Jump to content

lybe33

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lybe33

  1. παιδια sos εκανα ******** ετρεξα το kingroot κα δεν μπορω να τρεξω ote tv go καμια ιδεα να το γυρισουμε οπως ηταν ? ? ? σας παρακαλω πολυ !!!! παει το οτε tv go ????????
  2. παιδια sos εκανα τη μλκια ετρεξα το kingroot κα δεν μπορω να τρεξω ote tv go καμια ιδεα να το γυρισουμε οπως ηταν ? ? ? σας παρακαλω πολυ !!!!
  3. Δουλευει κανονικα παιδια τωρα το φορτιζω για να δουμε ποσο θα κρατησει
  4. θα συνεχίσω μεσα στο ρυζι και αυριο μερα ειναι θα δουμε στην πορεια
  5. δουλευει κανονικα τωρα θα δουμε
  6. φιλε μου καλημερα κ συγνωμη δεν ειδα το μνμα σου δεν δοκιμασα να το βαλω στο pc τ εχω στο ρυζι να το βγαλω να το βαλω στο pc να δω ? εκλεισα ραντεβου στην procordia τωρα απλα βρισκομαι Λαμια πως πληρωνω τα 7 ευρ ? κ πως το στελνω το κουτι το εχω στο εξωχικο μου τι να κανω γ πες μου κ συγνωμη κ παλι .
  7. φιλε μου το κινητο ειναι καταπληκτικο να μην κανεις τπτ γ εμενα μακαρι να μν ειχε παθει κατι το δικο μ . απλα εδω καποιοι εξυπνακηδες παιζουν με το πονο μας καποιος με ειπε το Εδεσσαικου κ κολοκυθια . λοιπον η βλακεια ειναι ανικητη . το κινητο να το προσεχεις πεταει αδερφε καλοριζικο
  8. Η αγορα του τηλ εγινε απο τα seven δεν ξερω αν ειναι ευρωπαικο οποιος ξερει να με ενημερωση στα ιταλικα ειχε το manual παντως τωρα με το νερο τι κανουμε τ εχω μεσα στο ριζι ακομη τι κανω ?
  9. geia sou file mou agora apo t seven to kalokairi i katastash tou einai aristh g pes to swzoume twra t xw sto ryzi ti kanw t koitaw aurio ? i oxi >?
  10. γεια σας παιδια ειχα το εξης ατυχημα ειχα στη τσεπη το κινητο μου LG D2 κ μολις το εβγαλα απο τη τσεπη δεν αναβε προφανως παει κριμα :'( επεσε νερο τι εκανα δεν μπορουσα να το κλεισω δεν εβλεπα οθονη μονο τα φωτακια αναβανε κ μετα απο λιγο εσβησαν ολα το στεγνωσα με σεσουαρ γ τα μαλλια κ τωρα τ εχω αφειση μεσα σε ενα μπολ με ρυζι μεσα κ περιμενω αυριο να το δω κατι αλλο εχετε να μ πειτε ? στειλτε μου μηνυμα παρακαλω .
  11. φιλε μου το . http://www.to2c.com/zopo-z...droid-4-2.html ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ !!!!!!!!!!!! δεν το εμπιστευεσαι ?????????? δλδ
  12. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΥΛΛΗΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ 8ΠΗΡΥΝΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Κ ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΩ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΠΟΙΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.. 1. http://www.to2c.com/zopo-zp980-upgraded-in-stock-smartphone-mtk6589t-2g-ram-32g-5-0-inch-fhd-screen-android-4-2.html ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ !!!!!!!!!!!! 2.http://www.to2c.com/zopo-zp990-smart-phone-mtk6589t-quad-core-android-4-2-ram-2gb-ram-rom-32gb-6-0-inch-1920-1080-fhd-screen.html 3.http://www.jsxltech.com/collections/c1-cellphone-c2-brand-c3-zopo/products/zopo-zp998 ΑΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
  13. lybe33

    γεια σου φιλε μου μπορεις να με βοηθησεις εχω το κιν αυτο ολα καλα.

    1ον δν ακουγεται

    2ον εφτιαξα το μεγαφωνο αλλα παλι δν με ακουνε καθαρα κανει διακοπες

    3ον κολλαει φιλε μου εκδοση 2.3.3

    αυτα βοηθησε με εαν μπορεις σε ευχαριστω κ καλη χρονια να εχουμε !

×
×
  • Create New...