gvlahos Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5625955#post5625955 οπως το ειπε ο asot:) Thanks. Τώρα λείπει μόνο μια πρόσκληση για ένα sandstone black! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouzangas Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Παιδια καλησπέρα, μόλις έγινα μέλος κ πραγματικά νιώθω πολύ ανακουφισμένος αλλά κ αρκετά ''χαμένος'', κάπου πήρε το μάτι μου τρόπο ώστε να αποφύγω όλη την διαδικασία παραγγελίας απ'ο τα αμφιβόλου ποιότητας κινέζικα μαγαζιά μέσω της πατέντας-οδηγού που αναφέρατε στα προηγούμενα post. Είναι εύκολο κάποιος παλαιότερος να με οδηγήσει στον οδηγό ώστε να μην κάνω καμία πατάτα, όπως επίσης υπάρχει κάποια πρόσκληση για το 64αρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckone Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Παρακαλώ μπορεί κάποιος να βοηθήσει εαν όπως έχω συμπληρώσει το biiling & shipping address είναι σωστά ώστε να παραγγείλω το 64αρι μου One? http://i62.tinypic.com/2emg9qs.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinderakias Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Εγώ συμπλήρωσα τη διεύθυνση του mailboxde όπως είναι μαζί με το Id και δεν είχα θέμα. Έβαλα billing και shipping την ίδια διεύθυνση. Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Παιδια εγω το παρρηγγειλα σημερα και εβαλα standard shipping που ειχε 10€ γιατι το express ειχε 25€.. Ξερετε περιπου ποσο καιρο θα κανει να φτασει mailbox.de? Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 2 μέρες από την αποστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Οποτε ποια η διαφορα απο το express? Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvlahos Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Μόλις έγινε και η παραγγελία για το 64άρι! Καλή υπομονή τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Οποτε ποια η διαφορα απο το express? Δεν γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά μάλλον έχει προτεραιότητα το δέμα με express σε σχέση με αυτό που είναι με standard, για να φύγει πιο γρήγορα από τις αποθήκες της OPO στο Birmingham για τη Γερμανία. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Έμενα που η billing address και η shipping είναι ίδια (mailbox.de) τελικά πειράζει ; Bάλε billing address και shipping του Mailboxde.com δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα εχω φέρει πανω απο 6 τηλέφωνα έτσι. Επισης, προς απαντηση στον djvaga, λενε οτι η billing adress πρεπει να ειναι η δικη σου διευθυνση ενω shipping αυτη του mailboxde. Δεν ξερω εαν γινει κατι αμα το βαλεις διαφορετικα ομως (εννοειται πως shipping adress πρεπει να μπει παντα αυτη του mailboxde η γενικα μια διευθυνση οπου μπορουν να στο στειλουν). Bάζουμε billing address και shipping του Mailboxde.com δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα Παιδιά καλησπέρα. Μιας και φτιάχνω λογαριασμό στο oneplus.de να ρωτήσω κάτι. Shipping address βάζουμε αυτή του mailbox.de χωρίς να γράψουμε κάπου mailboxde.com e.k. και το ID που μας έδωσαν ή συμπληρώνουμε και αυτά τα στοιχεία στην μάσκα του store της OP; Bάζουμε billing address και shipping του Mailboxde.com δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα Εγώ συμπλήρωσα τη διεύθυνση του mailboxde όπως είναι μαζί με το Id και δεν είχα θέμα. Έβαλα billing και shipping την ίδια διεύθυνση. Bάζουμε billing address και shipping του Mailboxde.com δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα Πιστεύω έτσι να γίνεται καλύτερα κατανοήτο. Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosleo116 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Πρεπει να γινει update στον οδηγο αγορας για τα εξης θεματα: 1) To tunnelbear δεν ειναι απαραιτητο. 2) Billing και shipping address πρεπει να ειναι διαφορετικες κατα την παραγγελια και οχι απαραιτητα απο τις ρυθμισεις του account. 3) Να μπει το post #1581 καπου που να φαινεται καλυτερα, ισως και screenshot. 4) Πλεον υπαρχουν 2 επιλογες αποστολης απο Oneplus store, η standard και η express. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Άλλες 4 προσκλήσεις στα γρήγορα οποίος προλάβει η τις παίρνει για αγορά τηλεφώνου η τις βάζει αγγελία να τις πουλήσει :lol ΥΓ:σε αυτόν που μου έστειλε μήνυμα για να μην χε...με άγρια είναι δικές μου και γουστάρω να τις κάνω ότι θέλω, αλλά και πάλι δεν γουστάρω να το παίζω Σαμαρείτης, οπότε όλες εδώ χύμα και τέρμα και οποίος προλάβει πρόλαβε. https://account.oneplus.net/invite/claim/D6UA-SHXX-3UZL-R69B https://account.oneplus.net/invite/claim/9C40-EBXO-UETW-MN0U https://account.oneplus.net/invite/claim/A4MU-RSMX-NDJX-S1AE https://account.oneplus.net/invite/claim/XTMT-3UOO-UKC0-BR6Y O Χριστός και η Παναγία. Σε μένα δεν έχει έρθει ούτε 1 να δώσω, χαχα Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosleo116 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Παιδες, εχει παραγγειλει κανεις TPU cases και tempered glass? Μπορειτε να γραψετε εντυπωσεις? Σκεφτομαι να παραγγειλω απο amazon.co.uk orzly glass και bugdroid case. Αν ενδιαφερεται καποιος αλλος να παραγγειλουμε μαζι για να μοιραστουν τα εξοδα αποστολης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Τώρα υπομονή και αναμονή ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouzangas Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 κοιταξτε τι βρήκα... http://news247.gr/advertorial/trasport-to-greece_kanei_paixnidaki_tis_metafores_paketwn_apo_thn_eyrwph_sthn_ellada.2907422.html http://transport-to-greece.gr/gr/parcel-service-2/price-example.html μπορει να χρησιμοποιηθεί αντί του mailboxde αποτι βλεπω και ειναι Ελληνικη εταιρεια To link του news24 δεν ανοίγει, αλλά με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρείς περισσότερα για την εταιρία.. βέβαια έτσι δεν δημιουργείται πρόβλημα στην παράδοση(ίσως κ να είναι χαζό αυτό π λεω) αλλά με τον οδηγό παραγγελίας που έχει ήδη γραφτεί σε προηγούμενα ποστ.. η παραγγελία δεν θα πρέπει να γίνει διαφορετικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 (edited) Έχω 2 invites ακόμα, οι 2 πρώτοι που θα κάνουν quote και θα μου στείλουν το email τους σε pm θα τις κάνουν δικές τους.. :) Edit:Πήγαν σε ckone και bouzangas.. Edited October 9, 2014 by Moundoul Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckone Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Θα ήθελα ένα invitation Έχω 2 invites ακόμα, οι 2 πρώτοι που θα κάνουν quote και θα μου στείλουν το email τους σε pm θα τις κάνουν δικές τους.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckone Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 http://i62.tinypic.com/avhg78.jpg ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouzangas Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Έχω 2 invites ακόμα, οι 2 πρώτοι που θα κάνουν quote και θα μου στείλουν το email τους σε pm θα τις κάνουν δικές τους.. :) Edit:Το 1 πήγε στον ckone.. εδω την αλλη αν μπορεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 To link του news24 δεν ανοίγει, αλλά με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρείς περισσότερα για την εταιρία.. βέβαια έτσι δεν δημιουργείται πρόβλημα στην παράδοση(ίσως κ να είναι χαζό αυτό π λεω) αλλά με τον οδηγό παραγγελίας που έχει ήδη γραφτεί σε προηγούμενα ποστ.. η παραγγελία δεν θα πρέπει να γίνει διαφορετικά; αυτο ειναι στο χερι σου να διαλεξεις πoιος θα στο παραδωσει Ελλαδα.Καλυτερα να ακολουθησεις τον τροπο που επιλεξαμε ολοι εδω (mailboxde) αν δεν εισαι σιγουρος για κατι αλλο Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouzangas Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 αυτο ειναι στο χερι σου να διαλεξεις πoιος θα στο παραδωσει Ελλαδα.Καλυτερα να ακολουθησεις τον τροπο που επιλεξαμε ολοι εδω (mailboxde) αν δεν εισαι σιγουρος για κατι αλλο Αυτό ακριβώς θα κάνω! τωρα που βρεθηκε κ η πρόσκληση! Να ευχαριστησω καπου εδω τον χρηστη Moundoul! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 δινεται μια προσκληση οποιος την θελει πμ Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Έλεος ρε φουστη μου. Είχα 6 προσκλήσεις κ χθες έδωσα κ την τελευταια. Σήμερα μου λέει ο αδερφός μου θέλω να μου το παραγγειλεις. ΗΜΑΡΤΟΝ ρε σεις, έλεος δηλαδή. Αν έχει κάποιος καμια περίσσια θα το εκτιμούσαν αφάνταστα αν μου την εδινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 γνωριζουμε το ποσο χρονικο διαστημα παιρνει για να μπει ελλαδα οταν εχει φυγει απο μπολονια?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Έλεος ρε φουστη μου. Είχα 6 προσκλήσεις κ χθες έδωσα κ την τελευταια. Σήμερα μου λέει ο αδερφός μου θέλω να μου το παραγγειλεις. ΗΜΑΡΤΟΝ ρε σεις, έλεος δηλαδή. Αν έχει κάποιος καμια περίσσια θα το εκτιμούσαν αφάνταστα αν μου την εδινε περιμενω τις δικες μου ακομα.μολις παρω θα σου στειλω Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts