charlatanos Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Χαίρομαι που σε βοήθησε το σχόλιο, γι'αυτό είμαστε εδώ, για να βοηθάει ο ένας τον άλλο. Σου παραθέτω μια σελίδα σταθμός για το κινητό μας, από την οποία θα βρεις πολλές απαντήσεις σε τέτοιου είδους ερωτήματα.Επίσης, εάν κοιτάξεις λίγο και το νήμα καλύτερα, θα βρεις παρόμοιες ερωτήσεις και απαντήσεις. Εδώ ο σύνδεσμος:http://forum.xda-developers.com/oneplus-one?styleid=18#romList Ναι φίλε τα έχω τσεκάρει αυτά! ;) Σε ευχαριστώ πολύ όμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VentriC Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Μολις περασα το τελευταιο Build Validus χωρις να εγκαταστησω καποιο kernel και να ενα γρηγορο Antutu test... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Αυτό εδώ λες.? Το έκανα off αλλά δε τη διώχνει... Αρχικη οθονη, επιλογες απο το αριστερο πληκτρο και μετα θα σου βγαλει για συντομευσεις wigdet κτλ. Εκει εχει ενα βελακι λογικα που το επιλεγεις και σε πηγαινει σε ρυθμισεις αρχικης οθονης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Φώτη στη cm12 δεν είναι έτσι (ακόμα τουλάχιστον) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Ένα θέμα που μου συμβαίνει είναι ότι κατά τις κλήσεις μου δείχνει θολές κάποιες φωτο που έχω στις επαφές μου. Υπάρχει άραγε κάποια εξήγηση, λύση; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Φώτη στη cm12 δεν είναι έτσι (ακόμα τουλάχιστον) Σορρυ, δεν το γνωριζα. Νομιζα ηταν το ιδιο η στο περιπου τουλαχιστον με την cm11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Ένα θέμα που μου συμβαίνει είναι ότι κατά τις κλήσεις μου δείχνει θολές κάποιες φωτο που έχω στις επαφές μου. Υπάρχει άραγε κάποια εξήγηση, λύση; Σε όλες τις επαφές ή σε συγκεκριμένες; Δηλαδή και σ' αυτές που έχεις βάλει για εικόνα μία φωτογραφία από αυτές που έχεις αποθηκευμένες μέσα στο κινητό σου ή μονό σ' αυτές που παίρνουν με κάποιο τρόπο τις εικόνες από κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Σε όλες τις επαφές ή σε συγκεκριμένες; Δηλαδή και σ' αυτές που έχεις βάλει για εικόνα μία φωτογραφία από αυτές που έχεις αποθηκευμένες μέσα στο κινητό σου ή μονό σ' αυτές που παίρνουν με κάποιο τρόπο τις εικόνες από κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης; Σε αυτές που έχω βάλει από φωτο που έχω στο τηλ μου Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Σε αυτές που έχω βάλει από φωτο που έχω στο τηλ μου Κατά διαστήματα έχει γραφτεί ότι φταίει το sync που κάνει το κινητό με το Google account σου. Οι servers της δεν κρατάνε τις φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση και αυτό φαίνεται κατά την κλήση. Εμένα μου είχε συμβεί πολύ παλιά, ήταν είχα ακόμη το HTC Desire, και από τότε δεν μου παρουσιάστηκε ξανά. Για δοκίμασε να αλλάξεις ή να βάλεις μια εικόνα σε μια επαφή από κάποιο κινητό που βρίσκεται δίπλα σου και κάμε μία κλήση να δούμε αν η εικόνα θα είναι καθαρή. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Κατά διαστήματα έχει γραφτεί ότι φταίει το sync που κάνει το κινητό με το Google account σου. Οι servers της δεν κρατάνε τις φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση και αυτό φαίνεται κατά την κλήση. Εμένα μου είχε συμβεί πολύ παλιά, ήταν είχα ακόμη το HTC Desire, και από τότε δεν μου παρουσιάστηκε ξανά. Για δοκίμασε να αλλάξεις ή να βάλεις μια εικόνα σε μια επαφή από κάποιο κινητό που βρίσκεται δίπλα σου και κάμε μία κλήση να δούμε αν η εικόνα θα είναι καθαρή. Δηλαδή δεν υπάρχει λύση; και Πώς γίνεται αυτό να σημαίνει σε κάποιες και όχι σε όλες; δεν είναι όλες στους ίδιους servers? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Με ανοιχτους συγχρονισμους και Internet πήγαινε σε μια επαφη και σε 5 δευτερόλεπτα θα καθαρίσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Με ανοιχτους συγχρονισμους και Internet πήγαινε σε μια επαφη και σε 5 δευτερόλεπτα θα καθαρίσει.. OK έφτιαξε;) Αν και μου φαίνεται περίεργο, μιας και ο συγχρονισμός είναι on πάντα, όπως και το internet είτε μέσω WiFi είτε μέσω data Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Μετα απο καθε φλασαρισμα ρομ τα ιδια τραβαω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Γιαυτό κοψτο το άθλημα Νικόλα πάρε iPhone να ησυχασεις :p Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Μετα απο καθε φλασαρισμα ρομ τα ιδια τραβαω.. Λες να φταίει αυτό; χτες έβαλα την τελευταία validus.... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Ναι ναι..Σε όλες τις επαφές πρέπει να το κάνεις καθε φορά. Εγω πηγα σε slimsaber με Ακ έκανα ενα τρελο performance setup.. Παει απίστευτα [ATTACH]57315[/ATTACH][ATTACH]57316[/ATTACH][ATTACH]57317[/ATTACH][ATTACH]57318[/ATTACH][ATTACH]57319[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Πέρασα το gravity box και μετα απο επανεκίνηση μου εμφάνισε 3 εικονικά κουμπιά κάτω. Εψαξα παντού να τα βγάλω αλλά δεν μπόρεσα. Ξέρει κανεις πως μπορω να τα εξαφανισω...? Συγνώμη αν το έγραψα σε λάθος μέρος. Ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Άντε ποτέ θα έρθει το Lolipop 5.0?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Άντε ποτέ θα έρθει το Lolipop 5.0?????? Official αναμενεται συντομα αλλα παντα μπορεις να δοκιμασεις καποια unofficial (ειναι παρα πολυ καλες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Άντε ποτέ θα έρθει το Lolipop 5.0?????? Ελπιζω να μην δωσουν την 5, αλλα την 5.0.2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Το σημαντικό είναι να έρθει η lollipop. Μετά, τα updates που είναι να ακολουθήσουν... θα ακολουθήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Το σημαντικό είναι να έρθει η lollipop. Μετά, τα updates που είναι να ακολουθήσουν... θα ακολουθήσουν. Αν τα επομενα update που θα βγαλουν μεχρι την 5.0.2, παρουν ιδιο χρονο οπως πηρε - θα παρει η 5.0 να βγει, τελος του χρονου θα πιασουμε. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Δεν με κατάλαβες... Το θέμα είναι να γίνει η αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Ελπιζω να μην δωσουν την 5, αλλα την 5.0.2 :) Γιατί δε τη βάζεις για δοκιμή, να σου φύγει και η περιέργεια? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Την 5.0.2 θα δώσουν βρε παιδιά Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts