prioxxx Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ηρθε σε κανεναν το εν λογω update? Δεν είναι και κανεις μας στοκ :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Δεν είναι και κανεις μας στοκ :p[/QUOT Κι εγω που εχω στοκ τι καταλαβα? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 δεν μπορεις να την περασεις γιατι λειπει το framework του color os. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Δηλαδη δεν μπορει να περαστει η color os (ολοκληρη η rom) στο 1+1? Το κινεζικο 1+1 με color os δεν ερχεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Δεν είναι και κανεις μας στοκ :p[/QUOT Κι εγω που εχω στοκ τι καταλαβα? :P Αν είσαι φουλ στοκ απλα περιμένεις να ερθει.. Οι περισσοτεροι είμαστε στην lollipop Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Αν είσαι φουλ στοκ απλα περιμένεις να ερθει.. Οι περισσοτεροι είμαστε στην lollipop Ειμαι λατρης των στοκ εκδοσεων! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Αν είσαι φουλ στοκ απλα περιμένεις να ερθει.. Οι περισσοτεροι είμαστε στην lollipop Εχει βγει lollipop για το oneplus? Συγγνωμη που ρωταω αλλα δεν εχω ιδεα...Ειμαι εντελως ασχετος στο 1+1 (ερχομενος απο g2-g3-note3-z3) και δεν ξερω αν υπαρχει καποια καλη ρομ η γενικοτερα αν πρεπει να ρουταρω κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Εχει βγει lollipop για το oneplus? Συγγνωμη που ρωταω αλλα δεν εχω ιδεα...Ειμαι εντελως ασχετος στο 1+1 (ερχομενος απο g2-g3-note3-z3) και δεν ξερω αν υπαρχει καποια καλη ρομ η γενικοτερα αν πρεπει να ρουταρω κτλ.. Επίσημα την αλλη εβδομαδα. Ηδη κυκλοφορούν ανεπίσημα πολλές και καλες σταθερές Ρομ. Αλλα εαν δεν θες να ασχοληθεις με ξεκλειδωματα κλπ μπορείς να περιμένεις να δουμε τι θα πάρουμε επίσημα. Και οτι αποριες έχουμε θα τις λύσουμε εδώ μέσα . Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Επίσημα την αλλη εβδομαδα. Ηδη κυκλοφορούν ανεπίσημα πολλές και καλες σταθερές Ρομ. Αλλα εαν δεν θες να ασχοληθεις με ξεκλειδωματα κλπ μπορείς να περιμένεις να δουμε τι θα πάρουμε επίσημα. Και οτι αποριες έχουμε θα τις λύσουμε εδώ μέσα . Επειδη μολις το πηρα (για ψυχολογικους λογους και μονο) :p δεν θα το ρουταρω η ξεκλειδωσω κτλ. Οποτε περιμενω το επισημο το οποιο θα ερθει ota? Για να μην σε ζαλιζω εχεις καποιο λινκ για να δω τι αλλαγες φερνει? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Επειδη μολις το πηρα (για ψυχολογικους λογους και μονο) :p δεν θα το ρουταρω η ξεκλειδωσω κτλ. Οποτε περιμενω το επισημο το οποιο θα ερθει ota? Για να μην σε ζαλιζω εχεις καποιο λινκ για να δω τι αλλαγες φερνει? Ευχαριστω! Mια σελιδα πισω λεει για την cm11s. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Δηλαδη δεν μπορει να περαστει η color os (ολοκληρη η rom) στο 1+1? Το κινεζικο 1+1 με color os δεν ερχεται? Μπορει να περαστει. Δες στο xda για τα images. Συνηθως οχι. Απο οσο ξερω το στελνουν στην Ελλαδα με CM11s rooted ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδη μολις το πηρα (για ψυχολογικους λογους και μονο) :p δεν θα το ρουταρω η ξεκλειδωσω κτλ. Οποτε περιμενω το επισημο το οποιο θα ερθει ota? Για να μην σε ζαλιζω εχεις καποιο λινκ για να δω τι αλλαγες φερνει? Ευχαριστω! Εγω για ψυχολογικους λογους :P λεπτα μετα που το ειχα στα χερια μου ειχε γινει unlock ο bootloader, root και αλλη rom Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 καλησπέρα στην παρέα, ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος για να περάσω από color os σε cyanogenmod ή validus ? έχω δει αρκετά βιντεάκια αλλά θα ήθελα και τη γνώμη από σας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 καλησπέρα στην παρέα, ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος για να περάσω από color os σε cyanogenmod ή validus ? έχω δει αρκετά βιντεάκια αλλά θα ήθελα και τη γνώμη από σας.. CLEAN INSTALL (FORMAT) ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ CYANOGEN 44S Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) CLEAN INSTALL (FORMAT) ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ CYANOGEN 44S απλά αν το κάνω με αυτό τον τρόπο είναι λάθος ? με αυτή τη ρομ που είναι flashable με το stock recovery.(http://www.mediafire.com/download/q21lkzp3ipzyk9x/cm-11.0-XNPH22R-bacon-signed.zip) κάποτε υπήρχε και στο site της CYANOGEN αλλά το αφαίρεσαν. edit:από οτι διαβάζω με αυτό τον τρόπο δεν δουλεύει το ota update. Edited February 9, 2015 by georger_volos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Ακομα τιποτα οσο αναφορα το μικρο official update... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Οι εκτός θέματος (και ουσίας) συζητήσεις (κόντρες) έφυγαν. Παρακαλώ να επικεντρωθούμε στα της συσκευής και μόνο περιορίζοντας τις ανούσιες κοκορομαχίες. Όλοι εδώ το hobby μας κάνουμε, δεν υπάρχει λόγος να "τρωγόμαστε" κατά αυτό τον τρόπο. Φιλε Θαναση,προς θεου ουτε φαγωθηκαμε ουτε κοκορομαχησαμε.ισως το πηρες λιγο στραβα αν και θα επρεπε να γραψω,'που εφτασε αισιως στη 2.45'. Τσακωμος,επιδειξη η οτιδηποτε αλλο με τον φιλο σε καμια περιπτωση,ουτε το πηρα κατα αυτον τον τροπο. Συγνωμη παντως που εδωσα κακη εντυπωση,ο γραπτος λογος ειναι λιγο,,πρεπει να ειμαστε ακριβεις,εδω που τα λεμε. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Εντάξει δεν τρέχει τίποτα... συνεχίζουμε στα της συσκευής. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Παιδια καλη σας μερα. Ζητω προκαταβολικα συγγνωμη αν το ποσταρω στο λαθος σημειο, αλλα ειλικρινα εχω πελαγωσει. Στο 1+1 εκει που δειχνει οτι εχω τερμα σημα, σε ανυποπτες στιγμες και οποτε του ερθει, οποτε παω να κανω μια κληση μου γραφει οτι δεν μπορει να συνδεθει στο δικτυο. (αν παω στις ρυθμισεις βλεπει κανονικα την cosmote). Η μπαρα με το σημα πανω λειτουργει κανονικα αλλα δεν μπορω να κανω ουτε να λαβω κληση...Μεχρι στιγμης εχει συμβει σε 2 μερες 3 φορες. Mολις κανω restart το τηλεφωνο φτιαχνει αμεσως. Μεχρι να κανω restart ομως δεν λειτουργει με τιποτα. Το ιδιο ακριβως σε ενα oppo find 7a που ειχα πριν 3 μερες. Σκεφτηκα οτι ειναι ισως να ειναι η sim αλλα σε ενα xperia z3 που ειχα πριν δεν το αντιμετωπισα ποτε... Εχει συμβει σε κανεναν? Ανησυχω ιδιαιτερα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Άλλαξε την σιμ για αρχή καλύτερα να δώσεις πέντε ευρώ παρά να ταλαιπωρηθεις άσκοπα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Άλλαξε την σιμ για αρχή καλύτερα να δώσεις πέντε ευρώ παρά να ταλαιπωρηθεις άσκοπα Καταρχας σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Το εχω ηδη σκοπο να το κανω, απλα μου κανει εντυπωση που στο z3 δεν ειχα θεμα, απο την αλλη ειχα ομως και στο oppo find 7a. εντωμεταξυ το 1+1 εχει 2 sim trays μια για micro και μια για nano. Λεω να παω σε nano και βλεπουμε. Ο λογος που το εθεσα σαν ερωτημα ειναι μηπως και το εχει αντιμετωπισει ξανα κανεις (κατι σε σχεση με baseband κτλ) και θα μπορουσα να κανω κατι σε θεμα software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Το baseband στην κιτ κατ δεν έχει αλλάξει αν είσαι ρουτ και έβαλες λολιποπ σου πέρασε και καινούργιο modem Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 (edited) Καλημερα σας. Μερικες ερωτησεις και απο εμενα που ειμαι νεος χρηστης του ΟΡΟ εδω και 2 ημερες. 1) Ξερει κανεις πως μπορω να κανω rearrange τις εφαρμογες που εμφανιζονται οταν πατησουμε τις "τελείες" που βρισκονται by default στο κεντρο της συσκευης; Απ΄οτι εχω καταλαβει τις κανει sort αλφαβητικα αλλα εγω θα ηθελα να τις αλλαξω σειρα, απλα δεν εχω βρει τον τροπο. 2) Ειχα ενα Iphone 4 εδω και 4 χρονια και ειχα μεσα ~3100 φωτογραφιες & video (!). Εκανα transfer τις φωτο στο OPO μεσω MobileTrans και οντως μεταφερθηκαν 3100 αρχεια στο OnePlus One. Μετα ξεκινησε ο αυτοματος συγχρονισμος με το Google+ Photos. Τα θεματα που εχω ειναι 2. Καταρχην ειναι πολυ αργο το upload των φωτογραφιων (σπιτι εχω 11Mbps μετρημενα και ειμαι ηδη στο 2 24ωρο uploading των φωτο). Ειναι φυσιλογικο; Το δευτερο προβλημα που εχω ειναι οτι ενω εχω 3100 φωτο, στο Google photos εχει ανεβασει 4300 (!!). Εχω ξετσεκαρει να βλεπω τις φωτο απο το Google Drive etc, οποτε η απορια μου ειναι που βρηκε τις υπολοιπες 1200 φωτο το Google photos; Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια βοηθεια. Edited February 10, 2015 by dathanassiou Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Για το πρώτο θέμα σου δεν γίνεται αυτό που θες με τον default launcher πρέπει να εγκαταστησεις άλλον πχ νοβα για το δεύτερο θέμα σου δεν έχω ιδέα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Το baseband στην κιτ κατ δεν έχει αλλάξει αν είσαι ρουτ και έβαλες λολιποπ σου πέρασε και καινούργιο modem Tωρα ειναι unrooted και φοραει cyanogenmodversion 11.0-XNPH44S Το πηρα μεταχειρισμενο γιαυτο ρωταω, αλλα απο οτι φαινεται ειναι απειραχτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Νομίζω ότι είναι θέμα σιμ άλλαξε την και μετά βλέπουμε Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Καλημερα σας. Μερικες ερωτησεις και απο εμενα που ειμαι νεος χρηστης του ΟΡΟ εδω και 2 ημερες. 1) Ξερει κανεις πως μπορω να κανω rearrange τις εφαρμογες που εμφανιζονται οταν πατησουμε τις "τελείες" που βρισκονται by default στο κεντρο της συσκευης; Απ΄οτι εχω καταλαβει τις κανει sort αλφαβητικα αλλα εγω θα ηθελα να τις αλλαξω σειρα, απλα δεν εχω βρει τον τροπο. Το δοκιμασα σε εμενα και δουλευει κανονικα με παρατεταμενο πατημα σε ενα απο τα εικονιδια και κινηση του οπου επιθυμεις στην σειρα...μου αλλαξε ακομα και την θεση των τελειων που λες... Το τηλεφωνο μου ΔΕΝ ειναι routed (Οτι σημαινει αυτο... :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts