aelarav Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 (edited) ρε παιδια λιγο την βοηθεια σαςπαρελαβα σημερα το oneplus 64gb(δωρο απο gearbest διαγωνισμο)..ενταξει για το τηλεφωνο δεν εχω λογια ειμαι κατοχος εδω και 10 μηνες lenovo k910 και πρωτη φορα επιασα στα χερια μου κινητο καλυτερο απο το δικο μου..δυστηχως λογω της μιας sim που εχει δεν μπορω να το κρατησω και αυριο παει στον κατοχο του...το τηλεφωνο εχει αριθμο μοντελου α0001 εκδοση 11.0-XNPH44S andoid 4.4.4 επειδη αυριο πρεπει να το δωσω και δεν εχω χρονο να διαβασω ολα τα post σας παρακαλω πειτε μου αν χρειαζετε να πειραξω κατι.δεν ειναι root και εχει μεσα μερικες κινεζιες οπως το baidu,mobomarket,dr.safety κτλ.. επισης μου βγαζει ενημερωση XNPH05Q Incremental την οποια δεν την κανει.. πιο πολυ με ενδιαφερει το root για να βγαλω κινεζιες και γιατι δεν κανει την ενημερωση...sorry παιδια παντα διαβαζω ολα τα θεματα και βοηθαω κι εγω σε πολλα τηλεφωνα που εχω φερει αλλα αυτο με επιασε απροετοιμαστο θερμη παρακληση παιδια την βοηθεια σας για να το δωσω αυριο Edited March 4, 2015 by aelarav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 μιας και σήμερα μου ήρθε και μένα στα χέρια μου το opo, έψαχνα ένα πιο απλό τρόπο για να το κάνω ρουτ, και έπεσα σε ένα toolbox που έχουν φτιάξει τα παιδιά από το xda και με το οποίο μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα εύκολα, και στη δική μου περίπτωση δούλεψαν όλα μια χαρά. Η διαδικασία περιγράφετε σε αυτό το βίντεο ( ), και υπάρχει λινκ στην περιγραφή του για να το κατεβάσει κανείς. Καλό θα ήταν να προστεθεί και υτο συους οδηγούς της πρώτης σελίδας. http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/toolbox-oneplus-one-toolbox-t2808987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Θεωρειται καλύτερο απο το wug bacon toolkit ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Θεωρειται καλύτερο απο το wug bacon toolkit ? δεν ξέρω να σου απαντήσω, απλά εγω το βρήκα, μου δούλεψε και επειδή δεν υπάρχει στην αρχική σελίδα θεωρώ ότι ένας από τους 2 οδηγούς πρεπει να μπει γιατί τα κανουν όλα εύκολα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 και γω σύμφωνα με αυτό το βίντεο το κανα root, μια χαρά είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Παιδιά όλα αυτά τα toolkits είναι πολύ εξυπηρετικα βέβαια εμείς οι γεροντες της παλιάς σχολής προτιμούμε τον παλιό καλό τρόπο adb commands που τον συνιστώ πρώτα από όλα για να ξέρεις τι κάνεις την ώρα που το κάνεις και δεύτερον για να αποφύγεις fake roots (ανεμογκαστρι) όπως έχει τύχει σε κάποιους συμφορουμιτες εδώ μέσα που έλεγαν ότι ξεκλειδωσαν bootloader και έκαναν root χωρίς να χάσουν τα δεδομένα από την συσκευη τους Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 (edited) ρε παιδια λιγο την βοηθεια σαςπαρελαβα σημερα το oneplus 64gb(δωρο απο gearbest διαγωνισμο)..ενταξει για το τηλεφωνο δεν εχω λογια ειμαι κατοχος εδω και 10 μηνες lenovo k910 και πρωτη φορα επιασα στα χερια μου κινητο καλυτερο απο το δικο μου..δυστηχως λογω της μιας sim που εχει δεν μπορω να το κρατησω και αυριο παει στον κατοχο του...το τηλεφωνο εχει αριθμο μοντελου α0001 εκδοση 11.0-XNPH44S andoid 4.4.4 επειδη αυριο πρεπει να το δωσω και δεν εχω χρονο να διαβασω ολα τα post σας παρακαλω πειτε μου αν χρειαζετε να πειραξω κατι.δεν ειναι root και εχει μεσα μερικες κινεζιες οπως το baidu,mobomarket,dr.safety κτλ.. επισης μου βγαζει ενημερωση XNPH05Q Incremental την οποια δεν την κανει.. πιο πολυ με ενδιαφερει το root για να βγαλω κινεζιες και γιατι δεν κανει την ενημερωση...sorry παιδια παντα διαβαζω ολα τα θεματα και βοηθαω κι εγω σε πολλα τηλεφωνα που εχω φερει αλλα αυτο με επιασε απροετοιμαστο θερμη παρακληση παιδια την βοηθεια σας για να το δωσω αυριο Βασικά, δεν είναι δική σου δουλειά κατά την γνώμη μου, να κάνεις κάτι.Το κινητό είναι καινούργιο και θα πάει στον ιδιοκτήτη.Κανε του ρούτ σου θέλεις και βγάλε αυτά που ανέφερες, κατά τα άλλα όπως είναι.Επειδή ίσως δεν καταλαβαίνω ακριβώς γιατί ρωτάς, ίσως να γίνεις πιο σαφής εάν δεν σε κάλυψα, και ότι μπορώ να σε βοηθήσω, κανένα πρόβλημα. Την αναβάθμιση προσπαθείς μάλλον να την κάνεις, έχεις κατεβάσει την ρομ αλλά σου ανοίγει στην recovery χωρίς να προχωράει; Εδώ θα βρεις για τα περί ενημέρωσης αναλυτικάhttps://forums.oneplus.net/threads/instructions-xnph05q-for-all-users-locked-or-unlocked-bootloader.265788/ Τώρα, εάν και καλά θέλεις να του βάλεις την καινούργια ρομ ξεκλείδωσέ το λέξεις τελείως πέρασε twrp recovery κατέβασε την ρομ από το σύνδεσμο που σου έδωσα και αφού έχεις κάνει μέσω την recovery, wipe, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, προηγμένο σβήσιμο, και σβήνεις τα πάντα ΕΚΤΌΣ πρόσεχε, ΕΚΤΌΣ την εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, διότι εκεί έχεις και την ρομ κατεβασμένη.Θα παρακολουθώ εάν χρειαστείς κάτι να σου απαντήσω, μην μασάς, δεν είναι τίποτα. Συγγνώμη, δεν είδα ότι ο φίλος Στέφανος σου είχε ήδη απαντήσει την ώρα που έγραφα, συγγνώμη Στέφανε. Edited March 4, 2015 by sikuonas περισσότερες πληροφορίες Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Η αναβάθμιση κατά πάσα πιθανότητα δεν γίνεται επειδή την cm την πέρασε το μαγαζι στην Κίνα από όπου το παρέλαβε ο φίλος η λύση είναι clean install σύμφωνα με τον οδηγό της πρώτης σελίδας Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 (edited) Τι να φλασαρω ρε παιδιά σήμερα;; Βαρεθηκα την CyanideL.. Πείτε καμία ιδέα! XenonHD σταθερή και λειτουργική,η τελευταία είναι στις 19/02 και η επόμενη περίπου 2 εβδομάδες μετά, από την στιγμή που θα βγει η 5.1 https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934531838 Edited March 4, 2015 by sikuonas διόρθωση λάθους Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 (edited) φιλοι μου χιλια ευχαριστω για τις απαντησεις σας.ο λογος που δεν κανει ενημερωση σιγουρα ειναι η rom απο το gearbest.να κανω κατευθειαν clean install?μετα τυχον ενημερωσεις θα γινονται κανονικα?η να το κανω μονο root και να αφαιρεσω τις κινεζιες και να το δωσω?και παλι ευχαριστω και ποιον οδηγο απο την πρωτη σελιδα?του efrai? η του davout? ολα καλα παιδια ακολουθησα την συμβουλη του stef εκανα clean install και το κινητο ειναι καθαρο χωρις κινεζιες με την XNPH05Q 64GB περασμενη και ετοιμο για παραδοση στον κατοχο του.μια ερωτηση μονο.αν βγαλει στο μελλον ενημερωση την κανουμε κανονικα?η την αποφευγουμε οπως πχ σε lenovo απο κινα?ευχαριστω --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited March 5, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Δεν θα την κάνει, γιατί άμα την κάνει θα είναι για την ρομ που υπάρχει τώρα, δηλαδή Κινέζικη. Μόλις βγει η διεθνή (oxygenOS & cyanogen), τότε θα την περάσει χειροκίνητα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 ολα καλα παιδια ακολουθησα την συμβουλη του stef εκανα clean install και το κινητο ειναι καθαρο χωρις κινεζιες με την XNPH05Q 64GB περασμενη και ετοιμο για παραδοση στον κατοχο του.μια ερωτηση μονο.αν βγαλει στο μελλον ενημερωση την κανουμε κανονικα?η την αποφευγουμε οπως πχ σε lenovo απο κινα?ευχαριστω Δεν θα την κάνει, γιατί άμα την κάνει θα είναι για την ρομ που υπάρχει τώρα, δηλαδή Κινέζικη. Μόλις βγει η διεθνή (oxygenOS & cyanogen), τότε θα την περάσει χειροκίνητα. Οι περισσότεροι την κάνουμε (και σε σένα θα γίνει κανονικά - αφού έκανες clean install) απλά περιμένουμε μερικές μέρες για "αναγνωση" εντυπώσεων απο άλλους χρήστες. Απλως, στο τέλος Μαρτίου θα "προκύψουν" ΔΥΟ εκδόσεις Lollipop/5 και ο χρήστης θα έχει να επιλέξει Cyanogen ή Oxygen OS Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Δείτε εδώ ωραία πράγματα στη σημερινή slimSaber.. [ATTACH]57717[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 (edited) Και φυσικά φλασάρω άμεσα, ευχαριστώ. Κρίμα αν και ωραία ρομ, δεν έχει καθόλου παραμετροποίηση των πλήκτρων της μπάρας πλοήγησης....την έβγαλα άμεσα. Σε ευχαριστώ πάντως, θα την έχω σοβαρά υπόψιν για αργότερα. Edited March 5, 2015 by sikuonas πρόσθεση, συμπέρασμα δοκιμής. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 (edited) μαγκες λιγο την βοηθεια σας..ενω χθες το βραδυ περασα clea install την cm-11.0-XNPH05Q και ολα οκ στα καλα καθουμενα σταματησε να δουλευει το play store...ενω χθες ολα οκ και κατεβασα εφαρμογες σημερα μπανει στο play store αλλα οταν πας να κατεβασιες λεει σφαλμα συνδεσης...δοκιμασα ολα τα κλασσικα reboot διακοπη play store και εκκαθαριση δεδομενων τπτ..βοηθεια υπαρχει περιπτωση να φταιει ο nova launcher που εβαλα? Edited March 5, 2015 by aelarav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Κανε ενα wipe cache k dalvik/art cache.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Και φυσικά φλασάρω άμεσα, ευχαριστώ. Κρίμα αν και ωραία ρομ, δεν έχει καθόλου παραμετροποίηση των πλήκτρων της μπάρας πλοήγησης....την έβγαλα άμεσα. Σε ευχαριστώ πάντως, θα την έχω σοβαρά υπόψιν για αργότερα. Βρες κανά xposed module για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 σε ευχαριστω αλλα ειμαι 'κολλημενος' και στην εκαστοτε ρομ εχω ως προυποθεση την ημερομηνια στην μπαρα ειδοποιησεων (απαραιτητα) και φυσικα οχι εξτρα εφαρμογες σε πραγματα που η ιδια η ρομ ανετα μπορει να ενσωματωσει.Ειναι παραξενια μου,το xposed δεν το θελω καθολου,μονο το module το οποιο κοροιδευει την εφαρμογη που δεν δουλευει με ρουτ,στις οποιες αποφευγω,μονο οταν πραγματικα δεν γινεται αλλιως. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 σε ευχαριστω αλλα ειμαι 'κολλημενος' και στην εκαστοτε ρομ εχω ως προυποθεση την ημερομηνια στην μπαρα ειδοποιησεων (απαραιτητα) και φυσικα οχι εξτρα εφαρμογες σε πραγματα που η ιδια η ρομ ανετα μπορει να ενσωματωσει.Ειναι παραξενια μου,το xposed δεν το θελω καθολου,μονο το module το οποιο κοροιδευει την εφαρμογη που δεν δουλευει με ρουτ,στις οποιες αποφευγω,μονο οταν πραγματικα δεν γινεται αλλιως. Έχει ημερομηνία :) [ATTACH]57759[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 (edited) Έχει ημερομηνία :) [ATTACH]57759[/ATTACH] Έχεις δίκιο και φτιάχτηκα που το είδα, μετά πήγα στα πλήκτρα, δεν είχε παραμετροποίηση και αλλαγή θέση, γι'αυτό και την έβγαλα.Από το λίγο όμως που είδα, έτρεχε καλά.Ευχαριστώ πάντως. ΥΓ.με την xenonHD έχω καλομάθει, έχει όλες τις επιλογές που μπορεί να έχουν τα πλήκτρα, διπλό και παρατεταμένο πάτημα, αλλαγή θέσεις κλπ. Edited March 6, 2015 by sikuonas πρόσθεση στοιχείων Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Καλημέρα τι έγινε, το έκλεισε το μαγαζί η cyanogen; απο 4/3 δεν έχει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Καλημέρα τι έγινε, το έκλεισε το μαγαζί η cyanogen; απο 4/3 δεν έχει τίποτα Σαν τι να εχει δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manpil Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Σαν τι να εχει δηλαδη? Εννοεί τις nightlies για CM12. Καλημέρα τι έγινε, το έκλεισε το μαγαζί η cyanogen; απο 4/3 δεν έχει τίποτα Διάβασα κάπου ότι αργούν γιατί η επόμενη nightly θα βγει με android 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Αυτό κάνει την παρούσα έκδοση σταθερή και όχι nightly.Καλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Κάποιο πρόβλημα έχουν με το oneplus. Όταν λυθεί θα βγουν κανονικά και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts