Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια ... Προσπαθω τωρα μια ωρα να ξεκλειδωσω τον bootloader αλλα ματαια.. Εχω εγκαταστησει adb drivers και ολα τα περετερο και το cmd βρισκει κανονικα την συσκευη μου. Οταν φτανω στην εντολη fasboot oem unlock γραφει finished κανω reboot αλλα τιποτα. Σαν να μην το αγγιξα.. ΥΣ : το μονο πειραγμα που εχω καανει ειναι να περασω την 33 με τον οδηγο του davout τιποτα αλλο.. Εχετε καμια ιδεα τι συμβαινει? Ευχαριστω..

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οταν δίνεις "fastboot devices", σου επιστρέφει το serial της συσκευής σου?

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

οταν δίνεις "fastboot devices", σου επιστρέφει το serial της συσκευής σου?

ναι , ολα κανονικα.. Μηπος να δοκιμασω απο αλλο pc?

Λογικα εχει δουλεψει,εισαι σιγουρος οτι δεν εκανε unlock?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Καλησπερα παιδια ... Προσπαθω τωρα μια ωρα να ξεκλειδωσω τον bootloader αλλα ματαια.. Εχω εγκαταστησει adb drivers και ολα τα περετερο και το cmd βρισκει κανονικα την συσκευη μου. Οταν φτανω στην εντολη fasboot oem unlock γραφει finished κανω reboot αλλα τιποτα. Σαν να μην το αγγιξα.. ΥΣ : το μονο πειραγμα που εχω καανει ειναι να περασω την 33 με τον οδηγο του davout τιποτα αλλο.. Εχετε καμια ιδεα τι συμβαινει? Ευχαριστω..

Απλός τρόπος να το τσεκαρεις.

Πήγαινε στα settings, ενεργοποίησε το Developer options.Εκεί έχει μια επιλογή Advanced reboot. Tικαρε τη και πατα το power και μετα απο το pop up το Reboot να δεις αν θα σου βγάλει επιλογές για reboot (bootloader,recovery).Αν στις βγάλει εχεις ξεκλειδώσει τον bootloader.

PS Κανονικα με το unlock του bootloader θα έπρεπε να είχε γίνει factory reset το τηλεφωνο

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αφού έχεις περάσει τη 33R με τον οδηγό του Davout προφανώς δε θα έχει γίνει unlocked o bootloader; Διαφορετικά δε θα προχωρούσε η διαδικασία.

129026.png?1640591734

Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ..Μαλον έχω ξεκλειδωτο bootloader αφού έχω την επιλογή για advanced reboot και θα προχορισω σε root.. Edited by giorgosezio7

Παιδια, πισω σε one plus one για να το δοκιμασω μαζι με oppo find 7.

Ερωτηση. Μη γελασετε, αλλα με συγκινει η color OS και λεω να το αφήσω με αυτή (κινεζικη 64αρα εκδοση).

Πρεπει να ξεκλειδωσω bootloader και να ρουταρω για να εγκαταστήσω gapps?

Υπαρχει κανεις άλλος με colorOS η μονο εγω κανω παλαβομάρες?:lol:

Edited by v@gelis

Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το zoom in-out? Φοράει 33r το δικό μου

ξαναπέρνα το theme Holo και restart

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Παιδια, πισω σε one plus one για να το δοκιμασω μαζι με oppo find 7.

Ερωτηση. Μη γελασετε, αλλα με συγκινει η color OS και λεω να το αφήσω με αυτή (κινεζικη 64αρα εκδοση).

Πρεπει να ξεκλειδωσω bootloader και να ρουταρω για να εγκαταστήσω gapps?

Υπαρχει κανεις άλλος με colorOS η μονο εγω κανω παλαβομάρες?:lol:

Δεν θυμαμαι να τη χρησιμοποιει καποιος απο δω.

Ο galanakop την ειχε σε oppo 7 και μολις εβαλε cm ειδε πολλες διαφορες προς το καλύτερο, ιδιαιτερα στη μπαταρια.

ok thanks, ηδη φλασαρα CM.

Αλλο προβλημα, αν το εχει δει καποιος.

Chinese OPO, 64αρι, δεν κλειδωνει σε τιποτα αλλο παρα μονο σε Edge (οχι 3G/HSDPA) σε wind (ουτε στην color os, ουτε στη CM11 που φλασαρα).

Υποψιαζομαι οτι εχει να κανει με το modem κι ηδη κοιταω στο διαδικτυο σχετικα, αλλα αν το εχει ξαναδει καποιος για να με κατευθυνει σε καποιο modem που να δουλευει σωστα...

Ευχαριστω.

Chinese OPO, 64αρι, δεν κλειδωνει σε τιποτα αλλο παρα μονο σε Edge (οχι 3G/HSDPA) σε wind (ουτε στην color os, ουτε στη CM11 που φλασαρα).

Υποψιαζομαι οτι εχει να κανει με το modem κι ηδη κοιταω στο διαδικτυο σχετικα, αλλα αν το εχει ξαναδει καποιος για να με κατευθυνει σε καποιο modem που να δουλευει σωστα... Ευχαριστω.

Που την βρήκες την CM που φλάσαρες?

Δεν δοκιμάζεις με αυτή: Clean install (format) στην έκδοση Cyanogen 33R (by Davout)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Που την βρήκες την CM που φλάσαρες?

Δεν δοκιμάζεις με αυτή: Clean install (format) στην έκδοση Cyanogen 33R (by Davout)

Μα ουτε με την Color OS επαιζε το 3G/HSDPA.

Θα δοκιμασω απο το σπιτι να φλασαρω την 33R (εβαλα την 25 με τον recovery της colorOS χυμα, χωρις root, cwm κλπ).

Το εχει ξαναδει καποιος απο εδω με κινεζικο ΟΡΟ?

Βαγγέλη κάτι διάβαζα όταν είχα το opo για κινέζους που είχαν κλειδωμένο το 3G.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Βαγγέλη κάτι διάβαζα όταν είχα το opo για κινέζους που είχαν κλειδωμένο το 3G.

Ναι για αυτο θα φλασαρω αλλο radio, διαβαζω οτι λυνεται σχετικα ευκολα...

Εδω το τελευταίο radio http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2855276

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φλασαρεις απο recovery.

υπάρχει τρόπος να κάνω backup όλη την ρομ μου και να την εγκαταστήσω αφού ξεκλειδώσω bootloader klp ? θέλω να το κάνω ρουτ αλλα μου πήρε καιρό το στήσιμο και βαριέμαι να το επαναλάβω είμαι στην 33r Edited by hayas88

υπάρχει τρόπος να κάνω backup όλη την ρομ μου και να την εγκαταστήσω αφού ξεκλειδώσω bootloader klp ? θέλω να το κάνω ρουτ αλλα μου πήρε καιρό το στήσιμο και βαριέμαι να το επαναλάβω είμαι στην 33r

Με την εντολή adb backup από PC.

Στο XDA έχει πολλές πληροφορίες.

Τωρα, τι να πεις????

"Βλέπουμε λοιπόν καθαρά ότι το γνήσιο μπορούμε να το αποκτήσουμε 100 ευρώ φθηνότερα από ότι μπορούμε να αποκτήσουμε την φθηνότερη κινέζικη απομίμηση ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ . Δηλ. αν εγώ θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο τηλ, θα πρέπει να σκάσω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 370 ευρώ για την απομίμηση. Αν κάποιος σας έλεγε λοιπόν ότι με 370 ευρώ (στα ίδια λεφτά δηλ), σας δίνει το γνήσιο, τι θα κάνατε?? ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΧΙ?? ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ?? Τα γράφω όλα αυτά για κάτι παιδάκια που νομίζουνε ότι θα γίνουν μάγκες με ξένα @@.

Η πρόσκληση πωλείται άμεσα 100 ευρώ σε όποιον κάνει κατάθεση μέχρι Τετάρτη πρωί ----- και μπαίνει σε δημοπρασία από αυτή τη στιγμή με τιμή εκκίνησης 50 ευρώ και όσο πάει μέχρι το πρωί. Ευχαριστώ

Για άμεση απάντηση liakourh@gmail.com

Ημερομηνία: σήμερα, 08:28

Κατάσταση: Νέο"

Hyper82!

We are happy to announce that the latest OTA update for CM 11S (38R) is slowly rolling out starting today!

This CM 11S 38R release comes with a new firmware that improves the responsiveness of the touchscreen; a new and very cool lockscreen; the ability to take photos in RAW format, enhanced audio capabilities (now the One lets you play high resolution music—24 bit, 96/192khz—flac/alac/wav files without resampling); now that health is that important, we’ve added ANT+ support; and a slew of bug fixes we know you’ve been asking for.

Here’s a comprehensive list of other changes you’ll find in this update:

Added method for users to report bugs directly to Cyanogen.

Added pause button during video recording.

Improved battery life.

Fixed issues with camera exposure compensation stuck in ‘auto’.

Fixed issues with ‘4G Preferred’ option not connecting to 3G data.

Fixed issues with delay in torch activation.

Fixed issues with unresponsive screen requiring reboot.

Fixed issues with static in speaker when changing volume while headset plugged in.

Fixed issues with rotation not triggering when rotated slowly.

Fixed issues with Quiet Hours / system UI causing battery drain on last day of month.

Fixed issues with camera not starting when LED torch is already on.

Fixed issues with Bluetooth volume low on connection.

Let us know what you think once you've tried it!

Hyper82!

Σιγα το προβλημα παίδες,λες και θα ξαναστήσουμε για πρώτη φορά,αφού είμαστε flash maniacs..

Edit στο xda βλεπω εχει γίνει upload η ota

Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks