chrisl Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Εμενα ειναι στην 4.2.2 λετε καλυτερα να μην το ανβαθμισω?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Γιατί όχι; Τι σε προβληματίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Θα χάσεις την δυνατότητα να έχεις write access στην sd card. Οι εφαρμογές εννοώ. Πχ οι file explorers δεν θα δουλεύουν στην sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Διαβαζω πολλα προβληματα στην 4.4.2 και δισταζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Και κατι αλλο οταν πατησα το power και το volume up μου εβγαλε ενα μενου στα κινεζικα ηθελα να κανω wipe cache. Το εχω παρει απο τα public. Οτι να ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Ναι, αστεία πράγματα. Το recovery είναι στα κινέζικα. Να πω την αλήθεια δεν έχω μπει ποτέ, αλλά το διάβασα σε κάποιο φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Ναι, αστεία πράγματα. Το recovery είναι στα κινέζικα. Να πω την αλήθεια δεν έχω μπει ποτέ, αλλά το διάβασα σε κάποιο φόρουμ. Ωχ πάνε τα Αγγλικά ως η διεθνής γλώσσα της πληροφορικής.:( Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lybe33 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 παιδια sos εκανα τη μλκια ετρεξα το kingroot κα δεν μπορω να τρεξω ote tv go καμια ιδεα να το γυρισουμε οπως ηταν ? ? ? σας παρακαλω πολυ !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 SOS παίδες!! Είχα αφησει το tablet με 50%-60% μπαταρία και μετά από 13 ώρες που το είχα σε αναμονή το βρήκα κλειστό. Λέω "θα έκλεισε από μπαταρία", το β;ζω να φορτισει και τίποτα!!! Έχω δοκιμάσει διαφορετικούς φορτιστες, διαφορετικές πρίζες αλλά τίποτα!! Τι μπορώ να κάνω; Τι γίνεται από δω και πέρα; Ή εγγύηση πέρασε πριν 13 μέρες!!! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bazoukos Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 SOS παίδες!! Είχα αφησει το tablet με 50%-60% μπαταρία και μετά από 13 ώρες που το είχα σε αναμονή το βρήκα κλειστό. Λέω "θα έκλεισε από μπαταρία", το β;ζω να φορτισει και τίποτα!!! Έχω δοκιμάσει διαφορετικούς φορτιστες, διαφορετικές πρίζες αλλά τίποτα!! Τι μπορώ να κάνω; Τι γίνεται από δω και πέρα; Ή εγγύηση πέρασε πριν 13 μέρες!!! Θα χασεις οτι εχεις μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Θα χασεις οτι εχεις μεσα. Τελικά σε καποια ασχετη φαση μετά από 1-2 μέρες άνοιξε μόνο του!!! Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και εδώ και μια βδομάδα λειτουργεί μια χαρά. Τι να πω; :blink::wacko: Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Έχει καταφέρει κανείς να κάνει το OTE TV go να τρέξει σε αυτό το τάμπλετ; Έχω το A3500-H και δεν τα έχω καταφέρει. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Καλημέρα. Έχω το Α3500-fl και είμαι στην 4.4.2 Α442_01_29_150326BG.Σε στοκ δεν μου βγάζει κάτι νεότερο.Υπαρχει μήπως σε custom? Επίσης έχω θέμα με παιχνίδια. Κάνω εγκατάσταση πάω να τα ξεκινήσω και μου λέει "Δυστυχώς η εφαρμογή έχει σταματήσει" Το έχω κάνει και επαναφορά εργοστασιακών αλλά τίποτα τι φταίει;; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Τελικά σε καποια ασχετη φαση μετά από 1-2 μέρες άνοιξε μόνο του!!! Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και εδώ και μια βδομάδα λειτουργεί μια χαρά. Τι να πω; :blink::wacko: πάντως αν ξανά κολλήσει και δεν ανοίγει με τίποτα δοκίμασε να κρατήσεις (με οδοντογλυφίδα η βελόνα) πατημένο το ρεσετ για 5-6 δεύτερα ανοίγεις το "πορτάκι" που έχει για την sd (ή και την sim ανάλογα το μοντέλο) και θα δεις μια μικρή τρυπούλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutsos Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Πάω να κάνω update εφαρμογές και ενώ έχω γύρω στα 500 MB στην εσωτερική μνημη ελεύθερα μου λέει συνέχεια ότι δεν επαρκεί ο αποθηκευτικός χωρος... Δεν έχω SD. Ξέρει κανείς πως αντιμετωπίζεται αυτό?? Θα προτιμούσα να μην κάνω hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Πάω να κάνω update εφαρμογές και ενώ έχω γύρω στα 500 MB στην εσωτερική μνημη ελεύθερα μου λέει συνέχεια ότι δεν επαρκεί ο αποθηκευτικός χωρος... Δεν έχω SD. Ξέρει κανείς πως αντιμετωπίζεται αυτό?? Θα προτιμούσα να μην κάνω hard reset. βάζεις sd (και μεταφέρεις εκεί εφαρμογές) ή σβήνεις πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutsos Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Το έχω κάνει και αυτό... Δεν έχει σημασία πόση διαθέσιμη μνήμη έχει μου βγάζει συνέχεια αυτό το μήνυμα σε κάθε update εφαρμογής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Το έχω κάνει και αυτό... Δεν έχει σημασία πόση διαθέσιμη μνήμη έχει μου βγάζει συνέχεια αυτό το μήνυμα σε κάθε update εφαρμογής... μνήμη εννοείς χώρο ελπίζω :) τα 500MB δεν είναι στην κατηγορία "αρκετά" , κάντα 700 και δες αν κάνει Update ή όχι επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να καθαρίσεις την cache (με κάποιο app) πριν κάνεις update για να βρεις λίγο χώρο αλλά αν δεν βάλεις sd και να μεταφέρεις προγράμματα εκεί κάθε φορά το ίδιο θέμα θα έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Εχω παρατηρήσει ότι αν έχεις κάτω από 10% χώρο, το Android δεν σε αφήνει να εγκαταστήσεις εφαρμογές ή να ενημερώσεις υπάρχουσες (μην τύχει και δεν έχουν χώρο τα Play Services να αποθηκεύσουν τo προσωπικά δεδομένα που σπιούνεψαν lol). Άρα αν έχεις το 8GB μοντελο, άδειασε το 10% όσων MB ειναι η "καθαρή" χωρητικότητα. Πχ αν είναι στο 7,2GB, αδειασε 7 20ΜΒ χώρο. Ρίξε πράμα στην SD ή στο PC μεσω USB και μετά το φέρνεις πίσω στην εσωτερική. Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutsos Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Ναι εχετε δικιο οταν απελευθερωνω χωρο με αφηνει να κανω τα update. Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts