focusinos Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλησπέρα για αγορά oneplus one κατάστημα καμία πρόταση υπάρχει ???....έχει τελωνείο ??? http://www.coolicool.com/oneplus-one-qualcomm-snapdragon-801-25ghz-quad-core-android-44-55-inch-fhd-gorilla-glass-3-jdi-4g-g-33392 Το στέλνει με postnl, σε 12-14 μέρες στο ταχυδρομείο της γειτονιάς σου χωρίς τελωνείο. Τελωνείο μόνο με κούριερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Εντάξει το κινητό είναι απο άλλο πλαηνητη..απίστευτο!!!! Ενα πρόβλημα όμως..κάτι παιζει με τη μπαταρία..το άφησα χθες τo βράδυ σε flight mode και απο 35% πήγε 22%..είναι φυσιολογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros8691 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 @splanis Η μπαταρία πρέπει να κάνει ορισμένους κύκλους φόρτισης για να στρώσει. Και εγκατάσταση το greenify. Ποια έκδοση cm φοράει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 XNPH 30O αν κατάλαβα καλά τι ρωτάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milio Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Μου επεστράφη πρόσκληση που τελικά δεν χρησιμοποιηθηκε, οποτε οποίος ειναι γρήγορος και αποφασιστικός: https://account.oneplus.net/invite/claim/FEVO-EWGJ-E9HC-4KK8 Μένουν μόλις 130 λεπτα για να κάνετε claim Καλησπέρα, ευχαριστώ πάρα πολύ για το invite, αν και δεν περίμενα να προλάβω, τελικά πρόλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 XNPH 30O αν κατάλαβα καλά τι ρωτάς Σου λειπει ενα update.Η τελευταια ειναι η 33R Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_D_ Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Παιδια ποσος χρονος περιπου χρειαζεται γαι αποστολη απο OPO σε mailboxde? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Παιδια ποσος χρονος περιπου χρειαζεται γαι αποστολη απο OPO σε mailboxde? Το παρήγγειλα 22/9 βράδυ και έφτασε στην mailbode στις 25/9, το πρωί. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Έχω ένα invite(μένουν 22 ώρες) όποιος το θέλει ας απαντήσει εδώ με quote.. Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vdiesel Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλησπέρα, έχει κανείς βρει βολικό αξεσουάρ για να κουβαλάμε το κινήτο σε τρέξιμο?Αυτά που μπαίνουν στο μπράτσο μου φαίνονται λίγο τεράστια με αυτό το κινητο. Δες αυτό http://www.ebay.com/itm/SPORT-ARMBAND-FUR-ONEPLUS-ONE-JOGGING-BAND-FITNESS-TASCHE-JOGGEN-LAUFEN-HULLE-/400728100047?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&var=&hash=item5d4d418ccf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Σου λειπει ενα update.Η τελευταια ειναι η 33R Κάνω κατι για να το κατεβασω ή έρχεται μόνο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Κανονικά απο μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Εντάξει το έβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaria2011 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 μολις μου ηρθε και εμενα ota h 33r Παράθεση NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Έχω ένα invite(μένουν 22 ώρες) όποιος το θέλει ας απαντήσει εδώ με quote.. Θα το ηθελα και θα σου δωσω ενα απο τα δικα μου αμεσα! Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλησπέρα σας, παρήγγειλα το OPO στις "Order Date: September 22, 2014" με "Shipping & Handling: €10.99". ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Όχι με το Express (~23€) Αυτά είναι τα μεταφορικά από OnePlus για Γερμανία; Τα τσίμπησαν! Σε μένα είχε μόνο μια επιλογή στα 4,99. Και σε 2 εργάσιμες ήταν στο mailbox Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Θα το ηθελα και θα σου δωσω ενα απο τα δικα μου αμεσα! Καλησπέρα φίλε, τώρα το είδα και στο έστειλα.. Αν και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ότι θα μου δώσεις ενα απο τα δικά σου άμεσα.. Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharias99 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) Παιδιά έχω 1 invite για 64άρι! Όποιος το θέλει μου στέλνει PM! Ο πρώτος θα το πάρει! Ελπίζω μόνο να μην το πάρει για μεταπώληση γιατί αλλιώς θα του κάψω το σπίτι :D Ευχαριστώ! Με γειές στο φίλο μας τον amdniko! Καλές αγορές!! Edited September 26, 2014 by Zacharias99 Παράθεση Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 το πρώτο 8ώρο λέτε όντως να βοηθάει γιατί βαρέθηκα να περιμένω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) Παιδιά έχω 1 invite για 64άρι! Όποιος το θέλει μου στέλνει PM! Ο πρώτος θα το πάρει! Ελπίζω μόνο να μην το πάρει για μεταπώληση γιατί αλλιώς θα του κάψω το σπίτι :D Ευχαριστώ! Με γειές στο φίλο μας τον amdniko! Καλές αγορές!! Σε ευχαριστω και απο εδω Ζαχο! **Προσπαθω εδω και καμποση ωρα να συμπληρωσω στο billing adress τα στοιχεια που εχω δηλωσει στην paypal και στο shipping τα στοιχεια του mailboxde. Ελα ομως που οποιο πεδιο συμπληρωσω πρωτο ισχυει και στα 2! Δηλαδη δε μου επιτρεπει να εχω διαφορετικη bill adress απο την shipping adress. Εχει κανεις ιδεα γιατι? Edited September 26, 2014 by amdnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Σε ευχαριστω και απο εδω Ζαχο! **Προσπαθω εδω και καμποση ωρα να συμπληρωσω στο billing adress τα στοιχεια που εχω δηλωσει στην paypal και στο shipping τα στοιχεια του mailboxde. Ελα ομως που οποιο πεδιο συμπληρωσω πρωτο ισχυει και στα 2! Δηλαδη δε μου επιτρεπει να εχω διαφορετικη bill adress απο την shipping adress. Εχει κανεις ιδεα γιατι? μην αλλάζεις αλλά κανε add new address και βάλε τα στοιχεία του mailboxde, στο τέλος κανε tick το set as default shipping address Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 μην αλλάζεις αλλά κανε add new address και βάλε τα στοιχεία του mailboxde, στο τέλος κανε tick το set as default shipping address Σε ευχαριστω θερμα. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zonimov Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Παιδια,θα παραγγειλω το oneplus one αλλα κοιταω στις σελιδες Geekbuying&to2c.Δεν βιαζομαι να το παραλαβω αλλα εκτος απο τις 2 σελιδες εχετε αλλη σελιδα με φθηνη τιμη προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saman25 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Και συνεχιζω να λέω πως καλύτερη αγορά συσκευής δεν έχω κανει μέχρι σήμερα!!!! Λοιπόν ... Απο κάποιον/ους που έχει ηδη και είναι ευχαριστημένος θέλω απάντηση στο εξής ερώτημα... Ψάχνω handsfree , μονό ακουστικό, να κρέμεται απο λαιμό αν γίνεται,τιμή έως 30€... Και να λειτουργει άψογα με την εν λόγω συσκευαρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Και συνεχιζω να λέω πως καλύτερη αγορά συσκευής δεν έχω κανει μέχρι σήμερα!!!! Λοιπόν ... Απο κάποιον/ους που έχει ηδη και είναι ευχαριστημένος θέλω απάντηση στο εξής ερώτημα... Ψάχνω handsfree , μονό ακουστικό, να κρέμεται απο λαιμό αν γίνεται,τιμή έως 30€... Και να λειτουργει άψογα με την εν λόγω συσκευαρα!!! Με μονο ακουστικο ειναι δυσκολο μαλλον να βρεις, εγω εχω παρει ενα της σαμσουνγκ απο το eshop με 7-8 ευρω, εκοψα το δευτερο ακουστικο και ειμαι οκ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts