε και οξυγόνο ος και κυανό ρομ
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπέρα στην παρέα, εδώ και 2 μέρες στα στατιστικά της μπαταρίας βγάζει πανω πρώτο το google play,τι γίνεται, κάνουν τίποτα ?:p

είμαι με την 11s 05Q.

Καλησπέρα, ήμουν με τη 44s και πριν λίγες ώρες αποφάσισα να πάω σε xehon hd. Κάτι κάνω λάθος και κάθε φορά που πάω να φλασάρω μου λέει failed. Μπορεί να μου πει κάποιος τη διαδικασία;

Καλησπέρα, ήμουν με τη 44s και πριν λίγες ώρες αποφάσισα να πάω σε xehon hd. Κάτι κάνω λάθος και κάθε φορά που πάω να φλασάρω μου λέει failed. Μπορεί να μου πει κάποιος τη διαδικασία;

Ξεκλειδωσες μπουτλοαντερ έβαλες ρικοβερι?

Δημήτρης

Φλάσαρε πρώτα το update firmware για cm12 θα το βρεις στο xda

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Ξεκλειδωσες μπουτλοαντερ έβαλες ρικοβερι?

ναι και στα δύο φίλε μου...

το τσεκάρω και αυτό!

παίδες το αρχειάκι xml που είναι για την αύξηση της έντασης του κινητού, με ποιο πρόγραμμα να το περάσω? το ES file με βγάζει access denied. Edited by vassilis018

Ευχαριστώ πολύ, αυτό ήταν τελικά!!

Αν υπάρχουν τίποτα tips για τη συγκεκριμένη rom, ευπρόσδεκτα!!

παίδες το αρχειάκι xml που είναι για την αύξηση της έντασης του κινητού, με ποιο πρόγραμμα να το περάσω? το ES file με βγάζει access denied.

Τι αρχείο είναι φιλέ μου? Που το βρίσκουμε? Κανει δουλεια?

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Καλησπέρα.. Έχω δοκιμάσει αρκετές ρομ και σε καμία δεν μπορώ να πιάσω 4G ενώ πιάνω με άλλες συσκευές κανονικά! Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω;

Τι αρχείο είναι φιλέ μου? Που το βρίσκουμε? Κανει δουλεια?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5542056#post5542056

δεν ξέρω αν κάνει δουλειά, γιατί ακόμα δεν μπόρεσα να το περάσω

Καλησπέρα.. Έχω δοκιμάσει αρκετές ρομ και σε καμία δεν μπορώ να πιάσω 4G ενώ πιάνω με άλλες συσκευές κανονικά! Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω;

Κι εγώ με CM12 και Cosmote δεν πιάνω, χάνει τελείως το σήμα, ενώ δεν είχα δοκιμάσει και παλιότερα με CM11 για να συγκρίνω.

Θα βάλω με την 1η ευκαιρία την SIM σε άλλη συσκευή να δω αν αυτή είναι το πρόβλημα.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Κι εγώ με CM12 και Cosmote δεν πιάνω, χάνει τελείως το σήμα, ενώ δεν είχα δοκιμάσει και παλιότερα με CM11 για να συγκρίνω.

Θα βάλω με την 1η ευκαιρία την SIM σε άλλη συσκευή να δω αν αυτή είναι το πρόβλημα.

Και στην 11s που ήμουν πάλι δεν έπιανα 4G! Πήρα και στην κοσμοτε για να το ενεργοποιησω αλλα πάλι τίποτα! Θα δοκιμάσω και με sim της Vodafone μπας και δω αλλαγή!

• Administrators
παίδες το αρχειάκι xml που είναι για την αύξηση της έντασης του κινητού, με ποιο πρόγραμμα να το περάσω? το ES file με βγάζει access denied.

Δοκίμασε αυτό που προτείνεται... root explorer.

Modpic.gif

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5542056#post5542056

δεν ξέρω αν κάνει δουλειά, γιατί ακόμα δεν μπόρεσα να το περάσω

Ευχαριστώ πολύ. Το έβαλα με solid explorer και περαστηκε μια χαρά . όντως ο ήχος δυνάμωσε αρκετα

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

ευχαριστώ athanaso δούλεψε:)

Ευχαριστώ πολύ. Το έβαλα με solid explorer και περαστηκε μια χαρά . όντως ο ήχος δυνάμωσε αρκετα

τπτ δεν κάνει, να σαι καλά :)

Δεν εχω κανενα πρόβλημα με cosmote και lte σε όλες τις rom που έχω βάλει,επίσης αυτο το αρχειο για τον ηχο το βάζαμε αρκετα παλια 22r,αν θυμάμαι καλά που υπήρχε οντως θέμα,τωρα σας χρειάζεται?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Σιγα μη βαλουμε oxygen.CM12s περιμενουμε ολοι, εκτος αν η oxygen ειναι κατι εξαιρετικο ...

Εγω πιο πολυ περιμενω την Oxygen, παρα την CM.

Αντε με τους απαραδεκτους στην Cyanogenmod, γελαει ο κοσμος.

Tελευταιοι και δρωμενοι θα παρουμε Lollipop.

Tην Oxygen θελω να δω τι features θα εχει, την cm δεν την βαζω εγω στο κινητο μου και ουτε ξανασχολουμαι με τους τυπαδες αυτους.

[/color]

Εψαξα κατα τυχη να δω το μερος που δηλωνεις,καλο,πολυ καλο,δεν το ηξερα αλλιως δεν θα εψαχνα αλλα οντως υπαρχει και οντως εισαι εκει!Home is where 127.0.0.1 is"[1] en "There's no place like 127.0.0.1":localhost!

Ξερω οτι ειμαι 'οφσαιντ' αλλα δεν μπορουσα να μην το σχολιασω,τα καλα και πρωτοτυπα να λεγονται,Καλημερα

Εγω πιο πολυ περιμενω την Oxygen, παρα την CM.

Αντε με τους απαραδεκτους στην Cyanogenmod, γελαει ο κοσμος.

Tελευταιοι και δρωμενοι θα παρουμε Lollipop.

Tην Oxygen θελω να δω τι features θα εχει, την cm δεν την βαζω εγω στο κινητο μου και ουτε ξανασχολουμαι με τους τυπαδες αυτους.

Παιδια χαχα ο καθενας εχει τις προτιμησεις του και τα δεδομενα του,δεν για ολους τα ιδια.Η κυανορομ για μενα ειναι καλη γρηγορη αλλα δεν την προτιμω για λογους ελαχιστης παραμετρποιησεις.Την οξυγονορομ,ακομα δεν την ειδαμε,το θεμα ειναι να υπαρχει υποστηριξη και υπαρχουν και προγραμματιστες στο ξντα(xda) χαχα που μας εξυπηρετουν,ας ειναι καλα τα παιδια.

Edited by sikuonas
σμικρυνση παραθεσης μυνηματος απο λαθος μου.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Δεν εχω κανενα πρόβλημα με cosmote και lte σε όλες τις rom που έχω βάλει,επίσης αυτο το αρχειο για τον ηχο το βάζαμε αρκετα παλια 22r,αν θυμάμαι καλά που υπήρχε οντως θέμα,τωρα σας χρειάζεται?

Έχεις κάνει κάποια επιπλέον ρύθμιση για lte ή έπιανες απο την αρχή κανονικά;;

Καλησπέρα, έχω σοβαρό πρόβλημα με την xenon. Την πέρασα χθες και μέχρι σήμερα το πρωί όλα καλά. Ξαφνικά όμως πριν από λίγο άρχισαν τα προβλήματα. Δεν μπορώ να πατήσω απάντηση σε εισερχόμενη κλήση, και όταν τα καταφέρω δεν τον ακούω. Προσπαθώ να κάνω κλήση και αργεί πάρα πολύ να πάει στην σελίδα που δείχνει ότι κάποιον καλώ. Και αντε και έφτασε εκεί, πάλι δεν ακούω... Ούτε με ανοικτή ακρόαση. Και αργεί πάρα πολύ να τερματίσει την κλήση σε φάση που ούτε στην αρχική σελίδα του τηλ δεν πάει. Λες και έχει κολλήσει. Μετά από 10-15 δευτερόλεπτα ξεκολλαει. Καμιά ιδέα;

Τελικά φλασαρα ξανά. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το αρχείο που δυναμώνει τον είχα που έβαλα;

Πολύ πιθανό να επηρέαζε

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks