Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εβαλα και γω να δοκιμασω boeffla kernel με governor smoove - performance.

Δουλευει ψηλα με το παραμικρο και αυτος,εντυπωσεις απο αυριο λογικα.

Εγώ τον έχω με smoove standard. Μηπως η Performance του smoove κρατάει το cpu μονίμως στην max freq? Το τσέκαρες? Περιμένω εντυπώσεις από battery φίλε μου ☺

Επειδή είδα ότι έγινε αντικείμενο ενδιαφέροντος η βέλτιστη τιμή του readahead size, θέλω να πω πως ναι μεν όταν μεταφέρουμε μεγάλα αρχεία η υψηλή τιμή του readahead size βοηθάει στο performance και φυσικά εκεί παρατηρούμε έντονη διαφορά στην απόδοση αλλά το android στις συνεχείς λειτουργίες του διαχειρίζεται πολύ μικρά αρχεία και εκεί μία τιμή στα 256KB έως το πολύ 512KB έχει πολύ υψηλότερη απόδοση.

Πόσες φορές άλλωστε καθημερινά μεταφέρουμε μεγάλα αρχεία?

Επίσης δεν είναι τυχαίο που σε Nexus & OnePlus One όλοι οι γνωστοί kernel developers βάζουν το πολύ default τιμή 512KB και ελάχιστοι 1024KB max, πιο πολύ γιατί κάπου εκεί είναι μία μέση λύση.

Διαφωτιστικό. Ευχαριστούμε ☺

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Είναι κανένας με f2fs file system και αξίζει όντως τον κόπο η μετάβαση από το ext4 όπως λένε οι πιο πολλοί?

"It's nice to be important but it's more important to be nice"

Nexus 6P Graphite Black 64gb

HTC Nexus 9

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδή είδα ότι έγινε αντικείμενο ενδιαφέροντος η βέλτιστη τιμή του readahead size, θέλω να πω πως ναι μεν όταν μεταφέρουμε μεγάλα αρχεία η υψηλή τιμή του readahead size βοηθάει στο performance και φυσικά εκεί παρατηρούμε έντονη διαφορά στην απόδοση αλλά το android στις συνεχείς λειτουργίες του διαχειρίζεται πολύ μικρά αρχεία και εκεί μία τιμή στα 256KB έως το πολύ 512KB έχει πολύ υψηλότερη απόδοση.

Πόσες φορές άλλωστε καθημερινά μεταφέρουμε μεγάλα αρχεία?

Επίσης δεν είναι τυχαίο που σε Nexus & OnePlus One όλοι οι γνωστοί kernel developers βάζουν το πολύ default τιμή 512KB και ελάχιστοι 1024KB max, πιο πολύ γιατί κάπου εκεί είναι μία μέση λύση.

έχεις εν μέρη δίκαιο φυσικά αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι

ο δίσκος είναι χωρισμένος block size του filesystem και το read ahead έχει να κάνει με το πόσα τέτοια block θες να διαβάσει κάθε φορά (για αυτό και τα νούμερα που έδωσα 512,1025,2048)

αυτό το νούμερο πρέπει να είναι χ2 η χ4 από το φυσικό size του δίσκου (αφού μιλάμε για ssd(nand) είναι 512)

άρα εάν του βάλεις 256 κάνεις κακό πάρα καλό

σε όλους τους ssd για αυτό γίνετε πλέον alligment στα 4096 αλλά εκεί υπάρχει η δύναμη του x86 δεν μιλάμε για arm

δεν έχει να κάνει λοιπόν με την μεταφορά αρχείων μόνο αλλά με το πόσα block θα διαβάσει με την μια ο kernel, και το deadline,row,fiops etc στο πότε θα γράψει πίσω στο δίσκο τις αλλαγές ο kernel

ps: αυτή η κουβέντα θέλει χρόνο και ούτε τα settings που έχω υποσχεθεί δεν ξεχνάω αλλά έχω γύρο μου απλωμένα παντού άπειρα cd που πρέπει να μεταφερθούν σε ψηφιακά στο νέο μου καμάρι ZFS filesystem 24Tb HomeServer :D

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

α κάποιος ρώτησε για το f2fs, το δοκίμασα καλό είναι αλλά δεν τρελαθηκα και έβαλα πάλι ext4

στο f2fs δεν μπορείς να δοκιμάσεις οτι βρεις μπροστά σου θέλει μετατροπές στο boot.img και updater.script για να δει σωστά τα partitions filesystem

One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i

@martinoff

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για f2fs. Ήταν αισθητά πιο γρήγορο το κινητό όταν το δοκίμασες? Αυτό θα ήθελα να ξέρω.

HTC Nexus 9

δεν ξέρω καν εάν ήταν πιο γρήγορο, εαν όντως είναι θα πρέπει να έχεις δυο οπο δίπλα δίπλα για να δεις εάν έχει τελικά διαφορά

οπότε όχι δεν τρελαθηκα αλλά μια εντύπωση ότι μπορεί να είναι πιο γρήγορο την αφήνει

One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i

δεν ξέρω καν εάν ήταν πιο γρήγορο, εαν όντως είναι θα πρέπει να έχεις δυο οπο δίπλα δίπλα για να δεις εάν έχει τελικά διαφορά

οπότε όχι δεν τρελαθηκα αλλά μια εντύπωση ότι μπορεί να είναι πιο γρήγορο την αφήνει

Οκ ευχαριστώ πολύ.

HTC Nexus 9

Συγγνώμη που θα φανώ χαζός: η πυξίδα πού είναι; Υπάρχει εφαρμογή πυξίδα γιατί δε βρίσκω κάτι, εκτός αν μπω από άλλο πρόγραμμα τύπου "GPS test". :rolleyes:.

Edit: Το δοκίμασα με την πυξίδα που είπα. Γενικά φαίνεται ότι το Google Maps παίρνει καλό σήμα και "συγχρονίζει" με την πυξίδα του τηλέφωνο. Το sygic αργεί λίγο από τη στιγμή που θα το ανοίξεις μέχρι να βρει θέση και κυρίως κατεύθυνση. Δηλαδή αν ήμουν σταματημένος δεν έδειχνε που κοίταζα.

Πυξίδα ως πρόγραμμα δεν θα το βρεις, θα βγεις όμως να το βάλεις στην μπάρα των συντομεύσεων επάνω, εκεί που υπάρχουν τα υπόλοιπα σηματάκια.Έβαλα μια φωτογραφία, είναι εκεί που λέει 'Κompas uit' δηλαδή μου λέει η πυξίδα είναι απενεργοποιημένη.Εάν δεν την βρίσκεις εκεί, μέσω ρυθμίσεων την τοποθετείς και την ενεργοποιής. Εύχομαι να σε βοήθησα.Τέλος, όπως σου είπα, εάν έχεις πρόβλημα ακόμα, άλλαξε το αρχείο από το νέξους 5 που ξέρω σίγουρα ότι δουλεύει

Edited by sikuonas
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Καλησπερα σε ολους, νεος στην εδω παρεα σας και μαλλον θα χρειαστω την βοηθεια σας μιας και πολυς χρονος για διαβασμα αυτην την εποχη δεν υπαρχει.:mad:

Λοιπον πηρα ενα 64αρι μεταχειρισμενο και ειναι με την 38R, απο τα λιγα που διαβασα πρεπει να ειναι η τελευταια cyanogenmod stable σωστα? Δεν βλεπω εικονιδιο SU αρα μαλλον δεν ειναι rooted η συσκευη....

Τωρα για να παω σε slim υπαρχει τροπος να παω κατευθειαν? Ποιο recovery ειναι το ποιο απροβληματιστο? Με την 38R που ειμαι τωρα πρεπει να ξεκινησω να φλασσαρω πρωτα το recovery η γινεται με αυτο που φοραει τωρα η rom? Υπαρχει recovery που να ειναι flashable zip (απο εδω που ειμαι) η ολα ειναι μεσω fastboot?

Πω πω σας φουλαρα στις ερωτησεις ο νεος!:lol: Εχω κι αλλες ομως χαχχαχα για οποιον δεν βαρεθει να απαντησει....

Μετα το recovery, παντα αυτο περναω πρωτα σε ολα τα τηλεφωνακια μου για να εχω το κεφαλι μου ησυχο μαζι με ενα backup φλασσαρω αφοβα σωστα?

Εχω κατεβασει την τελευταια Slim-bacon-4.4.4.build.8.10-WEEKLY-7765.zip και την εχω ετοιμη, αυτη να ξεκινησω η προτινεται καποια αλλη εκδοση?

Η slim ειναι prerooted η οχι? Υπαρχει καμια αξιολογη που να ειναι prerooted?

Το UKM_v3.4.3.5.zip τι ειναι και τι κανει?:X

Τελαυταια ερωτηση για σημερα, επισης κατεβασα τον AK.075.OPO.CM11.zip που λετε ολοι οτι κενταει, ποια η διαφορα των 2 kernel AK.075.OPO.CM11.zip και AK.075.OPO.CM11s.zip μην κανουμε και καμια γκαφα!

Μαλλον ηταν τοσο πολλα και αδιαφορα εεεεε σωστα?

Κανενας δεν διεθεσε ουτε 1 λεπτο για 1-2 πληροφοριες, τοσο δυσκολο ηταν βρε παιδια?

Εν παση περιπτωσει για την ποιο βασικη ερωτηση για μενα το custom recovery μπορει να μου πει καποιος αν απο το cyanogen recovery που ειμαι τωρα υπαρχει καποιος τροπος χωρις adb και τετοια αλλα με καποιο flashable zip η καπως αλλιως να φορεσω custom recovery?

Π.Χ αυτο του philz_touch_6.58.7-bacon.zip αν το μετονομαω σε update.zip θα περασει? Το εχει δοκιμασει κανεις?

Αφου με το cyanogen recovery λογικα δεν φλασαρει unsigned zips?

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Μαλλον ηταν τοσο πολλα και αδιαφορα εεεεε σωστα?

Κανενας δεν διεθεσε ουτε 1 λεπτο για 1-2 πληροφοριες, τοσο δυσκολο ηταν βρε παιδια?

Εν παση περιπτωσει για την ποιο βασικη ερωτηση για μενα το custom recovery μπορει να μου πει καποιος αν απο το cyanogen recovery που ειμαι τωρα υπαρχει καποιος τροπος χωρις adb και τετοια αλλα με καποιο flashable zip η καπως αλλιως να φορεσω custom recovery?

Π.Χ αυτο του philz_touch_6.58.7-bacon.zip αν το μετονομαω σε update.zip θα περασει? Το εχει δοκιμασει κανεις?

Αφου με το cyanogen recovery λογικα δεν φλασαρει unsigned zips?

Με τόσα που έχεις ρωτήσει πρέπει να σου γράψουμε ολόκληρη έκθεση! Πρέπει να διαβάσεις τους οδηγούς στην πρώτη σελίδα. Και αν λένε τι πρέπει να κάνεις αυτό θα κάνεις και εσύ. Recovery δεν περνιέται από της cm. Πήγαινε στην πρώτη σελίδα και διάβασε είναι πανεύκολο. Αν κολλήσεις κάπου τότε ρώτα πάλι. Αν και έβγαλε αναβάθμιση η cyanogen πριν από λίγο οπότε μη κάνεις τπτ ακόμα γνώμη μου.

Δημήτρης

Με τόσα που έχεις ρωτήσει πρέπει να σου γράψουμε ολόκληρη έκθεση! Πρέπει να διαβάσεις τους οδηγούς στην πρώτη σελίδα. Και αν λένε τι πρέπει να κάνεις αυτό θα κάνεις και εσύ. Recovery δεν περνιέται από της cm. Πήγαινε στην πρώτη σελίδα και διάβασε είναι πανεύκολο. Αν κολλήσεις κάπου τότε ρώτα πάλι. Αν και έβγαλε αναβάθμιση η cyanogen πριν από λίγο οπότε μη κάνεις τπτ ακόμα γνώμη μου.

Ναι βρε τους εχω διαβασει τους οδηγους δεν ειμαι κανενας πρωταρης στο android:ninja:

Απλα μου φαινεται πολυ περιεργο που μετα απο τοσο καιρο κυκλοφοριας και XDA δεν υπαρχουν πραγματα που θεωρουνται αυτονοητα εδω και πολλα χρονια σε παμπολες συσκευες....

Απο την αλλη μαλλον η cyanogen team προστατευει την rom της!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

την άλλη φορά έκανε 2 εβδομάδες να μου έρθει. Δεν ενθουσιάζομαι ακόμα. Κι εννοείται θα περιμένω εντυπώσεις από το φόρουμ ;)

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Δώσε ένα feed μετά την πρώτη φόρτιση για on οθόνης και αν και εκεί είναι όλα οκ.....

Νομίζω ότι μπορείς να πάρεις μια ιδέα έστω και στο 50%

HTC Nexus 9

Well, not bad at all

GPS ανοιχτό Συνέχεια άλλα λίγη χρήση

Data πάλη ελάχιστα και μόνιμα σε 2G, όταν θέλω data το γυρνάω χειροκίνητα

Εάν υπήρχαν reboots θα τα βλέπατε

Slim governor,2,2Ghz πλέον λόγο slim, read ahead 2048,fiops

έχεις εν μέρη δίκαιο φυσικά αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι

ο δίσκος είναι χωρισμένος block size του filesystem και το read ahead έχει να κάνει με το πόσα τέτοια block θες να διαβάσει κάθε φορά (για αυτό και τα νούμερα που έδωσα 512,1025,2048)

αυτό το νούμερο πρέπει να είναι χ2 η χ4 από το φυσικό size του δίσκου (αφού μιλάμε για ssd(nand) είναι 512)

άρα εάν του βάλεις 256 κάνεις κακό πάρα καλό

σε όλους τους ssd για αυτό γίνετε πλέον alligment στα 4096 αλλά εκεί υπάρχει η δύναμη του x86 δεν μιλάμε για arm

δεν έχει να κάνει λοιπόν με την μεταφορά αρχείων μόνο αλλά με το πόσα block θα διαβάσει με την μια ο kernel, και το deadline,row,fiops etc στο πότε θα γράψει πίσω στο δίσκο τις αλλαγές ο kernel

Συμφωνώ με όσα λες αλλά δεν είπα οτι έχει να κανει μόνο με την μεταφορά αρχείων, απλα οι περισσότεροι χρήστες για να δοκιμάσουν ενα setup πραγματοποιούν μεταφορά ενος πολύ μεγάλου αρχείου και αυτό οδηγει σε λανθασμενα συμπεράσματα.:)

Για το 256, άκυρο, επηρρεάστηκα απο αλλες συσκευές.:D

Edited by gtctsiamp

νέα έκδοση και από τον ΑΚ,

προσωπικά βαριέμαι όμως το φλασάρισμα κλπ κλπ, μία και καλή την Τρίτη μαζί με το update της Slim

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

νέα έκδοση και από τον ΑΚ,

προσωπικά βαριέμαι όμως το φλασάρισμα κλπ κλπ, μία και καλή την Τρίτη μαζί με το update της Slim

Είπαν ότι θα βγάλει την Τρίτη με την νέα έκδοση της cm ; 2 μέρες κάτι μου τρώει σκάλωμα όταν πάω να ξεκλειδώσω το κινητό. Ξαφνικά δεν πιάνει η αφή. Είμαι με interactive pro. Επίσης διαπίστωσα ότι το GPS μου για κάποιο λόγο δεν με βρίσκει εκτός και αν ανοίξω δεδομένα. Δοκίμασα 3 χάρτες. Σήμερα έχει φλασαρισμα το νέο build να δω τι γίνεται :) καλημέρα κιόλας

Δημήτρης

Είπαν ότι θα βγάλει την Τρίτη με την νέα έκδοση της cm ; 2 μέρες κάτι μου τρώει σκάλωμα όταν πάω να ξεκλειδώσω το κινητό. Ξαφνικά δεν πιάνει η αφή. Είμαι με interactive pro. Επίσης διαπίστωσα ότι το GPS μου για κάποιο λόγο δεν με βρίσκει εκτός και αν ανοίξω δεδομένα. Δοκίμασα 3 χάρτες. Σήμερα έχει φλασαρισμα το νέο build να δω τι γίνεται :) καλημέρα κιόλας

Καλημέρες από την βροχερή Αθήνα :)

Κάθε Τρίτη βγάζει νέα έκδοση η slim, λογικά θα ενσωματώσει και τις αλλαγές. Για ρίξε τον νέο ΑΚ να δεις τι παίζει

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλημέρες από την βροχερή Αθήνα :)

Κάθε Τρίτη βγάζει νέα έκδοση η slim, λογικά θα ενσωματώσει και τις αλλαγές. Για ρίξε τον νέο ΑΚ να δεις τι παίζει

Εδώ έχει λιακάδα! Μας έφαγαν οι ειδήσεις για κακοκαιρία, και έχουμε σκάσει από τη ζέστη!

Θα τον βάλω τώρα. Γιατί δεν είχα θέμα με το GPS και το ξεκλείδωμα. Αλλά μετα θα φορεθεί και το νέο Cm δεν αντέχω :D

Δημήτρης

Εδώ έχει λιακάδα! Μας έφαγαν οι ειδήσεις για κακοκαιρία, και έχουμε σκάσει από τη ζέστη!

Θα τον βάλω τώρα. Γιατί δεν είχα θέμα με το GPS και το ξεκλείδωμα. Αλλά μετα θα φορεθεί και το νέο Cm δεν αντέχω :D

απο το changelog της cm οτι εβαλαν τα εχεις ηδη :p

απο το changelog της cm οτι εβαλαν τα εχεις ηδη :p

Ναι το είδα. Θέλω να δω και το νέο μοντεμ αν δεν κάνω λάθος. Αλλά επειδή έχω και καιρό να φλασαρω φουλ wipe :p

Δημήτρης

Καλησπερα σε ολους, νεος στην εδω παρεα σας και μαλλον θα χρειαστω την βοηθεια σας μιας και πολυς χρονος για διαβασμα αυτην την εποχη δεν υπαρχει.:mad:

Λοιπον πηρα ενα 64αρι μεταχειρισμενο και ειναι με την 38R, απο τα λιγα που διαβασα πρεπει να ειναι η τελευταια cyanogenmod stable σωστα? Δεν βλεπω εικονιδιο SU αρα μαλλον δεν ειναι rooted η συσκευη....

Τωρα για να παω σε slim υπαρχει τροπος να παω κατευθειαν? Ποιο recovery ειναι το ποιο απροβληματιστο? Με την 38R που ειμαι τωρα πρεπει να ξεκινησω να φλασσαρω πρωτα το recovery η γινεται με αυτο που φοραει τωρα η rom? Υπαρχει recovery που να ειναι flashable zip (απο εδω που ειμαι) η ολα ειναι μεσω fastboot?

Πω πω σας φουλαρα στις ερωτησεις ο νεος!:lol: Εχω κι αλλες ομως χαχχαχα για οποιον δεν βαρεθει να απαντησει....

Μετα το recovery, παντα αυτο περναω πρωτα σε ολα τα τηλεφωνακια μου για να εχω το κεφαλι μου ησυχο μαζι με ενα backup φλασσαρω αφοβα σωστα?

Εχω κατεβασει την τελευταια Slim-bacon-4.4.4.build.8.10-WEEKLY-7765.zip και την εχω ετοιμη, αυτη να ξεκινησω η προτινεται καποια αλλη εκδοση?

Η slim ειναι prerooted η οχι? Υπαρχει καμια αξιολογη που να ειναι prerooted?

Το UKM_v3.4.3.5.zip τι ειναι και τι κανει?:X

Τελαυταια ερωτηση για σημερα, επισης κατεβασα τον AK.075.OPO.CM11.zip πουλετε ολοι οτι κενταει, ποια η διαφορα των 2 kernel AK.075.OPO.CM11.zip και AK.075.OPO.CM11s.zip μην κανουμε και καμια γκαφα!

Γεια χαρα φιλε,ξεκιναω χαχα,Java instal (στον υπολογιστη σου) ως πρωτο και μπαταρια ανω του 85% καλο ειναι 100% στο κινητο σου.

Ρουτ και ξεκλειδωμα ειναι απαραιτητο λογο αλλης recovery.Περνας drivers,ξεκλειδωνεις,ρουταρεις,περνας recovery,custom rom.

Μετα απο καποιες αναβαθμισεις κερνελ,αποφασισα οτι το κινητο μου δεν ηταν σταθερο και ειμαι με τον κερνελ της εκαστοτε ρομ.

Ρομ εχω αυτην την στιγμη την Mahdi σταθερη και καλη κατ'εμε.

Αφου βεβαιωθεις (σημαντικος παραγοντας) οτι εχεις περασει ολους τους drivers στον υπολογιστη σου και υπαρχει η σωστη επικοινωνια με το κινητο( σημαντικο),ξεκινας την διαδικασια ξεκλειδωματος.

Εδω ο συνδεσμος με τα εργαλεια που χρειαζεσαι για να κανεις τα πραπανω:http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/toolkit-oneplus-one-easy-toolkit-unlock-t2804322

Διαλεγεις για την 64 γιγα φυσικα.

Οσο για recovery, δεν σε απασχολη σε τι μορφη ειναι για τον λογο οτι θα κατεβασεις μια εφαρμογη,η οποια θα κανει την δουλεια μονη της αφου ηδη εχεις ξεκλειδωσει το κινητο σου πρωτα( σημαντικο).Θα περασεις και την custom recovery με το εργαλειο χωρις να ιδρωσεις,μετα κανε update απο τον συνδεσμο που σου εδωσα της τελευταιας με την εφαρμογη και οχι με το update tool της TWRP (Σημαντικο).

Η recovery που ειναι καλη κατ'εμε ειναι η τελευταια της openrecovery-twrp-2.8.1.0-bacon.img Οπου bacon θα ξερεις ειναι η κωδικη ονομασια του κινητου μας.Εδω ο συνδεσμος για κατεβασμα:http://techerrata.com/browse/twrp2/bacon

Εδω η εφαρμογη για φλασαρισμα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cgollner.flashify&hl=nl_NL

Εδω βρισκεις και flashable zip των recovery.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1538053

Εδω αλλο ενα toolkit και για ρουτ http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/oneplus-one-toolkit-manudroid19-gui-t2807418

Εαν εχεις προβλημα με τους adb & oneplus drivers κατεβασε το toolkit για το νεξους 5 και κανε χειροκινητη εγκατασταση μεσω αυτου τους drivers,Συνδεσμος :http://www.wugfresh.com/nrt/

Σου δινω πολλα tookit για τον λογο οτι κατι εχει το ενα που δεν εχει το αλλο και ειναι ολα χρησιμα αυτο θα το δεις μονος σου.

Eδω για ρομ http://forum.xda-developers.com/oneplus-one#romList

και εδω https://forums.oneplus.net/threads/full-collection-roms-recoveries-kernels.82526/

Αφου εισαι και γνωστης οπως λες,δεν χρειαζεται να σου πω κατι αλλο.Καλη επιτυχια,τον καφε τον πινω σκετο να ξερεις

Συμβουλη:Ασε προς το παρων τους κερνελς μεχρι να εχεις χρονο και εξοικειωθει καλα με το κινητο,διοτι και ετσι που ειναι κενταει.

Edited by sikuonas
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Ειχα περάσει καθαρά την 38 με τον ωραίο οδηγό του davout (β τρόπος)

Unlock bootloader έκανα φυσικά αλλά όλα τα άλλα είναι στοκ, ούτε root ούτε τίποτε άλλο.

Θα μπορέσω να κάνω την ota αναβάθμιση της 44s η πρέπει να είναι κλειδωμένος ο bootloader?

Μόλις μου ήρθε νέα αναβάθμιση (44S) η οποία υποτίθεται ότι λύνει τα προβλήματα της προηγούμενης (Reboots, black strip)

Ειχα περάσει καθαρά την 38 με τον ωραίο οδηγό του davout (β τρόπος)

Unlock bootloader έκανα φυσικά αλλά όλα τα άλλα είναι στοκ, ούτε root ούτε τίποτε άλλο.

Θα μπορέσω να κάνω την ota αναβάθμιση της 44s η πρέπει να είναι κλειδωμένος ο bootloader?

Nαι δεν θα εχεις προβλημα

Δημήτρης

για όσους θέλουν το νεο modem χωρις να αλλάξουν ρομ

https://cloud.mail.ru/public/9a94953d8694/cm-bacon-ac1ccf7921-to-5fa8c79c0b-signed.zip

έχω κάνει edit to updater.script για να περάσει μόνο το modem

μπορείτε φυσικά και με fastboot

fastboot flash rpm rpm.mbn
fastboot reboot-bootloader
fastboot flash modem NON-HLOS.bin
fastboot flash oppostanvbk static_nvbk.bin
fastboot flash sbl1 sbl1.mbn
fastboot reboot

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks