prioxxx Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Έχω ένα μπλε skin στο Fleksy, το οποίο αντί για μπλε που ήταν στο Nexus με το προφίλ χρωμάτων που είχα, εδώ φαίνεται γαλάζιο, και επειδή το πληκτρολόγιο είναι συνέχεια ανοιχτό φαίνεται κάπως, μέχρι να το συνηθίσω. Μου θυμίζει ακριβώς τα ξεθωριασμένα χρώματα που είχε μαμά το Nexus. Ξέρεις εσύ. ;) Θα ψάξω για τα προφίλ στο internet, θα κρατήσω για κάποιες μέρες τον franco να δω τι παίζει με την μπαταρία, και μετά ίσως να δοκιμάσω και τον AK kernel που βασίζεται στον faux και λογικά θα βρω το ίδιο προφίλ που είχα και στο Nexus. Να δω και τις διάφορες των 2 kernel. Βασικά δεν είναι ακριβώς προφίλ. Απλά αλλάζεις τις τιμές σε 4 διαφορετικά πράγματα. Πολύ απλό. Αν βάλεις κ ΑΚ κάνε μια σύγκριση κ γραψτη εδώ ;) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
106rallye Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Καλημερα. Δεν γνωριζω εαν εχει αναφερθει ξανα. Μπορειτε να με ενημερωσετε τι γινετε με τα mobile data carriers(στο κινητο εχω wind)? Στο σημα διπλα δεν εχω δει ποτε το 3G. Τα εικονιδια που βλεπω ειναι G,E,H,H+. Απο search που εκανα ειδα οτι Η και Η+ ειναι ανωτερα του 3G. Σε μετρηση που εκανα με speedtest,σημα σχεδον full, με Η+ επιασα 8mbps download και 4 upload. Με 3G ποια ειναι τα αντιστοιχα αποτελεσματα? Ακομα απο το quicknotification το network mode δεν κανει κατι.To εικονιδιο παντα γραφει 2G. Στα settings-> mobile network εχω preferred network type LTE, αλλα και 3G να το βαλω δεν βλεπω αλλαγη. Λογικο θα μου πειτε γιατι η wind δεν δινει LTE. Οπως καταλαβαινετε εχω παθει μια συγχυση με τα data carriers. :wacko: Παράθεση Rom: CM11s 33R Kernel: AK.040.opo.CM11s Recovery: TWRP 2.8.0.1 Antutu 5.1: 48480 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RustyTank Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Ένα lock screen widget που μου αρέσει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.screen.lock.screen&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosezio7 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Παιδιά ποιος συνδιασμός cpu governor και I/O Sceduler πίστευεται οτι είναι ιδανικός για το one?:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) Καλημερα. Δεν γνωριζω εαν εχει αναφερθει ξανα. Μπορειτε να με ενημερωσετε τι γινετε με τα mobile data carriers(στο κινητο εχω wind)? Στο σημα διπλα δεν εχω δει ποτε το 3G. Τα εικονιδια που βλεπω ειναι G,E,H,H+. Απο search που εκανα ειδα οτι Η και Η+ ειναι ανωτερα του 3G. Σε μετρηση που εκανα με speedtest,σημα σχεδον full, με Η+ επιασα 8mbps download και 4 upload. Με 3G ποια ειναι τα αντιστοιχα αποτελεσματα? Ακομα απο το quicknotification το network mode δεν κανει κατι.To εικονιδιο παντα γραφει 2G. Στα settings-> mobile network εχω preferred network type LTE, αλλα και 3G να το βαλω δεν βλεπω αλλαγη. Λογικο θα μου πειτε γιατι η wind δεν δινει LTE. Οπως καταλαβαινετε εχω παθει μια συγχυση με τα data carriers. :wacko: Οι ενδείξεις του OPO και η αντιστοιχία τους: E και G = 2G δίκτυο H και H+ = 3G δίκτυο (καμιά φορά δείχνει και 3G νομίζω) LTE = 4G δίκτυο Είσαι μια χαρά, τι πολυψάχνεις τις ταχύτητες; Από εκεί και πέρα αφού δεν έχεις 4G σβήσε το LTE να μην μπερδεύεσαι. Μετά όταν έχεις κλειστό Wi-Fi και ανοιχτά τα data μπορείς να αλλάζεις είτε από τη συντόμευση είτε από το μενού τον προτιμόμενο τύπο σύνδεσης (είναι η ίδια ρύθμιση). Κι εμένα δε μου άλλαζε από 2G όταν ήμουν σε περιοχή που δεν έπιανε 3G νομίζω, μετά διορθώθηκε. Edited September 11, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spycon69 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Μια βοήθεια μήπως κάποιος γνωρίζει. Στα settings μου εμφανίστηκε μια νέα επιλογή Superuser που δεν υπήρχε πριν, ενω εξαφανίστηκε η επιλογή developers options. Να διευκρινήσω οτι το τηλέφωνο δεν έχει γίνει root ή οτιδήποτε τέτοιο μιας και είμαι άσχετος με αυτά. Το μόνο που κάνω είναι να αλλάζω themes & launchers. Υπάρχει περίπτωση να εχει συμβεί απο κατι τέτοιο ?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Παιδιά το κινητό μου ήρθε φρέσκο και το έχω ακόμα στη φόρτιση. 2-3 σύντομες ερωτησούλες: α) το αφήνω στη φόρτιση 12ωρο;;; β) το γυρνάω σε ART; γ) κάνω ότι αναβάθμιση έρθει μέχρι την τελευταία; δ) δεδομένου ότι σε κάθε αναβάθμιση χάνω τα δεδομένα, να ξεκινήσω από τώρα κ τη διαδικασία για root, πριν σετάρω όλο μου το κινητό έτσι όπως το θέλω; thx Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Μια βοήθεια μήπως κάποιος γνωρίζει. Στα settings μου εμφανίστηκε μια νέα επιλογή Superuser που δεν υπήρχε πριν, ενω εξαφανίστηκε η επιλογή developers options. Να διευκρινήσω οτι το τηλέφωνο δεν έχει γίνει root ή οτιδήποτε τέτοιο μιας και είμαι άσχετος με αυτά. Το μόνο που κάνω είναι να αλλάζω themes & launchers. Υπάρχει περίπτωση να εχει συμβεί απο κατι τέτοιο ?:wacko: Από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι το θέμα προέρχεται από κάποιο theme που προφανώς έκανε σαλάτα τα settings. Βάλε το μαμά theme και τσέκαρε παλι Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Παιδιά το κινητό μου ήρθε φρέσκο και το έχω ακόμα στη φόρτιση. 2-3 σύντομες ερωτησούλες: α) το αφήνω στη φόρτιση 12ωρο;;; β) το γυρνάω σε ART; γ) κάνω ότι αναβάθμιση έρθει μέχρι την τελευταία; δ) δεδομένου ότι σε κάθε αναβάθμιση χάνω τα δεδομένα, να ξεκινήσω από τώρα κ τη διαδικασία για root, πριν σετάρω όλο μου το κινητό έτσι όπως το θέλω; thx α) όχι μόλις φορτίσει πυροβολά. Β) καθαρά επιλογή του καθενός. γ,δ) ΟΤΑ δε χάνει δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι το θέμα προέρχεται από κάποιο theme που προφανώς έκανε σαλάτα τα settings. Βάλε το μαμά theme και τσέκαρε παλι Το είδα και μου εμφανίστηκε και μένα σήμερα. Ξαναρβαλα το holo theme αλλά πάλι το ίδιο. Πάντως root δεν έχω. Αλλά έχω superuser. Τι παίζει; Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Παιδιά το κινητό μου ήρθε φρέσκο και το έχω ακόμα στη φόρτιση. 2-3 σύντομες ερωτησούλες: α) το αφήνω στη φόρτιση 12ωρο;;; β) το γυρνάω σε ART; γ) κάνω ότι αναβάθμιση έρθει μέχρι την τελευταία; δ) δεδομένου ότι σε κάθε αναβάθμιση χάνω τα δεδομένα, να ξεκινήσω από τώρα κ τη διαδικασία για root, πριν σετάρω όλο μου το κινητό έτσι όπως το θέλω; thx Οχι φυσικά - σε 2ωρο φορτίζει πλήρως! Ξεκίνα με Dalvic προς το παρόν, και βλέπεις Πέρνα κατευθείαν 33r (davout guide) Εγω προτείνα να ξεκινησεις με unlock bootloader, ειναι το μονο που κάνει "format" το κινητό και δεν συμφέρει να το αφήσεις για επόμενο στάδιο... Το root ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ τίποτα Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 α) όχι μόλις φορτίσει πυροβολά. Β) καθαρά επιλογή του καθενός. γ,δ) ΟΤΑ δε χάνει δεδομένα. thaaaaaaaaaaaaanks bro! http://i.imgur.com/o5C8nJ6.png Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spycon69 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι το θέμα προέρχεται από κάποιο theme που προφανώς έκανε σαλάτα τα settings. Βάλε το μαμά theme και τσέκαρε παλι Το δοκίμασα αλλα τζίφος. Δοκιμασα όλα τα μαμα themes έκανα restart αλλα χωρίς αποτέλεσμα. Αυτο το superuser πως εγκαθίσταται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Παιδιά να ρωτήσω.Προσπάθησα να "φρεσκάρω" λίγο το τηλέφωνο κάνοντας τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ: Clean install (format) στην έκδοση Cyanogen 33R (by Davout) Το θέμα είναι ότι έφαγα πόρτα στην πρώτη ακριβώς εντολή επειδή δεν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader. Αν κατάλαβα καλά πρέπει πρώτα να τον ξεκλειδώσω σύμφωνα με αυτό που περιγράφεται εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2788632 στο κομμάτι 1. Τα ερωτήματα 1)αμέσως μετά την εντολή "fastboot oem unlock" θα πρέπει να συνεχίσω στις εντολές του οδηγού??? Αφού αλλάξω directory βέβαια και 2)Αυτά : USB Debugging - On your phone go to Settings > About phone > Tap on Build number 7 times. This will enable Developer options. Now go back to Settings > Developer options > Enable USB debugging Disable CM Recovery Protection - On your phone go to Settings > Developer options. Then disable the 'Update recovery with system updates' option. Θα πρέπει να τα κάνω ή όχι??? Επίσης οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ώστε να μην το μπρικάρω θα μου ήταν εξαιρετικά χρήσιμη!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Απ' ό,τι διάβασα στο xda, χτες βγήκαν drivers που διορθώνουν κάποιο ghost touch issue. Πιθανολογώ πως αφορά αυτό το πρόβλημα με το Touch που έχετε αναφέρει αρκετοί. Ο Franco απ' ότι γράφεται στο xda, στο σημερινό update του kernel του (r17), θα τους συμπεριλάβει. Όσοι ενδιαφέρεστε, μείνετε συντονισμένοι. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) Αν ισχυει αυτο φαντάζομαι αρκετα συντομα θα εχουμε και official cyanogen update. Delijohn για μενα κανε ολα τα updates,κανε επαναφοραα εργοστασιακων και μετα στησε τη συσκευη. Αν εχεις σκοπο να ρουταρεις οπως ειπαν τα παιδια,κανε τωρα unlock bootloader και root. Edited September 11, 2014 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Αν ισχυει αυτο φαντάζομαι αρκετα συντομα θα εχουμε και official cyanogen update. Delijohn για μενα κανε ολα τα updates,κανε επαναφοραα εργοστασιακων και μετα στησε τη συσκευη. Αν εχεις σκοπο να ρουταρεις οπως ειπαν τα παιδια,κανε τωρα unlock bootloader και root. :wacko::wacko::wacko: :cry: το είδα λίγο αργά.. την έχω σετάρει ήδη.. όμως θα δω τι θα κάνω, αναλόγως και με τις ανάγκες μου.. ευχαριστώ πάντως Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Αν εχεις προβληματακια κανε επαναφορα,θα στρωσουν ολα.Αλλιως εισαι οκ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Παιδιά να ρωτήσω.Προσπάθησα να "φρεσκάρω" λίγο το τηλέφωνο κάνοντας τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ: Clean install (format) στην έκδοση Cyanogen 33R (by Davout) Το θέμα είναι ότι έφαγα πόρτα στην πρώτη ακριβώς εντολή επειδή δεν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader. Αν κατάλαβα καλά πρέπει πρώτα να τον ξεκλειδώσω σύμφωνα με αυτό που περιγράφεται εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2788632 στο κομμάτι 1. Τα ερωτήματα 1)αμέσως μετά την εντολή "fastboot oem unlock" θα πρέπει να συνεχίσω στις εντολές του οδηγού??? Αφού αλλάξω directory βέβαια και 2)Αυτά : USB Debugging - On your phone go to Settings > About phone > Tap on Build number 7 times. This will enable Developer options. Now go back to Settings > Developer options > Enable USB debugging Disable CM Recovery Protection - On your phone go to Settings > Developer options. Then disable the 'Update recovery with system updates' option. Θα πρέπει να τα κάνω ή όχι??? Επίσης οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ώστε να μην το μπρικάρω θα μου ήταν εξαιρετικά χρήσιμη!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Και γω κόλλησα στη πρώτη εντολή και δεν πήρα απάντηση αν πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader ή όχι. Φαντάζομαι ναι, προφανώς, αλλά ας πει κάποιος που το έχει κάνει μέχρι τέλους. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Το πρωτο βημα ειναι ξεκλειδωμα bootloader αλλιως δεν μπορεις να ρουταρεις.Εγω τα εκανα ολα με ενα tool οποτε δεν ξερω για τις εντολες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Το toolkit λες? Με αυτό έλεγα, αλλά στο flash rom κουμπί γράφει πάνω για την έκδοση 25 κ φοβάμαι μη κάνει κάνα downgrade! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2807418 [Toolkit][GUI]OnePlus One Toolkit by manudroid19 αυτο λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskatom Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 εγώ πάντως ακολούθησα κανονικά τον οδηγό του davout και δούλεψε μια χαρά χωρίς να κάτνω unlock bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Απ' ό,τι διάβασα στο xda, χτες βγήκαν drivers που διορθώνουν κάποιο ghost touch issue. Πιθανολογώ πως αφορά αυτό το πρόβλημα με το Touch που έχετε αναφέρει αρκετοί. Ο Franco απ' ότι γράφεται στο xda, στο σημερινό update του kernel του (r17), θα τους συμπεριλάβει. Όσοι ενδιαφέρεστε, μείνετε συντονισμένοι. Ναι το διάβασα κ γω, περιμένω πότε θα βγει να την περάσω ;) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 όλα οκ!!Έκανα unlock το bootloader και καθάρισε τα πάντα! Έβαλα και TWRP και ROOT. Όλα οκ!! Το ξαναστήνω από την αρχή!! εγώ πάντως ακολούθησα κανονικά τον οδηγό του davout και δούλεψε μια χαρά χωρίς να κάτνω unlock bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts