Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω το 1+1 μια εβδομάδα περίπου (είχα το iphone 5s), όλα οκ μέχρι στιγμής, πέρασα και το τελευταίο update 05Q μέσω ΟΤΑ. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς σώζει το backup, με adb -all το αρχείο είναι περίπου 150Μb. Δηλ. οταν δώσουν το καινούργιο OxygenOS, με flash την rom θα χαθούν όλα, θα μπορώ να επαναφέρω με restore τα πάντα? (apps, settings, etc). Edited by HuskerDu

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Έχω το 1+1 μια εβδομάδα περίπου (είχα το iphone 5s), όλα οκ μέχρι στιγμής, πέρασα και το τελευταίο update 05Q μέσω ΟΤΑ. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς σώζει το backup, με adb -all το αρχείο είναι περίπου 150Μb. Δηλ. οταν δώσουν το καινούργιο OxygenOS, με flash την rom θα χαθούν όλα, θα μπορώ να επαναφέρω με restore τα πάντα? (appa, settings, etc).

Κατα πασα περιπτωση, δεν θα παρεις οτα την οξιτζεν αλλα την cm lollipop.

Κατα πασα περιπτωση, δεν θα παρεις οτα την οξιτζεν αλλα την cm lollipop.

δεν εννοώ το incremental update της CM, αλλά το καινούργιο OxygenOS της ΟnePlus που θα δοθεί τον Μάρτιο, μόνο flashάροντας το κινητό θα μπορείς να το περάσεις (δεν είμαι root).

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

[ΕΡΩΤΗΣΗ]

Στο AdBlock Plus πως μπορώ να προσθέσω το void.gr list?

Μου κόβει κανονικά τις διαφημίσεις, αλλά τις περισσότερες ελληνικές τις αφήνει να περάσουν...

Ρίξε μια ματιά εδώ και εάν το φλασάρεις, ποια μου σε παρακαλώ εάν σου κόβει τις Ελληνικές διαφημίσεις.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1916098

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Παιδιά τι παραπάνω μας δίνει αν ξεκλειδωσουμε τον bootloader?

Μετά από καιρό μπορεί να αποφασίσεις να βάλεις κάποια custom ROM στο κινητό σου, για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις ανοιχτό το bootloader.. Με το που τον ανοίξεις, αυτομάτως χάνεις τα πάντα από το κινητό, γι αυτό καλό είναι να το κάνεις με το που πάρεις τη συσκευή. πριν από οτιδήποτε άλλο.

βέβαια δεν είναι αυτός ο μόνος λόγος, είναι άπειροι για την ακρίβεια.. αλλά είναι ο κυριότερος για τους περισσότερους από εμάς!

Edited by peritrima

καλησπερα!

θελω να βαλω μια 5.0.2 στο κινητο αλλα με SOT πανω απο 5 ωρες.

καμμια ιδεα;

το κινητο δεν ειναι δικο μου και θελω μια stable για να μην αλλαζει συχνα

merci!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

καλησπερα!

θελω να βαλω μια 5.0.2 στο κινητο αλλα με SOT πανω απο 5 ωρες.

καμμια ιδεα;

το κινητο δεν ειναι δικο μου και θελω μια stable για να μην αλλαζει συχνα

merci!

Δεν υπαρχει stable 5.0.2 ακομα. Αν θες stable και τοσες ωρες σιγουρα οθονης κατεβασε Slim kitkat 9 stable

Δημήτρης

Δεν υπαρχει stable 5.0.2 ακομα. Αν θες stable και τοσες ωρες σιγουρα οθονης κατεβασε Slim kitkat 9 stable

α μαλιστα οκ χιλια ευχαριστω!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Θέλω να κάνω root αλλά να κρατήσω το ota updates, δε σκοπεύω να αλλάξω rom, μόνο το root με ενδιαφέρει. Μπορώ να το κάνω χωρίς να βάλω custom recovery?

Έκανα update και είχα τις αποσυνδέσεις στο wifi μετά από κλείδωμα της οθόνης. Όλα διορθώθηκαν με αλλαγή της ρύθμισης της ζώνης wifi που την έθεσα μόνο σε 2.4GHz...

Μπαταρία στα ίδια... Με τη χρήση που κάνω με 3G Manager εγκατεστημένο 1,5 μέρα σίγουρα... :)

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θέλω να κάνω root αλλά να κρατήσω το ota updates, δε σκοπεύω να αλλάξω rom, μόνο το root με ενδιαφέρει. Μπορώ να το κάνω χωρίς να βάλω custom recovery?

Μπορείς... εγω έτσι είμαι και έλαβα ΟΤΑ κανονικά

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά τι παραπάνω μας δίνει αν ξεκλειδωσουμε τον bootloader?

Μα φυσικά για να κάνεις root, ή να αλλάξεις rom και να παίρνεις καλού κακού κανα image backup (nandroid backup). Το πάρτι πάντως ξεκινάει με root... :eek:

Edited by sniperbill

Ευχαριστώ για την απάντηση, έψαξα λίγο στο xda και το έκανα ήδη root χωρίς custom recovery απλά με ένα temporary boot image.

Να περάσω το franco.kernel ? Τι κερδίζω με αυτό?

Edited by morpheusgr

Μετά από καιρό μπορεί να αποφασίσεις να βάλεις κάποια custom ROM στο κινητό σου, για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις ανοιχτό το bootloader.. Με το που τον ανοίξεις, αυτομάτως χάνεις τα πάντα από το κινητό, γι αυτό καλό είναι να το κάνεις με το που πάρεις τη συσκευή. πριν από οτιδήποτε άλλο.

βέβαια δεν είναι αυτός ο μόνος λόγος, είναι άπειροι για την ακρίβεια.. αλλά είναι ο κυριότερος για τους περισσότερους από εμάς!

Το λέω γιατί θυμάμαι να είναι ξεχωριστά η διαδικασία για να ξεκλειδωσεις τον bootloader και άλλη για root. Εγώ πάντως όταν έκανα root μπόρεσα και πέρασα custom recovery και lollipop.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για δοκιμαστε την colorOS Camera.

Λιγο που την δοκιμασα, οι φωτο δεν εχουν καμια σχεση.

Τα plug ins τα κάνεις install ένα προς ένα;

Τι εννοεί μετά την εγκατάσταση να κάνεις clear στην εφαρμογή της κάμερας; ποιάς εφαρμογής ; της καινούργιας;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τα plug ins τα κάνεις install ένα προς ένα;

Τι εννοεί μετά την εγκατάσταση να κάνεις clear στην εφαρμογή της κάμερας; ποιάς εφαρμογής ; της καινούργιας;

Ναι, κατεβαζεις οποια θες και τα κανεις install.

Μονο μεχρι 5 παιρνει.

Τα κανεις install και μετα πας στις εφαρμογες και κανεις clear data στην καμερα αυτη (οχι στις αλλες)

Και θελει quickpic/gallery για να δεις τις φωτο.

Παντως η φωτογραφικη λιγα πραγματα οπως και να εχει. Το 930 που εχω βγαζει πολυ καλυτερες (με πολυ λιγοτερο θορυβο)

Μάλιστα.....Και ποια καυτά την γνώμη σου είναι τα 5 πιο must have?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν την εχω δοκιμασει εκτενως ακομα.

Εχω ξενερωσει πολυ παντως με την καμερα του, ο θορυβος ειναι παραδεκτος.

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks